FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Charleroi

«167891014»
oop20.07.2007 21:56

@Daffy:tinand cont ca esti departe,nu cred ca ai avut prilejul prea curand de a examina putin UNII oameni care stau CHIAR in galerie...crede-ma ca te sperii,efectiv "vezi prin ei",asa ca din cauza asta nu ma grabesc sa spun ca e mana lui Becali...unii chiar sunt ratati si atat ii duce mintea...

ultras_seed20.07.2007 21:57

Peluza Sud knta meci de meci....asa ca mai vino si tu pe la stadion sau dak vi scoateti castile din urechi si asculta sau renunta la mancat seminte ca se face zgomot si iti ia din auz... prea multi decibeli strica....

fedora20.07.2007 21:57
@Daffy:tinand cont ca esti departe,nu cred ca ai avut prilejul prea curand de a examina putin UNII oameni care stau CHIAR in galerie...crede-ma ca te sperii,efectiv "vezi prin ei",asa ca din cauza asta nu ma grabesc sa spun ca e mana lui Becali...unii chiar sunt ratati si atat ii duce mintea...

Da, Daffy, da o raita prin PN de exemplu cand ai timp... o sa vezi numai prototipuri de maini ale lui Becali... e plin!

@Ultras Seed: pustiulica, nu-mi spune mie cand sa merg la stadion. Si mai ales unde. Ai prins si tu un cuvant, "FENOMENUL" si te-ai atasat de el. Apropo, nu e vorba de Ronaldo. Sper ca nu ti-am destramt un vis. Si vad ca arunci cu seminte in stanga si in dreapta si tot pe noi ne faci samantari.

Deh, unii nu au cu ce se mandri in fata gagicii decat cu mersul in brigada si cele 6 corigente.

AndyQ20.07.2007 21:58
Peluza Sud knta meci de meci....asa ca mai vino si tu pe la stadion sau dak vi scoateti castile din urechi si asculta sau renunta la mancat seminte ca se face zgomot si iti ia din auz... prea multi decibeli strica....

Si in meciurile cu teren suspendat sau fara suporteri canta? In fata TV-ului, banuiesc...

twetwet20.07.2007 21:59

@ daffyduck

a sarit asa simplu in teren pentru ca la tribuna 2 e foarte mika distanta pana la reclame si trebuiesc sarite doar panourile...plus ca venea lansat :D

si in plus era si luat in freza ;))

calmati-va cu conspiratiile...si mie imi plac da doar alea cu extraterestrii, masonerie si jfk ;)

ultras_seed20.07.2007 21:59
A vazut astazi o tara intreaga ce inseamna "FENOMENUL". Te rog sa nu imi spui mie ce inseamna Steaua. Cu siguranta nu inseamna ceea ce prezentati voi. Si noi ..... oameni normali mergem la toate meciurile Stelei ... insa niciodata n-o sa ne alaturam voua "FENOMENE" avortate!

ai mers ma vreodata intr-o deplasare...? ai fost pe Dinamo sa-ti iei omor fara sa fi vinovat de ceva? aaa? nu prea cred...asa ca nu imi vb tu mie de Steaua.... u sti doar atat sa canti scooter maria si fluturi un steag de 20x20

P.S. : alatura-te lu' nea Jiji ca poate iti da o bucata de branza si o suta de euro

Rechinutzu20.07.2007 22:00
Frate, personal cred 100% in scenariul ca ala a fost PUS si/sau PLATIT de Gigi Becali sa faca treaba asta:

1) Cum e posibil sa vina un ultras in slapi la meci?

2) Cum e posibil ca un ultras care vrea sa sara in teren, sa o faca stiind ca e in slapi si nu are nici o sansa?

3) Cum e posibil sa sari, ca ultras, la un simplu meci amical de prezentare a echipei? Nu exista nici o justificare logica sau teoretica, nici macar influenta bauturii alcoolice, sa urasti Charleroi

4) Cum e posibil sa incerci sa dai un pumn portarului, si sa nu-i cauti pentru asta pe Gigel Coman, Lovin sau Baciu ? =))

5) Cum e posibil ca daca sari si vrei sa protestezi la ceva, nu ai un mesaj la asta? Toti cei care au facut asta in lume fie aveau un mesaj scris pe corp, fie au alergat dezbracati, fie au aruncat un fular cu o anumita semnificatie, fie s-au destainuit apropiatilor ca ei sunt smecheri si o vor face ...

6) Paza se stie ca e asigurata de Bronec ... precis s-a avut grija ca in zona respectiva sa fie anumiti mesteri care sa "doarma" cat sa patrunda ala pe teren

7) Cum e posibil ca ala sa fie lasat la doua vorbe spuse de Bostina?

8) Cum e posibil ca Bostina, dupa ce vede ca asta da un pumn unui jucator de fotbal advers (chestie neplacuta ce i se poate intampla si lui in alta tara) sa se bage sa-l scape pe slapist?

Sunt prea multe "cum e posibil" ... si pe langa faptul ca toate scenariile de mai sus sunt SF, totusi, nu e 100% vian hooliganilor frate ... am mai spus-o de mult: societatea, Jandarmeria, politia, exemplele negative ale celor care ne conduc, mizeria, saracia, aplicarea proasta a legilor ... iar strict legat de acest meci, ORGANIZAREA PROASTA, toate fac ca aceste fenomene specifice tarilor bananiere sarace, sa ia o amploare nedorita ...

Trist !

9.Si cel mai important;....repet....Cum e posibil ca o intreaga tribuna sa-i ascunda pe cei care au intrat sa-l ajute pe respectivul huligan?Si ei faceau parte din complotul fantasmagoric?Banuiesc ca e mult mai usor sa pasezi vina in ograda vecinului..decat sa ti-o asumi,nu?

P.S.CEA mai tare a fost faza cu Bostina....daca pana acolo ai folosit doar non-argumente gen slapi=non ultas...de acolo ai plekat rau pe aratura.Omul chiar a vrut sa calmeze spiritele ....nu a ales cea mai buna varianta dar intentia a fost buna......dar de aki si pana a-l acuza de premeditare....e STAPANUL INELELOR DEJA.

DanStan20.07.2007 22:01
E clar ca Becali a avut numai de castigat...si sper ca ii va elimina de pe stadion pe 'baietii destepti' care cred ca fac atmosfera,dar ei vin numai ca sa se bata iar la meci e mai liniste decat intr-o biblioteca...

Daca vroia ii putea elimina inca de acum 5 ani. Sau de anul trecut. Ghici de ce n-a facut-o. Sa-ti dau doua elemente ajutatoare : cuvantare de pe Maybach si scandari la aparitia in loja. Care tare-i mai lipsesc ... Insa cand le va avea va trece cu vederea faptul ca e vorba de niste 'baieti destepti' ...

oop20.07.2007 22:01
hmmm nici eu nu sunt de acord cu ce a facut ala dar nu mi se pare normal ca t1 sa scandeze impotriva t2...nu sunt de acord cu violenta ca sa sti si tu asta....si orice s-ar intampla voi fi prezent la fiecare meci al Stelei si voi canta de la inceput pana la sfarsit....indiferent de pretul biletelor....

spor la papat seminte eu merg sa cant meci de meci....

ce a scandat frate T1?nu stiam ca finutzii baieti de la T2 si restul stadionului(eu am stat in PN) se irita la scandarea "rusine sa va fie"!!!...atunci in cer scuze in numele lor....asta in timp ce ceilalti le dadea la m**e celor de la T1...

in legatura cu cantatul...lasa,ca la ce "atmosfera" e in Ghencea in ultimul timp poti auzi si indicatiile antrenorilor din orice colt al stadionului...

daffyduck20.07.2007 22:02

Si mai e o treaba frate ... am fost de multe ori in conflict pe sait cu "ultraseria" ... hai sa ne intelegem, unii de aici au dreptatea lor:

1) huliganii sunt una, ultrasii alta

2) sa te bati in numele a doua culori sau o echipa de fotbal, mi se pare inadmisibil

3) sa faci spectacol in peluze, pe stadion in general, sa conti 90 de minute, sa stii cantece si sa vii cu altele noi, sa faci coregrafii, sa pui presiune pe adversar in meciurile oficiale, mi se pare unul din cele mai frumoase aspecte ale jocului de fotbal ... este ceva de nedescris

4) intr-adevar la tribune sunt acei cocalari cu sutele, toti tembelii cu STATI JOS, LASA FULARU, aia cu huo Dica ca e lenes si lent, aia cu injuraturi pe jucatori, aia cu unghia mica lasata mare, cu ghiulas si camasa eftina desfacuta 4 nasturi ca sa se vada lantul de aur fals, da, aia sunt "cetateni" si aia strica acel farmec si acea frumusete creata in general de spectatori ... sunt unii care tot invoca civilizatia din Spania, din Italia, din Anglia in dauna ULTRASILOR, dar prieteni, cati ati vazut voi in Spania si in Anglia pe stadion cu punga de plastic in mana, cu stati jos, fara nici un insemn al clubului pentru care a venit la meci, fara un tricou pe el, fara sa cante ... eu unu pur si simplu nu am vazut ... cand vin englezoii in puburi aici sa vada meciuri, deci in puburi zic, nu mai zic pe stadion, nu e unu fara tot arsenalu dupa el, ultimu model de tricou, goarna, stie toate cantecele, canta in bar mai misto ca noi pe stadioane ... asta e adevaru ...

5) ... dar, traim in Romania, traim in democratie si acesti "cetateni" au si ei dreptul de a vedea meciul, dreptul dat de banii platiti pe bilet. Cine are dreptate in treaba asta, daca trebuie sau nu sa stai jos, daca trebuie sau nu sa canti, daca trebuie sau nu sa mananci seminte, e o chestie de gust si nu se va stabili niciodata cu precizie ...

Bafta

P.S.: personal prefer ultrasii decat cei cu stati jos ...

stelist100%20.07.2007 22:02
hmmm nici eu nu sunt de acord cu ce a facut ala dar nu mi se pare normal ca t1 sa scandeze impotriva t2...nu sunt de acord cu violenta ca sa sti si tu asta....si orice s-ar intampla voi fi prezent la fiecare meci al Stelei si voi canta de la inceput pana la sfarsit....indiferent de pretul biletelor....

spor la papat seminte eu merg sa cant meci de meci....

cei de la T1 cred ca nu mai aveau semintze si si-au amintit si ei ca sunt la un meci de fotbal nu l-a teatru si ce s-au gandit sa incepa prin a huidui ceilalti suporteri trist foarte trist .... la meci se vine sa se cante nu sa se manance seminte .... ziceti continuu vai ce atmosfera e pe stadioanele de afara ...pai daca vreti sa fie si pe Ghencea aceasi atmosfera cantati si voi lasati semintele steagsimplu

damigeana20.07.2007 22:04
Mi s-a facut rusine ca am venit la stadion cand am vazut pe acel cretin cum a incercat sa il loveasca pe portar. Ce vina avea saracul jucator? Acel idiot, ca altfel nu pot sa-i spun, ar trebui inchis. S-a dat si el mare la gagica sau a castigat un pariu pe o bere. El, ca si toti cei din grupul din care face parte sunt acel gen de suporteri care vin la stadion ca sa se bata, sa injure si sa faca probleme. Si restul de smecherasi si golani din Vacarm sau Glas au sarit repede pentru el cand au vazut ca idolul lor are probleme. Iata din cauza cui platim degeaba abonamente si nu venim pe stadion, din cauza cui romanii sunt vazuti ca niste milogi ordinari, din cauza cui clubul nostru are o imagine proasta peste hotare. Dragi derbedei va rog purtati o sapca, beti multa apa, stati la umbra, nu iesiti afara intre 10 si 20 caci temperaturile ridicate provoaca nereguli la creierasul si asa destul de uzat.

Cred ca este primul meci al Stelei la care nu se incurajeaza deloc echipa. In afara de cateva incercari modeste la inceput de meci, in rest s-a scandat impotriva unui personaj ce nu merita deloc o asa mare atentie.

Cativa frustrati, carora probabil le era ciuda ca nu au putut intra si ei pe teren sa dea un pumn-doi la un steward, urlau si injurau pe orice jucator era la minge ca nu dadea pasa unde doreau dansii. Mi se pare o mare risipa sa dai niste bani, sa mergi atata drum pana in Ghencea, sa stai necomfortabil pe niste scaune de plastic, sa rontai de numa numa seminte rancede si sa injuri 2 ore jucatorii echipei de fotbal cu care ti. Dar fiecare dupa cum ii pofteste inima. Pentru dansii si pentru toti cei asemenea lor, le sugerez sa se mai racoreasca si ei, la fel ca amicii cocosi amintiti mai sus. Daca nu stiu cum si unde, le propun o vacanta in indepartata insula exotica Jilava.

Pentru cei care au venit la meci pentru a vedea un spectacol, care s-au simtit bine azi ca au vazut Steaua pe viu, care au strigat si aplaudat jucatorii la prezentare si nu numai, le urez numai bine si sa se fereasca si ei de caldura desi materia cenusie nu le fierbe asa repede cum li se intampla altora.

Nu stiu cum se pot lua masuri impotriva huliganilor care strica spectacolul si care considera un meci de fotbal un prilej de scandal si bataie. Probabil amplasarea unui lunetist pe stalpii de la nocturna ar rezolva rapid problema...

Steaua-Unicul Drog!

daffyduck20.07.2007 22:04
@ daffyduck

a sarit asa simplu in teren pentru ca la tribuna 2 e foarte mika distanta pana la reclame si trebuiesc sarite doar panourile...plus ca venea lansat :D

si in plus era si luat in freza ;))

calmati-va cu conspiratiile...si mie imi plac da doar alea cu extraterestrii, masonerie si jfk ;)

Frate twetwet, lasa vrajeala ... ca daca era luat, se batea cu unu de langa el, nu avea el atat nerv sa stea sa incerce sa ajunga pana la mama dreacu la portar ... si in plus, cred ca avea mai multe motive sa-l fugareasca sa-l bata pe Alexandru Tudor decat pe portaru lu Charleroi, oricat era de beat ... =))

fedora20.07.2007 22:05
cei de la T1 cred ca nu mai aveau semintze si si-au amintit si ei ca sunt la un meci de fotbal nu l-a teatru si ce s-au gandit sa incepa prin a huidui ceilalti suporteri trist foarte trist .... la meci se vine sa se cante nu sa se manance seminte .... ziceti continuu vai ce atmosfera e pe stadioanele de afara ...pai daca vreti sa fie si pe Ghencea aceasi atmosfera cantati si voi lasati semintele steagsimplu

Scuza-ma, dar oricine a strigat asta seara "M*** Garda" si nu "Rupe-i capul, Garda" merita tratamentul celor de la Tribuna I.

twetwet20.07.2007 22:05
ai mers ma vreodata intr-o deplasare...? ai fost pe Dinamo sa-ti iei omor fara sa fi vinovat de ceva? aaa? nu prea cred...asa ca nu imi vb tu mie de Steaua.... u sti doar atat sa canti scooter maria si fluturi un steag de 20x20

P.S. : alatura-te lu' nea Jiji ca poate iti da o bucata de branza si o suta de euro

ultras n-are sens sa-ti bati capu cu d-astia gen haiduk sau suporter_86....in spatele monitorului ei sunt smekerii nr 1 si pot blama cate in cer si pe pamant dar pusi in fata faptului se fac mielusei...

as vrea sa-l vad pe haiduk pe stadionul rapidului stand 4 ore in picioare pentru a te identifica politia cu placutza precum niste vite....si apoi sa primeasca o aroma de ylang-ylang si levantzica direct din tubu cu lacrimogene....

sa mor eu ma! ar da faliment nutline fara voi :))

voi tineti economia Romaniei "sus"

fedora20.07.2007 22:07

@TwetTwet: uite, o sa fac o generalizare: la PN se storc seminte intr-un ritm sufocant, aproape de cel al T2.

AndyQ20.07.2007 22:09

"Incidentele de la meciul de asearã i-ar putea afecta pe steliști în Liga Campionilor! Un oficial al LPF a explicat asearã cã "a fost vorba de un meci internațional, la care arbitrul Tudor a întocmit un raport. Steliștii se pot alege cu suspendarea terenului și amendã". Primul meci al roș-albaștrilor e cu Zaglebie Lubin, pe 31 iulie. Steaua e sancționatã și în campionat. Vinerea viitoare, cu Ceahlãul, roș-albaștrii vor evolua cu porțile închise. "

Si uite asa, noi stam si dezbatem subiectul... O sa-i mai dam in cap inca vreo 4-5 zile, in care o sa ne vedem suspendati in mai toate meciurile.

Frumos, nu?

haiduk420.07.2007 22:09
ultras n-are sens sa-ti bati capu cu d-astia gen haiduk sau suporter_86....in spatele monitorului ei sunt smekerii nr 1 si pot blama cate in cer si pe pamant dar pusi in fata faptului se fac mielusei...

as vrea sa-l vad pe haiduk pe stadionul rapidului stand 4 ore in picioare pentru a te identifica politia cu placutza precum niste vite....si apoi sa primeasca o aroma de ylang-ylang si levantzica direct din tubu cu lacrimogene....

Ba "FENOMENULE" la meciu din UEFA pe Giulesti am strigat la golul Stelei in mijlocul tribunei rapidiste si mai nu mi-am luato in freza norok de amici! Asa ka abtine-te sa imi dai lectii de ceea ce inseamna suporter Steaua! Ti-o zic inca odata tie si celorlalte "FENOMENE" nu reprezentanti voi Steaua voi sunteti gunoaie care trebuiesc arse!!!!

AndyQ20.07.2007 22:10
@TwetTwet: uite, o sa fac o generalizare: la PN se storc seminte intr-un ritm sufocant, aproape de cel al T2.

Acum o sa ne spuna ca el si inca 3 prieteni de-ai lui nu mananca seminte. Ei fac diferenta peluzei.

Am mai spus-o si mai devreme cum e cu sportul national al romanilor: mancatul de seminte.

oop20.07.2007 22:12
P.S.: personal prefer ultrasii decat cei cu stati jos ...

Total de acord...Dar cand vad cat de lesinati sunt la meciuri "ultrasii" ma apuca dracii...

Frate,daca faceau o super-atmosfera,cantau non-stop,coregrafii peste coregrafii mai treceam cu vederea daca mai scapau cate un pumn in stanga si in dreapta....

Ce au facut marii ultrasi la meciul cu Dinamo?mai mare rusinea,am fost dominati de o mana de dinamovisti in Ghencea!!!

Asa ca sa nu ma abureasca ei cu cantatul lor ca avem cea mai varza galerie dintre echipele bucurestene...pacat,doar suntem cei mai multi...

stelist100%20.07.2007 22:12
Scuza-ma, dar oricine a strigat asta seara "M*** Garda" si nu "Rupe-i capul, Garda" merita tratamentul celor de la Tribuna I.

aha deci sa inteleg ca si tu ai fost unu dintre cei de la T1 sau ai stat in fatza televizorului si ai strigat "Rupe-i capul, Garda" trist frate foarte trist ..... i-ati un goblen si hai la meci sa mancam o samanta mai injuram un jucator ... ne mandrim la inceput cu coregrafia pe care o face galeria dupa aia ne amintim ca sunt niste "hooligani" "derbedei" "drogati" si nu au nici o treaba cu viata

haiduk420.07.2007 22:13

Si la meciul castigat cu 3-2 la fel imi luam seminte in cap si aveam noroc ca sunt la 0 si nu isi permiteau sa ma linseze! Asa ca marsh la puskarie "FENOMENU" p.......uli!

UltrasRadu20.07.2007 22:14

Sunt si eu abonat de 7-8 ani la Peluza I,nu am facut parte din nici un grup insa mereu am fost alaturi de Steaua la meciurile ei,am fost anul asta la Sevilla cu mai multi baieti din cele doua peluze.Le inteleg pasiunea,indignarea,grija,suferinta si toate starile care le au pentru ca asta e viata lor.Insa,imi pare rau,in seara asta multi s-au comportat ca niste adevarati idioti,totul plecand de la acel...individ care cred ca are doar scuza caldurii pentru acel gest de o rara prostie pentru care merita intr-adevar exlus de pe stadioane.Nu gasesc nici un motiv acelui gest,nici o explicatie logica...nimic.Iar apoi...din nou imi pare rau,oricat de mult il uram pe Gigi,oricat de mult uram Dinamo sau rapid sau orice alta echipa,totusi am fost la un meci al Stelei,fie el si amical.Nu am auzit nici o scandare de sprijin,de iubire,de afectiune la adresa echipei pe care o iubim dar in schimb ne-am declarat iubirea fata de Gigi,de caini si de ciori.Scuzati-ma,asta e o atitudine de tot cacatul,nu are nici o legatura cu mentalitatea Ultras pe care o promovati.Eu stiu ca mentalitatea Ultras se bazeaza in primul rand pe echipa pe care o sustii.Din pacate in seara asta i-ati dat motive lui Gigi sa va arate cu degetul,ati aratat lumii ca el are dreptate cu toate ca nu e asa.Am sustinut si voi sustine suporterii adevarati,cu toate ca din cauza multora multi dintre noi nu ne putem vedea favoritii pe propiul nostru stadion insa ce a fost in seara asta e o rusine incredibila.Pentru seara asta sunt de acord cu cei de la tribuna I care au hudiut gesturile si manifestele Anti-Gigi...s-a exagerat unde nu era cazul.

fansteaua4620.07.2007 22:14

Daca pentru unii ( ca virsta si ca IQ ) ceea ce s-a intimplat in seara asta e privit ca un divertisment , ca un lucru minor , privind din esenta unui sportiv e un lucru serios si grav . Portarul belgian de la Charleroi este platit ca fotbalist pentru a nu primi goluri , nu pentru a fi alergat pe un teren de fotbal de nu stiu ce tembel pentru o partida de box . Si cu asta PUNCT .

AndyQ20.07.2007 22:14
aha deci sa inteleg ca si tu ai fost unu dintre cei de la T1 sau ai stat in fatza televizorului si ai strigat "Rupe-i capul, Garda" trist frate foarte trist ..... i-ati un goblen si hai la meci sa mancam o samanta mai injuram un jucator ... ne mandrim la inceput cu coregrafia pe care o face galeria dupa aia ne amintim ca sunt niste "hooligani" "derbedei" "drogati" si nu au nici o treaba cu viata

Stelist100%. Eu vad doar 6-7 meciuri pe an ale Stelei, pe stadion. Restul n-am unde sa le vad doar la TV, ca nu sunt din Bucuresti. Merg si eu cand imi permite timpul, dar pentru aia nu ma apuc sa injur din toti plamanii...

«167891014»