Citand o veche zikala romaneasca "nu se poate cu si cu .... in fund si cu sufletu-n rai" AISS trebuie sa se hotarasc ce e mai important pastrarea popularitatii in randul huliganilor.....realizata prin refuzul tacit de a comenta atitudinea ......sau punerea pe tava a problemei si detasarea neta de tot ceea ce insemna un asemenea comportamnet.Citeam mai sus o opinie superadevarata:daca Becali ridika un deget in orike context gestul sau era analizat din toate unghiurile si daca se poate in variate articole de catre moderatorii site-ului ....in schimb aiki se refuza cu incapatanare atingerea problemei......Nediscutand-o nu se stinge...ci dupa Tweety si nebunul de aseara putem astepta relaxati urmatorul care va sari gardul.......(la propriu si la figurat).Unul dintre admini si anume Virgil a atins problema in cadrul unui coment...dar si acolo problema e putin lasata in coada de peste....bautura ...caldura...caz izolat etc....e un inceput....dar astept o luare de pozitie mult mai serioasa si condamnarea respectivului incident.......eventual un nou articol in care se propun solutii pentru ca astfel de incidente sa nu mai aibe loc.
"pastrarea popularitatii in randul huliganilor" Este o greseala. Gandeste-te ca AISS prin insasi regulamentele pe care le promoveaza este o asociatie EXTREM DE SELECTIVA...Din cate stiu eu, niciun huligan care a facut probleme in Ghencea pana in prezent nu se afla inscris in randurile noastre...mai mult, la inceput cand ne-am infiintat, nu am fost priviti cu ochi buni de multi suporteri ai Stelei...abia dupa ce lumea a inceput sa inteleaga care este scopul activitatii noastre lucrurile s-au mai domolit, ba chiar unii lideri din galerie au facut si o donatie - un gest absolut frumos, nobil, desi oamenii NU s-au inscris in randurile asociatiei (mi se pare ca e vb de "Nucleo" - sper sa nu ma insel)....deci nu toti sunt huligani, deci exista si oameni iubitori de Steaua si care vor sa construiasca si nu doar sa distruga...
Fii sigur ca AISS nu-si permite sa fie confundata cu huliganismul si nici o protectoare a gesturilor reprobabile, dar niste actiuni concrete le vom face dupa ce vom stabili cea mai buna strategie. Faptul ca nu suntem de acord cu huliganii nu trebuie sa insemne ca ne delimitam de intreaga galerie a Stelei (nu poti spune ca toti sunt huligani, nu?).
In alta ordine de idei, inainte de a astepta solutii de la AISS, de la PN si PS eu zic ca sunt si alte persoane care ar trebui introduse in ecuatie, principalele vinovate pentru ce s-a intamplat aseara si care, din pacate, au fost total omise: conducerea Stelei, organizatorii partidelor cu masurile lor de paza, Gigi Becali cu toata starea de conflict pe care o creaza si pe care o intretine constant....