Si mai e o treaba frate ... am fost de multe ori in conflict pe sait cu "ultraseria" ... hai sa ne intelegem, unii de aici au dreptatea lor:
1) huliganii sunt una, ultrasii alta
2) sa te bati in numele a doua culori sau o echipa de fotbal, mi se pare inadmisibil
3) sa faci spectacol in peluze, pe stadion in general, sa conti 90 de minute, sa stii cantece si sa vii cu altele noi, sa faci coregrafii, sa pui presiune pe adversar in meciurile oficiale, mi se pare unul din cele mai frumoase aspecte ale jocului de fotbal ... este ceva de nedescris
4) intr-adevar la tribune sunt acei cocalari cu sutele, toti tembelii cu STATI JOS, LASA FULARU, aia cu huo Dica ca e lenes si lent, aia cu injuraturi pe jucatori, aia cu unghia mica lasata mare, cu ghiulas si camasa eftina desfacuta 4 nasturi ca sa se vada lantul de aur fals, da, aia sunt "cetateni" si aia strica acel farmec si acea frumusete creata in general de spectatori ... sunt unii care tot invoca civilizatia din Spania, din Italia, din Anglia in dauna ULTRASILOR, dar prieteni, cati ati vazut voi in Spania si in Anglia pe stadion cu punga de plastic in mana, cu stati jos, fara nici un insemn al clubului pentru care a venit la meci, fara un tricou pe el, fara sa cante ... eu unu pur si simplu nu am vazut ... cand vin englezoii in puburi aici sa vada meciuri, deci in puburi zic, nu mai zic pe stadion, nu e unu fara tot arsenalu dupa el, ultimu model de tricou, goarna, stie toate cantecele, canta in bar mai misto ca noi pe stadioane ... asta e adevaru ...
5) ... dar, traim in Romania, traim in democratie si acesti "cetateni" au si ei dreptul de a vedea meciul, dreptul dat de banii platiti pe bilet. Cine are dreptate in treaba asta, daca trebuie sau nu sa stai jos, daca trebuie sau nu sa canti, daca trebuie sau nu sa mananci seminte, e o chestie de gust si nu se va stabili niciodata cu precizie ...
Bafta
P.S.: personal prefer ultrasii decat cei cu stati jos ...