La Fifa 2008, in 2017 Buzaul are un atacant de 99 de puncte, Horlock, 19 ani, american, pe care-l vinde cu 60 de milioane de euroi. Cred ca e un bug sau ceva de genul asta, pustiul mi-a dat trei(3!) goluri in meciul direct.
La Fifa 2008, in 2017 Buzaul are un atacant de 99 de puncte, Horlock, 19 ani, american, pe care-l vinde cu 60 de milioane de euroi. Cred ca e un bug sau ceva de genul asta, pustiul mi-a dat trei(3!) goluri in meciul direct.
Mai apar si de astia, sunt generati in joc... sunt si in manager ![]()
stiu de bicfalvi da nu il vede, iar restul parca costa prea mult si nu sunt la inaltimea pretului.Am trimis acum scouts in america de sud sa vad ce imi gasesc...
Am citit mai demult, ca la fm07 iti gasea scout-u` jucatori tineri si bunicei in Scandinavia. Asa ca la 08, mi-am incercat norocul si a gasit pe cativa, dar unii costau prea mult, n-aveam bani de ei.
@Recoba, daca n-ai ce face cu banii, vezi, poate gasesti ceva la nordici ![]()
Am descoperit, din intamplare, secretul succesului financiar la Fifa08. Cauti jucatori liberi de contract, ii tii jumatate de sezon (majoritatea celor buni au peste 27 de ani) si-i vinzi la preturi fabuloase.
Si eu care m-am chinuit vreo 8 ani sa ma incadrez in buget si sa-mi si upgradez stuff-ul.
stiu dar in fm 08 nu prea gasesti nordici buni.Dar in general la toate managerele sunt cei mai completi jucatori si le creste valoarea imediat.Plus ca se adapteaza usor si nu incep cu suferinte dalea ca nu se adapteaza la stilul de viata din tara respectiva.
FM is CRAP !!!!
Jucati si voi CM 01/02 avem un site dedicat acestui joc minunat .(vedeti la sig linku) E mumlt mai putin complicat ca FM si o jucam cu cel mai actual data base ultimul update a fost lansat in aprilie 08 . Sunt multe lucruri de download acolo desigur legat de CM si daca vorbiti putin engleza puteti sa va distrati si p forum
:D
E foooarte fain forumu sunt si cv jocuri dar numai pnt cei cu 100 postari+ ![]()
Ne vedem acolo.
si inca un lucru nu fiti timizi sa cereti sa va faca un signature cu Steaua si pe al meu acolo au facut-o cei din GFX support ![]()
Daca imi dai tu update-ul la CM 01, promit ca diseara sa iau jocul
okey..sa o luam pe rand.
@Recoba vrei un MC bun ?...cauta papadoupulos ceva d genu daca nu ma insel grec(el e Mlc dar joaca f bine si central) .ar mai fi daca ii gasesti ( si la preturi cat de cat rezonabile) - blaise matuidi-dmc-mc gaitan-wbr-amr(argentinian) kayal-dmc(israelian vine cu 700 ca e fenomenal) pichu atienza-asta vine mai greu la Steaua l-am adus cu 11.5 milioane primu sezon si acum e printre cei mai buni fundasi de pe 08 - gary bocaly(cel mai bun fundas dreapta clar !) genero zeefuik- FC(touted next dirk kuyt l-am dat la doar 20 de ani dupa ce marcase 55 de goluri in 2 sezoane cu 13 milioane la rangers
.iar acum vine partea frumoasa dupa mine cel mai bun jucator este capitanul meu de acum si anume Bogdan Stancu
.este realmente fenomenal trage echipa dupa el sper sa ajunga asa si-n realitate macar 50 %.tin sa precizez ca eu sunt in 2012.
@ baraja & others...daca e ne strangem si jucam ceva....4-5 oameni ...
@axl si eu care credeam ca e doar secretu meu incepand cu CM 4 :biggrin: .asa se fac banii la echipe cu bugete mai mici.si inca ceva...merge un wage increase din cand in cand cateodata ofera jay jay .aam ajuns la Steaua cu wage budget la un maxim de 190.000 /luna(cel mai mare salariu )
FM is CRAP !!!!Jucati si voi CM 01/02 avem un site dedicat acestui joc minunat .(vedeti la sig linku) E mumlt mai putin complicat ca FM si o jucam cu cel mai actual data base ultimul update a fost lansat in aprilie 08 . Sunt multe lucruri de download acolo desigur legat de CM si daca vorbiti putin engleza puteti sa va distrati si p forum
:D
E foooarte fain forumu sunt si cv jocuri dar numai pnt cei cu 100 postari+
Ne vedem acolo.
si inca un lucru nu fiti timizi sa cereti sa va faca un signature cu Steaua si pe al meu acolo au facut-o cei din GFX support
CM 01/02 e cel mai misto manager din istorie!E singurul care imi place!Pfua,si de cand il am...culmea e ca am rezultate doar cu o singura formula:4 fundasi,1 mijlocas defensiv,2 mijlocasi centrali(care pot deveni oricand mijlocasi ofensivi) si 2 atacanti!Am incercat si alte formule de joc(4-3-3 cel mai des),dar nu am avut atatea rezultate...
Daca imi dai tu update-ul la CM 01, promit ca diseara sa iau jocul
adik cm 0102 ?
http://www.champman0102.co.uk/forum/showthread.php?t=32
aici e descris cum trebe instalat ![]()
Sunt si alte chestii de download ![]()
cred ca dupa Euro vom face un Romania League patch
si in sfarsit Steaua fara Jiji va lua CL
:steag_sah_mic:
@The_Foxes..anytime anywhere...dar rpd ca sa apuc sa joc inaintea sesiunii macar sa am o scuza valabila pt restante!![]()
de unde iau si eu jocul CM0102?
@the foxes
daca raspundeai si tu acum 2 zile ,erau super folositoare optiunile si poate nu-mi mai spargeam nici mouse-ul nici nu stergeam jocul ...M-am reapucat de cm03/04 ajung si eu in 2032 inca o duc bine .
Cat despre cm 01/02 este super tare , l-am jucat foarte mult pana la 03/04 ,este foarte tare dar si enervant si mai ales pentru toti fanii cm 01/02...sa nu uite niciodata...zeul Tsigalko ![]()
Ar fi frumos sa facem un mini-campionat de fm/cm intre userii fcsteaua.ro
Ar fi, dar dupa cum vezi se joaca vreo 3 jocuri diferite: CM 01/02, CM 03/04, FM 08... ma mai pun si eu cu CM 2007....
de unde iau si eu jocul CM0102?
www.torrentz.com
sau dac vrei fac eu un upload pe rapidshare si potzi descarca de acolo ![]()
acum nam chef de rar poate maine adik sigur maine fac un upload a lu CM0102 cu Feb08 data update ![]()
ah si p forumu CM0102 sunt si cateva challangeuri oficiale pe care puteti sa le incercati si la FM/CM ![]()
@the foxesdaca raspundeai si tu acum 2 zile ,erau super folositoare optiunile si poate nu-mi mai spargeam nici mouse-ul nici nu stergeam jocul ...M-am reapucat de cm03/04 ajung si eu in 2032 inca o duc bine .
Cat despre cm 01/02 este super tare , l-am jucat foarte mult pana la 03/04 ,este foarte tare dar si enervant si mai ales pentru toti fanii cm 01/02...sa nu uite niciodata...zeul Tsigalko
da si pe To Madeira Radoi si restu suedezilor ![]()
Sau grecii!Super grecii! ![]()
Sau grecii!Super grecii!![]()
Chiotis Patzazoglu Voulgaris ahh ce vremuri frumoase ![]()
@ baraja hahahah tare cu sesiunea.norocul meu ca deja am scapat de 2 exmn- 2 restante in minus
dar stii cum e n-ai restanta n-ai prestanta. okey...deci eu, baraja care se mai baga la un minicampionat pe Fm 8.02 >
@recoba era faza aia " exit football manager and return to the real world but why would you wanna do that" azi am vazut intrebarile alea dar lasa ca se instaleaza repede la loc.
@ baraja hahahah tare cu sesiunea.norocul meu ca deja am scapat de 2 exmn- 2 restante in minusdar stii cum e n-ai restanta n-ai prestanta. okey...deci eu, baraja care se mai baga la un minicampionat pe Fm 8.02 >
@recoba era faza aia " exit football manager and return to the real world but why would you wanna do that" azi am vazut intrebarile alea dar lasa ca se instaleaza repede la loc.
Count on me ![]()
sau dac vrei fac eu un upload pe rapidshare si potzi descarca de acoloacum nam chef de rar poate maine adik sigur maine fac un upload a lu CM0102 cu Feb08 data update
Chiar astept sa-l uploadezi... ma scutesti de o munca in plus... lucru pentru care ai o ![]()
@The Foxes Si de je ![]()
de unde iau si eu jocul CM0102?www.torrentz.com
sau dac vrei fac eu un upload pe rapidshare si potzi descarca de acolo
acum nam chef de rar poate maine adik sigur maine fac un upload a lu CM0102 cu Feb08 data update
ah si p forumu CM0102 sunt si cateva challangeuri oficiale pe care puteti sa le incercati si la FM/CM
@the foxesdaca raspundeai si tu acum 2 zile ,erau super folositoare optiunile si poate nu-mi mai spargeam nici mouse-ul nici nu stergeam jocul ...M-am reapucat de cm03/04 ajung si eu in 2032 inca o duc bine .
Cat despre cm 01/02 este super tare , l-am jucat foarte mult pana la 03/04 ,este foarte tare dar si enervant si mai ales pentru toti fanii cm 01/02...sa nu uite niciodata...zeul Tsigalko
da si pe To Madeira Radoi si restu suedezilor
daca faci un upload fa pe orice site dar nu pe rapidshare.ms.
stelistu_6, c.ronaldo17 perfect inainte de a ne "messenjerii" sa vedem daca ne punem de acord pe un campionat. ce ziceti Anglia : stelistu_6 >Liverpool , cristiano>united eu>arsenal/tottenham ?. ramane sa vedem ce zice baraja
daca ii convine Chelsea si astfel avem The big four .