FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Charleroi

«12314»
fcsteaua.ro20.07.2007 19:33

Steaua Bucuresti: Cernea - Petre Marin, Dorin Goian, Eugen Baciu, Emeghara - Banel Nicolita, Eric Bicfalvi, Mirel Radoi, Gabriel Bostina - Rica Neaga, Nicolae Dica.

Antrenor: Gheorghe Hagi

Min 49. Oaspetii au deschis scorul in urma unei lovituri cu capul a unui adversar din careul de sase metri.

Min 65' Goooooooooolllll Steauaaaaaa ! Nicolae Dica egaleaza din lovitura de la 11 metri.

Stelistii nu s-au miscat rau in aceasta seara. Chiar daca nu au rupt gura targului in primele 45 de minute s-a vazut clar intentia de a se imprima viteza in circulatia balonului, pasele din prima, schimbarea sensului de atac de pe stanga pe partea dreapta, miscarea permanenta a jucatorilor pentru a se crea superioritate. Din pacate au existat probleme la finalizare dar si in situatia ultimei pase. Totusi echipa a aratat ritmicitate, posesie si progresie pe o caldura de aproape 40 de grade Celsius.

Croitoru, Bicfalvi si Bostina au jucat excelent, iar Dica si mai ales Neaga s-au intrecut in ratarea sanselor de gol avute.

Steaua continua seria meciurilor in care jocul sufera in prima parte dar care merge mult mai bine in repriza a doua si din pacate o greseala de marcaj din aparare le-a dat adversarilor posibilitatea sa deschida scorul.

Badoi a fost bine primit de publicul din Ghencea, portarii nu au avut ce apara, iar Nesu si Ochirosii au reusit sa faca faze de mare spectacol pe partea stanga.

"Un joc reusit din punctul meu de vedere. Tin sa multumesc publicului, suporterilor pentru ca au venit intr-un numar atat de mare. Sunt increzator in posibilitatile noastre dupa ce am vazut in aceasta seara. Speram sa debutam cu victorie inca din prima etapa in campionat. Steaua este inca intr-o perioada de pregatire, de aceea am obtinut atatea meciuri de egalitate. Sunt increzator la lucrurile vor merge foarte bine." Gheorghe Hagi - antrenor Steaua

" Un incident nefericit. Sportul este doar un spectacol. Sincer nu-mi place sa vorbesc de lucruri care nu sunt placute" a declarat Gica Hagi in legatura cu intrarea suporterului stelist pe teren cu intentia de a lovi portarul advers.

ebonyc20.07.2007 19:43

imi este RUSINE sa ma mai asociez cu acesti "suporteri". ne-am facut efectiv de RUSINE in fata invitatilor nostri. o fi Becali cum o fi dar noi suntem de 100 de ori mai prosti. imi pare rau de Hagi de Ilie de istoria Stelei. dar ce se petrece acum e inacceptabil. suporterul ala ar trebui sa faca parnaie. nu stiu ce i-a facut portarul ala acelui "suporter". imi pare rau ca i-au dat doar 2 pumni. merita batut cu pulanu' numa'n gura. imi este RUSINE repet RUSINEEEEEEEE.

Bobby_Ultras20.07.2007 19:46

ba, da nu va e rusine ma sa incepeti meciul cu injurii la adresa lu Becali in loc sa va sustineti echipa?unde era ma Becali pe teren? nu era mai bine sa incepeti frumos acest meci, sa il aclamati pe Hagi, pe jucatorii nou veniti, poate acest meci a fost realizat pentru ca francezul fabien camus sa fie atras de acea galerie superba a Stelei care a cucerit Europa, nu de niste fantome de oameni precum cei care au intrat pe stadion. acuma stati la racoare, oricum sa dat cod rosu in tara din cauza caniculei. Sa va fie rusine!!! daca in returul campionatului trecut jucatorii Stelei nu merita sa aiba acei suporteri minunati, acum acesti suporteri nu merita aceasta echipa.

pda20.07.2007 19:46

Bun jocul in repriza a doua in viteza mai ales dupa intrarea lui Croitoru. Publicul a fost de toata jena insa, nu s-a incurajat echipa mai deloc si totul a culminat cu intrarea imbecilului ala pe teren. Inteleg caldura astea da chiar asa, e lipsa de respect fata de echipa.

ebonyc20.07.2007 19:48

si inac ceva: unul din motivele pentru care nu mai merg la meciurile Stelei este ca in loc sa ne incurajam echipa trebuie sa aducem injurii la adresa lui Dinamo in orice meci , indiferent de echipa.

P E N I B I L

AndyQ20.07.2007 19:48

Sincer, jocul Stelei a placut, avand in vedere ca n-am avut atacant veritabil. Nu despre asta vreau sa vorbesc. Meciul asta n-a mai avut nici o valoare pentru mine dupa incidentul din inceputul acestuia.

Va intreb eu pe voi... astia suntem noi, suporterii Stelei? Cu astia ne mandrim? Ei, daca noi suntem astia... ne meritam soarta cu varf si indesat.

Pe langa "trubadurul" plimbaret pe iarba si insetat de pumni dati portarului advers , am mai vazut alte zeci de suporteri cu aceiasi manifestare. Nu se poate asa ceva. Se pare ca multi nu inteleg fenomenul fotbal, cu atat mai putin o prezentare a echipei si un meci amical cu o echipa oarecare. Mai inteleg... daca era Dinamo sau Rapid, dar nici asa.

Pe langa asta... eterna lupta cu Becali, pe care nici eu nu-l suport de fel. Domnilor, nu se poate face asa ceva la primirea lui Hagi in Ghencea, la intoarcerea Regelui acasa. Voi i-ati vazut fata acestui om, in clipele nasoale care se intamplau pe stadion? L-ati vazut cat de rau ii parea de cine stie ce chestii? Ati vazut jucatorii, inaintea inceputului pardidei, Neaga, Dica, Eric sau Bostina, cum priveau oripilati si stateau parca trazniti de scandarile tribunelor.

Asta trebuia sa fie o seara magica pe care multi din cei prezenti pe stadion au calcat-o in picioare, si-au batut joc de Steaua (Hagi si jucatorii). Mi-e rusine sa ma mai identific cu astfel de persoane, sa imi spuna altii ca sunt Stelist si sa-mi dea exemplu faze de genul asta. Asta nu e fotbal, asta nu e Steaua, astia nu sunt suporterii celei mai iubite echipe...

Razboiul cu Becali nu trebuia purtat in seara asta, zic eu. Sunt 100% impotriva manifestarilor de pe stadionul Ghencea din seara asta...

Sa le fie rusine!!!

strezahuzum20.07.2007 19:50

Slab, slab spre mediocru in cel mai bun caz ...

Cu zece zile inainte de primul meci oficial Hagi face experimente, pasele inca se mai duc aiurea, apararea tot nesigura e ...

PS : In ceea ce-l priveste pe cretinul care a intrat pe teren (si pe aia care l-au urmat) nu exista decat un singur raspuns posibil : dosar penal si la inchisoare. Sa-i sara dracului ultraseria din cap. Din cauza unei maini de imbecili teribilisti se ajunge la a-i numi "golani" pe toti suporterii Stelei !!

vanfootball20.07.2007 19:51

Chiar e nevoie de un Dady in atac, un fundas central si mijlocasul ala coordonator, iar Eme si P.Marin sa ramana pe stanga (pentru postul de fundas dreapta avem solutii, numai e nevoie de experimente : Golanski, Nicolita, Badoi).

Sunt ceva semne bune...

AndyQ20.07.2007 19:52
Slab, slab spre mediocru in cel mai bun caz ...

Cu zece zile inainte de primul meci oficial Hagi face experimente, pasele inca se mai duc aiurea, apararea tot nesigura e ...

PS : In ceea ce-l priveste pe cretinul care a intrat pe teren (si pe aia care l-au urmat) nu exista decat un singur raspuns posibil : dosar penal si la inchisoare. Sa-i sara dracului ultraseria din cap. Din cauza unei maini de imbecili teribilisti se ajunge la a-i numi "golani" pe toti suporterii Stelei !!

Se pare ca ultraseria a disparut total, altfel luau atitudine la asa ceva. Vorba ta, doar cateva dosare penale si cativa ani de puscarie o sa-i calmeze...

HadesStar20.07.2007 19:53

CAM SUBTIRE COMENTARIU DESPRE "INCIDENT"...CE VA E RUSINE SAU E MEMBRU AISS??

Hadess20.07.2007 19:53

R U S I N E asa zisilor suporteri, acestor derbedei care nu fac decat sa distruga imaginea echipei Steaua. Nu se face asa ceva pe un stadion mai ales la un meci de prezentare. Trebuia sa fie o sarbatoare revenirea lui Hagi in Ghencea, dar se pare ca a fost umbrita de un cetatean frustrat, ca nu-l pot numi suporter.

Alex_9120.07.2007 19:54

M-am uitat cu sufletul la gura la acest meci , pentru ca Charleroi e o echipa mare . Mi-a placut mult cum au jucat majoritatea jucatorilor . Nu prea mi-a placut temperamentul nervos al lui Neaga , si nu mi-a placut deloc cum a jucat Bostina , si nici Baciu . Dar cel mai rau m-a enervat nenorocitu alal de a intrat in teren si a incescat sa il loveasca pe portarul arvers , si tampiti aia de stateau in tribuna cu bate , care venisera sa se bata , regrat amarnic ca Bostina s-a dus la gardieni sa ii ia apararea la batausiu de intentiona sa loveasca pe portat . Mai ziceti de ce inchide Becali peluzele .....ca sa nu mai vina dobitoci ca ala ......nu am crezut vreodata ca oameni de pe stadion pot fii asa violenti , ca aia cu siguranta nu sunt suporteri ai Stelei , asta e sigur !!!

pda20.07.2007 19:54

Asta nu e ultraserie, e golaneala si atat!

AndyQ20.07.2007 19:56
M-am uitat cu sufletul la gura la acest meci , pentru ca Charleroi e o echipa mare . Mi-a placut mult cum au jucat majoritatea jucatorilor . Nu prea mi-a placut temperamentul nervos al lui Neaga , si nu mi-a placut deloc cum a jucat Bostina , si nici Baciu . Dar cel mai rau m-a enervat nenorocitu alal de a intrat in teren si a incescat sa il loveasca pe portarul arvers , si tampiti aia de stateau in tribuna cu bate , care venisera sa se bata , regrat amarnic ca Bostina s-a dus la gardieni sa ii ia apararea la batausiu de intentiona sa loveasca pe portat . Mai ziceti de ce inchide Becali peluzele .....ca sa nu mai vina dobitoci ca ala ......nu am crezut vreodata ca oameni de pe stadion pot fii asa violenti , ca aia cu siguranta nu sunt suporteri ai Stelei , asta e sigur !!!

Si sa ne asteptam la asa ceva. O sa vedeti daca nu inchide Becali peluzele si pune preturi uriase la tribune, tocmai pentru asa ceva. N-am crezut ca o sa-i dau vredata dreptate ciobanului dar se pare ca in seara asta s-a umplut paharul....

ebonyc20.07.2007 19:56

sper sa se rezolve situatia asta cu dosare penale pentru ca viitorul nu-mi prea suna bine. nu ma vad in viitor ducandu-mi sotia si copilul pe stadion asa cum se desfasoara lucrurile acum. vom ramane fara suporteri adevarati.

danielcristian20.07.2007 19:57

Despre meci,pot sa spun ca a fost asa si asa.

Rusine huliganilor care au facut circul ala ieftin, ne mai miram ca ne catalogheaza strainii t.i.g.a.n.i!

Nu avem nevoie de astfel de specimene,ne ajunge ca il avem pe retardat ca patron!

Prevad ca anul asta nu numai ca nu o sa avem abonamente la peluza ,dar mai rau,nu vom prea avea meciuri pe terenul nostru...

laurst20.07.2007 19:58

salut! apropos de'' situatia ultimei pase''- exact asta ne'a lipsit... nu avem inca un om care sa stie jocul la centru, sa dea o pasa verticala( era Elton, dar deh...)/ Dica e prin excelenta om de gol, nu poate juca in mijloc, iar Bostina e om de banda; am fost iar un car de nervi cd. am vazut aceasta adevarata 'gaaura neagra'' a apararii numita Baciu( nu mai scapam de el...!!??!), iar Goian a gafat si el... sa speram ca se va reface curand Ghionea/ deci aici sunt problemele majore- cele 2 posturi( coordonator+f.central) URGENT!!!! In atac stam destul de bn., se reface Vali Badea, vine si Dady...

AndyQ20.07.2007 19:58

Hagi cãtre suporteri: "Avem nevoie de sprijinul vostru"

Poftim, Hagi!!!!!

Poftim sprijin.

Ia sa-ti ajunga pentru un an intreg.

Tine de la suporterii Stelei.

Baga prin toate buzunarele sa ai pe iarna.

Du` si acasa cateva galeti...

Ice_Angel20.07.2007 19:59

Ce se intampla cu galeria Stelei???De ce am ajuns sa acceptat asemenea imbecili in tribune si mai rau sa ii si aparam???E rusinos ce s-a intamplat si imi este RUSINE ca asemenea persoane se intituleaza 'galerie!!!In seara asta numai injuraturi la adresa lui bkli si nici o scandare care sa trezeasa jucatorii Stelei din letargie....am ajuns jos de tot dak asta e tot ce se face pe stadion!

danielcristian20.07.2007 20:00

Bostina a procedat bine,caci asa s-au calmat spiritele!Sper sa-l identifice pe magarul ala si sa-i dea 5 ani de parnaie!

Rechinutzu20.07.2007 20:00

Respect Charleroi.....jos palaria pentru ca au decis sa continue meciul.Un gest de nedescris si absolut gratuit.....ce vina avea portarul echipei....imi este jena ca suporter stelist pentru imaginea Stelei si a Romaniei dupa aceasta seara....E trist ca pentru niste copii teribilisti si total incostienti....se strica imaginea echipei pe care ei "cika o iubesc"......primele 30 de min niki nu am putut urmari meciul...dar nu mai vb despre asta.....Sincer sunt putin ingrijorat dupa meci....datorita campaniei de transferuri demarata tarziu Hagi inka inkearca jukatori cu 11 zile inainte de debutul in cupele europene.....ne lipseste inka al doilea stoper si mijlocasul de creatie.....multe pase merg inapoi....dar sa nu fiu 100% pesimist as dori sa laud evolutiile tinerilor Eric,Nesu si Ochirosii.Sa speram ca apar si "transferurile-bomba" sapt asta si ne punem cumva pe picioare.FORZZA Steaua!!

AndyQ20.07.2007 20:01
Ce se intampla cu galeria Stelei???De ce am ajuns sa acceptat asemenea imbecili in tribune si mai rau sa ii si aparam???E rusinos ce s-a intamplat si imi este RUSINE ca asemenea persoane se intituleaza 'galerie!!!In seara asta numai injuraturi la adresa lui bkli si nici o scandare care sa trezeasa jucatorii Stelei din letargie....am ajuns jos de tot dak asta e tot ce se face pe stadion!

Ce sa le trezeasca jucatorilor Stelei cand saracii priveau uimiti, impreuna cu Hagi, miraculosul cantec al tribunei catre Becali?

Si-au dat cu firma-n cap rau de tot si ar trebui sa ne asteptam la ce-i mai rau din partea UEFA si a lui Becali.

Cristocea_20.07.2007 20:01

Si, ce ne lipseste acum?

ebonyc20.07.2007 20:01

suporteri adevarati ai Stelei, tineti-va bien pentru ce va urma. nici nu pot sa-mi imaginez dar sigur vom ajunge ami nasol decat suntem daca nu se iau masuri. daca vreti sa ajungem ca in italia cu jandarmi cu pistoale asupra lor de sa-ti fie frica sa te mai duci la meci continuati asa. e inadmisibil ca rasa umana sa fie capabila de asa ceva. cred ca masuriel ce ar trebui luate impotriva acestor animale nu se incadreaza in limita legala.

AndyQ20.07.2007 20:04

Ebonyc, rasa umana e capabila de 1000000 de ori mai multe decat ce-am vazut in seara asta. Daca nu se iau masuri o sa avem parte si de morti pe stadion, Doamne Fereste.

Bilete cu buletinu`, camere de supravegheat, identificarea rapida a fenomenelor astora, dosar penal, inchisoare de minim 3 ani... Asta ar trebui sa se faca si o sa se calmeze, usor, usor.

In primul rand ar trebui sa ia atitudine galeria Stelei, galeria adevarata. Sa-i ia, frate, la omor.

Adica cum? Eu il vad pe ala ca intra in stadion cu paru` si lantu` la el si il las sa intre?

«12314»