e ultimul meci la care mai merg
mi-e rusine de ce a ajuns Peluza Nord in Ghencea,mi-e rusine de ce a fost si ce a ajuns galeria
mi-e rusine de 70% de oamenii care vin in Ghencea,mi-e rusine de spurcatii de jandarmi care se uita la bisnitari cum injura oamenii pentru ca nu cumpara de la ei bilet si indraznesc sa ia de la case,mi-e scarba de Becali,si cel mai mult mi-e scarba de atmosfera de pe Ghencea
ultras,suporter,lider de galerie ce vreti voi puteti sa ma injurati sa ma faceti orb prost surd cum vreti voi dar in ultimimul an atmosfera pe stadion a fost dezastru
desi am fost la 80% din meciurile de pe Ghencea de azi incolo desi ma doare vreau sa stau cat mai departe de cloaca de tarani,t.i.g.a.n.i. si cocalari care se strang la meciurile echipei mele
despre gestul "ultrasului" nu e nimic de spus,ori era drogat ori nu era intreg la minte
dar nu asta e marea problema ,problema e ca gesturile astea ii dau castig de cauza ciobanului iar acum toata lumea ii va lua apararea si ii va da dreptate(uitand de problemele adevarate pe care le creaza ciobanul)
sincer as prefera sa nu mai avem atatia SUSTINATORI la numar 5.000.000 dupa ultimile sondaje,sa ramanem cu un grup mult mai mic ,unit format din oameni care iubesc Steaua si care sunt in stare macar 20-30 min pe meci sa lase semintele,caterinca,pozele etc si sa strige odata cu ceilalti
uniti sa fie nu numai cand se bat cu jandarmii sa fie uniti si in incercarea de "epurare" a galeriei *binenteles daca se vrea asta)
despre joc ce pot sa spun...se incearca am vazut incercari de combinatii,combinatii reusite dar in fata portii ne pierdem
cel mai fericit sunt ca nu mai vad mingiile alea bubuit in disperare,ca vad msicare in teren,verticalizari,vad ca tinem adversarul mai mult timp in jumatetea proprie (nu incercam doar sa ciupim pe contraatac)
cred ca , cu rabdare si timp partea de finalizare se va imbunatati si o sa avem nu doar o repriza frumoasa /-tot meciul
ps:ne trebuie urgent mijlocas central Baciu e dezastru, Goian nu prea e in forma si emeghara trebuie facut sa inteleaga ca Steaua nu e Poli
ps2:scuze pentru greselile de ortografie stiu ca sunt o gramada dar sunt rupt de oboseala le corectez eu alta data sper sa se inteleaga macar jumate din ce am scris:D