FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Charleroi

«1121314»
mirc7721.07.2007 18:23
Si ma rog de ce sa-i fie rusine ???.....

Ai cumva impresia ca membrii AISS sunt cumva forte de ordine sau de paza ???

Ai cumva impresia ca acel personaj a fost "invatat" de catre vreun membru AISS sa intre pe teren si sa se faca ce-a facut.....sau ca raspundem noi pentru fiecare ins in parte ?

Crezi ca pe noi nu ne doare de gravitatea faptei comise ca si pe ceilalti ????

Inainte sa afirmi ceva doar de dragul de a posta si tu pe forum e bine sa te informezi...sau mai bine abtinete daca nu esti sigur.

Am intrat pe site-ul soporterilor sa vad ce atitudine au vizavi de incident. Constat ca i se cam da dreptate (articolul "Lectia lui Bostina"). In concluzie o sa ma deloghez de la site-ul asta (in nici un caz de suporteri stelisti).

P.S. Aseara am trait cea mai mare rusine ca suporter stelist.

bibbi21.07.2007 18:34

bine...

Ba Jiji ba...ce draq?...bv Bostina...este prost bai?...poi bine a facut Bostina ca

altfel chiar risca Steaua o suspendare!!!...

rez21.07.2007 18:49

Ai cumva impresia ca acel personaj a fost "invatat" de catre vreun membru AISS sa intre pe teren si sa se faca ce-a facut.....sau ca raspundem noi pentru fiecare ins in parte ?

Inainte sa afirmi ceva doar de dragul de a posta si tu pe forum e bine sa te informezi...sau mai bine abtinete daca nu esti sigur.

tipul avea un tricou galben era in slapi....nu avea el nicio treaba cu Steaua!!!!!primul meu gand a fost daca nu cumva a fost platit de Becali sa dea vina pe suporteri pentru ce se intampla rau Stelei pentru ca Becali nu iubeste Steaua Becali iubeste banii Stelei....

un suporter adevarat nu ar face asa ceva....nu ar avea ceva cu portarul unei echipe belgiene intr-un meci amical..

ganditi-va si la perspectiva asta!!!!!

the_ace21.07.2007 18:53

am si yo o intrebare..... incepand de la meciul asta se va sta la tribuna 2 nu se va mai sta la nord si sud??? cat despre majoriatea care ati stat la nord la amicalul asta suntei praf ......bah peluza nu e pentru samantari ...aproape tot meciul am cantat de unul singur......majoritatea din voi nici macar nu stiati doua versuri S.R.F( Steaua'S REAL FANTIKS) DISPRET TOTAL pentru SUPORTERUL OKZIONAL fular-campioniifularultras

x-man270221.07.2007 19:03

Oligofrenul, autoritãțile și jucãtorul

Oligofrenul. Îl facem scãpat pe Tweety prin chițibușuri avocãțești și dãm peste altul. Un retardat îmbrãcat în galben și încãlțat în papuci de plajã sare gardul și vrea sã-l loveascã pe portarul lui Charleroi. Jalnicul mim de Dîmbovița n-are pic de stil. Mãcar acei englezi care intrã pe teren ca sã atragã atenția se dezbracã, rãmîn așa cum i-a fãcut mama lor și transmit diverse mesaje, mai mult sau mai puțin cifrate. Mesajul imbecilului din Ghencea e total decriptat: lume, lume, sînt tîmpit sadea și vreau sã arãt asta tuturor! Nu mai pot sã țin în mine! Am venit la meci cã era prea cald acasã. Aici m-am suit în tribunã, am auzit cã joacã Steaua, habar n-am ce-i aia, dar e bine, cã e rost sã-l înjurãm, din mijlocul turmei, pe Gigi Becali. De-aia am plecat eu de acasã, sã înjur, sã sar gardul, sã mã bat cu Jandarmii. Nu știu cine e Marcel Rãducanu, n-am auzit de Lițã Dumitru, nici de Tudorel Stoica, dar nici nu mã intereseazã! E important c-o sã apar pe televiziuni, o sã mã vadã o țarã întreagã cum mã întorc în tribunã triumfãtor și desculț, cu papucii în mînã.

Autoritãțile. Dacã mai aveați îndoileli, acum e clar cã plãtim din bani publici niște mãmãligi echipate corespunzãtor cu cascã și bãrbierite doi milimetri sub piele. Într-un moment în care italienii se gîndesc sã le dea arme de foc inclusiv stewarzilor, niște supraponderali îmbrãcați în uniforma țãrii se aleargã ridicol cu un derbedeu, pe care reușesc cu greu sã-l prindã. Iar cînd în fine pun mîna pe el, îl fac scãpat în mulțime și apoi se laudã cã au prins alți doi fãptași. În orice țarã normalã din lume (evenimentele dovedesc cã România nu face parte din aceastã categorie) mãscãriciul galben era încãtușat și ulterior interzis pe stadioane ani mulți și fericiți.

Jucãtorul. Euglena galbenã a scãpat de încarcerare pentru cã a intervenit Boștinã. Aflat în mîinile autoritãților, derbedeului i s-a dat drumul, de parcã Boștinã n-ar fi mijlocaș, ci comandant de regiment. Habar n-aveam cã jucãtorii dau ordine în garnizoanã și fac scãpați diverși infractori. Plãtit pentru o cu totul altã fișã a postului, numãrul 11 de la Steaua s-a bãgat acolo unde nu-i fierbea oala, probabil dintr-un imbold al schimbului de experiențã. În contrapartidã, poate venea jandarmul acela gras sã batã cornere de pe dreapta cu stîngul și poate cã reușea sã dea pase mai bune decît cel plãtit pentru asta. Fotbaliștii, dacã e sã facã ceva pentru un climat normal, pot eventual rosti îndemnuri la civilizație. Cînd intervin în favoarea demenților, automat îi crediteazã.

Fl0r1nsteaua21.07.2007 19:06

Na...trebuie sa existe de fiecare data cate unul dinala mai nebun..ca doar se putea...

strezahuzum21.07.2007 19:52

Referitor la amicale ... am vazut meciul CFR-ului cu Benfica si din pacate pentru noi concluziile sunt ingrijoratoare ...

In momentul de fata sunt peste Steaua, atat ca lot cat si ca forma sportiva. Ne place sau nu, daca maine am avea meci contra lor, am avea putine sanse sa-i batem. Asta e diferenta intre un patron care tace si face (Pazkany) si unul care vorbeste mult si prost, dar nu face nimic (El ciobandante).

fansteaua4621.07.2007 20:02

Ce o fi fost în capul șlapului nu înțeleg. Cum de suporta sã-l încalțe pe idiotul ãla ...

axl2321.07.2007 20:06

Probabil il ametise mirosul.

STEAUA foreVer21.07.2007 20:33

rez Postat Astazi, 08:49 PM

CITAT(fane_casieru @ Jul 21 2007, 02:53 PM)

tipul avea un tricou galben era in slapi....nu avea el nicio treaba cu Steaua!!!!!primul meu gand a fost daca nu cumva a fost platit de Becali sa dea vina pe suporteri pentru ce se intampla rau Stelei pentru ca Becali nu iubeste Steaua Becali iubeste banii Stelei....

un suporter adevarat nu ar face asa ceva....nu ar avea ceva cu portarul unei echipe belgiene intr-un meci amical..

ganditi-va si la perspectiva asta!!!!!

asa zik si yo......

andreich21.07.2007 21:36

Din pacate pentru noi si am mai spus-o nu demult Steaua anul asta este de 3. Cineva zicea ca sunt pesimist. Nu cred dupa ce am vazut aseara. Cred ca o sa ne rugam sa vina Oli in-apoi sau sa plece Becali. MINTE Mult foarte mult si cred ca v-a auzi muzica de CL de la prietenii din groapa din pacate. N&D nostru poate la anul sa functioneze sunt praf in momentul de fata Thereau nu rata din cele 2 pozitii ca Neaga. Mult zgomot pentru putin pentru Neaga alearga mult dar fara rost.

AdrianUltras2521.07.2007 22:58

as vrea sa pun si eu un offtopic

si sa discut despre incidentul cu acel suporter

voi incepe prin a va povesti un lucru

in vreme de razboi cei care era gasiti vinovati de tradare erau spanzurati

va spun sincer ca in momentul imediat urmator fazei in care individul imbracat in galben si incaltat in slapi a incercat sa ii dea un pumn portarului lui Charleroi asta m-am gandit ca merita

la fel ca voi toti, dupa acest incident regretabil, am stat sa ma gandesc ce s-a intamplat(sincer va spun ca nu stiu ce s-au intamplat in cele 10-15 min care au urmat incidentului.doar la asta ma gandeam.)

am gasit mai multe explicatii:

1.era beat(desi fugea prea bine pentru un betiv)

2.era platit de Becali(se poate)

3.e un dinamovist infiltrat ca sa ne strice noua reputatia si ca sa fim suspendati in CL

4.e nebun

5.e un frustrat care acasa e batut de nevasta si vine la stadion ca sa dea si el in cineva

etc

etc

tot felul de explicatii

dar incidentul a trecut

si el nu mai trebuie explicat

trebuie sa se ia masuri pentru a preveni aceste incidente

am vazut articole in care acest tip de comportament era incurajat

gresit!!!

noi suntem stelisti

tot ce facem noi influenteaza Steaua

trebuie sa ne trezim si sa vedem ca nu se mai poate asa

bataile nu isi au rostul

nu ne mai permitem sa jucam in deplasare sau cu portile inchise meciuri si in acest an!!!

totul trebuie sa fie perfect pentru ca Steaua sa termine pe locul 1 si sa joace direct in CL

meritam asta

Dinamo nu merita acest lucru

nici rapidul

nici o alta echipa din tara

si inca ceva

Steaua a redevenit o forta in europa

a revenit in prim plan

Europa se intereseaza de Steaua

asa ca tot ce facem noi va fi cunoscut de intreaga europa

trebuie sa avem grija ca actiunile noastre sa nu pateze numele Stelei!!!

asa ca am hotarat un lucru

toti cei care vor face rau Stelei vor plati!

nu conteaza ca e sau nu stelist

daca cineva mai face asa ceva va plati

nu ne mai permitem sa jucam meciurile de acasa in deplasare

si sa mai fim numiti rasisti si milogi si huligani

o sa il injuram pe Becali

si vom lupta impotriva lui

dar cei care vor duce lupta anti Becali pana acolo incat Steaua sa aibe de suferit va suferi si el la randul lui!

cand suntem pe stadion nu mai suntem cetateni

suntem stelisti

nu conteaza ca strigi pana iti sangereaza gatul sau ca taci si mananci seminte

iubirea pentru Steaua nu se manifesta doar prin a fi ultras sau prin a striga sau prin a face deplasari

iubirea pentru Steaua o aratam prin respect pentru acest club pentru jucatori si pentru antrenori in primul rand

apoi urmeaza loialitatea

e o idiotenie sa injuri echipa doar pentru ca aceasta pierde meciuri

eu nu sunt Stelist doar pentru ca Steaua e cea mai tare din Romania

nu imi pasa unde va juca Steaua

in d sau in CL

o voi iubi mereu

cei care stau cu echipa doar pentru rezultate sunt rugati sa mearga la Dinamo

acolo asa se face

vi la stadion doar cand echipa castiga

anul acesta nu conteaza ca esti pro sau anti Becali

nu conteaza ca esti ultras sau cetatean

ca manaci seminte sau canti toate cantecele

ca faci deplasari sau ca vezi Steaua cel mult o data pe sezon live

anul asta trebuie sa fim toti Stelisti

si sa luptam pentru binele Stelei

nu pentru binele nostru, nu pentru a ne satisface frustrarile sau pentru a ne potoli setea de razbunare si pentru a ne astampara ura

anul acesta acela care va face rau Stelei va plati!!!!

p.s.

pentru cei care il incurajeaza pe baiatul in slapi

poate nu stiti

dar in polonia

au fost niste incidente intr-un fel asemanatoare

o echipa din polonia juca in Intertoto

conducea

dar fanii erau suparati pe conducere(asa am inteles)

si au intrat pe stadion

si s-au batut cu jandarmii

etc etc

echipa respectiva a pierdut meciul cu 3-0(desi mi se pare ca avea 2-0 in momentul intreruperii meciului) si a fost suspendata din europa un sezon

asta riscam si noi mai ales ca avem un renume de rasisti(total neadevarat dar asta e)

MoWeed22.07.2007 07:28

@AdrianUltras25

asa e si nu e sigurul caz de echipa suspendata pentru fani(vezi cazul Feynoord de anul trecut). Daca il lovea pe portar in cel mai bun caz daca ne calificam in CL jucam cu portile inchise.

Explicatii nu are rost sa cautam....prostia nu are explicatie. Motivele lui sunt cel putin indoielnice dar nu cred ca a fost platit de cineva...o fi vrut sa se dea mare sau mai stiu io ce.....oricum tare curajos era cand s-a luat portaru dupa el.....a prins o viteza chiar si in slapi:))

godsaveultras22.07.2007 10:47
p.s.

pentru cei care il incurajeaza pe baiatul in slapi

poate nu stiti

dar in polonia

au fost niste incidente intr-un fel asemanatoare

o echipa din polonia juca in Intertoto

conducea

dar fanii erau suparati pe conducere(asa am inteles)

si au intrat pe stadion

si s-au batut cu jandarmii

etc etc

echipa respectiva a pierdut meciul cu 3-0(desi mi se pare ca avea 2-0 in momentul intreruperii meciului) si a fost suspendata din europa un sezon

asta riscam si noi mai ales ca avem un renume de rasisti(total neadevarat dar asta e)

riscam pe draq! asta cu suspendarea terenului e o labareala.pai aia de la UEFA nu se sesizau ei, a doua zi??!! sau sunt in vacanta, la mamaia?plus ca ai dat exemplu de meci oficial.potoliti-va cu suspendarea terenului ca nu se intampla nimic, chiar daca va sifona "arbitrul" Tudor sau mai stiu eu cine de la ce comisie! ne place noua sa ne bagam in seama:"vaai, o sa fim suspendati!!!" nu va fi suspendat niciun teren pentru ca pe aia nu-i intereseaza amicalele...in cel mai rau caz daca si repet daca va se va aplica o sanctiune va consta intr-o amenda data clubului pentru proasta organizare.simplu!

onyx22.07.2007 11:23

Un sincer "BRAVO" administratorilor! Va apucati sa-i banati si sa-i cenzurati pe cei care chiar au ceva de spus. E ultimul lucru la care ma asteptam pe acest site.

SSK22.07.2007 11:31

onyx, te-am inteles, e nevoie sa postezi acelasi mesaj pe toate topicurile?

onyx22.07.2007 16:24
onyx, te-am inteles, e nevoie sa postezi acelasi mesaj pe toate topicurile?

Pai daca l-ati inchis pe ala unde am vrut sa scriu. :angry:

sorin_g22.07.2007 16:27
fansteaua4622.07.2007 22:32

Scapã ieftin?

Agresorul portarului lui Charleroi va fi interzis pe stadioane, dar poate rãmîne numai cu o amendã. Lui Alex ªtefãnescu, suporterul stelist care a încercat sã-l loveascã pe portarul lui Charleroi, Bertrand Laquiet, i-a fost întocmit dosar penal imediat dupã meci și a fost amendat cu 1.700 de lei. A intrat în baza de date a Jandarmeriei și accesul pe stadion îi va fi interzis. În rest, el poate rãmîne doar cu o amendã. De ce? Pentru cã nu a existat o loviturã propriu-zisã, iar legea este permisivã. "Dacã nu a lovit, poate scãpa ieftin, nu existã încadrare juridicã. Cel mult, el ar putea fi încadrat la ultraj contra bunurilor moravuri și sã ia o amendã", a spus un oficial al Poliției.

"Jandarmeria va decide dacã dosarul va fi înaintat cãtre Poliție în zilele urmãtoare. Deoarece incidentul s-a petrecut în stadion, este competența Jandarmeriei. Ei decid dacã ne vor sesiza", a spus purtãtorul de cuvînt al Poliției Capitalei, Christian Ciocan.

"Tweety" are voie pe stadioane!

În aprilie, Cãtãlin Iordan , alias "Tweety", de 23 de ani, l-a lovit cu un lanț peste picioare pe cameramanul TVR, Robert Cristea. Judecãtoria sectorului 6 a ridicat pe 11 mai interdicția lui Iordan de a pãrãsi Bucureștiul și de a intra pe stadioane. Dosarul este acum la Parchetul de pe lîngã Judecãtoria sectorului 6, iar "Tweety" este judecat în libertate pentru infracțiunea de lovire. El mai este anchetat și în alte douã dosare: folosirea de amestecuri pirotehnice pe stadioane și pentru cã a mințit în privința identitãții sale, la un meci disputat în 2005 de Steaua la Alba-Iulia.

fansteaua4624.07.2007 01:22

"FC Steaua Bucuresti doreste sa ceara scuze tuturor spectatorilor si telespectatorilor care au asistat la incident, precizand ca gestul de inconstienta al persoanei care a fost deja identificata n-a putut umbri prezentarea echipei si meciul amical ce a urmat. Regreta faptul ca acest lucru s-a petrecut tocmai pe stadionul «Steaua», dar face apel la intelegerea intregii suflari steliste pentru ca astfel de gesturi sa nu mai aiba loc, cu atat mai mult cu cat imediat dupa joc au aparut sute de mesaje dezaprobatoare fata de incident, semn ca fanii nostri au inteles ca fotbalul cu violenta nu pot face casa buna", se arata in comunicatul publicat pe site-ul oficial al gruparii din Bulevardul Ghencea.

In comunicatul semnat de presedintele CA, Valeriu Argaseala, se subliniaza nevoia de modernizare a sistemului de securitate de pe stadioane si se arata ca la stadionul Steaua va fi introdus, odata cu inceperea editiei 2007/2008 a Ligii I, un sistem de ticketing, acces si monitorizare complet computerizat. "Conducerea clubului FC Steaua Bucuresti doreste sa asigure toti fanii ca securitatea lor nu va fi pusa niciun moment la incercare, la jocurile de pe stadionul «Steaua» si spera ca toata lumea sa inteleaga ca astfel de gesturi nu numai ca afecteaza imaginea celui mai iubit club de fotbal din Romania, dar pot aduce prejudicii grave prin suspendarea terenului, interzicerea accesului fanilor in tribune si privarea echipei de aportul atat de necesar al fanilor, la partidele din campionatul intern sau cupele europene", se mai scrie in comunicatul citat.

Meciul amical Steaua - Charleroi, organizat cu ocazia prezentarii lotului formatiei din Bulevardul Ghencea, a fost intrerupt timp de aproximativ 5 minute, dupa ce, in minutul 9, un suporter a patruns pe teren si a incercat sa-l loveasca pe portarul formatiei belgiene. Spectatorul a escaladat gardul de protectie, a patruns pe teren si a sprintat spre portarul Bertrand Laquait, incercand sa-l loveasca. Jucatorul s-a ferit in ultimul moment, iar spectatorul a fugit spre peluza si a incercat sa escaladeze gardul, fiind, insa, prins de stewarzi, care i-au aplicat mai multe lovituri, in incercarea de a-l da jos, pentru a-l putea retine. Alti aproximativ 20 de fani au patruns in teren de la tribuna a doua. In urma incidentelor, patru spectatori, altii decat cel care a patruns initial in teren, au fost retinuti.

«1121314»