FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Oficial: Rada Si Zaharia La Steaua! Vine Si Herea?

«123459»
MoWeed25.07.2007 16:58
cata m... merita japita asta cu cioc si pene!!, banderas-ul fotbalului romanesc steagcruce2

urmeaza sapunaru si avem trupa de ch league...cand o sa cumpere si oieru un jucator ca lumea??

pai daca nu l-ar costa nimic si ar avea si salariu mic poate ca ar lua un jucator bun.....era sa il uiti pe maftei tzaranu sef de la ciori

ionutz8925.07.2007 17:02

ne-am cam unplut de ciori vara asta :biggrin: cra-cra .be Badoi al sufar ca e baiat de nota 10 ca fotbalist dar ce mama draq cauta Rada la noi :huh: ?!.

Asta e jucatorul de care aveam nevoie an lokul lui Ghionea ? Vai de noi..............

altul care a venit la cersit de la il ciobano .Da Doamne un fundas central ca lumea sa ma mai linistesc si yo putin ........

MoWeed25.07.2007 17:04

acu ma uit la stirile din sport......ii da si 150.000 de euro pe sezon???si mai si zice Jiji ca in grupe va fi sef cu rada asta......vai de capu meu rau am mai ajuns

ionutz8925.07.2007 17:06

aaaa ...... singurul lucru bun la el este ca are experienta an europa ca rapid cam atat. :tongue:

White_R25.07.2007 17:15
:))) Da intradevar Zaharia e tanar nu are decat 30 de ani

Nu stiu de ce se intelege ca am scris ca Zaharia ar fi tanar . E punct dupa propozitii . Am scris : "Am auzit ca a venit Zaharia . Asta cred ca e un transfer bun ." PUNCT.

"TINERII SUNT SOLUTIA !"-(alta propozitie) , ca replica la transferurile varza ale jijiotului....

In fine nu prea conteaza ...

ebonyc25.07.2007 17:23
De acord 100%.

dar camus e stelist??? dar ivic??? dar pulido??? hai sa va spun cum sat treaba: rada este jucatorul Stelei si face paret din familia Steaua. macar lasati-l vreo 2-3 luni pana sa-l punem langa Baciu, Lovin si Gigel Coman. e drept ca mie nu mi-a placut niciodata de el pentru ca da la gioale rau de tot si nu numai cu Steaua. dar pana sa-i transferam pe cannavaro si nesta pe astia ii avem. hai sa nu-l injuram de la inceput ci sa-l lasam sa joace. crezi ca daca rada era chiar asa anti-Steaua mai venea la echipa??? a strigat pentru ca era cu coechipierii de la Rapid nu putea sa se apuce sa strige impotriva rapidului lol. repet mie nu-mi place de el cel puti ca jucator dar la FC National tin minet ca a jucat foarte bine si chiar ne-a bagat mortu-n casa si l-a dat pe Zenga indirect afara.

Ice_Angel25.07.2007 17:24
Ma bucura acest transfer. Se pare ca anul acesta Steaua a avut o campanie de transferuri reusita, sunt 11 jucatori transferati pana la aceasta ora si inca se mai asteapta jucatori. Cu cat mai multi, cu atat mai bine. Oricum Rada este peste Baciu.

Rusine acelor suporteri care il vad pe Rada sau badoi ca fosti rapidisti si nu ca jucatori profesionisti de fotbal.

nu-l vad ca pe un rapidist ci ca pe un om care a injurat Steaua de cate ori a putut...ca jucator clar este peste Baciu chiar si prin simplul fapt ca e un fundas centru-stanga de picior stang

capone25.07.2007 17:26

Doamne ce am facut sa meritam asta??? Se pare ca pe oier l'a batut soarele prea mult in cap si a facut insolatie, cum plm sa il aduci pe terminatu de Rada??? Asta e mai pilaf si decat Gigel, un jucator bun nu aduce si el, ca e prea scump sau cere salariu prea mare, dar prefera sa imparta bani ciorilor de la mare. steaua_ro

axl2325.07.2007 17:40

Sa vina si Sapunaru si Maftei!!! Si Buga!!! Si il vrem pe Oprita inapoi!!!

Khalid25.07.2007 17:44

Sincer,in locul lui Buga l-as prefera pe Dani Coman :biggrin: pentru ca Pele asta de Giulesti nu prinde un loc de titular la Steaua.

armin25.07.2007 17:44
dar camus e stelist??? dar ivic??? dar pulido??? hai sa va spun cum sat treaba: rada este jucatorul Stelei si face paret din familia Steaua. macar lasati-l vreo 2-3 luni pana sa-l punem langa Baciu, Lovin si Gigel Coman. e drept ca mie nu mi-a placut niciodata de el pentru ca da la gioale rau de tot si nu numai cu Steaua. dar pana sa-i transferam pe cannavaro si nesta pe astia ii avem. hai sa nu-l injuram de la inceput ci sa-l lasam sa joace. crezi ca daca rada era chiar asa anti-Steaua mai venea la echipa??? a strigat pentru ca era cu coechipierii de la Rapid nu putea sa se apuce sa strige impotriva rapidului lol. repet mie nu-mi place de el cel puti ca jucator dar la FC National tin minet ca a jucat foarte bine si chiar ne-a bagat mortu-n casa si l-a dat pe Zenga indirect afara.

Dar Camus a strigat M**e Steaua? sau Pulido?

Sa fim seriosi. Jiji aduce doar jucatori care accepta salarii mai mici decat Finul. Asta e regula la Steaua.

In alta ordine de idei, MULTUMIM FRUMOS marelui super-stelist Giga Popescu pentru acest gest umanitar care este o adevarata gura de oxigen pentru noi: Rada la Steaua. Ne-ai ajutat enorm cu acest transfer. Esti un adevarat stelist.

MoWeed25.07.2007 17:50

cu Baciu Lovin si Gigel Coman ar face o echipa....

jcd25.07.2007 18:00

Dceat sa vina Rada mai bine nu venea nimeni. Mersi Gica Popescu ca nu ii vrei binele lui Hagi si ii aduci tot felu de incompetenti. De Ionut Stancu nu se aude nimic? Nu vine si el? Si Sapunaru neaparat! Lasam si noi vreun Robinho fara dinti in CL. Si Alexa sa vina, ca oricum nu avem mijlocas defensiv. Nu stiu cum l-am scapat pe Olah. Mijlocas d creatie trebuia sa il aducem pe Aliuta inapoi si faceam instructie cu adversarii... pentru fiecare gol primit rupeam cate un picior.

ULTRASZ0R25.07.2007 18:04
Misto..inca un mijlocas si gata !

date n ****** de spart ..

sandoqanu25.07.2007 18:06

o sa zica si asta ca de fapt el a tinut cu Steaua de cind era mic si ca el nu a vrut sa-i injure pe stelisti dar era obligat de situatie,oricum era unu dintre cei mai antipatici crapizi si tot crapidist o sa fie chiar daca vine la Steaua

danimarcu25.07.2007 18:07
La rapid era unul dintre cei mai buni jucatori din lot dar la Steaua trebuie mult mai mult. Parerea mea e ca a venit pentru bani nici decum de dragostea lui pentru Steaua asa ca daca e prima e si performanta dar chiar si asa sper sa nu gafeze.

Enumera-mi ,te rog, mai mult de 3-4 jucatori care sunt in lotul Stelei din dragoste pentru culori...

vanfootball25.07.2007 18:08

"Ovidiu Herea se aflã la stadionul Ghencea unde a început discuțiile cu Steaua. Jucãtorul este însoțit de impresarul Ana Maria Prodan." GSP

Daca il luam pe Herea, am putea spune ca avem un lot bun. Se putea mai bine, dar e bine si asa. In orice caz, e mult peste ce au avut la dispozitie Zenga, Protasov sau Olaroiu.

Sper sa reusim sa-l transferam pe pustan.

tasse25.07.2007 18:11

acum Jiji aduna toti macelari din campionat la Steaua...mai tre sa il i-a si p alexa si nu mai are cine sa accidenteze jucatori Stelei:)))

laurst25.07.2007 18:20

astept inca acel mare tranfer preconizat si mult vanturat de conducatori

ceea ce avem acum nu e deU.C.L.

ne vom prezenta ca anul trecut...

sper sa ma-nsel...

laurst25.07.2007 18:25

cd. l-am vazut pe Herea in tricoul ala plin de jeg si mucozitati...

si mai aflu ca asa s-a prezentat si in Ghencea!!!

cea mai de kkt culoare...

Sylvyx25.07.2007 18:26

Cred ca asta e tranferul de care vorbea Adi Ilie la inceputul zilei !

E destul de talentat rada e un tranfer de bun augur mai ales ca Steaua are nevoie de o aprare de fier !

MoWeed25.07.2007 18:37

E destul de talentat rada e un tranfer de bun augur mai ales ca Steaua are nevoie de o aprare de fier !

daca si ciobanu de Rada e talentat...

stelist100%25.07.2007 18:43
acum Jiji aduna toti macelari din campionat la Steaua...mai tre sa il i-a si p alexa si nu mai are cine sa accidenteze jucatori Stelei:)))

ba da ar mai fi boul de sapunaru care chiar intra ca un dobitoc ce e

EPE25.07.2007 18:45

E talentat el da nu la fotbal....

eddie the 'ead25.07.2007 18:46

Mda, am transferat destul de multi jucatori. Personal eu zic ca avem un lot mai puternic decat anul trecut. Pentru jucatori de valoare mai mare mai avem putin de asteptat. Inca un an in CL cred ca ne va ajuta enorm sa aducem jucatori buni de afara. Pana una alta Steaua are nevoie de sustinere neconditionata in cele 4 meciuri care ne vor duce spre Liga. Sa fim alaturi de echipa.

Da, cred ca asta e problema. Daca am fi an de an in CL, nu ar mai strimba atita din nas un alde Camus si nici vreun Armenteros nu s-ar mai duce la Sevillia B. A venit Rada, foarte bine, nu ma deranjeaza ca vin jucatori (desi la asta as avea unele probleme, pina la urma), daca sunt seriosi si vor/pot sa confirme, chiar daca nu sunt mari vedete. Mai important e cine si cum pleaca.

Sa speram ca va fi din an in an mai bine...

«123459»