EEEE parca incepe sa se miste ceva a luat un fundas consacrat care mie personal imi place mult,sti de ce ia dat Bergodi?pentru ca erau apropiati lui Razvan Lucescu,dar din fericire pentru noi,nu-si da seama ce fundas de perspectiva a pierdut,un fundas puternic cu viteza eu m-as incumeta sa spun ca e peste Goian chiar,lui Goian iy lipseste viteza ,asta parca le are pe toate,dar eu il vreau pe Herea vreau jucatori tehnici la Steaua mai ales acuma cand Dinamo parca scartaie se cred galacticii Romaniei,cik au numia vedete,pe dreaq sa-i ia de retardati ce mari transferuri au facut numai esuati care nu au comfirmat in strainatate sunt aduse ca bombe la noi,Bv Bergodi i-ai mai dat peste nas lui Rednic care nu-si mai vede Lungu nasului,dar inchei aici aceasta precizare ca porma sunt luat drept rapidist,dar nu poate decat sa ma bucure loviturile de moral primite, mie sila rau de Borcea sa se laude si pana ne intalnim noi in ETERNUL DERBY mai e destul timp ,pana atunci mai delectez cu infrangeri provocate de alti.
Cel mai important e sa il luam pe Herea,altfel se ajunge la situatia de anul trecut sa nu avem jucatori tehnici decat "magicul Banel" ala da jucator tehnic:)))