Steaua Bucuresti: Cernea - Petre Marin, Dorin Goian, Eugen Baciu, Emeghara - Banel Nicolita, Eric Bicfalvi, Mirel Radoi, Gabriel Bostina - Rica Neaga, Nicolae Dica.
Antrenor: Gheorghe Hagi
Min 49. Oaspetii au deschis scorul in urma unei lovituri cu capul a unui adversar din careul de sase metri.
Min 65' Goooooooooolllll Steauaaaaaa ! Nicolae Dica egaleaza din lovitura de la 11 metri.
Stelistii nu s-au miscat rau in aceasta seara. Chiar daca nu au rupt gura targului in primele 45 de minute s-a vazut clar intentia de a se imprima viteza in circulatia balonului, pasele din prima, schimbarea sensului de atac de pe stanga pe partea dreapta, miscarea permanenta a jucatorilor pentru a se crea superioritate. Din pacate au existat probleme la finalizare dar si in situatia ultimei pase. Totusi echipa a aratat ritmicitate, posesie si progresie pe o caldura de aproape 40 de grade Celsius.
Croitoru, Bicfalvi si Bostina au jucat excelent, iar Dica si mai ales Neaga s-au intrecut in ratarea sanselor de gol avute.
Steaua continua seria meciurilor in care jocul sufera in prima parte dar care merge mult mai bine in repriza a doua si din pacate o greseala de marcaj din aparare le-a dat adversarilor posibilitatea sa deschida scorul.
Badoi a fost bine primit de publicul din Ghencea, portarii nu au avut ce apara, iar Nesu si Ochirosii au reusit sa faca faze de mare spectacol pe partea stanga.
"Un joc reusit din punctul meu de vedere. Tin sa multumesc publicului, suporterilor pentru ca au venit intr-un numar atat de mare. Sunt increzator in posibilitatile noastre dupa ce am vazut in aceasta seara. Speram sa debutam cu victorie inca din prima etapa in campionat. Steaua este inca intr-o perioada de pregatire, de aceea am obtinut atatea meciuri de egalitate. Sunt increzator la lucrurile vor merge foarte bine." Gheorghe Hagi - antrenor Steaua
" Un incident nefericit. Sportul este doar un spectacol. Sincer nu-mi place sa vorbesc de lucruri care nu sunt placute" a declarat Gica Hagi in legatura cu intrarea suporterului stelist pe teren cu intentia de a lovi portarul advers.