Da, e bine in Anglia
... sa vedem ce zic ceilalti.
Da, e bine in Anglia
... sa vedem ce zic ceilalti.
na spunetimi un site unde pot face uploadu...
( dupa upload) poate jocu va face crash sau nush cum ii in rom dar daca face quit neasteptat sami spuneti ca atunci nu windowsu meu are probleme :-)
Da si dak jucati sa fiti rabdatori cu save game-u ca e foarte sensibil xD
Uhu, ma impusca fanii daca`l dau afara pe Fergusson.
deci ziceti ...ce versiune a jocului jucam si unde...moama deci am iesit afara in seara asta si pac imediat ati pus la cale un joc ...de maine stau in casa :biggrin: oricum ...ma bag..daca sunt primit :biggrin:
@ recoba Pac-pac si punem de un joc :tongue: .deci te bagi cu noi 4 la 8.02? anglia.acum sa vedem cum ne coordonam(sa fim toti acasa)
aia o sa fie problema cu coordonarea..dar intr`un fel poate fi si un avantaj ca nu ne vom pierde-in ultimul hal- zilele in fata jocului!
...pff...parca mi-ati dat Chelsea pe sufletul meu!:X...oricum nu am pretentii!
http://www.sendspace.com/file/oqw8ocastept to get a bit
mestere, jocul tau imi da o eroare (fatala de altfel) pe la jumatatea lui ianuarie 2004...
Care ai uploadat prin alte parti CM 01/02?
deci o sa fie de vis sa inteleg moama super tare...problema e ca io maine noapte sunt la munca,asta e mai grav cu coordonarea.
deci cum facem ?.ziceti si voi cand aveti timp ca sa vedem cum ne organizam.din partea mea available toata ziua inclusiv maine(dimineata doar) duminica (in familie bineinteles :biggrin: ,) , iar, mare parte din zi e libera. daca e incepem din seara asta vedem cum se misca.
mestere, jocul tau imi da o eroare (fatala de altfel) pe la jumatatea lui ianuarie 2004...
ahhh
si miemi da
astai problema tre sa gasesc un alt torrent undeva si dup aia pun patchu sil upload candva in weekend
Cine face serverul? Eu am 2gb ram, placa m`ar tine.. si 5mb/s la net. ![]()
aha gata te-ai scos.tu-l faci
ca la rasnita mea de 256 mega ram explodeaza hdd-u cand dau save cu 4 useri
Deci:
je-Manchester United
stelistu_6-Liverpool
The Foxes-Arsenal
baraja-Chelsea
Recoba-?
Cand incepem? Maine seara, dupa`amiaza?
de preferat de maine seara..deh..femeile astea!![]()
Am si eu o propunere: sa "sarim" peste perioada de transferuri si sa incepem direct cu campionatul + fara amicale, dai cancel la toate. c.ronaldo17 se pune la cele 4-5 echipe si NU va face niciun transfer.
el duce salvarea la 1-2 zile inaintea primei etape... ce ziceti?
imi convine si mie maine seara .@ recoba de la ce ora zici ca esti la munca ?.
@stelistu_6 pai si eu ce ma fac ca vroiam sa-l transfer pe Banel
...acu pe bune e chiar foarte bine ce zici tu ca sa nu o lungim ca am incepe campionatu (daca am face si transferuri +amicale) cam in acelasi timp cu Liga 1 .
In principiu maine de la ora 20 pana pe la 23,24.. cat va tine. E bine asa?
PS: Da`ti`mi un PM cu id`urile voastre sa vorbim mai multe ca dupa se supara Marius si face urat la noi ![]()
Mah,voi va vorbiti de CM 01/02 nu?Pai m-as baga si eu! ![]()
fm 08 se joaca pana la urma...inca suntem in negocieri pentru data inceperii competitiei ![]()
PS: Da`ti`mi un PM cu id`urile voastre sa vorbim mai multe ca dupa se supara Marius si face urat la noi![]()
Hai ma ronnie... tocmai voiam sa te propun mod_manager
Daca va bagati la CM 01/02, intram si eu...
my mistake
BUZZ! bah.
Deci maine la ora 20 e bine? Astept raspuns din partea tuturor.
Si inca ceva. Eu nu am ip routabil. Prin hamachi se poate face jocul?
Marius,poate jucam noi CM 01/02! :laugh: N-am jucat niciodata online,cine stie!Daca baietii joaca FM,or mai fi si nostalgici dupa cel mai tare manager din istorie! ![]()
si mie la fel ![]()
@ DelPiero
Alt nostalgic mai e Recoba (de la el am CM
... cu tot cu up-date-uri
)... Nici eu n-am mai jucat on-line... vedem... vine week-end-ul