FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Charleroi

«1234514»
strezahuzum20.07.2007 20:25

[...........] aia care au sarit la bataie "in apararea" celuilalt [...........] trebuie sa dispara din Ghencea ! Absolut toti ! Urgent !

Ce e asa de greu ? De filmat slava Domnului au fost filmati din 100 de unghiuri. Din seara asta, respectivii trebuie sa fie pusi pe lista neagra si sa nu mai puna piciorul pe nici un stadion pe care joaca Steaua in vecii vecilor.

Editat de moderatori.

Alex_9120.07.2007 20:25
iar gestul aluia de a arata dosul mi se pare absolut dezgustator. e adevarat ca omu incearca sa scoata in evidenta ce are mai bun dar nici chiar asa.

Mai bine zis incerca sa scoata in evidenta lucrul cu care gandeste el ......

mecarm20.07.2007 20:26
Domnule UTRAS, de ce nu iei atitudine in fata oamenilor de genul asta? De ce tolerati asa ceva in CASA VOASTRA? De ce?

Poti sa-mi raspunzi la intrebarile astea?

Nu a spun nimeni ca n-avem nevoie de UTRAS, avem foarte mare nevoie. Ideea e ca nu mai exista ULTRAS. Drept urmare... ai vazut si tu.

Gruparea din care face parte acel ULTRAS se va desfiinta (sau pentru el a fost ultimul meci).Scurt si la obiect !!Stai linistit ca o sa plateasca in fata noastra.Crede-ma !!!!!

luigilippi20.07.2007 20:28

Dupa parererea mea,acesti [......] sa mearga si sa-si pocneasca mamele[?] nu pe saracii jucatori care au venit sa sa joace un amical cu o echipa asa de titrata ca Steaua.Dar,ce sa faci,din pacate acesti nemernici sunt printre noi,si mai rau e ca noi nu facem NIMIC.DIMPOTRIVA,sarim sa-l protejam de btaia pe care ar fi trebuit sa o ia de la oamenii de ordine.dar asta e...MAKE ME SICK

Editat de moderatori.

ebonyc20.07.2007 20:29

incredibil!!! revad faza cu suporterii pe sport.ro. incredibil. MURITI IN CHINURI BAI ANIMALELOR!!!!!

sa dea imaginile aste la televizor de 1000 de ori ca sa va tinem minte sa va da bata luema pe strada de fiecare data cand iesiti jigodiilor.

AndyQ20.07.2007 20:29
Stii care este problema care ma roade cel mai tare Andy? E reprezentata de faptul ca Toata lumea are de pierdut in urma actului din aceasta seara cu exceptia unui singur OM care deja A CASTIGAT...toata opozitia la adresa d-lui Becali a fost redusa la tacere, a fost anihilata in aceasta seara si dupa cum bine observi singurul "organism" capabil de un protest civilizat (AISS) este amestecat INTENTIONAT cu actele unor huligani pentru a fi redus la tacere....

Ma doare-n cot de afilierea aluia la AISS, se poate afilia oricine, n-avem de unde sa stim care ce hram poarta.

Si pe mine ma ingrijoreaza aceiasi treaba. Faptul ca acum Becali a castigat prin prostia suporterilor, daca-i putem spune asa. Becali 1 - 0 Suporterii

Eu inca raman oripilat de inceputul meciului cand Hagi si jucatorii Stelei stateau inmarmuriti si parca le venea sa intre in pamant de rusine. Este inadmisibil sa se intample asa ceva la un astfel de meci: sa intri pe stadion, sa vii la stadion cu paru` dupa tine, sa-ti arati posteriorul din tribuna, sau altele.

Animalele au mai multa demnitate decat acesti oameni...

Alex_9120.07.2007 20:29
bai nenorocitule. mai bine fara ultrasi in peluze si cu suporteri adevarati in tribune. in repriza a doua toti drogatii din galerie au plecat si au ramas suporterii adevarati care aplaudau la fiecare tackling facut , la fiecare dribling si actiune a Stelei, ceva ce voi ultrasii nu ati fi facut niciodata. veniti la stadion doar sa va bateti si sa injurati. cum de galeriile din anglia nu au nici un ultras si canta tot stadionul? mai bine fara ultrasi in peluze si avem macar suporteri europeni.

Ultrasii nu sunt huliganii !!!! Dc ii incurcati ?? Ultrasi , sunt Stelisti fff indragostiti de Steaua care au tot felu de torte Steaguri cu Steaua , si care canta tot meciul . Huligani sunt aia care vin la stadion fara atatea chesti care reprezinta Steaua , si care au todeauna o arma alba bine ascunsa .

st19raul20.07.2007 20:30

am facut si eu parte dintr-un grup de la PN dar din pacate dupa 1 an timpul nu mi-a mai permis sa fac si deplasarile si am renuntat! mergeam la meciuri doar sa incurajam si sa fim alaturi 100% de Steaua...din pacate mai sunt si specimene care au avut o copilarie ratata si trebuie scapat de acesti indivizi...bine ca nu a fost lovit portarul ca riscam suspendarea terenului sau in cel mai rau caz descalificarea echipei din cupele europene

xDaJACKALx20.07.2007 20:30

Degeaba [..............................] ca nu oamenii care vin la stadion sunt de vina ca atmosfera e de cantonament la Mierlo.Aceeasi oameni erau si anii trecuti si nu au fost atatea probleme.Galeria are nevoie de cineva sa-i impinga de la spate. Se vede cum incepe crainicu sa urle incep si tribunele sa se trezeasca da adorm la loc.Bun, rau Mustata macar ii mai tinea in frau si oricum altfel era atmosfera cand era un lider in galerie pentru ca toate belelele au inceput de cand am ramas fara lider.

Editat de moderatori.

Killer198920.07.2007 20:30

Da . Ne-a facut rau cel care a intrat pe teren sa loveasca portarul , dar sa fim seriosi nici fara ultrasi nu se poate . EI sunt probabil singurii care fac atmosfera mai frumoasa ;) ei dau tonul la cantece . La Tribune sunt numai cetateni care vin , scuipa seminte , injura jucatorii , se cred antrenori si care nu fac atmosfera sau canta deloc si asa mai departe .... o spun pentru ca am fost si la tribuna si am vazut cum este si sincer imi venea sa iau la bataie pe cativa .

AndyQ20.07.2007 20:30
Gruparea din care face parte acel ULTRAS se va desfiinta (sau pentru el a fost ultimul meci).Scurt si la obiect !!Stai linistit ca o sa plateasca in fata noastra.Crede-ma !!!!!

Nu prea cred, dar daca tu spui... O sa vedem.

Tine minte ca incidentele nu sunt de azi de ieri. Sunt de 1 an si ceva si inca nu ati luat atitudine, voi ULTRAS, cei care ar trebui sa aduceti spectacolul pe stadion sau care ar trebui sa-l aparati de astfel de oameni.

mecarm20.07.2007 20:31
bai nenorocitule. mai bine fara ultrasi in peluze si cu suporteri adevarati in tribune. in repriza a doua toti drogatii din galerie au plecat si au ramas suporterii adevarati care aplaudau la fiecare tackling facut , la fiecare dribling si actiune a Stelei, ceva ce voi ultrasii nu ati fi facut niciodata. veniti la stadion doar sa va bateti si sa injurati. cum de galeriile din anglia nu au nici un ultras si canta tot stadionul? mai bine fara ultrasi in peluze si avem macar suporteri europeni.

Tu stii sa canti?

danielcristian20.07.2007 20:31
Mai bine zis incerca sa scoata in evidenta lucrul cu care gandeste el ......

...sau cu care-si castiga existenta!...

Il Soldatino20.07.2007 20:32
Ma doare-n cot de afilierea aluia la AISS, se poate afilia oricine, n-avem de unde sa stim care ce hram poarta.

Si pe mine ma ingrijoreaza aceiasi treaba. Faptul ca acum Becali a castigat prin prostia suporterilor, daca-i putem spune asa. Becali 1 - 0 Suporterii

Eu inca raman oripilat de inceputul meciului cand Hagi si jucatorii Stelei stateau inmarmuriti si parca le venea sa intre in pamant de rusine. Este inadmisibil sa se intample asa ceva la un astfel de meci: sa intri pe stadion, sa vii la stadion cu paru` dupa tine, sa-ti arati posteriorul din tribuna, sau altele.

Animalele au mai multa demnitate decat acesti oameni...

poi, aia e problema: nu este membru AISS si totusi unii INTENTIONAT fac o legatura. Intr-adevar d-l Becali a repurtat o mare victorie in aceasta seara, toti aceia care i se vor impotrivi vor fi asociati cu acei nenorociti care au stricat astazi meciul....eu, refuz pentru moment sa cred ca este vorba de o inscenare si ca d-l Becali are vreo legatura cu acest act comis de acel suporter .....

Steauaforever3320.07.2007 20:33
Hmmm.Fatalaii stau in fata televizorului si comenteaza.Nu avem nevoie de ultrasi !!!!Va dau dreptate la toti ! Idiotul care a sarit gardul sa-l loveasca pe portar ar trebui bagat la puscarie,dar de aici si pana la faptul ca nu avem nevoie de ultrasi este drum lung.Fara noi nu s-ar auzi in tribune decat spartul semintelor de voi.Atat !Asadar dragi telespectatori va rog frumos sa va duceti la culcare!

nu-mi place atitudinea ta. n-ai spus mare lucru in leg. cu incidentul. cred ca esti unul care mai ai putin si intri pe teren daca esti nervos.....

Mi+za20.07.2007 20:33

eu vorbesc si de cei din "galerie" care au sarit la stewarzi cand l-au luat pe ticalosul ala. pai astia erau in galeria Stelei. ii vedeam la TV si le citeam pe buze "haidati [...............]" sa sara la bataie. de asta avem nevoie noi? am zis si repet MAI BINE FARA ULTRASI IN TRIBUNE ca nu rezolvam nimic. pun pariu ca anul asta iara batem recordu la etape de teren suspendat. din cauza cui?

Editat de moderatori.

st19raul20.07.2007 20:34
Ultrasii nu sunt huliganii !!!! Dc ii incurcati ?? Ultrasi , sunt Stelisti fff indragostiti de Steaua care au tot felu de torte Steaguri cu Steaua , si care canta tot meciul . Huligani sunt aia care vin la stadion fara atatea chesti care reprezinta Steaua , si care au todeauna o arma alba bine ascunsa .

iti zic din propria experienta ca in grupurile ultras sunt si huligani...intradevar sunt mult mai putini huligani decat ultrasi da acestia exista si afecteaza imaginea acestor grupuri

cmc_steaua20.07.2007 20:35

bai mitza sau cum t cheama..te rog io frumos mai bine nu postezi decat sa zici tampenii.In primu rand cum iti permiti tu sa ii faci pe cei din galerie drogati ai fost la vreun meci in peluza in viata ta ca sa`ti dai cu parerea ??? in a 2-a repriza au ramas suporterii "adevarati" care la fiecare tackling aplauda da la fiecare pasa gresita fluiera sau arunca cu seminte !noi ultrasii n`am aplaudat niciodata la o faza frumoasa facuta de Steaua , nu? deja e clar ca n`ai nici o treaba cu fotbalu. penibil. galeriile din anglia stai linistit ca au de 2 ori mai multi "ultrasi" ca noi..numai ca ei se numesc hooligans nu ultras :). Suporteri europeni a? Sa adunam cantitatea de seminte care se strange pe un stadion din europa si cantitatea de seminte de la tribuna 2 si sa le comparam ...europenilor .

Steauaforever3320.07.2007 20:35
Tu stii sa canti?

decat trivialitati la adresa echipelor adverse, mai bine seminte. daca galeria ar avea un repertoriu acceptabil, sunt sigur ca ar canta tot stadionul, dar cand o dai din lac in put nu-ti mai arde de cantat.....

SteauaCampioana20.07.2007 20:37

M-a enervat si pe mine maxim inadaptatul social care a patruns pe teren! Eu zic ca a fost un semnal de alarma si bine ca s-a intamplat inainte de inceperea campionatului sau a meciurilor europene oficiale pentru ca putem avea probleme grave din cauza unor astfel de imbecili. Si m-au enervat si ceilalti "suporteri" care au sarit la bataie ca sa-l apere pe el chipurile! Dak nu se iau masuri drastice impotriva acestor HULIGANI(pentru ca exact asta se intelege prin huliganism), munca echipei si suporterii care chiar tinem la aceasta echipa vom avea de suferit...se va lasa cu depunctari si suspendari,mai ales ca astia de la Liga atat asteapta! Nu zic ca toti ultrasii sunt ca inbecilul asta dar cei care fac astfel de prostii trebuie aspru pedepsiti si inlaturati de pe stadioane!!! Sa se duca la inchisoare sa aibe acolo parte de bataie daca tot le place atat! In rest, sper din tot sufletul sa avem un an bun si sa avem parte de aceleasi bucurii de care numai suporterii Stelei au avut parte de-a lungul timpului!!! Forzza Steauaaaa!!!

Brigante20.07.2007 20:37

A grav rau... Rezervele joaca mai bine decat titularii. "Batranul" Petre Marin, "haoticul" Nesu, Badoi, "umflatul" Croitoru, "trenul de mare viteza" Iacob, cat si "mucosii" Ochirosii, Bicfalvi (de ce nu e titular incontestabil inca ???) si Iacob, s-au p***t si c***t la foc automat pe marile vedete ale echipei. Cred ca nici Capello nu ar stii pe cine sa titularizeze in momentul de fata. Eu cel putin nu vad nici un prim 11 ideal deocamdata, si mai avem 1 saptamana pana la primul meci oficial. Nasol rau de tot...

Suporterul acela care a sarit la portarul oaspetilor miroase a branza de oaie. Imi pare o "lucratura" a lui El Ciobandante... Meci amical, fara nici o miza, la scorul de 0-0, tu sari sa-l bati pe portarul advers ??? Miroase a rahat de la o posta faza respectiva...

PS: Dumnezeule, ce se intampla cu Radoi ????????????? Este pur si simplu PRAF ! Pase gresite, faulturi, nervi peste nervi, plasament execrabil etc. Nu ii inteleg deloc atitudinea... In loc sa traga echipa dupa el si sa confere incredere coechipierilor, ii face pe toti irascibili, nervosi, fara chef de fotbal.

PS 2: Lui Dica nu ii prieste DELOC banderola de capitan... N-a jucat nimic cu ea la brat.

AndyQ20.07.2007 20:38
poi, aia e problema: nu este membru AISS si totusi unii INTENTIONAT fac o legatura. Intr-adevar d-l Becali a repurtat o mare victorie in aceasta seara, toti aceia care i se vor impotrivi vor fi asociati cu acei nenorociti care au stricat astazi meciul....eu, refuz pentru moment sa cred ca este vorba de o inscenare si ca d-l Becali are vreo legatura cu acest act comis de acel suporter .....

Daca Becali ar fi ordonat intrarea aluia in teren, ipotetic vorbind, eu zic ca a facut cea mai inteligenta miscare in lupta lui cu suporterii. Sigur nu a fost asa.

Specimenul respectiv a facut ce-a facut de capul lui si eventual la indrumarea altor cativa viteji, ca si el. Nu intrii tu pe teren de unu` singur, daca nu ai in spatele tau inca 2-3 care sa-ti starneasca tupeul ordinar. Adevarat Pedigree de mahalagist, nu alta.

Daca intervine UEFA... ne-am lins pe bot cu meciurile acasa pentru o vreme, in cazul in care observatorul meciului prezinta raportul mai sus, lucru pe care o sa-l faca sigur. Asta ma roade pe mine, faptul ca din cauza unor paraziti sociali, sufera suporterii adevarati, respectiv ULTRASII care au si ei partea lor de vina, pentru ca nu iau atitudine atunci cand trebuie...

danielcristian20.07.2007 20:38

NU AR FI de mirare sa fie opera CIOBANULUI ceea ce a facut magarul ala...

Ca asta este in stare de orice ca sa isi atinga scopurile.

Mi+za20.07.2007 20:38
bai mitza sau cum t cheama..te rog io frumos mai bine nu postezi decat sa zici tampenii.In primu rand cum iti permiti tu sa ii faci pe cei din galerie drogati ai fost la vreun meci in peluza in viata ta ca sa`ti dai cu parerea ??? in a 2-a repriza au ramas suporterii "adevarati" care la fiecare tackling aplauda da la fiecare pasa gresita fluiera sau arunca cu seminte !noi ultrasii n`am aplaudat niciodata la o faza frumoasa facuta de Steaua , nu? deja e clar ca n`ai nici o treaba cu fotbalu. penibil. galeriile din anglia stai linistit ca au de 2 ori mai multi "ultrasi" ca noi..numai ca ei se numesc hooligans nu ultras :). Suporteri europeni a? Sa adunam cantitatea de seminte care se strange pe un stadion din europa si cantitatea de seminte de la tribuna 2 si sa le comparam ...europenilor .

LOL. n-am auzit deloc sa fi fluierat la vreo pasa gresita. doar la sutul lui nesu au OFTAT. intelegi? e cam greu pentru tine. fii sigur ca in anglia nu mai exista hooligans ca au fost aranjati de politie ceea ce la noi nu se poate ca doar ultrasii fac legea pe stadion. nu? ne facem de rusine echipa cu ultrasii echipei. fii sigur ca in provincie echipa poate fi sustinuta la fel de bine si fara incidente pe stadioane.

brada20.07.2007 20:39
Jegul ala ce-a intrat pe teren a stricat toata seara, plus ca, ne va face viata grea noua celor din galerie ce nu avem nicio treaba cu asemenea manifestari. Asemenea cazuri izolate vor fi ca o pata pe eticheta Ultras..si asa era blamat destul de mult fenomenul, da' acum... Sunt dezamagit total, trebuie facuta curatenie-n galerie.

eu unu nu il sustineam pe Jijel dar dupa tot rahatul asa de faza cu acel jeg de om care a intrat pentru a se da in spectacol pentru ce sal atinga pe acel lake ... Becali a castigat muuuuuuuuuult din acest razboi ...

«1234514»