FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Oficial: Rada Si Zaharia La Steaua! Vine Si Herea?

«1239»
fcsteaua.ro25.07.2007 15:14

Ionut Rada si Dorel Zaharia, sunt, incepand de miercuri, 25 iulie 2007, noii jucatori stelisti.

Rada, fundas de 25 de ani, a semnat un contract pe trei ani cu clubul nostru. El a mai evoluat la Universitatea Craiova, Rocar, Rapid si FC National si a adunat 124 de meciuri in "Liga 1", marcand sase goluri. A jucat in Cupa UEFA, iar la echipa nationala are doua selectii.

Dorel Zaharia, atacantul de 29 de ani, a venit de la Gloria Bistrita, desi este nascut la Constanta. A jucat, printre altele, la Callatis Mangalia, Farul, CSM Resita si Unirea Urziceni. Ambii jucatori vor fi prezentati intr-o conferinta de presa ce ca avea loc joi, 26 iulie 2007, la ora 13.00, la tribuna oficiala a stadionului "Ghencea".

SteauaFC.com

Conform lui Gigi Becali Herea a semnat

Rapidul primeste o noua lovitura. Gigi Becali anunta ca Herea a semnat aseara pe 4 ani cu Steaua, dupa ce Adi Ilie a negociat cu el si cu impresarul lui timp de 2 ore, la Stadionul Ghencea.

"La aceasta ora, Herea a semnat cu Steaua. Timp de 4 ani, Hera va fi jucatorul Stelei. Aseara a semnat!", a spus Gigi Becali, la Special, pe Sport.ro

Sport.ro

narkiss25.07.2007 15:16

Intelegerea prin care Rada pleaca de la Rapid la Steaua n-ar fi fost posibila fara implicarea lui Gica Popescu, cel care detine 50% din drepturile federative ale jucatorului. Aflat intr-un moment in care are nevoie de jucatori, Hagi a apelat la ajutorul cumnatului sau. Asa a venit ieri Ninu, de la FC National, si el coproprietate cu Popescu. Si asa a reusit Hagi sa-si aduca un fundas central de picior sting, in persoana lui Rada, miscare confirmata acum citeva minute de ambele tabere

Ice_Angel25.07.2007 15:19

Cred ca va trebui sa-si ceara niste scuze dak vrea sa fie primit cat mai bine in Ghencea...oricum ca jucator dak nu mai apeleaza la intrari criminale poate fi destul d util mai ales pana revine Ghionea

narkiss25.07.2007 15:22

ucãtorul pe care Adi Ilie îl anunța cã va veni în Ghencea este Ionuț Rada, de la Rapid București. Hagi a cerut insistent un fundaș central. Dupã ce pe lista Stelei s-au aflat Cesar, Kuffour, Durica, conducerea din Ghencea s-a orientat cãtre Rada.

Ionuț Rada a pãrãsit cantonamentul Rapidului și va semna un contract pe patru ani cu Steaua.

Dupã Vali Bãdoi, Ionuț Rada este al doilea jucãtor al Rapidului care va ajunge în Ghencea.

AlexV25.07.2007 15:23

E mai bun decat Baciu. Macar atat. Oricum cand se refece Ghionea ajunge sigur pe banca. Interesant cum o sa se inteleaga cu Radoi.

Matrixone25.07.2007 15:27

Se vede disperarea ciobanului, transfera toti refuzatii!!!!!!

MALDINI_STEAUA25.07.2007 15:28

Misto..inca un mijlocas si gata !

White_R25.07.2007 15:29

E bine ca nu mai joaca contra Stelei si le va rupe picioarele adversariilor .Pacat ca va lua cartonase rosii pentru Steaua ....Parerea mea : NU MAI ADUCETI CIURUCURI !!!

Am auzit ca a venit Zaharia . Asta cred ca e un transfer bun .TINERII SUNT SOLUTIA !Pacat ca jijiotu tot prost e si o sa il imprumute pe Gurita la Buzau

strezahuzum25.07.2007 15:29

NUuuu !! Nuuu !! Nuuuu !! :angry: :angry: Iata cum facem noi treaba : in loc de Daddy, Zaharia, in loc de Pulido sau Stankevicius ... Rada !! In loc de Elton (pe care il aveam deja) ... ciuciu !!

Aveam nevoie de fundasi centrali seriosi, nu de ... Rada !! Individul e in cel mai bun caz un fundas putin peste medie. Nici vorba sa se compare cu Ghionea sau Goian ! Cu asta vrem noi sa ne prezentam in CL ?? Merge cu alde Ceahlaul si Dacia Mioveni, dar in nici un caz cu alde Manchester, Liverpool sau Milan.

MoWeed25.07.2007 15:29

asta e jucator de Steaua???? mai bine ii dadea mai multe sanse lui Al Iacob......Jiji ia toti ciobanii sa se simta ca intre ai lui...e unu din putinii jucatori din Liga 1 care sunt aproape de valoarea lui Baciu

florin_b_*25.07.2007 15:34
asta e jucator de Steaua???? mai bine ii dadea mai multe sanse lui Al Iacob......Jiji ia toti ciobanii sa se simta ca intre ai lui...e unu din putinii jucatori din Liga 1 care sunt aproape de valoarea lui Baciu

Asta mai are experienta..Al Iacob o fi bun insa tre sa mai creasca sa fie de valoarea lui Rada (parerea mea).

Ma intreb daca se vor intelege Rada si Radoi :)))

De acu Radoi va juca sigur la mijloc (asta vrea Gica..pe Mirel la mijloc sa organizeze totul)

erhy25.07.2007 15:34

Rada este un fundas de valoare.Si ce scuze sa ceara?Acum este jucatorul Stelei si trebuie tratat ca se ceilalti jucatori.

Bine ai venit Rada.

jcd25.07.2007 15:38

Asta este. Mai avem pana sa ajungem o echipa mare si ne vom permite sa aducem doar jucatori de valoare. Pana atunci atacam titlul si CL cu jucatori care nu au impresionat niciodata si nu erau siguri de postul lor la National sau Rapid. Ne puteam lipsi de Ninu si Rada.

Extremist Stelist25.07.2007 15:38
NUuuu !! Nuuu !! Nuuuu !! :angry: :angry: Iata cum facem noi treaba : in loc de Daddy, Zaharia, in loc de Pulido sau Stankevicius ... Rada !! In loc de Elton (pe care il aveam deja) ... ciuciu !!

Aveam nevoie de fundasi centrali seriosi, nu de ... Rada !! Individul e in cel mai bun caz un fundas putin peste medie. Nici vorba sa se compare cu Ghionea sau Goian ! Cu asta vrem noi sa ne prezentam in CL ?? Merge cu alde Ceahlaul si Dacia Mioveni, dar in nici un caz cu alde Manchester, Liverpool sau Milan.

ai dreptate.....da decat Baciu?

chirichiri25.07.2007 15:41

Eu sunt de parere ca Rada a avut ceva rezultate cu Rapid si poate avea si mai mari cu Steaua. E normal, ca jucator, sa vrei transfer la Steaua.

Pentru noi este important sa fie concureta pe posturi si jucatorii sa dea ce au mai bun pe teren, iar Rada a dovedit cand era la Rapid ca joaca cu multa inima. Povestile cu accidentarea lui Radoi au trecut, ramane doar ca ei sa stranga randurile si sa faca un sezon exceptional.

Pentru mine este un lucru bun ca luam jucatori de la rivale, pentru ca ei au o deja inoculata o anumita mentalitate si isi doresc sa castige intotdeauna, plus ca acum au si mai multe de dovedit.

DACUL25.07.2007 15:43

Ca la cioban nici unde!!!!!

Prostu nu da drumul la bani .M-am saturat de experimente si ciurucuri.Asa niciodata nu vom iesi in evidenta.Adu domle jucatori de 2-3 mil nu frunze de 500 ca ai de unde sa dai.

IL_Diablo25.07.2007 15:44

Mda, am transferat destul de multi jucatori. Personal eu zic ca avem un lot mai puternic decat anul trecut. Pentru jucatori de valoare mai mare mai avem putin de asteptat. Inca un an in CL cred ca ne va ajuta enorm sa aducem jucatori buni de afara. Pana una alta Steaua are nevoie de sustinere neconditionata in cele 4 meciuri care ne vor duce spre Liga. Sa fim alaturi de echipa.

sprecl2 steagcruce2 sprecl2

dany_625.07.2007 15:45

eu zic ca e bine ca avenit ...asta e al 11 lea transfer parca ......a inebunit GB acum avem 2 echipe cu tot cu rezerve la amandoua fular-campioniifularsteaua2 steagsimplu

MoWeed25.07.2007 15:47
eu zic ca e bine ca avenit ...asta e al 11 lea transfer parca ......a inebunit GB acum avem 2 echipe cu tot cu rezerve la amandoua fular-campioniifularsteaua2 steagsimplu

asa e a inebunit da rau de tot....si daca avem 2 echipe din care unii jucatori sunt la nivel de divizia C ce rezolvam??

dany_625.07.2007 15:52

asta asa e ....mai bine cumparam 2,3 jucatori buni si gata

w3bmaster25.07.2007 15:53

Asta da "bomba" chiar ca nu ma asteptam

bodanelu25.07.2007 15:55
E bine ca nu mai joaca contra Stelei si le va rupe picioarele adversariilor .Pacat ca va lua cartonase rosii pentru Steaua ....Parerea mea : NU MAI ADUCETI CIURUCURI !!!

Am auzit ca a venit Zaharia . Asta cred ca e un transfer bun .TINERII SUNT SOLUTIA !Pacat ca jijiotu tot prost e si o sa il imprumute pe Gurita la Buzau

Zaharia nu e tanar.

Cat despre Rada, cine era primul la injurat Steaua?

salve25.07.2007 15:55

Tinerii sunt solutia dar.Zaharia are 30 de ani. Ce tanar mai e si asta..Inca nu i s-a uscat placenta:)))))))))))

MoWeed25.07.2007 15:56

din pacate ciobanu se dovedeste a fi chitros ca Copos :sad2: :sad2: :sad2: :sad2:

LARI25.07.2007 15:57

Rada mi se pare un transfer absolut cretin. E, intr-adevar, mai bun decat Baciu, dar parca ne pregateam de Liga... Gura ma-sii...

Cat despre Ivici, astea sunt ultimele vesti:

Managerul sportiv al FC Steaua, Adrian Ilie, a declarat cã este posibil ca un oficial al grupãrii din Bulevardul Ghencea sã meargã la Atena pentru a-i prezenta mijlocașului Vladan Ivici, de la AEK, oferta de contract.

"Lui Ivici trebuie sã îi transmitem mai întâi oferta, este posibil sã meargã cineva la Atena pentru a i-o prezenta. Transferul de care vorbeam pentru astãzi (n.r. - miercuri) este Dorel Zaharia", a spus Adrian Ilie.

Conform presei elene, FC Steaua ar urma sã-i propunã lui Ivici un contract pe trei sezoane, cu un salariu anual de 350.000 de euro. Vladan Ivici are la Atena un salariu de 400.000 de euro pe an.

.........

Deci Adi Ilie face glume de baietzash: Zaharia e transferul despre care era vorba, Ivici nu mai vine cu ultimul zbor de la Atena, fiindca n-are insotitor roman de bord, iar cei cinci jucatori de clasa erau, de fapt, de clasa mijlocie spre mica...

Asta e... unii vin in peluze ca sa se distreze, altii vin la conducerea Stelei sa vada cum e sa faci mistouri referitoare la transferuri... Parc-am juca Ciuleandra...

«1239»