@c.Ronaldo te-ai prins;)
Ultimate Soccer Manager 98-99,l-am luat dar nu-mi merge.Cred ca necesita prea multa memorie;))
Deci dupa mult timp in care acest subiect a fost inchis am decis sa il improspatez un pic.Dat fiind faptul ca am ramas prea romantic ..ma refer la faptul ca joc foarte mult CM 2003 2004 m am gandit sa incerc noul FM 2008 mai indelung adica sa il joc intens.Asta a insemnat sa nu dau delete la vreo salvare la nervi sau sa decimez o Liga intreaga. Dupa un inceput intens de campionat unde am suportat destule dezamagiri am descoperit ca FM 2008 e un joc bun...oarecare realist dar pastreaza aceleasi veche buguri care te crapa de nervi.Astfel am vazut ca am un lot competitiv pentru Liga 1 dar sunt ciuca batailor in campionat si in Europa reusesc sa ma tin la suprafata..cu destule emotii...desi am un lot cu cativa jucatori de valoare.In fine mai am destul de parcurs dar va arat echipa care sper io sa inceapa sa joace odata si odata .. :biggrin:
@Recoba
1.Presupun ca joci versiunea 7.0.0. (pentru ca Badea este accidentat pana prin octombrie din ce stiu eu la versiunea 7.0.2.). Daca e asa, te sfatuiesc sa o downloadezi, mai repara din buguri.
2.Inceputurile de campionat (mai ales la primul sezon) si mi`e mi se intampla sa fie dezastruoase, unele chiar penibile.
PS: Acum 3 zile m-am reapucat si eu de Fm2008, din nou. La fel cum am mai zis mai sus, inceput jalnic. Am avut noroc ca am reusit sa ma calific in grupe, cu emotii, ce`i drept.
PPS: 0-1 pe Anfield, autogol Finnan. Minutul 94, Goian il faulteaza`n careu pe Crouch.. Imi strica toata noaptea..
Ronnie, e 8.0.0,1,2. La FM07 era 7.0...
)
Bafta voua cu Steaua. ![]()
Da, 8.0.1. Mai imbatraneste omu` si uita..
In fine, ultima performanta cu care ma laud e un 0-0 acasa cu Valencia.. mi`am bagat autobaza in poarta.
am versiunea 8.0 si Badea e mort decat o saptamana...in fine nu am rezistat presiunii si am cedat nervos...dupa ce ma bate si Otelul cu 5-3 in Ghencea nu am mai suportat...vreau sa incerc intai cu echipa mai puternica sa mai invat ca altfel...
in Liga 1 n-am nici o problema dar in CL nu reusesc sa trec mai departe de optimi, doar o data am reusit.
btw, ala nu e line-up-ul standard, cativa din jucatorii buni sunt odihniti. ah si lotul meu e asa mic deoarece mai am vreo 3-4 jucatori care au avut accidentari pe termen lung si sunt pentru cateva meciuri la echipa a 2a pentru a intra in forma.
dupa ce ma bate si Otelul cu 5-3 in Ghencea nu am mai suportat...
Usurel, Otelul e overrated (supraevaluat). Si eu imi faceam nervi cu ei + ca ii vedeam ca erau pe podium. dupa mine bineinteles. ![]()
PS: Mai e o saptamana pana apare 8.0.2, cu ultimele transferuri.
care e buba cu eroarea asta???
Crack`ul, probabil.
smf....
am revenit la CM2007 care imi toaca marunt,marunt creierasii....spre exemplu,ultimele 7 etape in Franta,eram pe primul loc,la vreo 13 pct. diferenta de Lyon...ca un facut, intr-un meci cu Saint-Etienne, mi se accidenteaza consecutiv Cisse, Tiago, Nassri si Gourcuff....partea buna a fost ca am castigat totusi titlul in ultima etapa, chiar cu Lyon pe Velodrome, dupa un egal in care m-au furat ca in codru... daca in minutul 37 aveam 2-0 in fata Lyonului, in minutele 50(si ceva) si 75 au primit ei 2 "pinaltiuri"+2 bucati eliminari la mine.....noroc ca s-a terminat 2-2 si am castigat campionatul....la 2 pct. in fata lor...
Patch 8.0.2 pentru. FM08 ![]()
http://rapidshare.com/files/91809025/fm2008_802_boxed-pc.rar
ok deci clar am renuntat la a mai juca fm 08 pentru ca pur si simplu eram la un pas de a mi agresa fizic si ireparabil calculatorul..va rog cand gasiti o reteta a succesului sa o impartasiti ca eu efectiv numai pot..m a reapuc de cm 2003 2004...
Imi zice si mie careva cand de termina menegeru la Fifa 08 ... ca am vazut Steaua de 4 stele , am upgradat toate stafurile si stadionu la 10 ..... am castigat de multe ori UCL , supercupa , toate , campionatu ...... si sunt in anuj 2019 .... antrenoru (Marius Lacatus) are 10 stele ... deci cand se termina manageru asta ?![]()
@Micutzu
Din cate stiu menegerurile nu au o data anume cand se termina. Se pot juca la nesfarsit.
ON: Dupa ce am instalat si eu ca tot omul 8.0.2 am reinceput sezoanele.
In primul remarc ca Jose Moreno e un super atacant care insa se accidenteaza des si mai mult, nu vrea sa ramana la Steaua dupa expirarea imprumutului, 2. Dayro joaca foarte bine ca playmaker, Mendoza f.bun ca mijlocas stanga si Zapata cam slabut fata de realitate. Primul sezon - Locul 4. Am dominat startul de sezon (aveam chiar si 10 pct fata de locul 2), dar, dupa 6 meciuri fara victorie in campionat am cazut urat.
Ahahaaaa, habar n-aveam ca nu vin banii din CL asa ca in 2010 am buget -87.500, 21 de fotbalisti in lotul extins (n-am avut bani de prelungire) si unda verde de la conducere sa nu cheltuiesc mai mult de 110 euro pe transferuri. Am marit stadionul sezonul trecut si tot atatia bani iau pe bilete. In schimb am castigat CL (2-0 cu Ajax) si-am batut tot ce-am prins sezonul trecut.
mi-am sters Managerul din PC...
astept oferta de la Copos :laugh:
FM sux!
In sferturile Cupei UEFA joc cu Espanyol Barcelona.
Ghencea: 1-0 min 89. Lov libera, bate unu` ca taranu si rupe plasa. 1-1.
Spania: cu 2 zile inainte surpriza, Tatarusanu si Pantilimon (portarii pe care ii am) se accidenteaza amandoi. Cu cine joc in poarta? Florinel Lovinel. Scor final: 5-1. ![]()
ce e jocu asta
:D:D ... www.graffics.tk
e chiar greu sa promovezi cu Gourcuff, Nasri si Lennon in lot... ![]()
nasri avea 16 ani...lennon 16 si gourcuff 17....or fi ei valorosi dar la varsta asta te rog sa ma crezi ca au o gramada lipsuri...mai au pana se fac fotbalisti...bine au jucat excelent dar in cupa cand au dat de echipe bune au cazut rau de tot....plus ca in afara de gourcuff toti au cifrele slabe rau de tot...bine gourcuff e chiar arist baiatul...![]()
![]()
astept oferte pentru FM 2008 8.02...poate facem un joc masiv cu 5-6 manageri(poate in superliga)...repet..astept oferte!![]()
L-am cumparat pe Ochirosii de la Buzau cu 2.5 milioane de euroi si ma gandesc sa-l vand, la o luna dupa ce l-am luat valoreaza 7 milioane de euroi.