pai in general il gasesti pe orice fel de tracker.nu iti dau link ca poate primesc warn.baga idu meu in lista si iti comunic linku acolo.andy_tytan_boys
pai in general il gasesti pe orice fel de tracker.nu iti dau link ca poate primesc warn.baga idu meu in lista si iti comunic linku acolo.andy_tytan_boys
moama...deci de 4 ani de cand au rupt eidos cu SI Games parteneriatul si asa au inceput sa apara si CM si FM ...in loc sa fie un joc perfect..apar 2 tampite ....fm 2008 e extrem de enervant...jucatori gen zlatan sau crespo...imi dau intr un sezon intreg amandoi 14 goluri...si au amandoi 20 finishing...si un babalau de la catania da 28...e prea de tot..si multe aspecte legate de joc in general...aceleasi faze si greseli de portar de cand lumea...mereu fundasul central iese pe sub minge...mereu se rateaza ca in 7 pacate...sincer raman la CM 03/04 ![]()
Pe mine m`a enervat o chestie la jocul asta. Dau gol in minutul 80 cu Ljubinkovic (1-0) contra lui Dacia M. Apoi corner pentru si mine in ultuma faza a meciului... si surpriza, cine vine in careu? Cornelus Cernea. Si normal ca ma egaleaza astia in minutul 90.
hahahahahahahahha foarte tare
)))))))))) am patit si io odata asa la cm 03 04 ....contra lui Juve....a venit buffon in careu...au respins fundasii...si fix buffon a alergat dupa minge si a prins tampitul un sut de la 20 de m ...banana shot..si acu tin minte...de m au egalat...muream de nervi...mai si scria...magical stuff from buffon....iar la fm 08...prea des...ori cum incepea meciu ma pocneau toti cu cate un gol dala tampit...ori pe final...desi ma aparam destuld e bine si jucatori defensivi foarte buni...pica cate un gol dala nesimtit...si ...crapam de nervi...
Owen sufera de dubla personalitate... ??? Stie cineva ceva... ??? Ca mi-e cam frica sa nu-mi omoare vreun jucator... ![]()
Gata s-a rezolvat... Multumesc oricum.. :biggrin:
cum s au impacat...au iesit in oras la o bere...platita de manager ?
Am terminat mai inainte si primul sezon. Unul nebun, ce`as putea zice...
Clasament final (rusinos pentru mine, dar se iarta.. e abia primul joc):
1.Poli Tm 67p.
2.Rapid 67p.
3.Dinamo 67p.
4.Otelul 65p.
5.Steaua 64p.
Si cand ma gandesc ca in ultimele 3 etape am avut cu Pandurii, UTA si Buzau si nu am castigat nici un meci... am pierdut campionatul ca fraierul. ![]()
PS: In ultima etapa a fost meciul Rapid 1-2 Poli Tm.
Clasament final (rusinos pentru mine, dar se iarta.. e abia primul joc):
1.Poli Tm 67p.
2.Rapid 67p.
3.Dinamo 67p.
4.Otelul 65p.
5.Steaua 64p.
Si cand ma gandesc ca in ultimele 3 etape am avut cu Pandurii, UTA si Buzau si nu am castigat nici un meci... am pierdut campionatul ca fraierul.
Eu nu te votez ca viitor antrenor la Steaua...!!!
@c.ronaldo17
Pai daca joci cu hahalerele de Ov.Petre, Surdu, Badoi.. cum vrei sa castigi? :tongue:
@**alex**
Ce sa fac? Altfel ma da ciobanu` afara... :biggrin:
E mai bland in joc, nu impune jucatori in echipa, dar se mai baga pe la transferuri.
E mai bland in joc, nu impune jucatori in echipa, dar se mai baga pe la transferuri.
Doar la echipele care nu tintesc Champions League nu se baga...
am reusit sa promovez cu West Ham...dupa un an plin de nervi in fine...am castigat first division ...am facut cateva transferuri...asa la prima vedere..pentru cunoscatori...la prima vedere ...dupa jucatori..am vreo sansa in premier league...oricum va anunt dupa ce termin..da asa o prima parrere...un pronostic...
scuzati repetarile e tarziu si dabea am venit de la munca.....oboseala isi spune cuvantul....si in loc sa dorm ma consuma managerul...
Eu zic ca ai;)
@Recoba
Cam cat timp iti ia sa termini un sezon de FM?
pai ce screen shoturi am aratat sunt din cm 2003/2004..si sa termin un sezon imi ia cam....6-7 ore...timp efectv de joc...bine nu ma uit la toate meciurile..unele le las la comentariiu.....iar la Fm 2008...intr o zi asa....si ma uitam...la timp efectiv de joc....vreo...12 ore asa...depinde ...bine am si un calc mai vechi....si CM 03/04 mere uns si daia e asa rapid...iar fm ...ma racaie...
absolut genial
)))))) da curios...la cm 03 04 daca pun tactica asta sunt mancat...vin peste tine si tot iti trantesc un gol...in fine...ai ceva din finetea lui Olaroiu ...orevad un viitor sumbru pentru echipa ta ![]()
@recoba
cum termini frate un sezon in 7 ore??????
eu am CM2007 sunt la al 3-lea sezon cu OM (undeva prin noiembrie) iar timpul efectiv de joc e undeva la 78 de ore ci ceva.....
eu am CM2007
Am impresia ca nu s-a inventat CM 2007. ![]()
vrei sa ti-l trimit??
P.S. dar e cel mai prost joc posibil : din 2 sezoane jumate cu OM am avut cam 10 jucatori accidentati pe perioade mai mari de 3 luni!!!!! adica....in primul sezon locul 5 si sferturi UEFA,sezonul 2 locul 2 si sferturi UEFA(dupa ce am trecut de Steaua in optimi) iar acum pe 06.12.08 sunt p primul loc in Liga(la egalitate cu Lyon) si pe primul loc in UCL(calificat dupa 5 meciuri) si,da....am cel mai bun atacant lovit intre 6 luni-1 an,doi inchizatori cate 2 si 3 luni,iar un fundas doar 1 luna.....deh...
P.P.S. am gasit asta daca te ajuta cu ceva:
Championship Manager 2007
README file 27.09.06 Version 1.0
www.championshipmanager.com <http://www.championshipmanager.com>
imagini din timpul jocului nu stiu sa pun......
Aha, aveam impresia ca dupa ce CM a trecut la numele de FM, cm nu mai exista.. in fine. Iar la faza cu accidentati e normala.. Si in realitate e la fel. Si la mine in FM e la fel, doar ca la mine s-au accidentat Surdu, Neaga, Badoi, Andrey.. jucatorii pe care oricum nu`i foloseam. ![]()
LE: Joc cu Barcelona in optimile UCL. ![]()
norocosule!!!!
la mine sunt accidentati Sanili,Gago,Vidic,Toulalan,Daniel Carvalho si Vagner Love e suspendat 3 meciuri.....
((
c.Ronaldo....Cm pana in 2003 a fost produs de Eidos ...si distribuit de SI Games...din cauza unor neintelegeri ..s au despartit...astfel Eidos a ramas sa produca in continuare Cm...si au fost numai prostii incepand de atunci...adic o idiotenie completa..plus ca bilutele au evoluat ...acum sunt nijte omuleti asa......iar SI Games a inceput sa faca seria FM...si a ramas pe vechiile principii....bilutele magice..si e facut pe scheletul CM 4...si are mult mai mult succes...
yo Marius....uite poza...am inceput al 4 lea sezon...si timp efectiv...31 de ore...oi fi mai rapid...apropo...am temrinat cu west ham pe 3...si joc acum in UCL...sa vad pana acum am lasat copii sa creasca ....de anul asta ...vine maturizarea...tintesc toate competiile...va arat la final rezultatul...bun sau rau.,..o sa fiu sincer ![]()