Ba Danny ba, da'o draq de treaba ma... Cine mai sunt si aia "Fenersbarce"?
Daca toti incepeti sa va povestiti suprbele voastre aventuri in FM, hai ca mi'o zic si eu...
Incepe sezonul 2 (2007-2008). Mi'a dat Jiji 10 milioane de transferuri, dupa ce cu un sezon in urma castigasem Liga 1, ajunsesem in semifinalele Cupei Romaniei, locul 3 in grupele UCL (fara infrangere) si 16-zecimi in Cupa UEFA.
Debutul de sezon parea fantastic, un 3-0 administrat celor de la Pandurii in Supercupa. A urmat primele 3 etape perfecte, 3 meciuri-3 victorii. Apoi am pierdut cu U.Craiova (am inteles ca cel care a facut research-ul la patchul 7.0.2 a fost oltean). Am avut insa pana in etapa a 12 (cam pe-acolo) numai victorii. Deci aveam vreo 10 puncte in clasament, Liga era asigurata (nu mai retin grupa in care am picat)... A venit apoi o infrangere cu UTA (ca deh, vad ca Aradenii bat pe toata lumea de pe forum). Mi'am luat'o cu un 2-0 cam asa, nu mai retin. Pana la final am tinut-o intr'o veselie, victiorii pe plan intern, rezultate mai putin bune pe extern (tin minte un 0-4 acasa cu Psv, dupa ce le'am dat 1-0 la ei).
Apoi, am primit o oferta de a antrena o echipa din arabi (dupa ce am respins oferta Stelei de a prelungii contractul - porcu' imi dadea maxim 5 milioane pe sezon de transferuri si avea obiective mari cu mine - ) (am selectat 2 ligi din Arabia pentru ca de acolo vin cateva talente frumoase si am inteles ca ai voie cu femei pe banca). Asa ca m'am dus la arabi cu 40 de milioane pe sezon de transferuri. Acolo insa aveam numai petarde asa ca am tot facut oferte. Spre surprinderea mea, cam toti respingeau ofertele mele, nimeni nu iubea pe alah si tot ce inseamna Arabia.
Mi'am dat frumos in Retire, si am ramas cu un palmares frumusel.
Am dat pana la urma si un "delete" jocului...