A grav rau... Rezervele joaca mai bine decat titularii. "Batranul" Petre Marin, "haoticul" Nesu, Badoi, "umflatul" Croitoru, "trenul de mare viteza" Iacob, cat si "mucosii" Ochirosii, Bicfalvi (de ce nu e titular incontestabil inca ???) si Iacob, s-au p***t si c***t la foc automat pe marile vedete ale echipei. Cred ca nici Capello nu ar stii pe cine sa titularizeze in momentul de fata. Eu cel putin nu vad nici un prim 11 ideal deocamdata, si mai avem 1 saptamana pana la primul meci oficial. Nasol rau de tot...
Suporterul acela care a sarit la portarul oaspetilor miroase a branza de oaie. Imi pare o "lucratura" a lui El Ciobandante... Meci amical, fara nici o miza, la scorul de 0-0, tu sari sa-l bati pe portarul advers ??? Miroase a rahat de la o posta faza respectiva...
PS: Dumnezeule, ce se intampla cu Radoi ????????????? Este pur si simplu PRAF ! Pase gresite, faulturi, nervi peste nervi, plasament execrabil etc. Nu ii inteleg deloc atitudinea... In loc sa traga echipa dupa el si sa confere incredere coechipierilor, ii face pe toti irascibili, nervosi, fara chef de fotbal.
PS 2: Lui Dica nu ii prieste DELOC banderola de capitan... N-a jucat nimic cu ea la brat.