FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Charleroi

«191011121314»
kop21.07.2007 04:04
E greu sa mai fie scris ceva printre voi ... Ati catalogat gestul suporterului fiind al unui intreg . Vad o gramada de injurii aduse peluzelor . Doamne credeti`ma e prima data cand doresc sa prinde`ti un meci fara ultrasi/hools in peluze/tribune/strazi ... cum se doreste .

Probabil in 2-3 ani o sa ne regretati si atunci o sa spune`ti ca am fost noi ... ( Trupa celebra )

Mai baiatule, hai sa facem o incercare. Hai sa vedem cum ar fi fara hools in peluze si pe strazi cum spui tu fara ultrasi stelisti, dinamovisti, rapidisti, polisti, utisti...

Fotbalul a existat si inainte si o sa existe si dupa fenomenul ultras. Tu nu intelegi ca si eu si altii ne-am saturat sa vedem meciurile la TV din cauza batailor si actelor de huliganism?

ultras a fost acum 10 ani, am avut si eu perioada mea de ultras. Cum spune omul asta de mai sus mai exista si ultras la pensie ca mine si ca altii care nu va mai suporta golaniile de pusti de liceu. Daca voi credeti ca haosul asta e ultras inseamna ca loviti in Steaua cu buna stiinta.

si DA! Vreau sa vin sa vad Steaua pe stadion: cantand, incurajand, fumand, mancand seminte sau niste mici. Vreau sa vin cu baiatul meu cu fata mea, cu prietena, sotia, tata, mama, bunicu, matusa... Care e problema? Trebuie sa imi arat curu cum a facut imbecilu ala sau trebuie sa rup garduri, scaune, sa arunc cu ce gasesc in teren, sa sar sa bat jucatorii... asta a ajuns un ultras sa faca? Sa il ascund pe infractorul ala in tribuna si sa-i multumesc lui Gabi ca l-a facut salvat?

ultrasii stelisti adevarati nu ar fi lasat niciodata Steaua la greu cum s-a intamplat la meciul cu rapid din primavara. Si nici nu ar fi ranit Steaua lasand-o suspendata meciuri la rand.

kop21.07.2007 04:10
nu-mi vine s cred ca pot exista si astfel de stelisti...sunteti jalnici oamenilor...stati aksa si mankti seminte dar sunteti si voi suporteri...iar dak apucati si voi prin absurd sa "ajungeti" l meci...p toata durata meciului mancati seminte sau strigati pentru jegosul ala de oier...altceva nu mai am de zis...sunteti jalnici!!!

Steaua 1947 SUNTEM NOI! Iti spune ceva? Oamenii aia care se bucurau si simteau Steaua acum 50 de ani erau tot suporteri mah... si nu isi aratau curu, ba chiar spargeau seminte intre dinti. Dupa spartul semintelor sau nu am ajuns sa consideram un suporter?

Doamne fereste! Cred ca v-a luat cineva mintile!

killian200321.07.2007 04:14

se pare ca nimeni nu a observat ca in timpul meciului,cu putin timp inainte de incidentul cu dementul ala care a intrat pe teren sa dea in portar,fusese un gest urat al portarului...a fost o lansare pentru Dica sau Neaga(nu am fost f atent care,ca nu au dat reluare)...A prins portarul si unul din cei 2 stelisti nu l-a lasat sa degajeze...Portarul l-a imbrancit un pic....si la nici 2 minute dupa faza...a aparut idiotul...Oare nu o avea vreo legatura cu faptul ca s-a dus tocmai la portar,sa dea in el?

blooDhooD21.07.2007 04:44
se pare ca nimeni nu a observat ca in timpul meciului,cu putin timp inainte de incidentul cu dementul ala care a intrat pe teren sa dea in portar,fusese un gest urat al portarului...a fost o lansare pentru Dica sau Neaga(nu am fost f atent care,ca nu au dat reluare)...A prins portarul si unul din cei 2 stelisti nu l-a lasat sa degajeze...Portarul l-a imbrancit un pic....si la nici 2 minute dupa faza...a aparut idiotul...Oare nu o avea vreo legatura cu faptul ca s-a dus tocmai la portar,sa dea in el?

Ba da, despre asta a fost vorba, banuiesc. El a coborat pentru ca faceau glume baietii de mai sus (aruncau cu papucii lui) .. si ramas jos vreo 5 minute . Apoi a fost incidentul cu portarul si dintr-o data il vad ca sare gardul. Oricum, baietii au sarit in apararea lui pentru ca incepusera sa-l bata si oricum, daca ar fii fost prietenul vostru a-ti fii sarit si voi, sunt sigur! Asta a fost, nu mai exagerati toti. Oricum, nu trebuie sa fim de acord cu aceste gesturi, eu am explicat ce s-a-ntamplat pentru ca toti fac scenarii si se cred mai destepti. Altii se bazeaza pe faptul ca stau in alte orase si stiu doar sa acuze pe toata lumea cand e vorba de un incident ca acesta. Si ii intrebi de ce vorbesc daca nu au fost la meci, ei stiu decat sa raspund ca fac eforturi sa ajunga la un meci pe an si ca sunt din provincie. Nu mai acuzati daca nu ati fost acolo! Sunt sigur ca daca ati sta in Bucuresti ati veni la toate meciurile, dar vad o gramada de comentarii de la persoane care stau in provincie si nu stiu ce s-a intamplat de fapt! Asa ajungem noi, care mergem meci de meci pe stadion, sa fim acuzati ca suntem huligani din cauza unui baiat baut si a altor 20-50-100 de prieteni ai sai!

Oricum, sper sa trecem repede peste asta! Sunt sigur ca nu se va mai repeta, tinand cont ca "huliganul" nu a patit nimic, dar trei (daca nu ma insel) dintre "saritori" au fost luati de "garda" !

armin21.07.2007 04:57

"Suporteri" ca boul de aseara nu merita nici macar UEFA, darmite CL. Si nu e el de vina ci "cultura urbana" pe care o consuma.

Pacat pentru Steaua. Pacat pentru Bucuresti.

Parerea mea este ca trebuiesc luate masuri radicale, la club in vederea organizarii, si la nivel de galerii. Sa se taie in carne vie, altfel vor veni vremuri grele.

blooDhooD21.07.2007 05:36

Si daca ramane Gigi la echipa, cu un stadion gol, vor veni vremuri mai bune? Intelegeti si voi ca a fost un singur eveniment! Mi-e greu sa cred ca se va mai intampla in viitorul apropiat !

Sylvyx21.07.2007 05:54
Bun jocul in repriza a doua in viteza mai ales dupa intrarea lui Croitoru. Publicul a fost de toata jena insa, nu s-a incurajat echipa mai deloc si totul a culminat cu intrarea imbecilului ala pe teren. Inteleg caldura astea da chiar asa, e lipsa de respect fata de echipa.

Intr-adevar Steaua n-a jucat rau aseara,dar combina ce combina construieste dar pana la pasa decisiva.la pasa decisiva ne incurcam si pierdem mingea.Mie imi place ca avandu-l pe Hagi antrenor pasele noastre sunt extraordinar de precise la mijloc si in aparare exceptie facand doar cateva greseli personale.In prima repriza nu ne-am miscat la fel ca in a-2-a dar in a doua mi-a placut jocul.Faza e ca la un moment dat n-aveau idei si a trebuit sa avem acel penalty ca sa ne trezim si sa atacam ca lumea.In prima repriza am avut clar un penalty neacordat cand a facut un belgian hent in careu si o ocazie uriasa a lui Neaga care a dat peste in situatie excelenta.In a daoua am mai benefiaciat de un penalty neacordat si de inca o ratare a lui Neaga.La un momet dat Steaua chiar juca tare cu pase din prima(sutul lui nesu).In fine jucatorii trebuie sa se mai cunoasca sa-si inghege un joc stabil.Urmeaza sa vina Dady si Zapata.Zapata a venit aseara in Romania si a semnat iar dady vine in 2 zile.

Tupac Amaru21.07.2007 05:59

@ Assassin

Absolut de acord cu tine! Initial (dupa nick) as fi zis ca esti si tu vreun razvratit, dar, dupa cum realizez, judecam cam la fel. In completarea ta as zice ca sunt si alte lucruri mai importante decat fotbalul - pe langa familie as trece si profesia.

Legat de Olaroiu, ai dreptate cand spui ca a facut bine ca nu l-a introdus pe Elton la cererea publicului. Dar eu niciodata nu m-as fi intors la spectatori sa le replic "Il bag cand vreau eu!"

PS Imi pare rau daca te-am jignit cumva ieri prin postari, dar te asigur ca nu am avut si nu voi avea niciodata aceasta intentie cu cineva. Nu suport lingaii si pupincuristii si, cand vine vorba de Olaroiu, nu ma pot gandi la altceva decat la aceste lucruri.

Fan Steaua anti jiji21.07.2007 06:05

mie mia placut foarte mult bicvaldi mare talent daca mai joaca 3 meciuri ca titular asa o sa ramana sunt sigur foarte tehnic si pierde mingia foarte greu ceam observat la meci o sa demonstreze ca merita sa fie titular

cat despre o parte din galerie cam vro 10-20% mai ales taranu ala au facut nu galeria ci echipa de rusine

Forza Steaua

M.P21.07.2007 06:11
Respect Charleroi.....jos palaria pentru ca au decis sa continue meciul.Un gest de nedescris si absolut gratuit.....ce vina avea portarul echipei....

iti spun eu ce vina avea portarul ... Inainte sa intre fanul ala stelist pe gazon sa se ia de portar, portarul francez l`a impins pe Neaga .. Ala e motivu` inceperii scandalului :|

snuppy21.07.2007 06:11
nu-mi vine s cred ca pot exista si astfel de stelisti...sunteti jalnici oamenilor...stati aksa si mankti seminte dar sunteti si voi suporteri...iar dak apucati si voi prin absurd sa "ajungeti" l meci...p toata durata meciului mancati seminte sau strigati pentru jegosul ala de oier...altceva nu mai am de zis...sunteti jalnici!!!

la care tip de suporteri te referi mai exact?

Amorosso21.07.2007 06:32

Jalnic este ca unii asa zisi suporteri ne fac de ras, fac de ras renumele Stelei. De ce oare din cauza razboiului nostru cu oieru sa aiba de suferit echipa? Aseara s-a aratat incaodata ca suntem departe de Europa. Si nu zic asta de suporterul care a intrat in teren sa-l bata pe adversar se mai intampla si in lumea buna si mai rau, insa daca eram acolo in Lumea Buna acel suporter era arestat tinut la zdup cateva zile, cu dosar penal si la prima abatere il baga din nou la zdup. Cat despre sa venim cu familiile la meci nu se poate asta in Romania atat cat o sa exista acesti nenorociti. Voua fratilor vreau sa va spun un lucru nu uitati ca semintarii de care vorbiti voi sunt cam vreo 90% din populatia Romaniei, voi sunteti cateva mii sau zeci de mii. In alta ordine de idei va rog acum nu va mai faceti viteji ca daca Doamne Fereste s-ar fi intamplat ce s-a intamplat aseara in Liga Campionilor si nu in Liga lui Mitica, echipa ar fi avut mult de suferit. Si eu am boala pe cainii si pe tiganii dar nu trebuie sa facem ceva care sa faca rau echipei pe care o iubim. FORZZA Steaua AU 100%, SUNTEM DEASUPRA TUTUROR si cantecul meu preferat NICIODATA TIGAN, NICIODATA OLTEAN NICIODATA CAINE LE DAM LA TOTII .... SE STIE.

endorama21.07.2007 06:33
Tot ce s-a intamplat in seara asta m-a lasat fara glas.

Suntem foarte aproape de a pierde tot spiritul Stelei.

Era o ocazie excelenta sa cantam, sa incurajam echipa,

sa-i reprimim cum se cuvine pe Rica si Hagi...

Dar nu, ca e greu sa canti, cine sa se mai dea in spectacol,

cine sa-si mai impresioneze tovarasii cu tumbe si glume

puerile?

Oricat am fost anti-Becali (si am fost, se poate verifica),

astazi mi-am propus sa nu strig nimic legat de aceasta

persoana si asa am si facut. Din pacate altii nu au inteles

ca seara trebuie sa fie una speciala. Scandarile impotriva

lui Becali si-ar fi avut loc cel mult in pauza, departe de

urechile lui Hagi si ale jucatorilor. Oamenii astia au fost

stupefiati cand la fluierul de incepere nu se scanda Steaua,

ci M*** Gigi. Din cate am observat insa, multi pe acolo

nu stiau alta scandare.

Am ajuns rau... Dupa ce a intrat tampitul ala pe teren, am

vazut alti suporteri alergand catre acea zona. Ala putea fi

momentul salvarii imaginii suporterului DACA noii sositi

l-ar fi snopit ei pe cretin, inaintea jandarmilor. Aia DA, era

un super gest de stelism. Dar nu, ei au sarit in apararea

creaturii aleia. S-a inceput cu M*** Garda desi de data asta

as fi strigat Rupe-l Garda. Tribuna I a reactionat pe buna

dreptate impotriva scandarilor absurde in favoarea

creaturii si au fost catalogati scalvii lui Gigi. Oile din PN

care au strigat M*** Garda doar pentru ca l-au auzit pe vecinul

din dreapta strigand asta au starnit Tribuna I impotriva lor,

cum era logic. Si uite ca Becali a avut de castigat din toata

asta. Pentru ca in conditiile astea, scuzati-ma, dar nu

abonamente, ci dosare penale ne-ar cam trebui. Nu credeam

sa apuc ziua in care partile stadionului sa scandeze una

impotriva celeilalte. Prost moment si-a ales galeria sa

protesteze impotriva lui Becali... au dovedit ca ura de oier

depasete dragostea pentru Steaua si Hagi. Si totusi domnule

multi nu stiu de ce vin la stadion pentru ca pur si simplu se

vede de la o posta ca nu le place fotbalul.

PS: Soldatino, nu e un subiect de ignorat. Problema nu se

rezolva de la sine neabordand-o. Chiar daca nu te simti

vinovat. Nici eu nu ma simt. Dar ma simt dator sa iau atitudine.

Tacerea augmenteaza situatia grava.

foarte, foarte bine spus totul....

in plus, dupa cum zicea cineva, Bostina ar fi trebuit luat si el de catre jandarmi impreuna cu protejatul lui... un rahat de caracter are Bostina asta...

endorama21.07.2007 06:37
1. planificat sau nu, actul suporterului il scoate pe d-l Becali dintr-o situatie pe care n-o putea controla la un moment dat. Eu totusi nu pot sa inghit aceasta gogoasa....de ce nu a intrat nineni sa-l loveasca pe Lobont desi acesta a provocat tot meciul galeria din Peluza Sud?...

2. nu cred ca va interveni UEFA.

faptul ca gestul besmeticului ii da intr-o anumite privinta dreptate lui Becali, nu inseamna ca a fost planificat de Becali. inseamna exact ca ii da dreptate lui Becali. si pe mine ma enerveaza Becali cu multe lucruri, incepand de exemplu cu faptul ca s-a laudat ca-l transfera pe argentinian cand nu era realizat transferul si din cauza aia probabil ca l-am pierdut, dar cand vine vorba de "lupta lui impotriva huliganilor din tribune" sunt complet de acord cu el... complet!

chewie21.07.2007 06:39

Bey fratilor...nu stiu cum se face da pentru prima data de cand merg in Ghencea sunt scarbit de ce se intampla in tribune.....prostului care a intrat pe teren ar trebui sa i se interzica sa mai intre la un meci pe vreun stadion in Romania cat timp traieste!!! Cazul ''Tweety'' reincarcat....acum la stadion vin toti dobitocii,tzaranii,tziganii,betzivii,drogatzii.....vin pe Ghencea doar pentru ca e ''cool'' sa vi la stadion....stau tot meciul si fac ''atmosfera'' si cand aud un vuiet ceva imediat intorc capul sa vada ce s-a intamplat!!!astia nu sunt suporteri!!!astia sunt rebuturi ale societatii....au ajuns niste copii care se trotileaza pe strazile laturalnice stadionului sa se creada lideri de galerie,...si nimeni nu le zice nimic din cauza ca sunt tov. cu John&Co.......pai vedea cineva genul asta de manifestari cat timp lider de galerie era Mustata???infractor cum era nu permitea nimanui sa faca ''atmosfera'' pe Ghencea....vinovati pentru ce se intampla in tribune sunt liderii de galerie....sa-i dea afara din stadion pe cei vinovati....doar ei pot,ca daca intervine jandarmeria....la inceput eram impotriva legii stadioanelor din cauza faptului ca e abuziva,dar dupa ce am vazut aseara sunt total pentru aplicarea ei...sa se taie in carne vie,sa fie dati afara toti tzaranii si betzivii....

Raduccio21.07.2007 06:40
la care tip de suporteri te referi mai exact?

Ar trebui sa fie interzise semintele pe stadion. Ori vii sa incurajezi echipa ori stai acasa. Da' sunt unii care vin sa haleasca seminte si sa injure. Suporterii ar trebui sa fie al 12 jucator, sa impinga echipa ca aseara se vedea ca toti au fost afectati de incidente si nu au jucat la turatie maxima. Si tribuna trebuie sa cante, ca se pare ca nu facem nimic cu cei din peluze.

Rechinutzu21.07.2007 06:45
iti spun eu ce vina avea portarul ... Inainte sa intre fanul ala stelist pe gazon sa se ia de portar, portarul francez l`a impins pe Neaga .. Ala e motivu` inceperii scandalului :|

Un motiv absolut gratuit daca vrei parerea mea........a fost vorba de o obstructie si a impins sa-si faca lok(si daca nu ma insel e vorba de Dica nu de Neaga)...se intampla la multe meciuri....nu incercati sa construiti bazele unei provocari dintr-o faza banala.Omule revino pe pamant ce s-ar intampla daca la fiecare meci la care portarul advers impinge un jucator ...coboara cineva din tribuna sa-i testeze reflexele la cap....Mergand mai departe pe ideea ta...la faza cu Emegara si numarul 21 de mai tarziu cand a inkeput o incaierare intre cele 2 echipe......toata tribuna trebuia sa coboare sa faca dreptate?Hai sa fim seriosi......in caz de ceva se descurca ei mai bine decat pustanul fugarit de portar:))

Virgil21.07.2007 06:48

Concluzia ar fi ca gestul regretabil al respectivului suporter a fost spontan, urmare a faptului ca portarul belgienilor a impins un pic mai violent un jucator al Stelei.

Evident ca in acel moment capul celui incriminat era gol, exceptie facand doar furia care-l cuprinsese. Bautura si caldura au generat un moment penibil, cum nu s-a mai vazut vreodata in TFR.

In niciun caz nu poate fi mana lui Becali, pentru ca e suficient de inteligent sa nu-si faca rau cu mana lui.

Gestul de care vorbesc a impartit lumea stelista in doua tabere. Cei aflati la tribunele 0 si a I-a si tribuna a II-a.

Important ar fi ca suporterii aflati la tribuna a I-a si 0, si ceilalti suporteri ai Stelei, sa nu culpabilizeze intreaga tribuna a doua. Pentru fapta unui singur om nu-i putem baga pe toti in aceeasi oala.

Constat insa ca grupurile ULTRAS sunt foarte slabe, galeria in general. Pentru astfel de cazuri cand clubul are de suferit, trebuie sa actionam unitar si sa fim o singura voce impotriva unor astfel de intamplari nedorite.

Un nebun a aruncat o piatra in apa si zeci de oameni educati, instruiti, nu o pot scoate.

In alta ordine de idei, aceasta disputa cu Becali, consider ca ar trebui sa se stinga. Nu de alta, dar facem probleme echipei pe care o iubim.

Intre a il injura meci de meci pe Becali si binele echipei, prefer binele echipei.

In seara aceasta am avut dovada (din partea tribunei a I-a si 0) ca suporterii Stelei s-au saturat ca echipa lor sa sufere. Si nu numai echipa. Ei insisi. Ultrasii, a caror prezenta printre noi la modul civilizat o accept, trebuie sa stranga randurile, pentru a incerca prevenirea repetarii unor astfel de gesturi. Altfel continuitatea lor in tribunele Templului va ramane sub semnul intrebarii.

Toti pentru Steaua si Steaua pentru toti! Forza Steaua!

alex_sud_forever21.07.2007 07:01

Cei care va umflati muschii pe stadion sunteti adevaratii suporteri!Protestele se pot face si civilizat nu intrand in teren sa bati un portar advers, lucru care ar putea avea repercursiuni asupra echipei.Nu sunt nici suporter care sta la televizor nici care mananca seminte pe stadion, dar asa ceva e intolerabil!Si eu sufar ca toti ceilalti de la peluza ca nu sunt abonamente dar nu conteaza o sa imi fac la tribuna daca ciobanul crede ca e mai tare!Era o vorba sunt "Sunt prosti dar multi" sa vedem unde o sa se ajunga in ritmul asta!

LeoKinG21.07.2007 07:03
Ar trebui sa fie interzise semintele pe stadion. Ori vii sa incurajezi echipa ori stai acasa. Da' sunt unii care vin sa haleasca seminte si sa injure. Suporterii ar trebui sa fie al 12 jucator, sa impinga echipa ca aseara se vedea ca toti au fost afectati de incidente si nu au jucat la turatie maxima. Si tribuna trebuie sa cante, ca se pare ca nu facem nimic cu cei din peluze.

Nu poti sa interzici semintele sau sa obligi pe cineva sa cante daca nu vrea,sunt uni care vin cu copii,nepoti chiar pe stadion si oameni aia vor sa urmareasca meciu linistiti!Intradevar ar fi frumos sa cante tot stadionul dar asta nu o sa se intample niciodata,intodeauna o sa fie cineva care nu canta si nu poti sa obligi pe nimeni sa cante!

Lionheart21.07.2007 07:11

Nu jucam mai nimic , pe niciun compartiment si nu e echipa de vina.

Cu lot mai subtire ca asta, zeroli reusea meciuri mai de calitate si stiti si voi asta!

Daca jucam ca aseara si in continuare ne spulbera si Dinamo si rapid si CFR...ce sa mai vb de astia din afara!

Sa dea Dumnezeu sa faca o minune si sa ne revenim si sa ma injurati c-am fost profet mincinos si c-am vb aiurea!!!

Hatter21.07.2007 07:18

Este foarte probabil ca la meciul cu Zaglebie sa fie suspendat terenul. Si totul din cauza unor dobitoci care considera ca pentru a sustine echipa trebuie sa atace jucatorii adversi si sa se ia la bataie cu fortele de ordine. Acum sufera toti stelistii.

MIREL6RADOI21.07.2007 07:32

Poftim?Suspendat terenul?De catre cine?:)))UEFA n-are treaba cu meciurile amicale inter-cluburi;) Relax,nu or sa suspende pe Steaua..daca s-ar intampla asa ceva intr-un meci organizat de UEFA...atunci ne luam 2 ani de suspendare,lejer...si o sa avem timp sa "admiram" actele de smecherie a unor tineri rebeli ,frustrati.. :sad2:

Cetatean21.07.2007 07:34

Fratilor spune`ti niste taranisme mai mari decat voi.Gestul celui care a sarit in teren incercand sa`l loveasca pe portar a fost un gest total inutiv si de neinteles,dar solidaritatea suporterilor care au sarit sa il ajute si Bostina ,un jucator pe care cred ca adevaratii ultrasi il vor iubi mereu si nu cred,sunt aproape sigur,au dat dovada de un caracter si o daruire iesita din comun ,maxim respect pentru asta.Orice peluza ar dori un asemenea jucator ,dar din pacate multi jucatori intorc capul la o chestie de genul asta.(nu sunt stelist ,nici pe departe,dar am vrut sa vad reactia unora la cele intamplate ieri si am ramas total dezamagit de taranismele vazute...)inca o data respect celor care au sarit in ajutorul tipului aluia.Viata lunga ultrasilor!!

Assassin21.07.2007 07:54

Dupa cum spuneam, exista anumiti ultrasi (sau care se identifica drept ultrasi) care aproba (fatis sau nu) gestu' de aseara. Cu alte cuvinte, pun semnu' egalitatii intre ultrasi si huligani...

«191011121314»