Președintele CA al FC Național, Constantin Iacov, a declarat cã mijlocașul Ovidiu Herea este deținut în coproprietate de clubul bancar și FC Rapid, și cã în momentul de fațã este nevoie de acordul grupãrii giuleștene pentru ca jucãtorul sã evolueze la Steaua.
"Sã fie clar, Herea este jucãtorul nostru și al Rapidului în momentul de fațã. Acum suntem coproprietari, 50 - 50 la sutã. Doar dacã Rapid va dori sã-l vindem împreunã la Steaua, se poate ca Herea sã joace în Ghencea. Pentru cã acum este nevoie de acordul Rapidului ca Herea sã joace la Steaua. Sau mai este o posibilitate, ca Steaua sã ofere mai mult decât a oferit Rapid. Adicã jumãtate din oferta Stelei sã fie mai mare decât 1,8 milioane de euro, cât a dat Rapid pentru 50 la sutã din jucãtor. Dar Steaua ne-a fãcut azi o ofertã de 2,5 milioane de euro plus TVA pentru tot jucãtorul. Deci e clar mai micã", a spus Iacov.
Oficialul clubului FC Național susține cã nu a mai discutat nici cu jucãtorul și nici cu impresarul, pentru cã Herea este acum jucãtorul echipei giuleștene care l-a și prezentat oficial."Eu nu am ce sã discut cu impresarul jucãtorului. Ce legãturã am eu cu acea domnișoarã? Ne apucãm acum sã-i cãutãm în coarne acestei domnișoare? Jucãtorul s-a înțeles cu Rapidul și a fãcut și prezentarea oficialã. Ba mai mult, domnul Copos a fãcut un gest pe care nu-l face de multe ori, adicã i-a mãrit contractul jucãtorului dupã ce s-au înțeles la o anumitã sumã", a adãugat președintele.
Mediafax