@Anais_stelistu
Cate meciuri a jucat Ivic in CL? Iti spun eu: 3 meciuri in cupele Europene, 1 in CL si 2 in UEFA. Vezi istoricul lui aici:
http://uk.eurosport.yahoo.com/football/vladimir-ivic.html
Nu-l confunda cu fratele lui, Ilija Ivic, un foarte bun jucator.
@van, andyro
1. Ivic nu are valoare. 125.000 e o suma care reprezinta valoarea lui la ora actuala. Fratele lui a fost un mare fotbalist si actualmente este scouteru lui AEK, asa a ajuns acest Vladimir Ivic la AEK ... acest Ivic a jucat intreg sezonul trecut doar 3 meciuri si a mai prins ca rezerva de cateva ori echipa ... cum poti sa iti doresti un astfel de jucator la Steaua? Mai are si 30 de ani, nu va dati seama ca e complet terminat? Eu inca stau si ma rog sa vina Herea sa nu ajungem sa-l luam pe pacaliciul asta de Ivic ...
2. Nu mi se pare normal sa te milogesti atat de Camus sa vina la Steaua si nimeni de la Steaua nu are vreo vina pentru ca nu vrea sa vina. Campionatul romanesc nu este atractiv si stim asta cu totii. Daca ne-ar elimina Zaglebie, pentru Camus ar insemna sa vina la Steaua pentru meciuri contra lui Gloria Buzau ... nu se gandeste la bani, este inca foarte tanar, e o speranta, mai are 8 ani de jucat la nivel inalt, are timp sa faca bani, daca alege sa vina la Steaua si nu poate juca in Europa, pierde infinit mai mult decat bani
3. Steaua avea nevoie de fundas central, mijlocas si atacant. Au avut pe lista jucatori valorosi, precum Dady, Armenteros, Camus sau Kuffour si ala de la Marseille. Au purtat negocieri cu ei, dar au avut si variante de rezerva: Zaharia, Herea si Rada. Daca i-ar fi adus pe cei din prima lista, salariile lor insumate ar fi insemnat bugetul Stelei pe doi ani. Atata timp cat nu sunt bani, nu inteleg de ce sperati la fel si fel de transferuri. Pe de alta parte, mi s-a parut corect din punct de vedere al Stelei sa "incerce" aceste transferuri: s-au dus la Kuffour, i-au spus "lasa banii, suntem saraci, nu iti putem da mai mult de 300.000 euro pe an, dar in loc sa-ti inchei cariera la Livorno, ti-o inchei la Steaua, poate chiar in meciuri de CL ..." ... nu inteleg de ce sa nu incerci asta. In schimb, presa de la noi vine si in lipsa de subiecte face din asta o mare "vanzoleala" pe piata transferurilor.
4. Incercarile astea nu ne fac rau, ci bine. Poate n-a fost sa fie anul asta, insa e un semn bun ca macar se incearca variante mai valoroase. Daca ne calificam din nou in grupele CL, daca bugetu se mareste cate un pic de la an la an, nu vom mai fi refuzati in viitor. Am plecat de la salarii de 60.000 de euro pe an si de la doua meciuri in Cupa UEFA pe sezon. Am ajuns la salarii de 2-300.000 euro pe sezon si la cate 30 de meciuri in Europa ... e ceva. Eu nu cred ca jucatorii nu vin la Steaua din cauza lui Steaua si a lui Gigi, ci din cauza subtirimii echipelor din Liga 1 si a valorii campionatului nostru ... nici un jucator mai de Doamne ajuta nu vrea sa vina sa-si incheie cariera cu meciuri contra Gloria Buzau ... pana la urma, marele nostru jucator de baza, de neinlocuit, Paraschiv, a ales sa joace in B-ul italian ... cum vrei tu atunci un tanar talent din Franta/Spania/Argentina sa aleaga Romania?
5. In conditiile de mai sus, Rada mi se pare peste Baciu, Ov Petre si Pulido la un loc, ca fundas. Trecutul lui, asta e alta poveste. Nu vreau sa intru in ea, sunt destui pe aici pro si contra, care mai de care cu argumente mai hilare ...
6. De asemenea in conditiile de mai sus, decat sa te rogi de Camus 1 an si sa vina numai pentru 6 meciuri de CL si sa fie dezamagit de viata in Romania si sa nu se adapteze si sa plece dupa un an, il prefer pe Herea. O sa vedeti ca se va ridica si nivelul nationalelor U19 ale Romaniei, nationala mare a crescut deja valoric ... suntem peste Belgia, Turcia si Grecia, c'mon. 3 milioane de euro e mult pentru Herea, dar decat 3.5milioane de euro pe Camus care nu vrea sa vina ...
Bafta