FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Oficial: Rada Si Zaharia La Steaua! Vine Si Herea?

«1456789»
SteLuTzZz26.07.2007 05:58

Intrebarea e de ce sunt acum dispusi toti sa vina la Steaua ?!

Daca anul` trecut ii intrebai pe Badoi si Rada daca vor la Steaua .. injurau reporteru` .. acu` ia gasit iubirea d noi cand si`au dat seama ca tzigani no sa joace in veci in Liga..

Pentru ca Steaua e la zii cu salariile , primele si toate datoriile fata de jucatori .

Da ..scopu` scuza mijloacele... pacat ca o sa faca bara .. cand revine Ghionea, si pe Goe nu poate sa`l scoata .. :rolleyes:

fularultras

MoWeed26.07.2007 06:13

Rada asta nu are ce cauta la Steaua....pentru cei care sustin ca e un jucator bun am o intrebare...Bergodi l-a dat afara de la ciori de bun ce e nu? Sau nu se putea lupta cu fundasii de clasa mondiala Sapunaru su Maftei??

Stelist4ever8826.07.2007 06:27
IONUT RADA PENTRU NOI !

VEI RAMANE UN CIOROI

Pana cand nu vei inscrie impotriva tziganilor, sau ii vei injura ! => NU <= se va sterge trecutu` tau din tziganie ! :angry:

fularultras

Vali badoi nu tot de la rapid vine asa shhht e jucator bun rada nu are rost sal injuram doar pentru ca a jucat la rapid asta e acuma e la Steaua si si va juca in tricoul Stelei dar daca il injuri crezi ca ii mia face treaba bine?? Zaharia SI Rada bine ati venit si va urez Succes.... steagsimplu fularsteaua2fular-campioniifular-campioniifular-campionii steaua_ro

stoicavlad26.07.2007 06:27

Lasatil naibi in pace pe Rada e un jucator bun si o sa ai tina locul lui Ghionea

suporter**26.07.2007 06:42

am citit doar cateva postari si...........SUNTETI RETARDATI ,NU MAI POSTEZ PE SITE UL ASTA DE *** ,CAND O SA FACA RADA MECIURI BUNE O SA UMPLETI PAGINILE KU POSTARI KU MULTUMIRI DAR NU E NICI O UIMIRE pentru ca SUNTETI NISTE ***** ,LA PUSCARIE CU VOI,BV RADA,MULTUMESC Becali pentru TRANSFERURILE FACUTE,RUSINE SA VA FIE

Dragos_stelistu_200726.07.2007 06:44
IONUT RADA PENTRU NOI !

VEI RAMANE UN CIOROI

Pana cand nu vei inscrie impotriva tziganilor, sau ii vei injura ! => NU <= se va sterge trecutu` tau din tziganie ! :angry:

fularultras

foarte bine zis....dar totusi sunt niste transferuri bune....bv Adi!!!Tot asa....

Milker26.07.2007 06:45

Te-ai nascut prea tarziu:

In anii 40' faceai cariera la Auschwitz!

In Epoca de aur erai bun la Aiud, Gherla, Sighet sa apesi tasta Delete cand accesai partitiile creierului uman!

Si cred ca te-ai nascut la 7 ani si o zi!

Ce dezamagire pe tine!

IONUT RADA PENTRU NOI !

VEI RAMANE UN CIOROI

fularultras

MoWeed26.07.2007 06:52
Lasatil naibi in pace pe Rada e un jucator bun si o sa ai tina locul lui Ghionea

daca si Rada e jucator bun.....asta nu o sa aiba niciodata macar jumate din valoarea lui Ghionea!!!

FlowerPower26.07.2007 07:38
daca si Rada e jucator bun.....asta nu o sa aiba niciodata macar jumate din valoarea lui Ghionea!!!

Are sa zicem... trei sferturi din valoarea lui Ghionea.

Insa este cu mult peste Baciu, deci reprezinta o solutie foarte buna. Ne trebuia un fundas bun, tinand cont de (sper) densitatea meciurilor (CL, Campionat, Cupa) si (Doamne fereste, dar nu se stie niciodata) eventualele accidentari.

Asa ca... de ce nu Rada? Hai sa-i dam o sansa.

vanfootball26.07.2007 07:50

Se pare ca au picat si transferurile strainilor Camus si Ivic. Incredibil! Astept sa cada si cel al lui Herea - nu m-ar mira cu nimic.

PS: Steaua i-a oferit lui AEK 150.000 de euro pe Ivic (!!!). Cred ca Ilie a confundat Farul Constanta cu AEK si pe Gurita cu Ivici.

ultras_paul26.07.2007 07:50

cioroiu' de rada a venit la Steaua pentru ca acolo nu i-a mai dat Copos salariile din iarna=))....plus de asta eu stiu ca rapid cam are probleme in aparare..nu cred eu ca fundasii de''mare clasa europeana''maftei si sapunaru vor face fatza campionatului acesta...in fine rada dupa parerea mea este cam la un sfert din valoarea lui Goian...mai mult cred ca l-a luat Hagi pentru ca numai aveam baiat care sa duca apa la jucatori:D

shtoaka26.07.2007 07:52

am impresia ca nu styiti ce vorbiti. pai daca rada nu avea valoare mai juca sfert de Cupa UEFA? ce ziceti. atata timp cat o sa ajute Steaua este de-al nostru. Forza Steaua

andyro26.07.2007 08:01

Nu vad nimic nou referitor la Herea in articolul asta. Nu cred ca problema transferului era jucatorul si contractul, ci suma pe care o vrea FC National pe el ca sa ii dea drumul. Deci s-a "perfectat" exact nimic.

Pe de alta parte, ne place sa vehiculam nume mari, dar fara substanta la negocieri. Ne interesam de jucatori de care suntem deja siguri ca nu o sa ii luam, doar de dragul ideii de a face ceva - "noi am incercat, dar daca nu s-a putut...". Nu mai reiau inca o data lista numelor "ratarilor" din ultimele saptamani. Dar sunt convins ca cel putin jumatate nu aveau nici o sansa sa ajunga la Steaua din cauza ofertei. Cautam jucatori ca sa ne aflam in treaba si sa zicem ca facem treaba.

Si ma uitam la exemplul lui Ivic de la AEK Atena. S-au oferit pe el 125.000 de euro, in conditiile in care pe Zaharia de la Gloria Bistrita s-au dat 500.000. Normal ca grecii s-au tavalit de ras, si in curand conducerea Stelei o sa iasa cu o mutra grava si o sa zica ca "am incercat, noi am vrut sa aducem jucatorul, dar din pacate nu am reusit sa ajungem la o intelegere".

freejack26.07.2007 08:03

Auzi auzi 3 sferturi din valoarea lui Ghionea :biggrin: (sa-nteleg ca ti cu Dinamo) . Pai cum sa faca tziganu ala de Rada meciuri bune la Steaua departe de satra lui. Si apropo cred ca e o greseala cu privire la numele lui : cred ca e RRada nu Rada

vanfootball26.07.2007 08:21

Off topic

Suntem singura echipa din Liga I care nu si-a schimbat echipamentul?!

ebonyc26.07.2007 08:32
Iar despre Camus ce sa-ti spun. O fi si asta vreo mare vedeta care vezi doamne "astept sa vad daca Steaua se califica"... pai bre Camusule, vino tata si pune osu' la treaba si califica echipa nu veni doar la ciolan....si pleci dupa, ca nu te-ai acomodat in Romania sau ca nu-i mai place sotiei/prietenei.... mai stiu eu un francez care a stat doar cat a fost bine..... sau il ia Gigi cu 1 mil si il da cu 2 :):):) se pare ca marfa franceza se vinde bine la export :):)

forzateaua

buna remarca asta

Piperus Petru26.07.2007 08:34

@Anais_stelistu

Cate meciuri a jucat Ivic in CL? Iti spun eu: 3 meciuri in cupele Europene, 1 in CL si 2 in UEFA. Vezi istoricul lui aici:

http://uk.eurosport.yahoo.com/football/vladimir-ivic.html

Nu-l confunda cu fratele lui, Ilija Ivic, un foarte bun jucator.

@van, andyro

1. Ivic nu are valoare. 125.000 e o suma care reprezinta valoarea lui la ora actuala. Fratele lui a fost un mare fotbalist si actualmente este scouteru lui AEK, asa a ajuns acest Vladimir Ivic la AEK ... acest Ivic a jucat intreg sezonul trecut doar 3 meciuri si a mai prins ca rezerva de cateva ori echipa ... cum poti sa iti doresti un astfel de jucator la Steaua? Mai are si 30 de ani, nu va dati seama ca e complet terminat? Eu inca stau si ma rog sa vina Herea sa nu ajungem sa-l luam pe pacaliciul asta de Ivic ...

2. Nu mi se pare normal sa te milogesti atat de Camus sa vina la Steaua si nimeni de la Steaua nu are vreo vina pentru ca nu vrea sa vina. Campionatul romanesc nu este atractiv si stim asta cu totii. Daca ne-ar elimina Zaglebie, pentru Camus ar insemna sa vina la Steaua pentru meciuri contra lui Gloria Buzau ... nu se gandeste la bani, este inca foarte tanar, e o speranta, mai are 8 ani de jucat la nivel inalt, are timp sa faca bani, daca alege sa vina la Steaua si nu poate juca in Europa, pierde infinit mai mult decat bani

3. Steaua avea nevoie de fundas central, mijlocas si atacant. Au avut pe lista jucatori valorosi, precum Dady, Armenteros, Camus sau Kuffour si ala de la Marseille. Au purtat negocieri cu ei, dar au avut si variante de rezerva: Zaharia, Herea si Rada. Daca i-ar fi adus pe cei din prima lista, salariile lor insumate ar fi insemnat bugetul Stelei pe doi ani. Atata timp cat nu sunt bani, nu inteleg de ce sperati la fel si fel de transferuri. Pe de alta parte, mi s-a parut corect din punct de vedere al Stelei sa "incerce" aceste transferuri: s-au dus la Kuffour, i-au spus "lasa banii, suntem saraci, nu iti putem da mai mult de 300.000 euro pe an, dar in loc sa-ti inchei cariera la Livorno, ti-o inchei la Steaua, poate chiar in meciuri de CL ..." ... nu inteleg de ce sa nu incerci asta. In schimb, presa de la noi vine si in lipsa de subiecte face din asta o mare "vanzoleala" pe piata transferurilor.

4. Incercarile astea nu ne fac rau, ci bine. Poate n-a fost sa fie anul asta, insa e un semn bun ca macar se incearca variante mai valoroase. Daca ne calificam din nou in grupele CL, daca bugetu se mareste cate un pic de la an la an, nu vom mai fi refuzati in viitor. Am plecat de la salarii de 60.000 de euro pe an si de la doua meciuri in Cupa UEFA pe sezon. Am ajuns la salarii de 2-300.000 euro pe sezon si la cate 30 de meciuri in Europa ... e ceva. Eu nu cred ca jucatorii nu vin la Steaua din cauza lui Steaua si a lui Gigi, ci din cauza subtirimii echipelor din Liga 1 si a valorii campionatului nostru ... nici un jucator mai de Doamne ajuta nu vrea sa vina sa-si incheie cariera cu meciuri contra Gloria Buzau ... pana la urma, marele nostru jucator de baza, de neinlocuit, Paraschiv, a ales sa joace in B-ul italian ... cum vrei tu atunci un tanar talent din Franta/Spania/Argentina sa aleaga Romania?

5. In conditiile de mai sus, Rada mi se pare peste Baciu, Ov Petre si Pulido la un loc, ca fundas. Trecutul lui, asta e alta poveste. Nu vreau sa intru in ea, sunt destui pe aici pro si contra, care mai de care cu argumente mai hilare ...

6. De asemenea in conditiile de mai sus, decat sa te rogi de Camus 1 an si sa vina numai pentru 6 meciuri de CL si sa fie dezamagit de viata in Romania si sa nu se adapteze si sa plece dupa un an, il prefer pe Herea. O sa vedeti ca se va ridica si nivelul nationalelor U19 ale Romaniei, nationala mare a crescut deja valoric ... suntem peste Belgia, Turcia si Grecia, c'mon. 3 milioane de euro e mult pentru Herea, dar decat 3.5milioane de euro pe Camus care nu vrea sa vina ...

Bafta

vanfootball26.07.2007 08:52

@Piperus Petru

Daca Ivici nu are valoare decat de 150.000, atunci, cu tot respectul, cei din conducerea Stelei sunt mai pacalici decat jucatorul, pentru ca vor sa aduca un asemenea fotbalist.

Herea nu era o varianta de rezerva pentru Steaua, pentru ca Herea era prezentat la Rapid in urma cu cateva zile. Am intrat si noi pe fir dupa ce am aflat ca nu vrea sa fie imprumutat.

Faptul ca am umblat dupa cai verzi pe pereti a facut sa nu avem un 11 stabil, cu o zi inainte de startul campionatului. Omogenitatea va avea de suferit enorm. Ti se pare un lucru profesionist sa aduci 3 jucatori (pe posturile deficitare) ieri si azi, in conditiile in care maine incepe campionatul??? Mie imi suna a amatorism.

andyro26.07.2007 08:59
@Anais_stelistu

Cate meciuri a jucat Ivic in CL? Iti spun eu: 3 meciuri in cupele Europene, 1 in CL si 2 in UEFA. Vezi istoricul lui aici:

http://uk.eurosport.yahoo.com/football/vladimir-ivic.html

Nu-l confunda cu fratele lui, Ilija Ivic, un foarte bun jucator.

@van, andyro

1. Ivic nu are valoare. 125.000 e o suma care reprezinta valoarea lui la ora actuala. Fratele lui a fost un mare fotbalist si actualmente este scouteru lui AEK, asa a ajuns acest Vladimir Ivic la AEK ... acest Ivic a jucat intreg sezonul trecut doar 3 meciuri si a mai prins ca rezerva de cateva ori echipa ... cum poti sa iti doresti un astfel de jucator la Steaua? Mai are si 30 de ani, nu va dati seama ca e complet terminat? Eu inca stau si ma rog sa vina Herea sa nu ajungem sa-l luam pe pacaliciul asta de Ivic ...

2. Nu mi se pare normal sa te milogesti atat de Camus sa vina la Steaua si nimeni de la Steaua nu are vreo vina pentru ca nu vrea sa vina. Campionatul romanesc nu este atractiv si stim asta cu totii. Daca ne-ar elimina Zaglebie, pentru Camus ar insemna sa vina la Steaua pentru meciuri contra lui Gloria Buzau ... nu se gandeste la bani, este inca foarte tanar, e o speranta, mai are 8 ani de jucat la nivel inalt, are timp sa faca bani, daca alege sa vina la Steaua si nu poate juca in Europa, pierde infinit mai mult decat bani

3. Steaua avea nevoie de fundas central, mijlocas si atacant. Au avut pe lista jucatori valorosi, precum Dady, Armenteros, Camus sau Kuffour si ala de la Marseille. Au purtat negocieri cu ei, dar au avut si variante de rezerva: Zaharia, Herea si Rada. Daca i-ar fi adus pe cei din prima lista, salariile lor insumate ar fi insemnat bugetul Stelei pe doi ani. Atata timp cat nu sunt bani, nu inteleg de ce sperati la fel si fel de transferuri. Pe de alta parte, mi s-a parut corect din punct de vedere al Stelei sa "incerce" aceste transferuri: s-au dus la Kuffour, i-au spus "lasa banii, suntem saraci, nu iti putem da mai mult de 300.000 euro pe an, dar in loc sa-ti inchei cariera la Livorno, ti-o inchei la Steaua, poate chiar in meciuri de CL ..." ... nu inteleg de ce sa nu incerci asta. In schimb, presa de la noi vine si in lipsa de subiecte face din asta o mare "vanzoleala" pe piata transferurilor.

4. Incercarile astea nu ne fac rau, ci bine. Poate n-a fost sa fie anul asta, insa e un semn bun ca macar se incearca variante mai valoroase. Daca ne calificam din nou in grupele CL, daca bugetu se mareste cate un pic de la an la an, nu vom mai fi refuzati in viitor. Am plecat de la salarii de 60.000 de euro pe an si de la doua meciuri in Cupa UEFA pe sezon. Am ajuns la salarii de 2-300.000 euro pe sezon si la cate 30 de meciuri in Europa ... e ceva. Eu nu cred ca jucatorii nu vin la Steaua din cauza lui Steaua si a lui Gigi, ci din cauza subtirimii echipelor din Liga 1 si a valorii campionatului nostru ... nici un jucator mai de Doamne ajuta nu vrea sa vina sa-si incheie cariera cu meciuri contra Gloria Buzau ... pana la urma, marele nostru jucator de baza, de neinlocuit, Paraschiv, a ales sa joace in B-ul italian ... cum vrei tu atunci un tanar talent din Franta/Spania/Argentina sa aleaga Romania?

5. In conditiile de mai sus, Rada mi se pare peste Baciu, Ov Petre si Pulido la un loc, ca fundas. Trecutul lui, asta e alta poveste. Nu vreau sa intru in ea, sunt destui pe aici pro si contra, care mai de care cu argumente mai hilare ...

6. De asemenea in conditiile de mai sus, decat sa te rogi de Camus 1 an si sa vina numai pentru 6 meciuri de CL si sa fie dezamagit de viata in Romania si sa nu se adapteze si sa plece dupa un an, il prefer pe Herea. O sa vedeti ca se va ridica si nivelul nationalelor U19 ale Romaniei, nationala mare a crescut deja valoric ... suntem peste Belgia, Turcia si Grecia, c'mon. 3 milioane de euro e mult pentru Herea, dar decat 3.5milioane de euro pe Camus care nu vrea sa vina ...

Bafta

Bine ai venit pe forum, si felicitari pentru post - unul din cele mai logice si mai argumentate din ultima vreme.

1. Nu inteleg foarte bine cum a tratat Steaua "cazul" Ivic. Pentru ca ori a) are valoare, e un jucator care merita sa joace la Steaua si poate face fata in CL, si atunci nu oferi pe el 1/4 din cat ai dat pe un jucator de la Gloria Bistrita sau b) nu are valoare, si atunci de ce sa il mai ofertezi ?

2., 3. "Atata timp cat nu sunt bani, nu inteleg de ce sperati la fel si fel de transferuri.". Nu e vorba de noi, e vorba de conducere, mai exact, de ce spera conducerea la fel de fel de transferuri atat timp cat nu ofera bani. Ce rost are sa "contactam" jucatori atat timp cat stim ca nu le putem oferi salariile pe care le cer, sau nu putem plati suma de transfer ? Mi se pare lipsa de profesionalism. Si mult mai normal ar fi ca Adi Ilie sa stie ca poate cumpara jucatori in valoare de X milioane (sau sute de mii), si le poate oferi un salariu de x sute de mii. Si atunci te duci la jucatorii care se incadreaza in limitele alea. Nu poti sa te duci la Ronaldinho si sa ii oferi un salariu de 10.000 de euro pe sezon, si dupa aia sa iesi suparat in presa ca nu a acceptat. Cum ziceam, lipsa de profesionalism

4. Asta e si problema, ca nu se incearca variante mai valoase, ci doar se da iluzia ca o sa luam jucatori mai buni. Cum ziceam mai devreme, "am incercat, dar n-am putut", cand de fapt stiai dinainte ca n-ai nici o sansa. Se acopera cumva "gura" celor care ar fi tentati sa zica despre conducere ca n-au adus jucatori buni, si se arata cu degetul incercarile. Practic, in loc sa il cumpere direct pe Rada, "arunca" 2-3 incercari la plesneala, si in ultimul moment semneaza cu el. Si atunci suporterul zice ca "bine ca l-am luat macar pe asta", in loc sa zica "rau ca nu ne-am luat si noi un fundas profesionist"

5. Am scris mai sus de Rada, nu ma mai repet :D.

6. Despre Camus discutam degeaba. Nu o sa vina.

Am spus-o si in alt post. Ma bucura venirea juniorilor, dar nu vad nici un jucator cat de cat consacrat, cu experienta, care sa aduca un plus de valoare, cum mi s-ar fi parut de exemplu Camus. Neaga e cel mai aproape de descrierea de mai sus, un Badoi la nivelul echipei, si un Zapata care o sa vedem ce stie.

FlasHUL26.07.2007 09:01
am citit doar cateva postari si...........SUNTETI RETARDATI ,NU MAI POSTEZ PE SITE UL ASTA DE KKT ,CAND O SA FACA RADA MECIURI BUNE O SA UMPLETI PAGINILE KU POSTARI KU MULTUMIRI DAR NU E NICI O UIMIRE pentru ca SUNTETI NISTE IPOCRITI ,LA PUSCARIE CU VOI,BV RADA,MULTUMESC Becali pentru TRANSFERURILE FACUTE,RUSINE SA VA FIE

Bine punctat. Tot respectul ! Multi isi dau cu parerea dupa cum bate vantul.

Piperus Petru26.07.2007 09:29
Bine ai venit pe forum, si felicitari pentru post - unul din cele mai logice si mai argumentate din ultima vreme.

Multumesc.

Mai aduc totusi cateva argumente: sa luam exemplul lui Lobont. Un jucator care a acceptat o reducere substantiala a salariului pentru a se relansa ca fotbalist si pentru a prinde meciuri. Stii totusi de ce a acceptat oferta lui Dinamo? Pentru ca este roman, pentru ca are familia aici, pentru ca stie Bucurestiul, pentru ca stie campionatul romanesc, ce pot arbitrii, pentru ca stie care este tipul de relatie pe care il poate avea cu Borcea si Turcu, pentru ca stie ce inseamna m**e X si Y.

Sa scenarizam un pic: sa fi fost Lobont un francez, foarte bun portar, rezerva la Fiorentina. Cred 99% ca accepta sa ramana rezerva la Fiorentina pe ~1 milion de euro salariu decat sa vina la Dinamo.

Acelasi lucru este si in cazul Stelei. Fotbalul romanesc nu este judecat asa cum il vedem noi, ca romani, din peluza Stelei. El este judecat dupa cazurile Andrey, Elton, Thereau, Saban, Kalanga, Shroj si Abiodun ... daca dai un search in istoric, ca strain, gasesti numai cazuri dubioase, dezamagiri, plecari pe usa din dos, jucatori straini bagati in minutul 50 si scosi in 60 si apoi amendati (Kalanga), jucatori ce au jucat etape la rand si nu au primit nici un ban (Elton), jucatori mutati la echipa a 2-a fara nici o justificare pertinenta si logica (Andrey), jucatori tratati ca sclavii si lasati sa se antreneze prin parcuri (marca inregistrata Iacov de la FC National). Astea sunt lucrurile care tin departe jucatorii straini si nu este vina lui Ilie ca a incercat totusi astfel de transferuri. In lumea de azi, in afaceri, (ca fotbalul si un transfer in particular este o afacere) sa nu fii profesionist nu inseamna sa-i oferi DOAR 300.000 euro lui Kuffour (si in afaceri, daca sunt un negociator bun, pot sa cumpar un obiect evaluat la 1 milion de euro cu doar 200.000 de euro). Lipsa de profesionalism este sa-i oferi 300.000 in contract si la sfarsit sa nu-i dai nici un ban. Sau lipsa de profesionalism este sa-l minti. Sa te astepti ca nu-si citeste bine contractul si sa-i bagi fel de fel de clauze in el. Sa dai afara jucatorul si sa-i ceri banii din salariu inapoi. Sa-i dai salariul in punga ca sa nu platesti taxe. Asta e lipsa de profesionalism. Camus chiar este valoros si chiar este la un pas de Steaua si nu banii oferiti il tin in loc, ci aceasta completa nebuloasa din Romanica. L-a intrebat pe Thereau: cum e? Si Thereau ce i-a spus: pai e unu Gigi Becali, care deodata spune ca cine da 2 milioane pe tine pleci ... apoi cine da 3 milioane si tot asa ...

Haide sa recunoastem totusi o chestie: spre deosebire de anul trecut, cand ni se aruncau in fata chestii de genul "un argentinian cum n-ati mai vazut", "jucatori de mondiale", "atacant cum n-a avut Europa" ... anul acesta am avut NUME CONCRETE si OFERTE CONCRETE: Pulido, Armenteros, Belluschi, Dady, Kuffour, Ivic, Camus ... Jucatorii au fost numiti. Ziarele i-au contactat, iar ei au recunoscut (nu au mai fost cazuri gen "Steaua? Care Steaua, nu m-a cautat nimeni de acolo ..."). Ceea ce este un mare pas inainte.

Iar valva a facut-o presa, nu clubul Steaua. Pentru ca in perioada de doua luni de pauza erau singurele chestii cu care isi puteau vinde ziarul. Si mai e chestia aia pe care o doresc jurnalistii romani, sa faca sa Para ca suntem pe aproape de Spania, Anglia, Italia ... asa ca vehiculeaza transferuri, fac calcule, numesc totul SOC si EXCLUSIV, inventeaza scenarii, au "surse sigure", etc ... atitudinea asta duce apoi si la nemultumiri dupa ce iti da Real Madrid 4-1 in Ghencea. Pai 20 de ani de acum inainte Real o sa ne dea 4-1 in Ghencea pentru ca asta e diferenta de valoare. Se poate intampla ca din 20 de cazuri sa faci o minune, un 1-1 (sau un 1-0 si sa-i bati pe Real). O consideri minune, o iei ca atare si o mai astepti odata la 10 ani. Noi ne-am descurcat onorabil de fiecare data, cu Liverpool, cu Valencia (adica exact minunea de 10 ani :) ), cu Villareal, mai faceam cate un 0-0 cu Juventus pe vremuri ... dar totusi, campioantul romanescu nu este la valoarea lui Real, Barca, Liverpool si Manchester United. Am de spus doar atat: uitati-va pe sumele incasate din drepturile TV de echipele retrogradate in Anglia. E vorba de 40.000.000 milioane sterline sau ceva asemanator. Si cu asta am spus totul. Daca echipele alea, cu 80.000.000 de euro numai din drepturi TV, retrogradeaza in Anglia, cum poti fi suparat ca te bate Real? Pai Real e estimata la 1 miliard de dolari ...

Numai bine.

il_scorpio26.07.2007 09:42

In principiu petru are dreptate, totusi ma gandesc decat sa incerce sa achizitioneze atatya jukatori straini( care pana la urma nu a venyt nici unul) ar fi putut sa puna o oferta mai consistenta pentru un singur jucator. Sinceri sa fim acuma cred ca dady nu ar fi fost imposibil de luat sau pulido...oricum sunt multumit si de rada( care chiar dak nu e de speryat este mult , mult peste Baciu). Venirea lui zaharia nu o privesc cu ochi prea buni pentru ca este exact genul de juaktor de umplutura( am scris un post acum cateva zile despre acesty jukatori...si multi m-au contrazis). Chiar nu styu de ce si-au mai batut joc de Gurita, l-au luat ca sa-l dea la gloria....parca zaharia nu ar fi cam la fel de bun. Ori luau unul bun gen dady ori nu mai luau deloc si il pastrau pe Gurita. Parca si pentru Herea asta mi se pare un pic cam mult 1.7 milioane de euro si 50% dintr-un eventual transfer...da las' macar sa-l ia Jiji ca are de unde.:))

SSK26.07.2007 09:44

Perfect descrisa viziunea jucatorilor straini asupra campionatului autohton. Sincer, eu sa fiu in jucator in Spania sau Belgia (la Getafe sau Charleroi), nici nu m-as gandi sa vin in Romania. Poate doar pentru un salariu fabulos (de la 500.000 de euro in sus), dar nu e cazul.

andrelinho26.07.2007 09:45

barvo lu rada si zaharia sunt sigur ca vor face treaba buna la Steaua si Herea va veni asa ca Forza Steaua forzateaua

bodanelu26.07.2007 09:45
Off topic

Suntem singura echipa din Liga I care nu si-a schimbat echipamentul?!

nu.. nici spurkys nu si-au schimbat echipamentul. doar sponsorul...

tricourile sunt acelasi model, doar ca au alt sponsor..

«1456789»