FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Charleroi

«1789101114»
mengele20.07.2007 22:15
Hai sa nu o dam in SF.

Daca Becali ar fi atat de destept mi-as revizui parerea despre el.

Dar nu e.

El nu e dar are o groaza de sugaci prin jur. Nu va lasati dusi de cercopitecul asta, a fost cu siguranta aranjata. De ce nu s-a intamplat niciodata mizeria asta ? De ce tocmai la un amarat de amical ? Trebuie sa aflam mai multe despre idiotul care a comis-o, sunt sigur ca eventual ne va duce la cretinul de Becali. Daca il scapam pe oier din colimator suntem niste ageamii.

fedora20.07.2007 22:18

@stelist100%: Nu, am stat la PN unde am abonament de 6 ani. Lasa faza cu seminte, e cel mai inteligent wannabe argument al vostru, dar eu nu consum asemenea alimente. Nici daca ar fi facut idiotul ala toate coregrafiile Stelei in ultimii 10 ani nu ar fi trebuit sa scape de o bataie crunta dupa pozna de azi. Din pacate URA VOASTRA pentru diverse lucruri intrece cu mult IUBIREA fata de Steaua.

@mengele: normal ca nu s-a mai intamplat, dar asta era de asteptat... totul se intampla gradual. doar nu vroiai asa din senin in anii 80 sa intre unul sa pocneasca portarul. insa in contextul de azi, era un "fenomen" "meteorologic" probabil.

der arzt20.07.2007 22:22

ECHIPA MARE galerie NU ARE

Am fost in T2 chiar langa "mirobolantul" grup care de cand a venit la stadion doar l-a injurat pe Gigi. Si ca sa vezi surpriza era si John pe acolo cu inca cativa "grei" ai galeriei si n-au facut nimic ca sa previna. Daca nici liderii galeriei nu fac nimic atunci ce sa te-astepti de la adolescentii cu prea multe catecolamine in cap. Oricum galeria a fost de tot rahatul si ma doare sa spun asta pentru ca tot timpul i-am luat apararea indiferent de ce s-a intamplat. Si ULTRASII m-au dezamagit profund. Si sa nu incepeti ca nu stiu ce-nseamna aia "ultras" , ca nu vin in deplasari sau ca nu mi-am luat eu gaze si pulane. Da nu vin in deplasari ca nu pot (si in momentul de fata nici daca as putea sa vin n-as veni). Plus ca azi ar fi fost prima oara cand mi-ar fi placut sa vad jandarmeria intrand un pic in acel grup vesel de "SUSTINATORI AI ECHIPEI". Efectiv a-nceput sa-mi fie frica sa vin la stadion.

Oricum pe de alta parte n-ar trebui sa ma mire ce s-a intamplat. Acest eveniment este o oglindire a societatii romanesti de la acest moment. Cand suntem condusi de marinari si alti inculti, cand ciobanii fac ce vor doar ca au bani nu vad dc m-ar mai mira. kkt de tara....nici macar nu meritam sa traim. Mai bine ma nasteam in Africa. Asa macar stiam dc sufar.

daffyduck20.07.2007 22:23

Si mai simt nevoia sa adaug ceva ... a fost n-a fost pus de Becali, a fost n-a fost idiot, ne suspenda nu ne supsenda, cu ultrasi sau cu cetateni, seminte fara seminte ... mai e cum mai e ...

Nene, tragedia nu e amicu asta in slapi care a sarit in seara asta gardu ca o oaie proasta la taiat, nuuu, tragedia e Romania frate, si in particular MASS-MEDIA.

Dau si eu cuminte la stiri pe Antena 1 acum 2 zile, de la ora 19:00. Nu cod rosu, nu nimic, vorba aia, fi-mea langa mine (din fericire d-abia are 10 luni si nu prinde schema), hop sarmaua si ce vad? Stire cum ca lui Lutzu i s-a sculat p**a cand a trecut stewardesa pe langa el in avion ... hop si treci la imagini, nu era de ajuns ca au putut sa spuna asa ceva ... si da imagini cu p**a lu Lutzu sculata prin sort, baga si glumele alea retarde cu "ia-uite ba soparla pe cracu lu Lutzu ..." poi si-apoi ne miram frate ca apar tulburati din astia social de sar gardu fara scop precis ...

Nu frate, asta e finalul ... asta e fructul a ceea ce s-a tot samantat in Romania post-decembrista ... de acum, numai exemple din astea frumoase o sa gustam ...

All-In20.07.2007 22:29

Primul meu post aici desi citesc forumul de mult timp. Regret gestul suporterului si consider ca ar trebui pedepsit drastic.

O singura remarca am de facut si ea consta in citate :

tribuna 1 este o rusine....numai tin minte cand il injurau pe Meme Stoica si pe Becali cand un suporter "samantar" si-a incasat un pumn de la Meme... acum ei sunt cei care ne judeca pe noi...

haiduk4 esti un terminat din cate observ eu....sau mai pe scurt un samantar...care habar nu are de fenomen si de tot ce inseamna Steaua....iate de mana cu Becali si trageti un glontz in cap... mercenar ce esti....

ce va doare pe voi ma ca voi venitzi la meci sa mancatzi seminte si sa betzi suc..asa ca mai bn stazi drq acasa..ca fara "huliganii astia" voi eratzi alergatzi si batutzi la fiecare meci de dinamovisti,rrapidisti prin tranvaie..statzi de autobuz etc

bai mitza sau cum t cheama..te rog io frumos mai bine nu postezi decat sa zici tampenii.In primu rand cum iti permiti tu sa ii faci pe cei din galerie drogati ai fost la vreun meci in peluza in viata ta ca sa`ti dai cu parerea ??? in a 2-a repriza au ramas suporterii "adevarati" care la fiecare tackling aplauda da la fiecare pasa gresita fluiera sau arunca cu seminte !noi ultrasii n`am aplaudat niciodata la o faza frumoasa facuta de Steaua , nu? deja e clar ca n`ai nici o treaba cu fotbalu. penibil. galeriile din anglia stai linistit ca au de 2 ori mai multi "ultrasi" ca noi..numai ca ei se numesc hooligans nu ultras :). Suporteri europeni a? Sa adunam cantitatea de seminte care se strange pe un stadion din europa si cantitatea de seminte de la tribuna 2 si sa le comparam ...europenilor .

Concluziile le las sa le trageti voi. Noapte buna!

P.S. De ce nimeni nu discuta de joc? Cred ca e putin mai important decat dezaxatul ala. Parerea mea. fularsteau2

fansteaua4620.07.2007 22:32

E o mare diferenta intre a arunca cu pietre , a da cu lantul sau cu pumnul si intre a cinta

roby_spartacus20.07.2007 22:35

Bine u Bostina !! Iti multumim ca esti alaturi de noi o sa intrii in inimile noastre mai mult TE IUBIM pentru gestul facut sa ajuti un suporter STELIST [..........................................................]

Editat de moderatori.

danielcristian20.07.2007 22:37
Hai sa nu o dam in SF.

Daca Becali ar fi atat de destept mi-as revizui parerea despre el.

Dar nu e.

Nu-l subestima pe jijisor!

Jiji ar fi in stare sa-i faca piedica lui Basescu pe scari,daca asta l-ar ajuta sa-i ia fatza la presedentie!

Jiji si-ar lua limba in gura cu Vadim-Tudor sau cu Bodu ,daca asta i-ar aduce cateva voturi;

Nu cred ca ar fi chiar sf ca ceea ce am scris eu sa fie adevarat!

SebaSS20.07.2007 22:37
Stelist100%. Eu vad doar 6-7 meciuri pe an ale Stelei, pe stadion. Restul n-am unde sa le vad doar la TV, ca nu sunt din Bucuresti. Merg si eu cand imi permite timpul, dar pentru aia nu ma apuc sa injur din toti plamanii...

Stai linistit ca mai nou si noi astia din Bucuresti vedem 6-7 meciuri pe an pe Ghencea, din cauza unor laturi si scursori. Desi am ajuns sa urasc semintele mergand la stadion, mi se pare parca mai rezonabil sa spargi seminte decat sa te droghezi si sa bei ca porcul inainte de meci...asa ca sa iti faci curaj.

oop20.07.2007 22:37
Nene, tragedia nu e amicu asta in slapi care a sarit in seara asta gardu ca o oaie proasta la taiat, nuuu, tragedia e Romania frate, si in particular MASS-MEDIA.

Totul se intampla din cauza goanei disperate dupa bani.Presa ar trebui sa aiba un alt rost in societatea romaneasca,dar in schimb se promoveaza tot felul de rahaturi...

De ce are libertatea 300 000 de ziare vandute zilnic?(urmatorul in top are vreo 90 000)...

De ce manelele au asa mare succes?

De ce singura legatura intre stirile sportive si sportul in sine este data doar de denumirea rubricii?

Raspunsul la intrebarile astea e ca lumea chiar le vrea,le cere...kitsch-ul e pus la mare pret...

Presa indobitoceste lumea pentru ca poate scoate profit de pe urma ei...

Bafta!

PS:ferice de tine ca ai scapat,roaga-te si pentru altii...

twetwet20.07.2007 22:38
Frate twetwet, lasa vrajeala ... ca daca era luat, se batea cu unu de langa el, nu avea el atat nerv sa stea sa incerce sa ajunga pana la mama dreacu la portar ... si in plus, cred ca avea mai multe motive sa-l fugareasca sa-l bata pe Alexandru Tudor decat pe portaru lu Charleroi, oricat era de beat ... =))

pai cum adik "daca era luat?"

duuuuh....am fost acolo si a trecut pe langa mine :D

dragos_drlsteaua20.07.2007 22:43

Din cauza unui dobitoc si a altor 6-7 viteji care au vrut sa-l scape pe respectiv de pedeapsa meritata, suntem nevoiti acum sa stam la mila celor de la Charleroi pentru meciul retur cu polonezii. Nu era de-ajuns faptul ca si asa vedem doar 5-6 meciuri pe stadion, acum trebuie sa-l avem suspendat si in Europa! Felicitari idiotule! Si alta treaba: ai reusit in seara asta sa-i dai apa la moara ciobanului, care spunea ca doar idiotii il contesta! Uite ca acum are si dovezi! Si protestele incepusera asa de bine, chiar si cei de la Tribuna 1 erau de partea noastra! Noroc cu tine, cretinule! Sper din tot sufletul sa nu te mai lase astia sa calci pe vreun stadion in viata ta!

P.S. Am ajuns sa scriu la PS despre joc...mi-am dorit de la bun inceput sa ma insel, dar tare mi-e ca nu vom juca mai mult de doua jocuri in cupele europene anul asta! Inca o data, sper din tot sufletul sa ma insel! Repriza a doua a aratat mai bine, sincer nu stiu din ce cauza, ideea e ca e foarte greu in momentul de fata de alcatuit un prim 11. Sper, din nou, ca ciobanul sa ii dea ascultare lui Gica si sa mai aduca 2-3 fotbalisti de valoare! Ca altfel nu miroase a bine...

FORTA Steaua!!!

ultras_seed20.07.2007 22:43
Ba "FENOMENULE" la meciu din UEFA pe Giulesti am strigat la golul Stelei in mijlocul tribunei rapidiste si mai nu mi-am luato in freza norok de amici! Asa ka abtine-te sa imi dai lectii de ceea ce inseamna suporter Steaua! Ti-o zic inca odata tie si celorlalte "FENOMENE" nu reprezentanti voi Steaua voi sunteti gunoaie care trebuiesc arse!!!!

ai avut sange in bile sa strigi intre ei? poate erai in fata televizorului cu prieteni tai rapidisti...dar la ei in jegul ala de stadion nu prea cred

fansteaua4620.07.2007 22:44

Incidentele de la meciul de asearã i-ar putea afecta pe steliști în Liga Campionilor! Un oficial al LPF a explicat asearã cã "a fost vorba de un meci internațional, la care arbitrul Tudor a întocmit un raport. Steliștii se pot alege cu suspendarea terenului și amendã". Primul meci al roș-albaștrilor e cu Zaglebie Lubin, pe 31 iulie. Steaua e sancționatã și în campionat. Vinerea viitoare, cu Ceahlãul, roș-albaștrii vor evolua cu porțile închise.

Meci amical ... acum depinde ce a scris arbitrul Tudor

bebyk_sbye20.07.2007 22:46
Sincer, jocul Stelei a placut, avand in vedere ca n-am avut atacant veritabil. Nu despre asta vreau sa vorbesc. Meciul asta n-a mai avut nici o valoare pentru mine dupa incidentul din inceputul acestuia.

Va intreb eu pe voi... astia suntem noi, suporterii Stelei? Cu astia ne mandrim? Ei, daca noi suntem astia... ne meritam soarta cu varf si indesat.

Pe langa "trubadurul" plimbaret pe iarba si insetat de pumni dati portarului advers , am mai vazut alte zeci de suporteri cu aceiasi manifestare. Nu se poate asa ceva. Se pare ca multi nu inteleg fenomenul fotbal, cu atat mai putin o prezentare a echipei si un meci amical cu o echipa oarecare. Mai inteleg... daca era Dinamo sau Rapid, dar nici asa.

Pe langa asta... eterna lupta cu Becali, pe care nici eu nu-l suport de fel. Domnilor, nu se poate face asa ceva la primirea lui Hagi in Ghencea, la intoarcerea Regelui acasa. Voi i-ati vazut fata acestui om, in clipele nasoale care se intamplau pe stadion? L-ati vazut cat de rau ii parea de cine stie ce chestii? Ati vazut jucatorii, inaintea inceputului pardidei, Neaga, Dica, Eric sau Bostina, cum priveau oripilati si stateau parca trazniti de scandarile tribunelor.

Asta trebuia sa fie o seara magica pe care multi din cei prezenti pe stadion au calcat-o in picioare, si-au batut joc de Steaua (Hagi si jucatorii). Mi-e rusine sa ma mai identific cu astfel de persoane, sa imi spuna altii ca sunt Stelist si sa-mi dea exemplu faze de genul asta. Asta nu e fotbal, asta nu e Steaua, astia nu sunt suporterii celei mai iubite echipe...

Razboiul cu Becali nu trebuia purtat in seara asta, zic eu. Sunt 100% impotriva manifestarilor de pe stadionul Ghencea din seara asta...

Sa le fie rusine!!!

mare dreptate ai aici sa mor...am fost si eu p stadion si imi venea sa plec de acolo de nervi...pakat............felicitari AndyQ pentru ce ai scris my sus....Forzza Steaua!!!

danielcristian20.07.2007 22:48
Si mai simt nevoia sa adaug ceva ... a fost n-a fost pus de Becali, a fost n-a fost idiot, ne suspenda nu ne supsenda, cu ultrasi sau cu cetateni, seminte fara seminte ... mai e cum mai e ...

Dau si eu cuminte la stiri pe Antena 1 acum 2 zile, de la ora 19:00. Nu cod rosu, nu nimic, vorba aia, fi-mea langa mine (din fericire d-abia are 10 luni si nu prinde schema), hop sarmaua si ce vad? Stire cum ca lui Lutzu i s-a sculat p**a cand a trecut stewardesa pe langa el in avion ... hop si treci la imagini, nu era de ajuns ca au putut sa spuna asa ceva ... si da imagini cu p**a lu Lutzu sculata prin sort, baga si glumele alea retarde cu "ia-uite ba soparla pe cracu lu Lutzu ..." poi si-apoi ne miram frate ca apar tulburati din astia social de sar gardu fara scop precis ...

Nu frate, asta e finalul ... asta e fructul a ceea ce s-a tot samantat in Romania post-decembrista ... de acum, numai exemple din astea frumoase o sa gustam ...

Problema asta este mai grava decat pare si merita o dezbatere serioasa(desi nu am gasi noi rezolvari).Goana dupa bani intuneca mintile oamenilor ,asta e principala cauza a tot ce se intampla azi in Romania!O spun fara nici o remuscare:cu fiecare zi ce trece,dorul meu de tara e tot mai mic.Si asta chiar ca este trist!

ultras_seed20.07.2007 22:48
Da BA "FENOMENULE" am mers la fiecare meci! Pacat ca nu mai am ocazia asta acum! Dar nu asta conteaza! Conteaza ca ati facut si faceti Steaua de rusine convinsi ca reprezentati voi Steaua! Insa voi sunteti niste spurkatzi rapanoshi! Mi-e sila de voi! si nu numai mie!

si mie imi e sila de tine si de restul samantarilor care se cred suporteri.... luativa TV-urile in brate si punga de seminte si dupa sa ne vorbiti de cum se sustine o echipa....fac pariu ca tu pe o ploaie nu ai veni la meci...sau pe ninsoare sau mai stiu eu ce fenomen al naturii...asa ca spor la spart seminte !!! hai besi la numarat oile lu Gigi

haiduk420.07.2007 22:49
ai avut sange in bile sa strigi intre ei? poate erai in fata televizorului cu prieteni tai rapidisti...dar la ei in jegul ala de stadion nu prea cred

dc vrei iti dau numaru lor de telefon si suni si intrebi! de fapt ce draq trebuie sa iti demonstrez eu tie cand toti al de tine prin "Fenomenu " vostru faceti de rusine Steaua! In loc sa acceptati ca niste oameni ca in cazul asta nu aveti dreptate voi continuati sa ii luati apararea SCARBEI si luandu-i apararea va asociati lui......

cypryen2720.07.2007 22:51
CAM SUBTIRE COMENTARIU DESPRE "INCIDENT"...CE VA E RUSINE SAU E MEMBRU AISS??

Deci nu a-ti inteles nimic. De 1 luna si ceva de cand sa terminat campionatul va certati cu becli oriunde, insa ceea ce sa intamplat azi este dea dreptul inaceptabil inadmisibil nu exista cuvinte... la un meci amical.. un sporter... sa intre pe teren si sa vrea sal loveasca pe portarul advers care nu ia facut absolu nimic.... nu inteleg ce se intampla o fii canicula dar totusi oameni buni mai erau 20000 de suporteri pe stadion in afara de fortele de ordine... il injurati pe Becali si il faceti in toate cele... dar in tribune nu aveti grija de nimic.... in primul rand ca Becali nu merita nici macar sa-l injuram... l-am mediatizat deja prea mult... peste tot vorbeste la televizor despre el mai mult datorita conflitului cu suporterii.. lasatil in pace... e Becali si gata... daca il injuram rezolvam ceva... incerc sa ma abtin sa nu scriu cuvinte obscene imi este din ce in ce mai greu... dar vad ca pe lumea asta nu mai exista oameni normali... daca am ajuns la un meci amical sa facem asa ceva la restu ce facem ne punem stadionu in cap... poate se iau masuri in primul rand suporteri contra suporteri ca sa nu se mai repete sau va urma politie contra suporteri si va fii mai grav... iar o sa avem terenul suspendat.. cate etape mai vreti.. noroc ca era amical.. si acu se mai scad si puncte echipe din cauza unor specimene de genu... asa ca vedeti ce faceti in campionat... am fost la un singur meci al Stelei cu rapidul.. acum 1 an pe 23 august si am vazut pe stadion oameni cu adevarat interesati de fotbal.. in timp ce giulesteni scandau tot felul de trivialitati suporterii Stelei se rezumau doar sa le arate un deget... sau nui bagau deloc in seama... insa nuj ce sa intamplat cu acei suporteri.. erau chiar foarte pasnici si sustineau echipa nu patronu nu pe Dinamo.. am ajuns mai rau ca javrele... meci de meci le dam ue... parca asta faceau ei nu noi.. dar deja nimic nu mai trebuie sa ne suprinda. steagsimplu

cypryen2720.07.2007 22:51
CAM SUBTIRE COMENTARIU DESPRE "INCIDENT"...CE VA E RUSINE SAU E MEMBRU AISS??

Deci nu a-ti inteles nimic. De 1 luna si ceva de cand sa terminat campionatul va certati cu becli oriunde, insa ceea ce sa intamplat azi este dea dreptul inaceptabil inadmisibil nu exista cuvinte... la un meci amical.. un sporter... sa intre pe teren si sa vrea sal loveasca pe portarul advers care nu ia facut absolu nimic.... nu inteleg ce se intampla o fii canicula dar totusi oameni buni mai erau 20000 de suporteri pe stadion in afara de fortele de ordine... il injurati pe Becali si il faceti in toate cele... dar in tribune nu aveti grija de nimic.... in primul rand ca Becali nu merita nici macar sa-l injuram... l-am mediatizat deja prea mult... peste tot vorbeste la televizor despre el mai mult datorita conflitului cu suporterii.. lasatil in pace... e Becali si gata... daca il injuram rezolvam ceva... incerc sa ma abtin sa nu scriu cuvinte obscene imi este din ce in ce mai greu... dar vad ca pe lumea asta nu mai exista oameni normali... daca am ajuns la un meci amical sa facem asa ceva la restu ce facem ne punem stadionu in cap... poate se iau masuri in primul rand suporteri contra suporteri ca sa nu se mai repete sau va urma politie contra suporteri si va fii mai grav... iar o sa avem terenul suspendat.. cate etape mai vreti.. noroc ca era amical.. si acu se mai scad si puncte echipe din cauza unor specimene de genu... asa ca vedeti ce faceti in campionat... am fost la un singur meci al Stelei cu rapidul.. acum 1 an pe 23 august si am vazut pe stadion oameni cu adevarat interesati de fotbal.. in timp ce giulesteni scandau tot felul de trivialitati suporterii Stelei se rezumau doar sa le arate un deget... sau nui bagau deloc in seama... insa nuj ce sa intamplat cu acei suporteri.. erau chiar foarte pasnici si sustineau echipa nu patronu nu pe Dinamo.. am ajuns mai rau ca javrele... meci de meci le dam ue... parca asta faceau ei nu noi.. dar deja nimic nu mai trebuie sa ne suprinda. steagsimplu

nemilosul20.07.2007 22:56

e ultimul meci la care mai merg

mi-e rusine de ce a ajuns Peluza Nord in Ghencea,mi-e rusine de ce a fost si ce a ajuns galeria

mi-e rusine de 70% de oamenii care vin in Ghencea,mi-e rusine de spurcatii de jandarmi care se uita la bisnitari cum injura oamenii pentru ca nu cumpara de la ei bilet si indraznesc sa ia de la case,mi-e scarba de Becali,si cel mai mult mi-e scarba de atmosfera de pe Ghencea

ultras,suporter,lider de galerie ce vreti voi puteti sa ma injurati sa ma faceti orb prost surd cum vreti voi dar in ultimimul an atmosfera pe stadion a fost dezastru

desi am fost la 80% din meciurile de pe Ghencea de azi incolo desi ma doare vreau sa stau cat mai departe de cloaca de tarani,t.i.g.a.n.i. si cocalari care se strang la meciurile echipei mele

despre gestul "ultrasului" nu e nimic de spus,ori era drogat ori nu era intreg la minte

dar nu asta e marea problema ,problema e ca gesturile astea ii dau castig de cauza ciobanului iar acum toata lumea ii va lua apararea si ii va da dreptate(uitand de problemele adevarate pe care le creaza ciobanul)

sincer as prefera sa nu mai avem atatia SUSTINATORI la numar 5.000.000 dupa ultimile sondaje,sa ramanem cu un grup mult mai mic ,unit format din oameni care iubesc Steaua si care sunt in stare macar 20-30 min pe meci sa lase semintele,caterinca,pozele etc si sa strige odata cu ceilalti

uniti sa fie nu numai cand se bat cu jandarmii sa fie uniti si in incercarea de "epurare" a galeriei *binenteles daca se vrea asta)

despre joc ce pot sa spun...se incearca am vazut incercari de combinatii,combinatii reusite dar in fata portii ne pierdem

cel mai fericit sunt ca nu mai vad mingiile alea bubuit in disperare,ca vad msicare in teren,verticalizari,vad ca tinem adversarul mai mult timp in jumatetea proprie (nu incercam doar sa ciupim pe contraatac)

cred ca , cu rabdare si timp partea de finalizare se va imbunatati si o sa avem nu doar o repriza frumoasa /-tot meciul

ps:ne trebuie urgent mijlocas central Baciu e dezastru, Goian nu prea e in forma si emeghara trebuie facut sa inteleaga ca Steaua nu e Poli

ps2:scuze pentru greselile de ortografie stiu ca sunt o gramada dar sunt rupt de oboseala le corectez eu alta data sper sa se inteleaga macar jumate din ce am scris:D

Chaos20.07.2007 23:03

haideti ma sa mai terminam cu astea.Ala a fost doar un huligan care a consumat prea multa tarie inainte de meci probabil.De ce se fac atatea legaturi intre site-u asta , AISS , ultrasi etc si nimicul ala care a intrat? unde ati mai vazut voi ultras stelist care sa fie imbracat in galben si in slapi , sa nu aibe nici un obiect cu insemnul Stelei sau fara vreun fular ros-albastru? nu va mai legati atat de ultrasi.Cred ca fara ei fotbalul ar deveni doar teatru. Faceti o diferenta intre ce atmosfera era o data pe Ghencea si ce se intampla in anglia de exemplu.Intr-adevar acolo toata lumea canta si fac un zgomot infernal , dar eu cand ma uit la meciuri la TV si ii vad pe toti cum stau la locurile lor pe scaune park imi piere pofta de fotbal.

Imi pare rau sa zic asta dar dak ar fi doar de-astia care vad ca scriu "moarte ultrasi , la inchisoare cu voi" etc , atmosfera de pe stadion o sa fie una plictisitoare , o atmosfera de echipa mica. Tin minte cand mergeam la meciuri la Apulum Alba Iulia pe vremea cand era in Liga 1.Veneau toti samantarii si cand era echipa peste adversar strigau toti mandri "Unirea Unirea" iar cand echipa mergea prost injurau toti jucatorii.Era penibil ce auzeam.Mi-e teama ca asa o sa fie si pe Ghencea dak o sa dispara ultrasii si suporterii cu capul pe umeri si o sa ramaneti voi

bGd20.07.2007 23:03

fularsteaua2

NU ESTE NORMAL CE S-A INTAMPLAT ASEARA...! UN MECI AMICAL...! Asta e fenomenul ultras in mintea voastra ? sa intrati pe teren sa ii faceti rau echipei ? NU JUCA ASEARA Gigi...JUCA Steaua....NU VA ERA DOR DE EA ? DUPA ATATA TIMP..........MAI SI CANTATI : Steaua CLUBU` NOSTRU DRAG....! Daca va era asa de drag....nu credeti ca ar fi trebuit sa il sustineti ? TRAITI INTR-o TARA NU IN JUNGLA....NE FACEM DE RUSINE...!!!! Apuktziva de fotbal daca considerati ca Dica avea nevoie de ajutor....si trebuia pedepsit portarul celor de la Charleroi...! CUVANTUL CIVILIZATIE...COMBINAT CU, CUVANTUL ULTRA AR trebui SA DEA CEVA FRUMOS...SPECTACOL IN TRIBUNE DIN PARTEA SUPORTERILOR...NU PE GAZON CUM S-A FACUT ASEARA....NU VA DA DE GANDIT CA PREA SE INTAMPLA MULTE LA Steaua ? PREA MULTE SUSPENDARI ? VA DOARE UNDEVA...STITI DC ? CA ABIA ASTEPTAI O DEPLASARE SA MAI DISTRUGETI CEVA PRIN LOCURI PE UNDE NU VA CUNOASTE NIMENI...FELICITARI SUNTETI DE VIS...PACAT DE COREGRAFIILE ALEA FRUMOASE CARE SUNT DIN CE IN CE MAI RARE ! PACAT DE SUPORTERII CARE SUFERA pentru ACEST CLUB....NU PENTRU CEI CARE FAC CHETA SI IL PUN PE UNU SA INTRE PE TEREN...DOAR CA SA AU CU CE SE LAUDA...SAU CA SA II FACA RAU LU` Gigi(ca voi asa credeti ca ii faceti rau lui, baieti voi nu intelegeti ceva...oricat de incult este...oricat de om rau este...in orice situatie...acest om ne-a facut sa fim mandrii ca vedem Steaua peste restul ekipelor din Romania...are si el hibele lui...dar el niciodata nu o sa aiba de suferit din cauza noastra...are tot ce isi doreste...si in secunda 2 renuntza la club, si clubul sufera din suspendariile pe care le aduceti voi...daaaaar nu va ganditi ca el nu renuntza pentru ca si tine la clubul asta ? cu toate ca isi face imagine pe carca lui..ca afacere nu poate fi considerata pentru el)

oop20.07.2007 23:05

@nemilosul:total de acord cu tot ce ai spus

rosso_blu3620.07.2007 23:07
ahamz u esti genu de om care vine la stadion sa manance semintze...si daca a sarit "jegul ala"

ce .. a avut noroc portaru ca nu i-a prins-o ca-lumea..Bostina Un Mare Caracter

tacu nu a fost!!! trebuia sa o convinga pe mata sa te avorteze.

«1789101114»