FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Charleroi

«18910111214»
CSA20.07.2007 23:08
haideti ma sa mai terminam cu astea.Ala a fost doar un huligan care a consumat prea multa tarie inainte de meci probabil.De ce se fac atatea legaturi intre site-u asta , AISS , ultrasi etc si nimicul ala care a intrat? unde ati mai vazut voi ultras stelist care sa fie imbracat in galben si in slapi , sa nu aibe nici un obiect cu insemnul Stelei sau fara vreun fular ros-albastru?

Daca nu era ultras, atunci avea prieteni ultrasi. Nu a venit singur la stadion, a venit cu un grup. Mi-e rusine de cei care l-au lasat sa injure fiecare jucator al stealei. La prezentarea lui Hagi nu cred ca se putea comporta mai josnic decat a facut-o.

ultras_seed20.07.2007 23:09

Rusine Rusine Rusine sa ne fie....ca mergem prin toata tara si suntem mereu langa echipa si suntem tratati cu dispretz de ktre "taran" si mai ales de unii dintre voi care va numiti "suporteri" Rusine sa ne fie ca unii dintre noi si-au luat omorul pe anumite stadioane din Romania si Bucuresti....rusine sa ne fie ca incercam sa ne aparam valorile si culorile.......hmmm toti samantarii de la tribune ar fi lasat echipa dak ar fi stiut tot ce am patit noi prin deplasari sau pe anumite stadioane din Bucuresti... in fine numai am ce comenta ca nu am cu cine .... adevarati "ultrasii: stiu ce vreau sa zic... "Multumesc SAMANTARILOR SI CETATENILOR" pentru scandarile folosite la meci...impotriva noastra....

CSA20.07.2007 23:12

Scandarile erau impotriva celor care au transformat meciul intr-un mare kkt. Ai fost printre ei?

fedora20.07.2007 23:15
rusine sa ne fie ca incercam sa ne aparam valorile si culorile...

Domnisorule, ce intelegi prin valoare?

Reala, intreaga? Numar complex? TVA?

Ce culori vrei tu sa-ti aperi?

E cumva batalie intre pictori si nu stim noi?

Terminati cu toate cliseele astea, cu vorbe preluate din gsp si

din te miri unde. Ia auzi la el, isi apara valoarea si culorile.

Hai sa fim seriosi, suntem intr-o situatie absolut penibila

oricat v-ati bate voi cu pumnul in piept din cauza ca nu aveti

un alt... piept pe care sa puneti mana.

PS: nu stii ce e ala cliseu? wiki it!

ultras_seed20.07.2007 23:16
Scandarile erau impotriva celor care au transformat meciul intr-un mare kkt. Ai fost printre ei?

Nu n-am fost intre ei...si eu sunt de parere ca ala care a sarit in stadion sa-i aplice un pumn portarului nu face parte dintre noi...ultrasi...

Sti care e problema multi vorbesc de fenomenul Ultras fara sa-l cunoasca....asta e dureros....unii dintre noi suntem ultrasi nu huliganii...

ultras = non-violence

fedora20.07.2007 23:17
Sti care e problema multi vorbesc de fenomenul Ultras fara sa-l cunoasca....asta e dureros....unii dintre noi suntem ultrasi nu huliganii...

ultras = non-violence

Pai domnule ultras, ce inseamna ultras? Da-ne dumneata o definitie, sa stim si noi.

Pai domnisorule, tu ai folosit cam 50 de cuvinte pe care nu le cunosti pe threadul asta.

Pai e frumos?

oop20.07.2007 23:19
Nu n-am fost intre ei...si eu sunt de parere ca ala care a sarit in stadion sa-i aplice un pumn portarului nu face parte dintre noi...ultrasi...

crede-ma ca am mai auzit placa asta...cum face unul ceva gata spuneti ca ala nu era ultras...

Stai linistit,stim toti ca "ultrasii" sunt oameni de bun simt,cu masterat facut si componenti ai corului bisericii....

ultras_seed20.07.2007 23:22
Pai domnule ultras, ce inseamna ultras? Da-ne dumneata o definitie, sa stim si noi.

Pai domnisorule, tu ai folosit cam 50 de cuvinte pe care nu le cunosti pe threadul asta.

Pai e frumos?

citeste aici si poate te lamuresti.... http://www.fcsteaua.ro/index/section/articles/article/695

ultras_seed20.07.2007 23:24
crede-ma ca am mai auzit placa asta...cum face unul ceva gata spuneti ca ala nu era ultras...

Stai linistit,stim toti ca "ultrasii" sunt oameni de bun simt,cu masterat facut si componenti ai corului bisericii....

nimeni nu-i perfect asa ca nu putem spune ca suntem toti usi de biserica sau mai stiu eu ce....asa ca nu are rost sa mai facem atata tam-tam pe tema asta

CSA20.07.2007 23:25

ultras = non-violence

Foarte frumos ce ai spus. Numai ca ala ERA ultras, chiar daca nu era imbracat ca unul. Si daca ultrasii nu sunt violenti si ii dezaproba gestul, de ce i-au sarit in apararere ultrasii? Cauta poze pe prosport, aia aveau "uniforme" de ultrasi, nu papuci, tricou galben si bermude portocalii.

Stai linistit, suntem de aceeasi parte, numai ca eu sunt un pic mai dezgustat decat altii.

onyx20.07.2007 23:26
ce macane man? Ce interes avea acest suporter sa loveasca absolut gratuit un portar advers pe care nu-l cunoastea si intr-un meci absolut banal? Tie nu ti se pare suspect?

Nu-mi vine sa cred ca tu, daffy si alti citiva baiati cu cap de pe acest forum va ginditi ca e mina lui Becali. Ce interes avea Becali sa-i strice debutul lui Hagi, si sa riste suspendarea terenului, sau exluderea din cupele europene? Lumea nici nu-si da seama ce s-ar fi putut intimpla daca acel cretin reusea sa-l loveasca pe portarul belgienilor.

Iti spun eu ce interes avea imbecilul care intrat pe teren. La ora la care noi comentam aici, cel mai probabil el sta de vorba cu gasca lui de dobitoci, si se mindreste la maxim cu fapta lui de o imbecilitate senzationala. Din pacate acest gen de oameni sunt majoritari in galeria Stelei. Ei nu-si dau seama ca fac rau echipei, si pina la urma chiar lor, pentru ca risca sa ajunga suporteri de TV, fiind tot mai multe meciuri cu portile inchise. Mai grav e ca in curind se va ajunge la depunctare din cauza acestor oameni, care confunda pasiunea pentru o echipa cu gesturi teribiliste si violente. E unul care a scris ca el e ultras si ca dezaproba gestul idiotului, dar doar pentru motivul ca portarul belgian nu avea nici o vina, dar e de acord sa se faca astfel de fapte la un meci cu Dinamo, si sa fie loviti Lobont sau Tamas. Este incredibil ce pot debita creierele acestor timpiti. Ei cred ca pot sa cistige un razboi cu un miliardar, care stie ce inseamna golania mai mult decit ei toti ei la un loc. Liderii lor, care au putin mai mult creier, stiu ca n-au cum sa se puna cu Gigi si nu-si asuma acest risc.

Chaos20.07.2007 23:34
Foarte frumos ce ai spus. Numai ca ala ERA ultras, chiar daca nu era imbracat ca unul. Si daca ultrasii nu sunt violenti si ii dezaproba gestul, de ce i-au sarit in apararere ultrasii? Cauta poze pe prosport, aia aveau "uniforme" de ultrasi, nu papuci, tricou galben si bermude portocalii.

Stai linistit, suntem de aceeasi parte, numai ca eu sunt un pic mai dezgustat decat altii.

cred ca au sarit in apararea lui pentru ca oricat de ratardat ar fi fost , e totusi un suporter stelist si cunoscandu-se si "armonia" dintre fani si jandarmerie , e pe undeva de inteles.Sunt total impotriva gestului facut indiferent dak era ultras , samantzar , membru al vreo unei brigazi.Mi-ar fi placut ca portarul de la charleroi sa ii bage crampoanele in gura pentru ca el nu avea nici o vina. As fi preferat totusi dak vroia sa intre undeva sa se afirme , sa intre in loja la Gigi sa il ia la bataie

nemilosul20.07.2007 23:36

legea cu pedepsirea clubului pentru astfel de incidente e mai mult decat proasta

daca spre exemplu un dinamovist are boala pe noi ca ne calificam in ch lg si intra pe teren cu osul in gura si balele pana la pamant DAR imbracat in ros-albastru si incearca sa se usureze pe portarul advers intr-un meci din grupe???ne suspenda terenul noua???

nu mi se pare normal ca o echipa sau suporterii normali la cap sa sufere pentru actiunile unui individ sau unui grup de oameni

din cate am inteles nu ne-ar suspenda terenul daca ar exista camere si suporterii ar fi identificati la intrare(asta ar fi cred ca singura idee buna pe care a cacatu ciobanu de cand a venit la noi(si nu sunt sigur ca e a lui))

dar ca de obicei de la vorbe la fapte cand vine vorba de oier e distanta foarte mare

de supendat acum nu o sa ne suspende terenul dar ce ma ingrijoreaza e ca galeria si calitatea oamenilor care vin pe stadion decade pe zi ce trece

degeaba am dus un razboi cu Becali pana acum,din momentul asta e pierdut

daca azi am vazut jumate din stadion numai clone a oierului cred ca in curand Ghencea o sa fie loc de pelerinaj numai pentru tarani,t,i.g.a.n.i. si cocalari

ce semeni aia culegi

l-am lasat pe cioban sa atraga prin manifestarile lui de oligofren toti handicapatii pe stadion acum culegem roadele

raiders20.07.2007 23:36

bine mah, ala nu era ultras pentru ca era in slapi si avea tricou galben (eu zic ca era manelar mai degraba) dar gestul a fost de rahat. dar cei douazeci de idioti care au sarit sa-l scape, probabil erau "cetateni" ? sau erau prietenii lui sau membri ai aceluiasi grup ? apucati-va de sporturi de contact daca tot cautati scandal, nu trebuie sa va vad harfele si talentele la stadion.

la noi nu exista mentalitate, codul grupului si alte alea. sa fim seriosi... vine un prieten mai "malac" care intamplator tine cu Steaua, hai cu noi, hop ne strangem 10 si facem grup. ne rafuim cu vecinii pe care avem boala pe motiv ca tin cu alte echipe, si cautam scandal la stadion si mai ales pe drum spre stadion.

la noi e suferinta prea mare. cel putin asa vad eu : majoritatea grupurilor aparute ca ciupercile dupa ploaie, de nu le mai recunosti numele si stemele, si care dispar dupa un sezon, sunt formate din cateva categorii distincte de baietasi. aia mai cai, buni pentru batai si intimidare ; din pacate , putini la numar si greu de convins... in rest, persoana tare in gura sa fie, nu conteaza ca e din liceu, sau ca e repetent si da capacitatea, da bine la numar frate.

in halul asta am ajuns, azi am vazut intre membrii peluzei nord niste EMO RETARD KIDS, cu freze green day, cu negru dati pe la ochi - aici vine intrebarea pentru utilitatea lor in bataile "normale" cu celelalte galerii .... voi pe cine speriati mah ? se aduna o gramada de frustrati din astia, care nu au gasca sau prieteni cu care sa iasa la o bere, ca sa le creasca si lor p*** si eventual sa fie respectati (sau sa aiba impresia asta). P E N I B I L

din zeci de grupari care "activeaza" in peluzele steliste, numeri pe degete cele cu adevarat serioase si demne de respect.

cum sa nu va judece lumea cand acceptati asemenea specimene langa voi ? asta va face complici, sper ca va dati seama.

* pentru eventualele replici din partea suferinzilor ... am fost cu galeria pe toate stadioanele din Bucuresti, incluzand Dinamo, rapid. si nu ca sa ma laud prietenilor dupa aia ci din dragoste pentru Steaua. am fost abonat la PN 5 ani, si inainte ma duceam la T2. am fost si prin deplasari , chiar si in afara tarii... am fost si fugarit de rrapizi, dinamovisti de foarte multe ori, si curios... nu s-a gasit niciun erou la vremea respectiva sa sara pentru mine.

eh , ne cam lungim aiurea.... cu toata dragostea pe care o am pentru echipa, sunt prea scarbit ca sa mai vin pe Ghencea, cel putin pentru o perioada . eventual, daca avem sansa si ajungem in CL o sa ma duc la meciurile din deplasare in alte tari, ca pe acolo in general nu prea ajung manelarii, eroii si pustii care vor sa devina zmei. v-am pupat

fedora20.07.2007 23:40

Exact la aia ma refer si eu, raiders. PN e plina de ei. Si mai au si tupeul vezi doamne sa coboare la baza peluzei si sa-i "dirijeze" pe ceilalti din peluza. Multi din ei citesc aceste randuri, dar nu se prind ca despre domniile lor vorbim aici.

AmuntBoy20.07.2007 23:44

E prima oara cand zic, dar as vrea puscarie pentru ala in galben care a vrut sa dea in portarul adv

si interdictie la toti care au intrat pe teren sa-l apere

nu se poata asa ceva ....

Daca era oficial eram pe butuci acum

minim 2 ani pentru asa ceva :(

Despre meci ce pot sa spun.. in mare parte e bine , dar trebuie sa castigam si noi

inca nu avem un moral bun ...

sunt foarte suparat de incidentul acela , mi-a facut seara varza

mikutu20.07.2007 23:57
Situatia este si asa extrem de tensionata, ce-ar fi sa nu mai puneti si voi sare pe rana? De ce culpabilizati in corpore pentru imbecilitatea unei singure persoane? Credeti ca daca am fi stiut ce are de gand acel individ, l-am mai fi lasat sa intre pe teren???

atata vreme cat n-avea o floare in mana........:))

mikutu21.07.2007 00:12
Mancatul de seminte e un sport national, nici eu nu am mai multa minte decat atatia romani :)

Oricum, problema ULTRAS e ca nu iau atitudine in fata indivizilor de genul asta. Astia ar trebui luati la bataie prin tramvaie sau pe langa stadion, nu dinamovistii si rapidistii.

Fara fum nu este foc, nu? Daca elementele astea ciudate ar fi eliminate de catre ULTRASI de pe stadion nu am mai avea astfel de probleme.

daaaaaaa... e adanca treaba!!!!!!!!!!! ultrasii stelisti ii apara pe stelistiimancatori de seminte de ultrasii dinamovisti ,rapidisti , care cauta victime prin statii RATB , in acelasi timp in care , respectivii ultrasi adversi ( rapidisti si dinamovisti) ii apara pe mancatorii lor de seminte de ultrasii stelisti care, la randul lor.............!!!!!!!! eu cred ca e nevoie de o miscare noua: anti ultras , sau mai bine zis anti pustani idioti care se uita la prea multe filme.

zamainmenu21.07.2007 00:14

N-am apucat sa citesc intregul topic, dar m-a cuprins nitel scenarita: nu cumva dementul ala de suporter a fost pus sa faca asta (platit) tocmai pentru a le ridica mingea la fileu impotriva adevratilor suporteri care il detesta pe hahalera asta de Jijel Fernandel? Si cu ocazia asta sa-i dea dementului de oier oligofren legitimitatea (si morala) sa ne dezbine si sa distruga suporterii?

CSA21.07.2007 00:17

Nu.

karas_ultras21.07.2007 00:24

Astept reactia AISS in cazul idiotului patruns pe gazon si a imbecililor care au sarit in apararea lui!...

Daca nu alegem singuri neghina, o sa avem mari neplaceri. In loc sa sensibilizam opinia publica in legatura cu atitudinea dictatoriala a lui Becali, il victimizam!...

Ignorati-l pe Cioban!!! Deocamdata are puterea...

Deja Tribuna I s-a desolidarizat de aceasta actiune, vor urma si altii. Este exact lucrul de care nu are nevoie Steaua in acest moment, cand se cauta o formula de baza, cand se pun bazele unui lot mai omogen, cand Hagi are nevoie de suporteri...

Steaua 1947 SUNT SI EU, ca sa parafrazez banner-ul de azi!

M-am saturat sa vad meciuri la TV!

DuMI21.07.2007 01:10

E greu sa mai fie scris ceva printre voi ... Ati catalogat gestul suporterului fiind al unui intreg . Vad o gramada de injurii aduse peluzelor . Doamne credeti`ma e prima data cand doresc sa prinde`ti un meci fara ultrasi/hools in peluze/tribune/strazi ... cum se doreste .

Probabil in 2-3 ani o sa ne regretati si atunci o sa spune`ti ca am fost noi ... ( Trupa celebra )

Assassin21.07.2007 03:27

Intr-un fel, nu ma mira gestu' animalului respectiv. Nu atata timp cat vad aici, chiar in prezent, injuraturi ca la gura cortului. Si imi aduc aminte si de perioada cand Olaroiu pierdea sau facea egaluri la rand si o buna parte din suporteri ii transmitea vorbe care mai de care mai obscene. Mi-au placut enorm vorbele lui Hagi, parafrazez: "Fotbalul e doar un sport". In viata (unii vor spune ca zic o blasfemie acu') nu Steaua tre' sa fie pe primu' loc, ci familia. Iar pentru. o buna parte din noi Steaua nu tre' sau n-ar tre' sa ocupe nici macar locu' 2, ci de la 3 in jos.

Pe de alta parte, nu cre'ca absolut toti cei care vin la stadion la fiecare meci iubesc Steaua cu adevarat. Unii vin ca sa injure si sa participe la tot felu' de actiuni dubioase (a se citi ilegale/imorale) fiindca... fac parte dintr-o anumita gasca, fiindca e "cool" sa faci asa ceva (te duci ca la teatru, da bine la TV si in anturaj), fiindca poti iesi repede in evidenta (chiar si la modu' negativ), fiindca... a devenit un "stil" de viata.

Eu inca astept sa vad la noi pe stadioane atmosfera din Occident. Eu inca astept ca cine are copii si sotie sa poa' sa vina cu ei la stadion, fara teama de a-si expune familia, direct sau indirect, in fata a tot felu' de pericole generate de huligani. Un prim pas este ca razboiu' dintre ultrasi si "semintari" sa inceteze.

Detaliind putin, nu poti fi ultras toata viata, cel putin in sensu' ca nu poti veni toata viata la fiecare meci al echipei tale favorite, participand la tot felu' de manifestari specifice (si fara de care stadionu' ar fi in general lipsit de culoare, la propriu si la figurat). Revenind la ce ziceam mai sus, intervine sau tre' sa apara un moment in care in viata tre' sa ai alte prioritati. Cu alte cuvinte, e posibil sa devii "samantar";)

De asemenea, iti poti sustine echipa favorita si nefiind ultras. Imi aduc aminte ca acu' un an, la meciu' cu Standard de pe Manoliu, un intreg stadion a cantat, sau cel putin asa am perceput eu, de acolo de unde eram, intre "samantari". Iar "samantarii" au cantat dupa tonurile pe care le-au dat peluzele.

Deci, poa' exista armonie intre ultrasi si "samantari". Armonie pusa in slujba echipei.

Revenind la subiect. Atata timp cat unii ultrasi impart spectatorii doar in doua categorii ("samantari" si ultrasi) si luand in considerare ca absolut nimeni nu crede ca animalu' respectiv (si haita lui) este "samantar", este intr-un fel normal ca o parte (destul de mare) din cei care au vazut ce s-a intamplat aseara (nu vorbesc doar de stelisti) sa-l incadreze pe ala in categoria "ultrasilor". Ceea ce este gresit, desi anumite grupari ultrase sau grupari mici sunt cunoscute ca fiind "extremiste", adica predispuse la asemenea manifestari huliganice.

Respect ultrasii, respect ceea ce fac ei, respect sacrificiile pe care le fac pentru. echipa lor iubita. Insa e timpu' ca ei sa se delimiteze cat mai repede si, mai ales, cat mai clar, de asemenea manifestari huliganice. E timpu' pentru. organizare interna mai buna, atat pentru. o atmosfera cat mai sportiva pe stadion, cat si pentru. o relatie cat mai buna cu "samantarii"

Un alt pas este o relatie normala cu conducerea clubului (vb in general, nu ma refer neaparat la Steaua si nici la conflictu' cu Becali).

In conditiile in care nu exista o organizare interna in randu' suporterilor (a ultrasilor, ca "samantarii", prin definitie, nu pot apartine unui grup mare organizat), organizare care sa izoleze si sa elimine huliganismu', conducerea unui club de fotbal nu va face niciodata primu' pas pentru. o relatie cat mai cordiala cu suporterii, pentru. o relatie cat mai fructuoasa pentru. ambele parti (cu rezultate pozitive care rasfrang si asupra tertilor, si anume asupra echipei).

De aceea, avand in vedere ca Becali e... Becali, suporterii tre' sa faca primu' pas. Nu zic sa se renunte la manifestarile impotriva lui Becali, Doamne fereste! Un singur om (cu sau fara anturaju' sau) nu are cum sa detina adevaru' absolut, de aceea tre' sa fie atentionat cand greseste. Cu conditia ca aceste atentionari sa se faca intr-un mod cat mai civilizat. Iar daca huliganismu' va disparea, atunci si Becali va ceda - aducerea lui Neaga si a altor transferuri (fie chiar si promisiunile de transferuri) le-a facut si pentru. a imbuna suporterii. Insa un conducator (de club), prin prisma rolului sau, niciodata nu va ceda sau nu ar tre' sa cedeze presiunilor externe fara sa existe compromisuri de ambele parti. Vorbind de extreme, numa' dictatorii/tiranii nu cedeaza niciunei presiuni, iar cei care o fac total benevol, complet la mila "celor multi", isi pierd rpd din autoritate (sau chiar sfarsesc tragic:D) - e plina istoria de astfel de exemple.

Ok, paralela e putin fortata cu ceea ce se intampla la Steaua, fiindca situatia de la Steaua e un caz atipic, nu se incadreaza in categoria celor in care, nu numa' suporterii, da' si patronu' (conducerea) are ca interes suprem binele echipei. Nu neg ca Becali poa' iubeste Steaua (in felu' sau), insa stim cu totii ca aceasta iubire este eclipsata aproape total de ambitiile lui politicianiste in care Steaua (binele acesteia) este doar un mijloc, nu un tel. Spun "aproape total" deoarece sunt totusi de parere ca Becali tine la echipa asta. El nu sufera doar din cauza ca (simte ca) ii scade cota electorala atunci cand stadionu' il injura sau ca isi vede stirbita dorinta de a fi apreciat de absolut toata lumea (amintesc gesturile cu fularele lui Dinamo si Rapid) - da, Becali e genu' ala (megalomaniac) care vrea, cum sa zic?, sa ii adune pe toti sub stindardu' lui, din totala si intima convingere ca el detine adevaru' suprem si dreptatea absoluta. Cre'ca Becali simte durere si din cauza ca isi da seama ca prima care are de suferit este echipa. Caci Becali sufera totusi cand Steaua pierde, chiar daca epateaza acest sentiment pentru. a da vigoare ambitiilor sale de politician. Cum sa nu iubesti Steaua atunci cand ti-a adus atatea bucurii imense in viata, fie ca esti patron, antrenor sau suporter? Mi-e tare greu sa cred contrariu'...

Oricum, sper ca ati prins ideea. Noi ar tre' sa facem primu' pas avand in vedere ca pe patronu' nostru il cheama Gigi Becali, ca este cine este. Insa, repet, fara a face compromisuri care sa ne stirbeasca din demnitate, din forta pe care o avem datorita pozitiei noastre, a rolului nostru, si anume acela de a sustine, de a iubi echipa, de a dori binele acesteia. Pe de alta parte, acest pas nu tre' facut la modu' abuziv, de anihilare totala a celeilalte parti.

Legat de asta, un alt exemplu care imi vine acu' in minte este Olaroiu in perioada in care suporterii il cereau pe Elton in teren. Un antrenor nu baga echipa sau un anumit jucator (doar) la dorinta publicului - de aceea e antrenor, ca stie aceasta meserie si raspunde pentru. ceea ce face, bune sau rele. Ca Olaroiu a vrut sa aiba coloana vertebrala fata de spectatori si nu a avut fata de conducere e alta poveste. Insa, intarind comparatia, l-ar fi bagat pe Elton la cererea publicului daca aceasta nu s-ar fi facut sub presiune. Si aici ajungem iar la acel compromis de care ziceam mai sus.

Sa nu imi spuneti ca nu stiti antrenori care baga jucatori la cererea spectatorilor, antrenori care o fac, daca nu din prietenia dintre ambele parti, macar din consideratie si respect intre cele doua tabere. Si asta in conditiile in care fiecare parte nu forteaza mana celeilalte prin santaj emotional, presiuni murdare, atitudine "Gica contra" (in dauna interesului echipei, interes care tre' sa fie cel suprem si in aceste situatii) sau cu scopu' de a lovi (indirect) intr-o terta parte (unii l-au cerut pe Elton doar ca sa ii faca in ciuda lui Becali privind cine este cel mai popular de pe stadion, altfel nu imi explic de ce uneori Elton era aplaudat chiar si cand gresea sau cand facea exact ce faceau si coechipierii sai).

grasutzuu21.07.2007 03:54

nu-mi vine s cred ca pot exista si astfel de stelisti...sunteti jalnici oamenilor...stati aksa si mankti seminte dar sunteti si voi suporteri...iar dak apucati si voi prin absurd sa "ajungeti" l meci...p toata durata meciului mancati seminte sau strigati pentru jegosul ala de oier...altceva nu mai am de zis...sunteti jalnici!!!

vasilestelistul21.07.2007 03:59

un joc destul de bun mai ales in partea adoua insa iara am luat gol dintr-o greseaala de marcare.ne mai trebuie neaparat ceva jucatori ca de nu o sa ne fie greu sezonul care vine.de suporterul care a intrat pe teren ce l-a apucat sa intre pe teren si sa se repezeasca spre portarul advers si sa il loveasca,acest suporter tre sa i-a interdictie pe 2 ani

FORZA fularsteaua2

«18910111214»