FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Charleroi

«12345614»
Piece of Mind20.07.2007 20:40

Situatia este si asa extrem de tensionata, ce-ar fi sa nu mai puneti si voi sare pe rana? De ce culpabilizati in corpore pentru imbecilitatea unei singure persoane? Credeti ca daca am fi stiut ce are de gand acel individ, l-am mai fi lasat sa intre pe teren???

Alex_9120.07.2007 20:40
eu vorbesc si de cei din "galerie" care au sarit la stewarzi cand l-au luat pe ticalosul ala. pai astia erau in galeria Stelei. ii vedeam la TV si le citeam pe buze "haidati ma bagami-as p in ei " sa sara la bataie. de asta avem nevoie noi? am zis si repet MAI BINE FARA ULTRASI IN TRIBUNE ca nu rezolvam nimic. pun pariu ca anul asta iara batem recordu la etape de teren suspendat. din cauza cui?

Ce nu intelege lumea ........si nici tu se pare . Aia de iai vazut ca ziceau "bagamias aia in aia " nu faceau parte deloc din galerie , si nici din alta grupare Stelista , si nici ala de s-a luat de portar . Daca ati observat , huligani aia erau cam separati de restul multimi , tocmai din cauza ca ei cautau scandal . Daca o mana de idioti care vin la un amical al Stelei , si nu au nimic reprezentativ Steaua , si care faceau scandal , asta inseamna ca sunt Ultrasi ?? Ultrasi sunt niste oameni destul de pasnici , mult mai pasnici decat tampidi de au deranjat meciul .

LeoKinG20.07.2007 20:40
Degeaba ca nu oamenii care vin la stadion sunt de vina ca atmosfera e de cantonament la Mierlo.Aceeasi oameni erau si anii trecuti si nu au fost atatea probleme.Galeria are nevoie de cineva sa-i impinga de la spate. Se vede cum incepe crainicu sa urle incep si tribunele sa se trezeasca da adorm la loc.Bun, rau Mustata macar ii mai tinea in frau si oricum altfel era atmosfera cand era un lider in galerie pentru ca toate belelele au inceput de cand am ramas fara lider.

Apropo de Mustata mai stie cineve ceva de el(nu ca mi-ar fi dor de Mustata),singurul om care ar face treaba in peluza e Jean Pavel e singurul om care ar fi respectat si care ar da afara pe toti pusti astia care se vad huligani si nu stiu cum sa iasa si ei in evidenta!

mengele20.07.2007 20:41

Mana ciobanului se vede, e stilul favorit.

Alex_9120.07.2007 20:42
Situatia este si asa extrem de tensionata, ce-ar fi sa nu mai puneti si voi sare pe rana? De ce culpabilizati in corpore pentru imbecilitatea unei singure persoane? Credeti ca daca am fi stiut ce are de gand acel individ, l-am mai fi lasat sa intre pe teren???

Si pana la urma ala facea parte din AISS , sau din alta grupare Stelista ?? Ca uni de pe aici zic ca era din galerie ....... Nu e nimeni pe forum care a fost la meci ???

AndyQ20.07.2007 20:42

Dar cine mama dracului l-a lasat sa intre in teren? Daca oamenii de ordine au fost prea inceti si nu l-au prins la timp, de ce nu a fost oprit inca din tribuna? Sa fi fost prea izolat?

Se contureaza oarecum o inscenare a lui Becali? Daca a fost atat de destept Becali, incat sa traga o astfel de "rafala", inseamna ca a castigat ENORM de mult astazi...

G3sTaPo20.07.2007 20:43
Jegul ala ce-a intrat pe teren a stricat toata seara, plus ca, ne va face viata grea noua celor din galerie ce nu avem nicio treaba cu asemenea manifestari. Asemenea cazuri izolate vor fi ca o pata pe eticheta Ultras..si asa era blamat destul de mult fenomenul, da' acum... Sunt dezamagit total, trebuie facuta curatenie-n galerie.
ahamz u esti genu de om care vine la stadion sa manance semintze...si daca a sarit "jegul ala"

ce .. a avut noroc portaru ca nu i-a prins-o ca-lumea..Bostina Un Mare Caracter

LeoKinG20.07.2007 20:43
nu faceau parte deloc din galerie , si nici din alta grupare Stelista , si nici ala de s-a luat de portar . Daca ati observat , huligani aia erau cam separati de restul multimi

Ultrasi sunt niste oameni destul de pasnici

Daca te-ai duce si tu mai des pe la meciuri ai sti si u din ce brigada erau aia care zici u ca erau separati de restu multimi...

AndyQ20.07.2007 20:44
Gruparea din care face parte acel ULTRAS se va desfiinta (sau pentru el a fost ultimul meci).Scurt si la obiect !!Stai linistit ca o sa plateasca in fata noastra.Crede-ma !!!!!

Aici raspunsul legat de apartenenta baiatului respectiv. Daca relatarile lui mecarm sunt corecte... tipul chiar facea parte dintr-un grup ULTRAs, sau ceva semanator...

Il Soldatino20.07.2007 20:44
A grav rau... Rezervele joaca mai bine decat titularii. "Batranul" Petre Marin, "haoticul" Nesu, "tiganul imputit" Badoi, "umflatul" Croitoru, "trenul de mare viteza" Iacob, cat si "mucosii" Ochirosii, Bicfalvi (de ce nu e titular incontestabil inca ???) si Iacob, s-au p***t si c***t la foc automat pe marile vedete ale echipei. Cred ca nici Capello nu ar stii pe cine sa titularizeze in momentul de fata. Eu cel putin nu vad nici un prim 11 ideal deocamdata, si mai avem 1 saptamana pana la primul meci oficial. Nasol rau de tot...

Suporterul acela care a sarit la portarul oaspetilor miroase a branza de oaie. Imi pare o "lucratura" a lui El Ciobandante... Meci amical, fara nici o miza, la scorul de 0-0, tu sari sa-l bati pe portarul advers ??? Miroase a rahat de la o posta faza respectiva...

PS: Dumnezeule, ce se intampla cu Radoi ????????????? Este pur si simplu PRAF ! Pase gresite, faulturi, nervi peste nervi, plasament execrabil etc. Nu ii inteleg deloc atitudinea... In loc sa traga echipa dupa el si sa confere incredere coechipierilor, ii face pe toti irascibili, nervosi, fara chef de fotbal.

PS 2: Lui Dica nu ii prieste DELOC banderola de capitan... N-a jucat nimic cu ea la brat.

trecand peste virulenta comentariului tau trebuie sa-ti precizez faptul ca si eu trag aceleasi concluzii...parerea mea coincide cu a ta :D

capone20.07.2007 20:44

Voi "baietii rai ai peluzelor" ne'a'ti facut de rusine, credeti ca asta inseamna Steaua??? Oare nu era mai frumos daca acum se discuta despre prezentarea jucatorilor, despre primul 11 sau despre intoarcerea lui Hagi acasa??? decat sa se discute de cum va'ti dat voi mari viteji. Daca eram in locul jandarmilor va rupeam capul, celor ce a'ti intrat pe terenul de joc, si va mai trimiteam si la puscarie. Voi nu sunteti stelisti, un stelist nu si'ar face echipa de rusine, nu ar defaima imaginea propriului club.

Daca vreti batai va facem noi abonament la o sala de box, poate asa scapam de voi.

Asta intelegeti voi prin protest??? protestati intr-un mod pasnic si civilizat si atunci o sa va fie recunoscute meritele, de ce din cauza celor ca voi trebuie sa suferim noi ce iubim Steaua si venim la stadion pentru a ne sustine echipa intr-un mod cat se poate de civilizat. Am inteles ca trebuie sa protestam, dar nu asa, asa nu ajungem nicaieri, ba mai mult ne facem rau.

Tu, cel "in tricou galben" crezi ca acum agati mai multe farfe???, crezi ca nevastata te f.te mai bine acum??? crezi ca iti e marit salariu??? crezi ca iti cade fericirea din cer??? eu zic ca NU si sper sa ajungi acolo unde iti e locu, la puscarie, nu ai dreptu de a ataca un om nevinovat.

"Noi prezenti pentru Steaua o viata si o zi . . . tu, cat te tin banii!!!"

steaua_ro

FireQ20.07.2007 20:46

Inca o prestatie rusinoasa a galeriei! acum chiar nu mai vad motiv sa mearga lumea la stadion!

daca pentru voi, in acest razboi Becali - galerie credeti ca il loviti cu scandari de genul "m**e Gigi" atunci n-aveti nici macar 4 clase! si totusi, tare curios sunt sa stiu care a fost motivul acelui individ! daca era Dinamo, rapid, sau mai stiu eu cine alta echipa, poate intelegeam un pic, dar asa...

sa-i faca statuie lui Bostina ca l-a scapat de jandarmi! cu toate ca merita DIN PLIN!

ne-asteapta vremuri grele! Hagi si echipa au nevoie de public...iar noi parca il facem sa regrete ca e roman! eh, asta e mentalitatea stelista in ultimul timp...batai, batai si iar batai! ca de, suntem mai smecheri!

cat de mult s-a scos Becali! acu ii cam dau dreptate ca nu a dat abonamente la peluza! chiar nu avem nevoie de asa ceva!

Dragos_stelistu_200720.07.2007 20:46

foarte frumos...ce suporteri...ce sera magica.....auzi u sa intre ala pe teren....pentru ce au mai facut gardurile alea!daca astia le sar asa.....singura cale ca sai oprim trebuie sai legam in lanturi si sa punem garduri electrice...ce naiba.....cat despre meci....un rezultat acceptabil din perspectiva lui Hagi....mama ce greseli a facut Baciu.....incredibil omu asta.....si Neaga pentru ce lo fi apucat pala asa...parca era maicasa...ce naiba....dar mia placut intrarea lui emegara.....un adevarat razboinc al lumini.....si astia....ce tot zic ca dupa 17 ani regele se intorce in romanaia.....da la Poli un sa intors?in israel....nu inteleg dc Hagi la mai introdus si pe Lovin....mia placut primul 11 pe care Hagi sil contureaza.....aaa...si au jucat excelent jucatori adusi de Becali....ia vazut careva? sprecl2 sprecl2

Steauaforever3320.07.2007 20:47
ahamz u esti genu de om care vine la stadion sa manance semintze...si daca a sarit "jegul ala"

iesi, du-te dupa el la puscarie. n-avem nevoie de specimene ca tine

AndyQ20.07.2007 20:47

Tu ai vazut-o pe fetita de pe umerii lui tauca-su, cu sticla cu biberon in gura? Cat avea? 3-4 ani? A adus-o la stadion poate pentru ca nu avea cu cine sa o lase acasa.

De la ce-au facut unele persoane astazi pe stadion, pana la lucruri mult mai grave, in care o sa aiba de suferit si copiii vostrii nu mai e decat un pas...

fedora20.07.2007 20:48

Tot ce s-a intamplat in seara asta m-a lasat fara glas.

Suntem foarte aproape de a pierde tot spiritul Stelei.

Era o ocazie excelenta sa cantam, sa incurajam echipa,

sa-i reprimim cum se cuvine pe Rica si Hagi...

Dar nu, ca e greu sa canti, cine sa se mai dea in spectacol,

cine sa-si mai impresioneze tovarasii cu tumbe si glume

puerile?

Oricat am fost anti-Becali (si am fost, se poate verifica),

astazi mi-am propus sa nu strig nimic legat de aceasta

persoana si asa am si facut. Din pacate altii nu au inteles

ca seara trebuie sa fie una speciala. Scandarile impotriva

lui Becali si-ar fi avut loc cel mult in pauza, departe de

urechile lui Hagi si ale jucatorilor. Oamenii astia au fost

stupefiati cand la fluierul de incepere nu se scanda Steaua,

ci M*** Gigi. Din cate am observat insa, multi pe acolo

nu stiau alta scandare.

Am ajuns rau... Dupa ce a intrat tampitul ala pe teren, am

vazut alti suporteri alergand catre acea zona. Ala putea fi

momentul salvarii imaginii suporterului DACA noii sositi

l-ar fi snopit ei pe cretin, inaintea jandarmilor. Aia DA, era

un super gest de stelism. Dar nu, ei au sarit in apararea

creaturii aleia. S-a inceput cu M*** Garda desi de data asta

as fi strigat Rupe-l Garda. Tribuna I a reactionat pe buna

dreptate impotriva scandarilor absurde in favoarea

creaturii si au fost catalogati scalvii lui Gigi. Oile din PN

care au strigat M*** Garda doar pentru ca l-au auzit pe vecinul

din dreapta strigand asta au starnit Tribuna I impotriva lor,

cum era logic. Si uite ca Becali a avut de castigat din toata

asta. Pentru ca in conditiile astea, scuzati-ma, dar nu

abonamente, ci dosare penale ne-ar cam trebui. Nu credeam

sa apuc ziua in care partile stadionului sa scandeze una

impotriva celeilalte. Prost moment si-a ales galeria sa

protesteze impotriva lui Becali... au dovedit ca ura de oier

depasete dragostea pentru Steaua si Hagi. Si totusi domnule

multi nu stiu de ce vin la stadion pentru ca pur si simplu se

vede de la o posta ca nu le place fotbalul.

PS: Soldatino, nu e un subiect de ignorat. Problema nu se

rezolva de la sine neabordand-o. Chiar daca nu te simti

vinovat. Nici eu nu ma simt. Dar ma simt dator sa iau atitudine.

Tacerea augmenteaza situatia grava.

Il Soldatino20.07.2007 20:48
Daca Becali ar fi ordonat intrarea aluia in teren, ipotetic vorbind, eu zic ca a facut cea mai inteligenta miscare in lupta lui cu suporterii. Sigur nu a fost asa.

Specimenul respectiv a facut ce-a facut de capul lui si eventual la indrumarea altor cativa viteji, ca si el. Nu intrii tu pe teren de unu` singur, daca nu ai in spatele tau inca 2-3 care sa-ti starneasca tupeul ordinar. Adevarat Pedigree de mahalagist, nu alta.

Daca intervine UEFA... ne-am lins pe bot cu meciurile acasa pentru o vreme, in cazul in care observatorul meciului prezinta raportul mai sus, lucru pe care o sa-l faca sigur. Asta ma roade pe mine, faptul ca din cauza unor paraziti sociali, sufera suporterii adevarati, respectiv ULTRASII care au si ei partea lor de vina, pentru ca nu iau atitudine atunci cand trebuie...

1. planificat sau nu, actul suporterului il scoate pe d-l Becali dintr-o situatie pe care n-o putea controla la un moment dat. Eu totusi nu pot sa inghit aceasta gogoasa....de ce nu a intrat nineni sa-l loveasca pe Lobont desi acesta a provocat tot meciul galeria din Peluza Sud?...

2. nu cred ca va interveni UEFA.

G3sTaPo20.07.2007 20:50
eu vorbesc si de cei din "galerie" care au sarit la stewarzi cand l-au luat pe ticalosul ala. pai astia erau in galeria Stelei. ii vedeam la TV si le citeam pe buze "haidati ma bagami-as p in ei " sa sara la bataie. de asta avem nevoie noi? am zis si repet MAI BINE FARA ULTRASI IN TRIBUNE ca nu rezolvam nimic. pun pariu ca anul asta iara batem recordu la etape de teren suspendat. din cauza cui?

ce va doare pe voi ma ca voi venitzi la meci sa mancatzi seminte si sa betzi suc..asa ca mai bn stazi drq acasa..ca fara "huliganii astia" voi eratzi alergatzi si batutzi la fiecare meci de dinamovisti,rrapidisti prin tranvaie..statzi de autobuz etc

Piece of Mind20.07.2007 20:50
Si pana la urma ala facea parte din AISS , sau din alta grupare Stelista ?? Ca uni de pe aici zic ca era din galerie ....... Nu e nimeni pe forum care a fost la meci ???

Nu face parte din AISS. Dar nu asta e important, ci faptul ca TOATE brigazile sunt acum culpabilizate in corpore pentru tampenia lui. Toti ultrasii sunt aratati cu degetul. Ceea ce nu este corect!!!!

AndyQ20.07.2007 20:51
ce va doare pe voi ma ca voi venitzi la meci sa mancatzi seminte si sa betzi suc..asa ca mai bn stazi drq acasa..ca fara "huliganii astia" voi eratzi alergatzi si batutzi la fiecare meci de dinamovisti,rrapidisti prin tranvaie..statzi de autobuz etc

Mai nou sunteti si bodyguarzi angajati la stadion pentru meciurile cu Dinamo si Rapid? Aveti si carte de munca? Minte aveti?

LeoKinG20.07.2007 20:52
si Neaga pentru ce lo fi apucat pala asa...parca era maicasa...ce naiba....dar mia placut intrarea lui emegara.....un adevarat razboinc al lumini.....si astia....ce tot zic ca dupa 17 ani regele se intorce in romanaia.....da la Poli un sa intors?in israel

1.Neaga a facut un meci super bun pacat de ratarile alea...

2.Eme nu a facut un meci stralucit da nu cred ca tu ai juca mai bine decat el

3.Dupa 17 ani Hagi se intoarce ACASA adika in Ghencea...fii mai atent inainte sa vorbesti aiurea!

Extremist Stelist20.07.2007 20:53

mesaj pentru o parte a galeriei:Steaua nu are nevoie de voi.....

Oradeanu20.07.2007 20:54

Propun ca si jucatorii sa poarte arme la ei. Sa terminam cu toate jigodiile care fac numai tampenii!!!

Dragos_stelistu_200720.07.2007 20:55
1.Neaga a facut un meci super bun pacat de ratarile alea...

2.Eme nu a facut un meci stralucit da nu cred ca tu ai juca mai bine decat el

3.Dupa 17 ani Hagi se intoarce ACASA adika in Ghencea...fii mai atent inainte sa vorbesti aiurea!

LOL!A zis in Romania....dupa 17 ani se intorce in Romania....ce Ghencea e Romania pentru Hagi..!!!

AndyQ20.07.2007 20:55
Propun ca si jucatorii sa poarte arme la ei. Sa terminam cu toate jigodiile care fac numai tampenii!!!

AHAHAHAHAHA!

Cu pistolu` in chiloti sau la gheata, de maine :)

Oricum, istoria cunoaste si un astfel de incident, la un meci in Africa, parca. Un jucator a scos pistolul si l-a impuscat in cap pe adversrul direct...

:)

«12345614»