FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Charleroi

«14567814»
AndyQ20.07.2007 21:13
Hai sa nu o dam in SF.

Daca Becali ar fi atat de destept mi-as revizui parerea despre el.

Dar nu e.

Era ULTRAS in toata regula. Facea parte dintr-o grupare anume. Mai sus cineva spunea ca o sa fie exclus si o sa se desfiinteze gruparea.

Si eu sunt de parere ca Becali doar a castigat si a ranjit sanatos la toata faza asta. Acum isi freaca mainile de bucurie...

MegaMan20.07.2007 21:15

Cred ca am o explicatie pentru gestul suporterului:din cauza caldurii l-a confundat pe Becali cu portaru' :)

DanStan20.07.2007 21:16
A castigat detasat razboiul cu suporterii, cu largul aport al acestora!!!

Inca nu. Dar il va castiga in cateva zile. Presa ...

Apoi ... potopul ...

bizzzarre20.07.2007 21:17

tipul a trecut pe langa mine cand a intrat in teren.pur si simplu mergea klm pardon pardon.a ajuns la gard a sarit imediat si bodyguarzii care erau acolo sau repezit tarziu spre el.ideea e ca toate protestele noastre din acest moment sunt inutile deoarece acest tip pur si simplu nea facut de ras.prietenii lui normal ca au sarit pentru ca altfel era mutilat de jandarmi.asta este sa vedem ce ne va face ciobanul de acum incolo :|

mad7920.07.2007 21:17

[..............]

AndyQ20.07.2007 21:17
Inca nu. Dar il va castiga in cateva zile. Presa ...

Cam asa ceva... Neoficial l-a castigat din seara asta. Urmeaza oficierea "transferului" de "putere"...

O simpla formalitate pentru presa si Becali.

Il Soldatino20.07.2007 21:18
Si pana la urma ala facea parte din AISS , sau din alta grupare Stelista ?? Ca uni de pe aici zic ca era din galerie ....... Nu e nimeni pe forum care a fost la meci ???

Nu face parte din AISS...AISS nu este o brigada, ea se identifica cu suporterii echipei Steaua care s-au inscris si care cotizeaza in aceasta organizatie...

twetwet20.07.2007 21:19
incredibil!!! revad faza cu suporterii pe sport.ro. incredibil. MURITI IN CHINURI BAI ANIMALELOR!!!!!

sa dea imaginile aste la televizor de 1000 de ori ca sa va tinem minte sa va da bata luema pe strada de fiecare data cand iesiti jigodiilor.

calmeaza-te [..........] ca esti mai rau tu decat un animal...ce ma amuzati voi astia de va dati cu parerea din fata televizorului si va exprimati care cum puteti despre fenomenul ultras

recunosc ca gestu a fost necugetat si imi pare rau ca ciobanul are de castigat dar omu a facut asta din proprie initiativa si nu impins de grupari

cat despre tzaranii de la tribuna 2 ce sa mai zic....comentatori sunt si la TV...vine nea gogu cu samanta si incepe sa comenteze: "bai Dica vezi ca daca-ti vine un coordonator esti primu care pupa banca de rezerve"

taceti [..........] facaturi de suporteri ce sunteti...veniti la stadion in slapi si ciorapi negri cu sepcile voastre murdare de tzarana si va credeti la birtu comunal sa va dati cu parerea despre joc sau despre "huligani"

a fost prima oara cand am stat la tribuna a 2-a o data cu galeria si ce mai auzeam din stanga si dreapta ma scarbea...

incetati sa mai generalizati unu doua cazuri

incetati sa jigniti galeria fara de care s-ar auzi doar manelele din telefoanele voastre de nespalati

peluzele creeaza atmosfera, peluzele o intretin si tot ele au dreptu s-o stinga. PUNCT.

cat despre dragii vostrii protectori aka jandarmii va doresc sa va dea si voua pe la nas cu lacrimogene cum au dat acum cu toate ca IN NICIUN CAZ NU ERA NEVOIE

bv Bostina

rusine voua tribuna unu care v-ati primit chifteaua de la cioban

respect pentru toti care protesteaza ori de cate ori drepturile le sunt incalcate....

fara noi ar iesi bekali presedinte si s-ar trezi ferentaristii cu partid

nu in ultimul rand nasol gestu de a lovi portaru...regretabil

Editat de moderatori.

Il Soldatino20.07.2007 21:22
Hai frate,ma lasi?de fiecare data cand un "ultras" calca pe bec,imediat baietii se dezic de el...vezi cazul Tweety s.a.m.d.

Acum gata,tot Becali e de vina...las-o jos ca macane...

ce macane man? Ce interes avea acest suporter sa loveasca absolut gratuit un portar advers pe care nu-l cunoastea si intr-un meci absolut banal? Tie nu ti se pare suspect?

fansteaua4620.07.2007 21:22

Ce se intimpla daca echipa belgiana iesea de pe teren si facea un memoriu la UEFA ?

Pedro20.07.2007 21:23
CAM SUBTIRE COMENTARIU DESPRE "INCIDENT"...CE VA E RUSINE SAU E MEMBRU AISS??

ai gandit-o mult pe asta.

fansteaua4620.07.2007 21:24
ce macane man? Ce interes avea acest suporter sa loveasca absolut gratuit un portar advers pe care nu-l cunoastea si intr-un meci absolut banal? Tie nu ti se pare suspect?

unii spun ca Rica Neaga a fost bruscat de portarul belgian...din cauza aceasta a intrat pe teren...

Rechinutzu20.07.2007 21:29

Ca o parere in lok sa se gaseasca solutii ....se joaca leapsa:e membru al galeriei ...adika nu e omu lu Becali inka ramane mister.......deocamdata ce e cert e faptul ca nimeni nu stie ,nu a auzit de el....mai mult nimeni nu stie cine sunt cei care l-au ajutat(recunosc nu am fost la meci....dar m-am uitat acum pentru siguranta la comentariu...se spune ca a fost ajutat de suporteri de la T2 sa scape).Sa mergem pe supozitia ca era omul lui Becali(lucru de care ma indoiesc...ar fi apelat la cineva care avea mai multa maturitate...nu la un pustan)....dar daca asa a fost...de ce nu a luat nimeni atitudine...?De ce nu l-au oprit si nu l-au dat pe mana jandarmilor in lok sa-l acopere...si mai mult sa-l ajute(doar nu facea toata tribuna parte din chitantierul de plata a lu Becali..)..?Parerea mea e ca a fost un act de bravura ieftina facut de un copil care vroia sa se vada la stiri zilele astea....cazul Tweety a creat un precedent periculos.De asemenea cred ca cea mai logika varianta ar fi prezentarea unor comunicate prin care galeriile si asociatile steliste se dezic de respectivul comportament.......si il condamna.Punctul 2....pentru ca pe viitor asa ceva sa nu se intample.....ar trebui ca si membri galeriilor sa ia atitudine......E chiar curios cum o mana de copii au facut pentru cateva minute efectiv ce au vrut pe stadion si au reusit sa se si ascunda fara ca nimeni(vb de fanii care condamna pe acest blog violenta,nu de stewarzi si jandarmi) sa nu intervina......Oricum trebuie facut ceva din timp pentru a se evita asemenea momente penibile,si etichetarea tuturor fanilor stelisti cu aceeasi atitudine..........O parere..

oop20.07.2007 21:29

Lasa ca stiu eu de cospiratiile pe care le vezi tu...intamplator mai citesc din articolele de pe fcsteaua...

Acel om(sa il numim asa generic,cu toata ca u merita) s-a desprins din galerie si apoi baietii din zona aia s-au grabit sa ii dea o mana de ajutor!De ce striga tot stadionul impotriva garzii???cand era clar ca dobitocul trebuia linsat...

E clar ca Becali a avut numai de castigat...si sper ca ii va elimina de pe stadion pe 'baietii destepti' care cred ca fac atmosfera,dar ei vin numai ca sa se bata iar la meci e mai liniste decat intr-o biblioteca...

CSA20.07.2007 21:30

Daca tu crezi ca ala a fost platit de Becali... te inseli.

Sa mai zic ca la prezentarea lui Hagi s-a intors cu spatele si a aratat UE? Ca a injurat aprope toti jucatorii Stelei?

Sa mai zic ca la acest gest prietenii lui ultrasi nu au facut nimic?

haiduk420.07.2007 21:31
unii spun ca Rica Neaga a fost bruscat de portarul belgian...din cauza aceasta a intrat pe teren...

Ati fost voi "ULTRASII" bruscati la creier! Inca nu imi vine sa cred ccum puteti sa va bateti joc de Steaua! o tineti una si buna ca Steaua sunteti voi! VOI SUNTETI NISTE NULITATZI BA SPURCATZILOR!!!!! Steaua ESTE CEA DE PE TEREN!

Fan Steaua anti jiji20.07.2007 21:33

daca cu aceasta echipa saldero sa intamplat asa ceva. asta e doar inceputu nu numai ca nu o sa avem abonamente la peluza dar nu o sa mai avem nimic

o sa avem stadionu inchis peste o jumatate de campionat pentru ca o sa fina cate un tweety la meciul cu Dinamo sal ia pe Lobont la bataie la rapid vine alt tweety sal ia pe Coman la bataie pe popa de la Poli si daca nu near ajunge vine un alt tweety sil ia pe buga la bataie ca a fost rapidist

asa ca o sa ne uitam toti frumos la TV bem suc cu seminte asa ca adio Liga Campionilor bine ai venit Hagi cred ca abii astepti sa pleci si ne miram de ce o duce echipa rau de ce numai juaca uni jucatori ca inainte golanu ala merita o bataie can carti nu trebuia sa se bage Bostina sau care a fost ca merita o bataie ca la masa acasa siasa amenda o sasi ia cat el de mare o merita

sa nu ne asteptam la vreun transfer ca nu mai vine nimeni in ultimele zile o sa jucam cu Baciu si cu Iacob in aparare

ps bicvaldi ala o sa fie un jucator de basa daca mai joaca macar doua meciuri ca titular

intelegeam perfect se ducea sal pocneasca pe Jiji dar nu pe portarul alora sau o fi auzit asta ca so duce la Dinamo si a vrut sal pocneasca toti suporteri ca ala merita la parnaie ca e rapidist stelist merita BINE Ai VENIT Hagi TE IUBIM

stelist100%20.07.2007 21:33

@ twetwet

total de acord cu tine .... voi fi alaturi de cei care inca mai proteseteaza fatza de cioban m-am si certat cu niste "cetateni" in peluza care imi ziceau sa nu mai scandez impotriva ciobanului care era problema lor nu stiu ... despre atmosfera de la meci sunt total dezamagit ... prima repriza ce s-a cantat putin dar a doua se auzea numai "imnul semintarilor" adica zgomotul semintelor sparte intre dinti ... pacat

MIREL6RADOI20.07.2007 21:34

Dupa ce ca exista o disputa suporteri vs Gigi Becali..din seara asta,a izbucnit o noua disputa... ultrasi vs suporteri normali..desi ,probabil celor din grupari li se "rupe" de ce zic "semiintarii",nu cred ca le convine sa fie "etichetati" de catre acestia...trist,asta ne mai lipsea...un "razboi" intre stelisti...

AndyQ20.07.2007 21:34
total de acord cu tine .... voi fi alaturi de cei care inca mai proteseteaza fatza de cioban m-am si certat cu niste "cetateni" in peluza care imi ziceau sa nu mai scandez impotriva ciobanului care era problema lor nu stiu ... despre atmosfera de la meci sunt total dezamagit ... prima repriza ce s-a cantat putin dar a doua se auzea numai "imnul semintarilor" adica zgomotul semintelor sparte intre dinti ... pacat

Decat injuraturi la un meci de prezentare, prefer sa aud "cantecul semintelor", sincer.

LUPANU20.07.2007 21:37
mi'e rusine.....mi'e rusine de ce a facut imbecilul ala.....RUSINE..era doar un amical...UN amical amaratttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt!!!!!!!! DOAMNE FERESTE ca Steaua sa fie exclusa din competiile europene.....

daca era un meci cu Dinamo sau rapid mai intelegeam..am fost la stadion..exact unde imbecilul ala incerca sa urce pe gard...si desi am doar 18 ani si imi place fenomenul de "ultraserie" resping total ce s'a intamplat in seara asta...MI"E RUSINE PUR SI SIMPLU...

acu toata lumea o sa'i dea dreptate ciobanului..ca el are dreptate...tot protestu a devenit inutil......incredibil incredibil....iar incurajarile pentru echipa de toata jena......ma uit la Timisoara...ce galerie..chiar si la rapid...canta toti...aici la Steaua numai drogati beti si smecheri toti....... pavele unde esti? jean pavel tu poti face sa fie totu bine din nou....

...ingandurat..nu pot spera dekt la mai bine....bafta....

Crangasi_Boy cum te cheama??

ultras_seed20.07.2007 21:38
imi este RUSINE sa ma mai asociez cu acesti "suporteri". ne-am facut efectiv de RUSINE in fata invitatilor nostri. o fi Becali cum o fi dar noi suntem de 100 de ori mai prosti. imi pare rau de Hagi de Ilie de istoria Stelei. dar ce se petrece acum e inacceptabil. suporterul ala ar trebui sa faca parnaie. nu stiu ce i-a facut portarul ala acelui "suporter". imi pare rau ca i-au dat doar 2 pumni. merita batut cu pulanu' numa'n gura. imi este RUSINE repet RUSINEEEEEEEE.

Acesti "suporteri" cum ii numesti tu sunt prezenti la fiecare meci....la fiecare deplasare...Becali merita injurat pentru ca a privat 2 peluze de abonamente....e adevarat ca suporterul ala a gresit si merita pedepsit...oricum sunt de parere ca u nu ai legatura cu fenomenul ultras pe care "taranul" vrea sa il desfinteze... ai fost vreodata in deplasare esti prezent meci de meci la stadion canti tot meciu pentru culori? nu prea cred....sunt de parere ca esti doar un "cetatean" care isi ia punga de seminte si vede meciul de jos si mai aplauda la o faza frumoasa...

fedora20.07.2007 21:40
calmeaza-te in plm ca esti mai rau tu decat un animal...ce ma amuzati voi astia de va dati cu parerea din fata televizorului si va exprimati care cum puteti despre fenomenul ultras

[...]

cat despre tzaranii de la tribuna 2 ce sa mai zic....comentatori sunt si la TV...vine nea gogu cu samanta si incepe sa comenteze: "bai Dica vezi ca daca-ti vine un coordonator esti primu care pupa banca de rezerve"

[...]

taceti in plm facaturi de suporteri ce sunteti...veniti la stadion in slapi si ciorapi negri cu sepcile voastre murdare de tzarana si va credeti la birtu comunal sa va dati cu parerea despre joc sau despre "huligani"

[...]

incetati sa mai generalizati unu doua cazuri

Ceri ca altii sa nu generalizeze, dar esti primul care o face.

Intelege ca exista si altceva intre ultras si samantar.

Si nu va mai kkti pe voi cu cantatul, ca la drept vorbind de vreun an incoace ati cam uitat si scandarile. Va reveniti letargic doar la un M*** Gigi.

O spune unul care canta in mijlocul PN de 6 ani si care are termen de comparatie.

Si sa nu te aud ca-mi zici ca iau partea ciobanului.

Doar ca o parte din voi (vezi, particularizez) provoaca mai mult rau Stelei decat Becali, iar voi nu luati atitudine. A cataloga eveniment nefericit nu e atitudine.

bizzzarre20.07.2007 21:40

acum cel mai rau lucru care ni se poate intampla e ca Steaua sa fie exclusa din europa :|. toate din cauza unui inapt.de 5 ani merg in galerie.am fost si la nord si la sud.nu fac parte dintro anumita factiune dar cunosc din fiecare unul doi oameni.protestul care trebuia sa il regizam azi a fost stricat de o persoana care nu gandea.este incredibil.toate de la un meci amical si de la un cioban. acum toate protestele lui,toate declaratiile defaimatoare despre noi vor avea acoperire.cel mai rau moment a fost cand tot stadionul a inceput sa ne huiduie pe noi,cei care intretinem atmosfera si avem dreptul sa o stingem dupa cum zicea un stelist mai sus.pacat

ultras_seed20.07.2007 21:41
Dupa ce ca exista o disputa suporteri vs Gigi Becali..din seara asta,a izbucnit o noua disputa... ultrasi vs suporteri normali..desi ,probabil celor din grupari li se "rupe" de ce zic "semiintarii",nu cred ca le convine sa fie "etichetati" de catre acestia...trist,asta ne mai lipsea...un "razboi" intre stelisti...

tribuna 1 este o rusine....numai tin minte cand il injurau pe Meme Stoica si pe Becali cand un suporter "samantar" si-a incasat un pumn de la Meme... acum ei sunt cei care ne judeca pe noi...

«14567814»