FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Oficial: Rada Si Zaharia La Steaua! Vine Si Herea?

«12349»
salve25.07.2007 15:59
Rada mi se pare un transfer absolut cretin. E, intr-adevar, mai bun decat Baciu, dar parca ne pregateam de Liga... Gura ma-sii...

Cat despre Ivici, astea sunt ultimele vesti:

Managerul sportiv al FC Steaua, Adrian Ilie, a declarat cã este posibil ca un oficial al grupãrii din Bulevardul Ghencea sã meargã la Atena pentru a-i prezenta mijlocașului Vladan Ivici, de la AEK, oferta de contract.

"Lui Ivici trebuie sã îi transmitem mai întâi oferta, este posibil sã meargã cineva la Atena pentru a i-o prezenta. Transferul de care vorbeam pentru astãzi (n.r. - miercuri) este Dorel Zaharia", a spus Adrian Ilie.

Conform presei elene, FC Steaua ar urma sã-i propunã lui Ivici un contract pe trei sezoane, cu un salariu anual de 350.000 de euro. Vladan Ivici are la Atena un salariu de 400.000 de euro pe an.

.........

Deci Adi Ilie face glume de baietzash: Zaharia e transferul despre care era vorba, Ivici nu mai vine cu ultimul zbor de la Atena, fiindca n-are insotitor roman de bord, iar cei cinci jucatori de clasa erau, de fapt, de clasa mijlocie spre mica...

Asta e... unii vin in peluze ca sa se distreze, altii vin la conducerea Stelei sa vada cum e sa faci mistouri referitoare la transferuri... Parc-am juca Ciuleandra...

BINE PUNCTAT.

chirichiri25.07.2007 16:07
Rada mi se pare un transfer absolut cretin. E, intr-adevar, mai bun decat Baciu, dar parca ne pregateam de Liga... Gura ma-sii...

Cat despre Ivici, astea sunt ultimele vesti:

Managerul sportiv al FC Steaua, Adrian Ilie, a declarat cã este posibil ca un oficial al grupãrii din Bulevardul Ghencea sã meargã la Atena pentru a-i prezenta mijlocașului Vladan Ivici, de la AEK, oferta de contract.

"Lui Ivici trebuie sã îi transmitem mai întâi oferta, este posibil sã meargã cineva la Atena pentru a i-o prezenta. Transferul de care vorbeam pentru astãzi (n.r. - miercuri) este Dorel Zaharia", a spus Adrian Ilie.

Conform presei elene, FC Steaua ar urma sã-i propunã lui Ivici un contract pe trei sezoane, cu un salariu anual de 350.000 de euro. Vladan Ivici are la Atena un salariu de 400.000 de euro pe an.

.........

Deci Adi Ilie face glume de baietzash: Zaharia e transferul despre care era vorba, Ivici nu mai vine cu ultimul zbor de la Atena, fiindca n-are insotitor roman de bord, iar cei cinci jucatori de clasa erau, de fapt, de clasa mijlocie spre mica...

Asta e... unii vin in peluze ca sa se distreze, altii vin la conducerea Stelei sa vada cum e sa faci mistouri referitoare la transferuri... Parc-am juca Ciuleandra...

Eu cred ca au vrut niste transferuri de 5 stele (nu stiu de care stele, poate turcesti) insa asta este tot ce au reusit deocamdata. Poate a anul, daca se incep discutiile, vizionarea de jucatori, mai din timp vom reusi mai multe. Cred ca a fost timpul prea scurt si acum pe ultima suta de metri ne intarim cu ce putem. Macar e bine ca nu are peste 30 de ani... Oricum au fost adusi foarte multi jucatori, macar daca ar confirma jumate din ei si tot ar fi bine.

Zapo625.07.2007 16:08

ma bucur ca a venit la Steaua, eu unul il admir pentru jocul care si-l face, sper sa faca treaba buna in Ghencea si cu aducerea lui sa se rezolve problemele din defensiva !! succes Rada !!!

steagsimplu

steaua_ro

vanfootball25.07.2007 16:11

Mai bine il furam pe Herea din curtea Rapidului. Nu-mi place transferul asta, dar sa zicem ca poate sa-i tina locul lui Ghionea vreo 2 luni. Macar un mijlocas central sa mai luam, dar nu stiu in ce masura solutia ar fi rezerva-rezervelor lui AEK.

SteFan25.07.2007 16:12

Asta intrece orice limita ! inca un jeg la Steaua ! bai cretinule in galben nu puteai sa ma iastepti o saptamana macar acum aveai pe cine sa pocnesti

chirichiri25.07.2007 16:18
Mai bine il furam pe Herea din curtea Rapidului. Nu-mi place transferul asta, dar sa zicem ca poate sa-i tina locul lui Ghionea vreo 2 luni. Macar un mijlocas central sa mai luam, dar nu stiu in ce masura solutia ar fi rezerva-rezervelor lui AEK.

Nu e timpul pierdut cu privire la Herea. El este doar imprumutat la Rapid si Gigi deja a facut o oferta(conform sport.ro) de 1,5 mil si 50% la transfer, insa si-asa mi se pare prea mare suma. Nu este un jucator care sa fi aratat ceva pentru banii astia.

suporter**25.07.2007 16:22
Asta intrece orice limita ! inca un jeg la Steaua ! bai cretinule in galben nu puteai sa ma iastepti o saptamana macar acum aveai pe cine sa pocnesti

mie sila de voi toti,nu mai stiti sa iubiti echipa,va da ti toata ziua ku parerea de transferuri cine VINE ,CINE NU ,MIE SILA DE VOI,anul trecut Dinamo a adus 25 de jucatori no nameuri si aluat campionatu,lasati doamne iarta ma clubu sa decida cine e bun sau nu,nu voi.felicit clubu pentru achizitiile fakute anul acesta luam campionatul sigur

costy_k1_G.25.07.2007 16:23

La rapid era unul dintre cei mai buni jucatori din lot dar la Steaua trebuie mult mai mult. Parerea mea e ca a venit pentru bani nici decum de dragostea lui pentru Steaua asa ca daca e prima e si performanta dar chiar si asa sper sa nu gafeze.

Rechinutzu25.07.2007 16:25
E bine ca nu mai joaca contra Stelei si le va rupe picioarele adversariilor .Pacat ca va lua cartonase rosii pentru Steaua ....Parerea mea : NU MAI ADUCETI CIURUCURI !!!

Am auzit ca a venit Zaharia . Asta cred ca e un transfer bun .TINERII SUNT SOLUTIA !Pacat ca jijiotu tot prost e si o sa il imprumute pe Gurita la Buzau

Perfect de accord cu tine tinerii sunt solutia.....de-aia au venit Bicfalvi si Iacob.Numai vezi tu in timp ce Rada are 25 de ani Zaharia are 29(adika e un transfer reusit ,dar mai mult o solutie de urgenta decat o idee de perspectiva).

ionutz8925.07.2007 16:26

mi-ai placut la faza asta . :biggrin: =))))))

AmuntBoy25.07.2007 16:28

hmm

e bine doar ca ii ofticam pe crrapidisti

barem atat , daca jucatorul nu e cine stie ce

White_R25.07.2007 16:30
Tinerii sunt solutia dar.Zaharia are 30 de ani. Ce tanar mai e si asta..Inca nu i s-a uscat placenta:)))))))))))

Nu stiu de ce se intelege ca am scris ca Zaharia ar fi tanar . E punct dupa propozitii . Am scris : "Am auzit ca a venit Zaharia . Asta cred ca e un transfer bun ." PUNCT.

"TINERII SUNT SOLUTIA !"-(alta propozitie) , ca replica la transferurile varza ale jijiotului

Hadess25.07.2007 16:33

Ma bucura acest transfer. Se pare ca anul acesta Steaua a avut o campanie de transferuri reusita, sunt 11 jucatori transferati pana la aceasta ora si inca se mai asteapta jucatori. Cu cat mai multi, cu atat mai bine. Oricum Rada este peste Baciu.

Rusine acelor suporteri care il vad pe Rada sau badoi ca fosti rapidisti si nu ca jucatori profesionisti de fotbal.

zloty25.07.2007 16:34

Doamne bine ca nul mai baga pa Baciu , daca l ia si pa camus sa nul mai vad nici pe Lovin ar fi tare

SteFan25.07.2007 16:38
Ma bucura acest transfer. Se pare ca anul acesta Steaua a avut o campanie de transferuri reusita, sunt 11 jucatori transferati pana la aceasta ora si inca se mai asteapta jucatori. Cu cat mai multi, cu atat mai bine. Oricum Rada este peste Baciu.

Rusine acelor suporteri care il vad pe Rada sau badoi ca fosti rapidisti si nu ca jucatori profesionisti de fotbal.

Un jucator PROFESIONIST nu se duce si injura ca la usa cortului echipa adversa oride cate ori are ocazia .

Raul198825.07.2007 16:39

@costy_k1_G.

eu cred ca el a venit la Steaua findca Steaua joaca pentru calificarea in grupele Champions League si

cu siguranta a observat si el ca dupa plecarea lui Zicu si lui Badoi cu Rapid nu va mai face mari performante

poate sa saturat si el de Copos

da nici Becali nu ii mai breaz

poate un pic findca il mai fraiereste cateodata :biggrin:

chirichiri25.07.2007 16:40
Un jucator PROFESIONIST nu se duce si injura ca la usa cortului echipa adversa oride cate ori are ocazia .

Se pare ca asta e "moda" in giulesti. Altfel nu ai cum sa fi iubit de giulesteni. Dar stai linistit ca se practica pe la mai multe echipe chestia asta.

I.N.Money25.07.2007 16:40

Cu tot respectul pentru Herea,care e un jucator bun,dar dupa ce l-am vazut cu tricoul,pardon ,carpa visinie pe el cand a iesit de la negocieri parca incepe sa iti displaca jucatorul.

Ivic asta nu e el vreun mare fotbalist,dar are experienta in Liga atat cu Aek cat si cu Partizan Belgrad,in schimb Herea e doar o speranta,care nu pare peste Bicfalvi sau Ochirosii.Din pacate din cate declara Adi Ilie,Herea e prioritatea si apoi urmeaza Ivic sau francezo-belgiano-tunisianu Camus.

Cat despre Rada,transferul este facut iar in graba,presati de meciul cu Zaglebie si probabil revenirea lui Ghionea il va face amic bun pe fostul rapidist cu banca de rezerve.

yoyoyo25.07.2007 16:43

pm dupa ce am fost dusi cu vorba 3 4 saptamani cu transferuri de 5 stele ; jucatori de milioane care sa poata decide un meci ; cu un buget de 30 milioane euro pentru transferuri ,ne-am ales cu zaharia si rada........noul eto si noul maldini poate ....oricum era primu la dat **** lu Steaua da ce mai conteaza acu e al nostru sa ma pis pe el de oltean prost......cat despre ad. Ilie in afara de zapata si astia 2 restu sunt transferurile lu Meme

MoWeed25.07.2007 16:46

@yoyoyo

pai dupa vara asta nu mai cred nimic pana nu vad ca semneaza jucatori. Jiji a zis numa minciuni....avion, cantonament, stadion de 60.000 locuri acoperit, 30 milioane pentru transferuri....adevarul e ca este chitros tot zice de Copos dar daca continua asa o sa il intreaca Copos la investitii

andyro25.07.2007 16:47

Rada jucator profesionist de fotbal ? :))))

Rada care l-a scos pe Radoi jumatate de sezon din teren ?

Rada care injura Steaua prin toate ziarele inaintea meciurilor directe ?

Rada care dadea tonul scandarilor galeriei crapidiste ?

Rada care sarea intotdeauna primul la "bataie" in timpul meciurilor ?

Rada care intra criminal doar in meciurile cu Steaua ?

Rada care a injurat de atatea ori galeria Stelei ?

Rada care zicea ca il va opri pe Elton "prin fault daca nu va putea sa ii ia mingea, si voi vedea daca arbitrul va da fault" ?

Va trece mult timp pana cand va fi posibil sa il consider pe Rada stelist.

ballack.1325.07.2007 16:49

cata m... merita japita asta cu cioc si pene!!, banderas-ul fotbalului romanesc steagcruce2

urmeaza sapunaru si avem trupa de ch league...cand o sa cumpere si oieru un jucator ca lumea??

MoWeed25.07.2007 16:50

@andyro

ce dreptate ai....macar de ar fi fost un jucator bun. Asta e un cioban care nu stie decat sa dea la gioale ca sa ia mingia...ce-i drept ca in tiganie daca nu injuri Steaua nu te au la suflet ciorile...dar el s-a intins nu parea a face-o din obligatie ci din placere

armin25.07.2007 16:51
Rada jucator profesionist de fotbal ? :))))

Rada care l-a scos pe Radoi jumatate de sezon din teren ?

Rada care injura Steaua prin toate ziarele inaintea meciurilor directe ?

Rada care dadea tonul scandarilor galeriei crapidiste ?

Rada care sarea intotdeauna primul la "bataie" in timpul meciurilor ?

Rada care intra criminal doar in meciurile cu Steaua ?

Rada care a injurat de atatea ori galeria Stelei ?

Rada care zicea ca il va opri pe Elton "prin fault daca nu va putea sa ii ia mingea, si voi vedea daca arbitrul va da fault" ?

Va trece mult timp pana cand va fi posibil sa il consider pe Rada stelist.

De acord 100%.

mihai_bur25.07.2007 16:58
E bine ca nu mai joaca contra Stelei si le va rupe picioarele adversariilor .Pacat ca va lua cartonase rosii pentru Steaua ....Parerea mea : NU MAI ADUCETI CIURUCURI !!!

Am auzit ca a venit Zaharia . Asta cred ca e un transfer bun .TINERII SUNT SOLUTIA !Pacat ca jijiotu tot prost e si o sa il imprumute pe Gurita la Buzau

:))) Da intradevar Zaharia e tanar nu are decat 30 de ani

«12349»