FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Oficial: Rada Si Zaharia La Steaua! Vine Si Herea?

«1789»
SSK27.07.2007 16:18

Președintele CA al FC Național, Constantin Iacov, a declarat cã mijlocașul Ovidiu Herea este deținut în coproprietate de clubul bancar și FC Rapid, și cã în momentul de fațã este nevoie de acordul grupãrii giuleștene pentru ca jucãtorul sã evolueze la Steaua.

"Sã fie clar, Herea este jucãtorul nostru și al Rapidului în momentul de fațã. Acum suntem coproprietari, 50 - 50 la sutã. Doar dacã Rapid va dori sã-l vindem împreunã la Steaua, se poate ca Herea sã joace în Ghencea. Pentru cã acum este nevoie de acordul Rapidului ca Herea sã joace la Steaua. Sau mai este o posibilitate, ca Steaua sã ofere mai mult decât a oferit Rapid. Adicã jumãtate din oferta Stelei sã fie mai mare decât 1,8 milioane de euro, cât a dat Rapid pentru 50 la sutã din jucãtor. Dar Steaua ne-a fãcut azi o ofertã de 2,5 milioane de euro plus TVA pentru tot jucãtorul. Deci e clar mai micã", a spus Iacov.

Oficialul clubului FC Național susține cã nu a mai discutat nici cu jucãtorul și nici cu impresarul, pentru cã Herea este acum jucãtorul echipei giuleștene care l-a și prezentat oficial."Eu nu am ce sã discut cu impresarul jucãtorului. Ce legãturã am eu cu acea domnișoarã? Ne apucãm acum sã-i cãutãm în coarne acestei domnișoare? Jucãtorul s-a înțeles cu Rapidul și a fãcut și prezentarea oficialã. Ba mai mult, domnul Copos a fãcut un gest pe care nu-l face de multe ori, adicã i-a mãrit contractul jucãtorului dupã ce s-au înțeles la o anumitã sumã", a adãugat președintele.

Mediafax

bodanelu27.07.2007 16:55

si toate astea se fac prin presa.. ce mi-as dori sa vad eu contractele alea semnate...

OFF-TOPIC:

are cineva vreo lista a jucatorilor de la Steaua si cu anul cand le expira contractele?

vanfootball27.07.2007 17:14
Președintele CA al FC Național, Constantin Iacov, a declarat cã mijlocașul Ovidiu Herea este deținut în coproprietate de clubul bancar și FC Rapid, și cã în momentul de fațã este nevoie de acordul grupãrii giuleștene pentru ca jucãtorul sã evolueze la Steaua.

"Sã fie clar, Herea este jucãtorul nostru și al Rapidului în momentul de fațã. Acum suntem coproprietari, 50 - 50 la sutã. Doar dacã Rapid va dori sã-l vindem împreunã la Steaua, se poate ca Herea sã joace în Ghencea. Pentru cã acum este nevoie de acordul Rapidului ca Herea sã joace la Steaua. Sau mai este o posibilitate, ca Steaua sã ofere mai mult decât a oferit Rapid. Adicã jumãtate din oferta Stelei sã fie mai mare decât 1,8 milioane de euro, cât a dat Rapid pentru 50 la sutã din jucãtor. Dar Steaua ne-a fãcut azi o ofertã de 2,5 milioane de euro plus TVA pentru tot jucãtorul. Deci e clar mai micã", a spus Iacov.

Oficialul clubului FC Național susține cã nu a mai discutat nici cu jucãtorul și nici cu impresarul, pentru cã Herea este acum jucãtorul echipei giuleștene care l-a și prezentat oficial."Eu nu am ce sã discut cu impresarul jucãtorului. Ce legãturã am eu cu acea domnișoarã? Ne apucãm acum sã-i cãutãm în coarne acestei domnișoare? Jucãtorul s-a înțeles cu Rapidul și a fãcut și prezentarea oficialã. Ba mai mult, domnul Copos a fãcut un gest pe care nu-l face de multe ori, adicã i-a mãrit contractul jucãtorului dupã ce s-au înțeles la o anumitã sumã", a adãugat președintele.

Mediafax

Nu stiu daca Iacov poate sa vanda acei 50% fara acordul jucatorului. Mi se pare o aberatie ce spune el, dar nu sunt la curent cu toate regulamentele.

I.N.Money28.07.2007 00:10

Deja se face prea mare tam-tam pentru acest baiat.La ora actuala nu il vad peste Croitoru , iar sumele pe care acesti partroni de doi lei,Siman si cu Iacov le impun pentru jucatorii lor sunt strigatoare la cer.Inteleg ca vrei sa vinzi jucatorul pe o suma buna,dar cand esti il Liga a 2 a in Romania si jucatorul tau urmeaza sa joace meciuri exceptionale cu Concordia Chiajna(exemplu aleatoriu) si tu ceri minim 2,5 milioane,inseamna ca esti depasit de fenomen.

Herea este un jucator bun,dar nu sta Steaua in el practic nefiind un capat de tara daca el se duce sub Pod.

PS: L-am vazut azi pe acest "cel mai bun fundas roman" Mardare si m-a bufnit rasul.A fost jalon la ambele goluri primite de Vaslui si era sa o comita pentru a 3 a oara pe final de meci ,noroc cu interventia lui Haisan .

AmuntBoy28.07.2007 01:15

Penibil e scandalul asta cu Herea

Ala nu semneaza contractul, dar este jucatorul rapedului dupa cum zice Iacov .. cum vine asta?

PS:

Chivu dc nu s-a dus la real pentru ca roma si real se intelese-se :)))))

«1789»