FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Oficial: Rada Si Zaharia La Steaua! Vine Si Herea?

«1345679»
MIREL6RADOI25.07.2007 21:17

Oare ce o fi zis Radoi cand l-a vazut in vestiarul Stelei?!:D

Sylvyx25.07.2007 21:28

Astia nu-s prosti o sa faca ceva trebuie la echipa dar si Herea semneaza maine deoarece impresarul a zis ca mai sunt cateva detalii de stabilit(detaliile astea...)si maine semneaza actele lucru spus si de Adi Ilie(cate n-a zis el...).asadar in fine niste transferuri reusite la Steaua!

Lucas25.07.2007 21:31
Si mie imi place Herea, e ceea ce aveam nevoie la mijloc. Din ce am inteles din declaratiile lui Adrian Ilie, chiar daca vine Herea, tot luam unul dintre Ivic si Camus (dar declaratia nu a fost confirmata de Ana Maria:)). Vesti bune, putem visa...pana maine.

Daca mai vine si Camus, miroase a sferturi Champions League. :)

P.S. Ia uitati la Rada ce zambeste el in poza, dragul de el!

UltrasInter25.07.2007 21:33
Ca fotbalist, Rada mi-a lasat o impresie buna, mi se pare oricum peste ceea ce avem noi in lipsa lui Ghionea.

Altfel, cand o sa-l vad in tricoul lui Belodedici sau Prodan o sa ma incerce o senzatie de greata.

acceasi parere am si yo.. ca fotbalist imi place.. dar sa`l vad la S T E A U A.. nu prea..

danimarcu25.07.2007 21:48
Oare ce o fi zis Radoi cand l-a vazut in vestiarul Stelei?!:D

Probabil ca nimic,tinand cont ca ei au petrecut destul timp impreuna anul trecut,cand erau amandoi internati la Bologna...

endorama25.07.2007 21:55
Singurul criteriu pe care-l accept eu in evaluarea unui jucator sunt evolutiile sale in tricoul echipei steliste . Nu-mi pasa unde a jucat, cum a jucat . Vreau sa fie un jucator bun , vreau sa-l vad jucand la maxim , vreau sa-l laud. Asa ca bine ai venit domnul Rada , si speram de la tine sa devii un jucator important pentru Steaua si sa faci meciuri memorabile !

foarte bine spus! nu are nici o relevanta faptul ca Rada a jucat la Rapid daca va juca bine la Steaua. ba chiar e bine ca luam jucatori de la contracandidate si le mai slabim cat de cat. sper sa-l aducem si pe Herea ca desi ma tem si eu ca s-ar putea sa fie putin umflat asa cum au fost cam toti jucatorii de la echipe gen National sau Sportul unde se joaca fara presiune, tot mai bun sper sa fie decat Ivici care aud ca nu e nici macar rezerva la AEK. pai cum sa batem noi pe Real cu rezervele lui AEK? poate ma insel, da eu l-as prefera oricand pe Herea lui Ivici.

sper sa ajunga si Camus si atunci chiar as fi multumit de campania de transferuri de anul asta.

singurul de care imi pare rau cu adevarat ca n-a venit la noi e argentinianul fiindca am remarcat ca la toate exhipele din vest, jucatorii care fac cu adevarat diferenta pana la urma sunt fie francezi fie sudamericani.

grizzly25.07.2007 21:57

pentru badoi am fost pro, dar pentru rada... sa joace ca si puyol si tot nu l-as vrea in echipa. mizerie de om... zaharia, lol, poate pentru cupa sa fie bun de ceva.

STEAUA foreVer25.07.2007 21:57
Asta este. Mai avem pana sa ajungem o echipa mare si ne vom permite sa aducem doar jucatori de valoare. Pana atunci atacam titlul si CL cu jucatori care nu au impresionat niciodata si nu erau siguri de postul lor la National sau Rapid. Ne puteam lipsi de Ninu si Rada.

yo zik ca are dreptate fffff molta............si tranferurile .....mai intai sai vedem p totzi si dupa sa ii critikam...... :unsure:

cyril21thereau25.07.2007 22:08

hmm sa vedem sunt curios ce a vorbit rada cu Radoi cand s-au intalnit,avand in vedere ca l-a rupt rada atunci pe finu`

cristinelly25.07.2007 22:11
Dar Camus a strigat M**e Steaua? sau Pulido?

Sa fim seriosi. Jiji aduce doar jucatori care accepta salarii mai mici decat Finul. Asta e regula la Steaua.

In alta ordine de idei, MULTUMIM FRUMOS marelui super-stelist Giga Popescu pentru acest gest umanitar care este o adevarata gura de oxigen pentru noi: Rada la Steaua. Ne-ai ajutat enorm cu acest transfer. Esti un adevarat stelist.

Daca nu transfera nici un fondas ai fi inceput sa strigi:"Unde sunt transferurile facute de Jiji? Baciu e praf! Trebuia sa aduca un fundas de valoare!" Hai sa vedem cum o sa joace si dupa aia sa vorbim.

BoBster25.07.2007 22:49
Sincer,in locul lui Buga l-as prefera pe Dani Coman :biggrin: pentru ca Pele asta de Giulesti nu prinde un loc de titular la Steaua.

Unde sa-l mai pui frate si pe buga asta...cand ai la tine in curte Valentin Badea, Victoras Iacob, Nicolae Dica, Adrian Neaga...daca cineva imi gaseste un algoritm valabil cum sa-l bag si pe BUCA intre numele astea...

anjin25.07.2007 23:14

bravo! molto bene! Forza Steaua,te pup Ana Maria sa-ti traiasca fetele si Tibet!

Anais_stelistu25.07.2007 23:47

Steaua a facut 2 transferuri extrem de bune......eu cred ca trebuie sa il aleaga pe ivici in locul lui Herea...pentru ca ivici a jukat mult in Cl iar Herea cred ca nici nu stie cum e.......din cate s-a spus la Sport...Ivici si-a dat acordul de a veni la Steaua...FORZA Steaua

Ca sã stie intreaga Romanie

Ca suntem cea mai tare galerie

Dinamo-n Ghencea cand veniti

Numai la fuga va ganditi.......

Mama m-ai facut Stelist

Sã [...] un rapidist...

Sunt cu Steaua pan' la moarte

SI CU [...]-MI FAC DREPTATE.... OOOOOOOOOOOOOOO...

Ale Ale, victorie, Echipa Steaua-i pe gazon

Ale Ale, de cantece, Rasuna-ntregul stadion

fularultras steagcruce2 steagsimplu fularsteaua2fular-campionii

Editat de moderatori! Controleaza-ti limbajul.

jcd26.07.2007 00:00
Steaua a facut 2 transferuri extrem de bune......eu cred ca trebuie sa il aleaga pe ivici in locul lui Herea...pentru ca ivici a jukat mult in Cl iar Herea cred ca nici nu stie cum e.......din cate s-a spus la Sport...Ivici si-a dat acordul de a veni la Steaua...FORZA Steaua

Mama m-ai facut Stelist

Sã omor un rapidist...

SI CU PUMNU-MI FAC DREPTATE.... OOOOOOOOOOOOOOO...

Adica mai bine luam un rebut care nu are loc la AEK decat un jucator de perspectiva furat de la una din rivale. Restul... gandirea asta ne va mai aduce multe suspendari a terenului.

@dy_00726.07.2007 00:17
http://www.sport.ro/stiri/12376/Copos-AM-S...LUL-NOSTRU.html clik si il uitativa pana la sfarsit . Il veti vedea pe noul transfer al spurkatilor. Un caine scapat din lesa care a ajuns in curtea inaripatilor. scz de limbaj
Steauaforever3326.07.2007 03:26

Herea....!?

De unde si pana unde Herea? Doar ca a fost pe la Rapid si Iacov il liciteaza intre Steaua si Rapid si GB a fost atins la coarda sensibila si da banii ceruti de Iacov?

Stie cineva ce valoare are (ca fotbalist ma refer)? Am impresia ca iar am luat un "Gurita" ca si pe el l-au ridicat in slavi inainte si acum il plimba pe la Buzau.....

Iar despre Camus ce sa-ti spun. O fi si asta vreo mare vedeta care vezi doamne "astept sa vad daca Steaua se califica"... pai bre Camusule, vino tata si pune osu' la treaba si califica echipa nu veni doar la ciolan....si pleci dupa, ca nu te-ai acomodat in Romania sau ca nu-i mai place sotiei/prietenei.... mai stiu eu un francez care a stat doar cat a fost bine..... sau il ia Gigi cu 1 mil si il da cu 2 :):):) se pare ca marfa franceza se vinde bine la export :):)

forzateaua

Sylvyx26.07.2007 03:41

Din cate stiu eu impresarul jucatorului a declarat pentru gazeta sporturilor ca azi smeneaza actele ca mai sunt nu stiu ce detalii de stabilit dar am prins o frica:la Steaua cand mai sunt niste detalii cat de mici ar fi ele pica tranferul(ex.despre pulido au spus ca sunt sanse sa vina in Ghencea de 99.99% si TZEAPA n-a venit....)Sper ca Herea sa ajunga in Ghencea o fi bun nu degeaba se intereseaza Steaua de el.Am citit mai sus despre Gurita cum ca ar fi plimbat pe la buzau.Excat chiar GG a zis ca si-a dat slita ca nu stiu ce dar nare valoare de Steaua.Pisamas pe el de cioban prost ca saracul baiat a marcat 2 goluri in amicale si in momente decisive(a egalat pe aek),nu ca altii....A nimerit-o cobanu e sarguinicios dar tocmai asta e daca re pofta si vrea sa joace cum trebuie trebuie stimulat...Insa are o varsta...

Tupac Amaru26.07.2007 04:22
Sã omor un rapidist...

cam violent baiatu'....

si dupa aia iar va plangeti cand va rup cocoasele jandarmii...

si probabil ca si tu zici ca Stefanescu era platit de Becali...

udaradu26.07.2007 04:51

Mama m-ai facut Stelist

Sã omor un rapidist...

cred ca ar trebui sa-ti revizuiesti comportamentul.vocabularul si.......cauta pe cineva sa-ti faca un pic de educatie

FortuneTeller26.07.2007 04:59

Probabil ca Rada va merge la Buzau sa faca ce stie cel mai bine: sa rupa adversarii! Cel putin asa mai protejeaza Becali jucatorii sai.

Crangasi_boy26.07.2007 05:39

frate sunt doar niste cantece..care intradevar instiga la violenta....dar sunt doar niste cantece..acum sariti repede toti dar cantecele astea sunt de cativa ani...de ce nu ati zis nimic pana acum?.... P.S. de parca voi nu strigati vreodata "pe ei, pe ei, pe ei pe mama lor".......cantecul asta la ce instiga?........

SteLuTzZz26.07.2007 05:50

IONUT RADA PENTRU NOI !

VEI RAMANE UN CIOROI

Pana cand nu vei inscrie impotriva tziganilor, sau ii vei injura ! => NU <= se va sterge trecutu` tau din tziganie ! :angry:

fularultras

AlexV26.07.2007 05:51

Rada e un fundas bun. pentru mine nu conteaza ca ne-a injurat sau ca l-a rupt pe Radoi....asa e fotbalul.E inalt, destul de tanar si da totul pe teren. Voi ce jucatori credeti ca sunt dispusi sa vina in Ghencea? Nu o sa vedeti fotablisti cu cota mare venind aici. Suntem o echipa din est cu buget mic. Voi vreti sa comparam transferurile Stelei cu cele ale Barcelonei?! Spuneti de unde putem sa scoatem super jucatori care sa accepte salariu de maxim 300.000$ si sa fie dispusi sa joace intr-un campionat cu Mioveni, Buzau sau Urziceni???E imposibil. Nu ne putem compara cu marile echipe din vest .Nu avem stadion, centru de copii si juniori, departament scouting cum au ei. Avem patron grandoman, mentalitate balcanica si o tara mica si subdezvoltata. In conditiile astea putem doar sa ne multumim cu transferuri bune pentru campionatul asta dubios in care jucam.

Crangasi_boy26.07.2007 05:54

frate ce am facut anul trecut in Champions League??? am luat 5 puncte!!!! victorie superba la Kiev,apoi 2 meciuri proaste cu granzii Real Madrid si Lyon....egal apoi cu Lyon la ei si Dinamo Kiev acasa....si infrangere cu un autogol stupid la Real Madrid!!!! NE'AM FACUT CUMVA DE RAS????? eu nu cred..a fost o prezenta onorabila.....pentru ca inafara de ov Petre NICIUN jucator nu mai jucase in aceasta magnifica competitie...se putea si mai bine..dar a fost onorabil ce am reusit....

sustineti echipa...incurajati o meci de meci!!!!!!!!!! trebuie sa fim alaturi de ei....!!!!!! sa fim stelisti.....nici nu au inceput meciurile oficiale si deja sunteti nemultumiti.....bafta si respect

RaDoooI26.07.2007 05:55
frate sunt doar niste cantece..care intradevar instiga la violenta....dar sunt doar niste cantece..acum sariti repede toti dar cantecele astea sunt de cativa ani...de ce nu ati zis nimic pana acum?.... P.S. de parca voi nu strigati vreodata "pe ei, pe ei, pe ei pe mama lor".......cantecul asta la ce instiga?........

la sex :D

rada ce drq cauta la Steaua ? sa se duca inapoi la tiganii lui :| , si zaharia asta de 30 de ani :| daca tot vrem batranei la echipa mai bine luam unii mai buni ..

«1345679»