E greu sa mai fie scris ceva printre voi ... Ati catalogat gestul suporterului fiind al unui intreg . Vad o gramada de injurii aduse peluzelor . Doamne credeti`ma e prima data cand doresc sa prinde`ti un meci fara ultrasi/hools in peluze/tribune/strazi ... cum se doreste .
Probabil in 2-3 ani o sa ne regretati si atunci o sa spune`ti ca am fost noi ... ( Trupa celebra )
Mai baiatule, hai sa facem o incercare. Hai sa vedem cum ar fi fara hools in peluze si pe strazi cum spui tu fara ultrasi stelisti, dinamovisti, rapidisti, polisti, utisti...
Fotbalul a existat si inainte si o sa existe si dupa fenomenul ultras. Tu nu intelegi ca si eu si altii ne-am saturat sa vedem meciurile la TV din cauza batailor si actelor de huliganism?
ultras a fost acum 10 ani, am avut si eu perioada mea de ultras. Cum spune omul asta de mai sus mai exista si ultras la pensie ca mine si ca altii care nu va mai suporta golaniile de pusti de liceu. Daca voi credeti ca haosul asta e ultras inseamna ca loviti in Steaua cu buna stiinta.
si DA! Vreau sa vin sa vad Steaua pe stadion: cantand, incurajand, fumand, mancand seminte sau niste mici. Vreau sa vin cu baiatul meu cu fata mea, cu prietena, sotia, tata, mama, bunicu, matusa... Care e problema? Trebuie sa imi arat curu cum a facut imbecilu ala sau trebuie sa rup garduri, scaune, sa arunc cu ce gasesc in teren, sa sar sa bat jucatorii... asta a ajuns un ultras sa faca? Sa il ascund pe infractorul ala in tribuna si sa-i multumesc lui Gabi ca l-a facut salvat?
ultrasii stelisti adevarati nu ar fi lasat niciodata Steaua la greu cum s-a intamplat la meciul cu rapid din primavara. Si nici nu ar fi ranit Steaua lasand-o suspendata meciuri la rand.