FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Oficial: Rada Si Zaharia La Steaua! Vine Si Herea?

«156789»
bad_joke26.07.2007 09:48

EEEE parca incepe sa se miste ceva a luat un fundas consacrat care mie personal imi place mult,sti de ce ia dat Bergodi?pentru ca erau apropiati lui Razvan Lucescu,dar din fericire pentru noi,nu-si da seama ce fundas de perspectiva a pierdut,un fundas puternic cu viteza eu m-as incumeta sa spun ca e peste Goian chiar,lui Goian iy lipseste viteza ,asta parca le are pe toate,dar eu il vreau pe Herea vreau jucatori tehnici la Steaua mai ales acuma cand Dinamo parca scartaie se cred galacticii Romaniei,cik au numia vedete,pe dreaq sa-i ia de retardati ce mari transferuri au facut numai esuati care nu au comfirmat in strainatate sunt aduse ca bombe la noi,Bv Bergodi i-ai mai dat peste nas lui Rednic care nu-si mai vede Lungu nasului,dar inchei aici aceasta precizare ca porma sunt luat drept rapidist,dar nu poate decat sa ma bucure loviturile de moral primite, mie sila rau de Borcea sa se laude si pana ne intalnim noi in ETERNUL DERBY mai e destul timp ,pana atunci mai delectez cu infrangeri provocate de alti.

Cel mai important e sa il luam pe Herea,altfel se ajunge la situatia de anul trecut sa nu avem jucatori tehnici decat "magicul Banel" ala da jucator tehnic:)))

andrelinho26.07.2007 09:48

Camus eu n-am ba de asta doar de la Steaua charleroi,daca vn la Steaua sa vn daca nu vine dute ba de mal ca n-io fi Ronaldinho

cristi_mold26.07.2007 09:48
Perfect descrisa viziunea jucatorilor straini asupra campionatului autohton. Sincer, eu sa fiu in jucator in Spania sau Belgia (la Getafe sau Charleroi), nici nu m-as gandi sa vin in Romania. Poate doar pentru un salariu fabulos (de la 500.000 de euro in sus), dar nu e cazul.

Daca as avea 28-30 de ani nici eu nu m-as gandi sa vin in Romania pentru acelasi salariu ca in Belgia, Spania sau Franta. Insa cand am 22-23 de ani si am posibilitatea sa joc in Champions League si sa castig cat de cat mai bine( 50.000 - 100.000 $ in plus) nici nu as sta pe ganduri si as veni in Romania, Ungaria, Bulgaria etc.

Khalid26.07.2007 09:54
Daca as avea 28-30 de ani nici eu nu m-as gandi sa vin in Romania pentru acelasi salariu ca in Belgia, Spania sau Franta. Insa cand am 22-23 de ani si am posibilitatea sa joc in Champions League si sa castig cat de cat mai bine( 50.000 - 100.000 $ in plus) nici nu as sta pe ganduri si as veni in Romania, Ungaria, Bulgaria etc.

Depinde de ce oferte am, in cazul lui Camus presa spune ca este ofertat si de AS Monaco(gsp.ro).

axl2326.07.2007 09:54

La cat tam-tam s-a facut pe seama lui Herea tare mi-e ca va dezamagi.

vanfootball26.07.2007 10:05
nu.. nici spurkys nu si-au schimbat echipamentul. doar sponsorul...

tricourile sunt acelasi model, doar ca au alt sponsor..

Au alt echipament, desi seamana cu cel de anul trecut.

Raul198826.07.2007 10:31

eu cred ca Steaua nu a facut o oferta mare pentru Ivic findca la sfirsitul anului se termina contractul lui ivic si il putem lua gratis

de ce sa platim acuma 1 million pe el :rolleyes:

daca vine si Herea eu nu cred ca Steaua va avea mare probleme sa se califice in grupele C.L. steag3

AmuntBoy26.07.2007 11:35

Ar marfa sa avem si noi un sponsor

Dar cine sa se asocieze cu oierul :)

Syby26.07.2007 12:00

Rada este mai bun decat Baciu.Si apropo Rada a dat un gol impotriva Stelei eu zic ca este un transfer bun.

arcadia26.07.2007 12:02
Ca la cioban nici unde!!!!!

Prostu nu da drumul la bani .M-am saturat de experimente si ciurucuri.Asa niciodata nu vom iesi in evidenta.Adu domle jucatori de 2-3 mil nu frunze de 500 ca ai de unde sa dai.

aia nu vin in Romania mane, nu ai inteles? - si nu poate sa dea salarii de peste 1mil doar la unu ca se strica atmosfera in vestiar, plus ca se platesc si niste impozite uriase.

Si a incercat Adi Ilie sa aduca jucatori din campionatele portugaliei si spaniei - nu a mers.

Prefera sa joace la ekipe de mijlocu' clasamentului in vest decat in Liga Campionilor cu o echipa din est. Asta e..

arcadia26.07.2007 12:04
Cred ca va trebui sa-si ceara niste scuze dak vrea sa fie primit cat mai bine in Ghencea...oricum ca jucator dak nu mai apeleaza la intrari criminale poate fi destul d util mai ales pana revine Ghionea

cui sa ceara scuze?

noua??

e profesionist - ar mai lipsi sa ii cerem sa ii injure pe rapidisti (taica-su parca e in staff-ul crapidului parca..) :)

si Herea daca vine, il scuipa aia pe Copos de o sa il albeasca :D

vanfootball26.07.2007 12:09
(taica-su parca e in staff-ul crapidului parca..) :)

Ionut Rada nu e ruda cu Marian Rada, daca la el te referi.

stefanVl26.07.2007 12:26

Transferurile Stelei:

Un Badoi iesit din forma de 1 sezon si continua, un Rada care nu intra in calculele lui Bergodi adica un jucator refuzat care cam gafeaza si faulteaza mult.. un Zaharia fundas reprofilat atacant.. de 30 de ani care il fulosesti 1 sezon jumate.. si vad ca Steaua tot fundasi vrea sa transfere... noi suferim la mijloc.. RAU RAU RAU de tot..

Raul198826.07.2007 13:07

@stefanVl

cum poti sa zici ca Badoi ii iesit din forma de un an

sezonul trecut el a bagat 7 goluri si a fost cel mai bun pasator din Liga 1

Steaua incearca sa cumpere mijlocasi

Herea,Ivic ,Camus

stoicavlad26.07.2007 14:07

@stefanVl

cum poti sa zici ca Badoi ii iesit din forma de un an

sezonul trecut el a bagat 7 goluri si a fost cel mai bun pasator din Liga 1

Steaua incearca sa cumpere mijlocasi

Herea,Ivic ,Camus

Crezi ca o sa ai ia Becali pe Ivic ,Camus.El vrea sa isi ia oi :)). Sa dea el bani pentru jucatori , va doare capul .Forza Steaua fularsteau2

stoicavlad26.07.2007 14:08

Crezi ca o sa ai ia Becali pe Ivic ,Camus.El vrea sa isi ia oi :)). Sa dea el bani pentru jucatori , va doare capul .Forza Steaua fularsteau2

stefanVl26.07.2007 14:45

@Raul1988

A bagat 7 goluri :)))))))))))) Cel mai bun pasator :))))) Esti prea naiv!

AndreyCor26.07.2007 14:46

bai ce draku avetzi ma de criticati non stop ceea ce se face la Steaua,unde e stelismul adevarat?

de ce nu asteptati sa vedem ce se va intampla ,poate aceasta echipa de "oi" cum s-a spus mai sus va face o treaba buna,haideti sa le dam o sansa.....ce draku parca nar fi Steaua?

pe cioban il criticam,pe Gica il criticam pe Adi Ilie il criticam,dar nu vedem pe cei ce fac scandal prin tribuna de joaca echipa jumate din meciuri prin deplasari si cu portile inchise.

Haideti sa le acordam o sansa....Forza Steaua!

brav026.07.2007 14:47

alt jeg care va murdari tricoul ros-albastru.

alta cioara vopsita in stelist.

Nick26.07.2007 14:56
alt jeg care va murdari tricoul ros-albastru.

alta cioara vopsita in stelist.

De unde ai dedus tu chestia asta?

Tu daca ai juca la Nationa - si ai fi tu asa stelist de felu tau - nu te-ai duce la Rapid daca aia ar fi singura varianta?

Si daca ar veni Steaua cu oferta - nu ai veni la Steua? Ar insemna ca esti rapidist?

Azazello26.07.2007 14:58
IONUT RADA PENTRU NOI !

VEI RAMANE UN CIOROI

Pana cand nu vei inscrie impotriva tziganilor, sau ii vei injura ! => NU <= se va sterge trecutu` tau din tziganie ! :angry:

fularultras

Prietene, ori esti fanatic ori idealist ..... Defapt sunt sinomine pana la un punct...

ce ai cu baiatul... A jucat pe bani acolo si vine la noi le fel ... Poate ca el tine cu Uninrea Calarasi sau Topedo Moscova, putin conteaza. Important e sa joace bine. Sau tu crezi ca Eto*o e mare fan Barcelona, Sau Kaka al Milan.... Isi fac meseria si se bucura cu si pentru echipa la care joaca, dar atat.

STEAUA foreVer26.07.2007 14:58
Rada e un fundas bun. pentru mine nu conteaza ca ne-a injurat sau ca l-a rupt pe Radoi....asa e fotbalul.E inalt, destul de tanar si da totul pe teren. Voi ce jucatori credeti ca sunt dispusi sa vina in Ghencea? Nu o sa vedeti fotablisti cu cota mare venind aici. Suntem o echipa din est cu buget mic. Voi vreti sa comparam transferurile Stelei cu cele ale Barcelonei?! Spuneti de unde putem sa scoatem super jucatori care sa accepte salariu de maxim 300.000$ si sa fie dispusi sa joace intr-un campionat cu Mioveni, Buzau sau Urziceni???E imposibil. Nu ne putem compara cu marile echipe din vest .Nu avem stadion, centru de copii si juniori, departament scouting cum au ei. Avem patron grandoman, mentalitate balcanica si o tara mica si subdezvoltata. In conditiile astea putem doar sa ne multumim cu transferuri bune pentru campionatul asta dubios in care jucam.

bha.....da la ropt p preferatu meu...si capitanul echipei........avea el ceva impotriva nu??

si sal vedem la Steaua qm joaca

da cu ma injurat Steaua asa poate sa injura si cioroii aia d radpidishti...da nu vrea........kai si el cioroi.....sau asa

am impresia

I.N.Money26.07.2007 15:03

Acest talmes-balmes cu Herea incepe sa semene izbitor cu deja celebrul caz "Frasineanu" din 2001,dintre Steaua si Rapid.La fel ca acum,Frasineanu semnase atat cu Steaua cat si cu Rapid iar ultimul cuvant l-a avut LPF-ul.Acest joc la doua capete al lui Herea s-ar putea sa il coste,pentru ca are o varsta foarte frageda si pare ca este jucat pe degete de impresarului lui,Ana Maria Prodan.

Pana diseara la ora 12 vom stii daca jucatorul ajunge in Ghencea,deoarece dupa aceasta ora nu cred ca Steaua o sa il mai aduca pentru ca nu poate evolua in preliminariile Ligii.

AmuntBoy26.07.2007 15:29

Se stie ca ce spune oierul valoreaza 2 lei

Cuvantul lui este cam de kkt

PS:

Este o licitatie intre cluburi si apoi intre club si jucator

Nu are cum sa semneze daca Steua nu s-a intels cu National

Dar dupa cum se stie ciobanul trebuie sa scoata ceva ca sa fie primul la stirile de la 20

The_Foxes26.07.2007 15:30
Acest talmes-balmes cu Herea incepe sa semene izbitor cu deja celebrul caz "Frasineanu" din 2001,dintre Steaua si Rapid.La fel ca acum,Frasineanu semnase atat cu Steaua cat si cu Rapid iar ultimul cuvant l-a avut LPF-ul.Acest joc la doua capete al lui Herea s-ar putea sa il coste,pentru ca are o varsta foarte frageda si pare ca este jucat pe degete de impresarului lui,Ana Maria Prodan.

Pana diseara la ora 12 vom stii daca jucatorul ajunge in Ghencea,deoarece dupa aceasta ora nu cred ca Steaua o sa il mai aduca pentru ca nu poate evolua in preliminariile Ligii.

nu poate evoluua in turu 2 dar in turu 3 (daca ne calificam ) da, poate evolua pentru ca se face alta lista.eu cred ca el vrea la Steaua si pentru ca la rapid ce e azi maine se schimba

«156789»