FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Charleroi

«111121314»
Il Soldatino21.07.2007 09:44
Citand o veche zikala romaneasca "nu se poate cu si cu .... in fund si cu sufletu-n rai" AISS trebuie sa se hotarasc ce e mai important pastrarea popularitatii in randul huliganilor.....realizata prin refuzul tacit de a comenta atitudinea ......sau punerea pe tava a problemei si detasarea neta de tot ceea ce insemna un asemenea comportamnet.Citeam mai sus o opinie superadevarata:daca Becali ridika un deget in orike context gestul sau era analizat din toate unghiurile si daca se poate in variate articole de catre moderatorii site-ului ....in schimb aiki se refuza cu incapatanare atingerea problemei......Nediscutand-o nu se stinge...ci dupa Tweety si nebunul de aseara putem astepta relaxati urmatorul care va sari gardul.......(la propriu si la figurat).Unul dintre admini si anume Virgil a atins problema in cadrul unui coment...dar si acolo problema e putin lasata in coada de peste....bautura ...caldura...caz izolat etc....e un inceput....dar astept o luare de pozitie mult mai serioasa si condamnarea respectivului incident.......eventual un nou articol in care se propun solutii pentru ca astfel de incidente sa nu mai aibe loc.

"pastrarea popularitatii in randul huliganilor" Este o greseala. Gandeste-te ca AISS prin insasi regulamentele pe care le promoveaza este o asociatie EXTREM DE SELECTIVA...Din cate stiu eu, niciun huligan care a facut probleme in Ghencea pana in prezent nu se afla inscris in randurile noastre...mai mult, la inceput cand ne-am infiintat, nu am fost priviti cu ochi buni de multi suporteri ai Stelei...abia dupa ce lumea a inceput sa inteleaga care este scopul activitatii noastre lucrurile s-au mai domolit, ba chiar unii lideri din galerie au facut si o donatie - un gest absolut frumos, nobil, desi oamenii NU s-au inscris in randurile asociatiei (mi se pare ca e vb de "Nucleo" - sper sa nu ma insel)....deci nu toti sunt huligani, deci exista si oameni iubitori de Steaua si care vor sa construiasca si nu doar sa distruga...

Fii sigur ca AISS nu-si permite sa fie confundata cu huliganismul si nici o protectoare a gesturilor reprobabile, dar niste actiuni concrete le vom face dupa ce vom stabili cea mai buna strategie. Faptul ca nu suntem de acord cu huliganii nu trebuie sa insemne ca ne delimitam de intreaga galerie a Stelei (nu poti spune ca toti sunt huligani, nu?).

In alta ordine de idei, inainte de a astepta solutii de la AISS, de la PN si PS eu zic ca sunt si alte persoane care ar trebui introduse in ecuatie, principalele vinovate pentru ce s-a intamplat aseara si care, din pacate, au fost total omise: conducerea Stelei, organizatorii partidelor cu masurile lor de paza, Gigi Becali cu toata starea de conflict pe care o creaza si pe care o intretine constant....

fansteaua4621.07.2007 10:08

Acel suporter nu ne reprezinta... parerea mea ... un cretin ... sa plateasca ... ar fi trebuit sa fie un meci de sarbatoare pe care o umbreste un idiot ... suporter nu-i sigur ... e ... altceva ... golaneala ... prostie.

salve21.07.2007 10:15
Ai Foarte MAre DReptate !!!!!!!

Sincer mai pe romaneste : "Ne-am facut de tot kktu"

Dece primu cantek de cand a inceput meciul a fostu cu "m...Gigi auh auh auh " dc nu s-a cantat pentru Steaua ca doar de accea eram la meci sa vdem Steaua nu sa vdem niste "suporteri" ratazi si fara minte asta dak pot fi numitzi suporteri cum se bat si intra ca niste dobitoci pe teren

Iar Hagii .....o sa fak praf Steaua !!!!!

Ai zis suporteri? Chiar si in ghilimele aia nu pot fi numiti asa. Zi cum vrei da nu suporteri unor personaje care au cam uitat imnurile Stelei si din Augh, Augh au facut o ,,religie''. Sau au stiut vreodata sa sustina Steaua? Asta-i intrebarea.

P.S. : Prefer sa sparg seminte decat sa-mi bat joc de echipa pe care o iubesc de cand ma stiu.

gettodaci21.07.2007 10:24

salve ai foarte mare dreptate; galeriei parca ii este ciuda ca Dinamo si ales strigatul ala!

trance_tactics21.07.2007 10:34

Ce v-ati mai animat ... jumate din voi nici nu v-am mai vazut pe site-u asta pana aici. Condamnati pe ceilalti ca i-au sarit in aparare ? pai voi n-aveti ma prieteni care o mai comit din cand in cand ? Si atunci cand o comit ce faceti ? ii lasati la greu ? ( cel mai probabil ), Nu e logic ca atunci cand un prieten intra intr-o belea sari sa il ajuti , orice ar fi facut, ti-e prieten, chiar daca nu esti de acord cu faptele sale da il scoti din rahat. Va mai intrebati de ce nu va baga lumea din galerie in seama.. uite exact pentru asta!

il_scorpio21.07.2007 10:34

Surprinzator e ca multi suporteri se gandesc acum nu la gravitatea incidentului (care s-ar putea repeta si alta data si sa ne aduca alte etape de suspendare) ci la faptul ca i s-a dat apa la moara lui Jiji. Cred ca in ritmul asta o sa avem un meci cu spectatori...2 fara si tot asa....dak nu se face ceva....pana la urma cred ca cel mai bn ar fi sa intre in vigoare proiectul ala al lui Dragomir. Sa fie filmati toti cei care provoca incidente...si dak gravitatea faptelor este ridicata sa nu mai aiba acces pe stadion. Mi se pare o masura foarte buna....dupa ce vor fi pedepsiti astfel 20-30 huligani o sa se mai linisteasca oleak si restul.

CSA21.07.2007 10:42

Nu-i mai spuneti ma aluia huligan. Prostia nu are treaba cu huliganismul. Huligani adevarati nu intra niciodata inutil in kko.

Iar cei care spuneti ca au facut bine aia care i-au sarit in aparare, ganditi-va la urmatorul lucru: cei patru s-au ales cu dosare penale si cu amenzi de cate 17 mil, si vor mai fi si altii identificati si vor pati acelasi lucru, iar ala pe care l-au scapat a fost si el identificat.

roby_spartacus21.07.2007 10:48

Io cred ca Gigi la pus pe ala sa atace portarul ... sa zica lumea iauite HULIGANII ce fac pe stadioane incep sa bata adversariii .. iauite cine il injura pe necali HULAGANII astia care stiu doar bataie !!! Nu vad ce motiv avea sa dea in portar daca era din gruparea ULTRAS , ei sau dus acolo sa ii demonstreze lu Gigi ca daca nu da ab la peluza sa nu il mai injure poate sa il injure si din TRIBUNA !! Asa ca raman la parerea mea ca a fost pus de becalii a fost totul aranjat !! 100% prea repede sa ferit portarul ala !!! [...................................................................]

Editat de moderatori.

EuCuMine21.07.2007 10:52

Din punctu meu de vedere incidentul de aseara nu-si avea rostul! ok a intrat pe teren putea sa faca ogramada de chestii mai inteleginte ( sa-i arate penisul lui becalii ) decat sa faca gestu ala de rahat in care a implicat amandoua peluzele. Felicitari tribunei 1 care au strigat "Rusine sa ne fie"! zicea un baiat mai sus sa ne adunam si sa fim ca altadata , nu se mai poate ne-am dus pe burta grav din cauza incidentului de aseara!!!

EuCuMine21.07.2007 10:55

Nu vad ce motiv avea sa dea in portar daca era din gruparea ULTRAS , ei sau dus acolo sa ii demonstreze lu Gigi ca daca nu da ab la peluza sa nu il mai injure poate sa il injure si din TRIBUNA

Nu era din Ultras!

iov21.07.2007 10:58

Apreciez gestul celor care au sarit in ajutorul' lu boschetaru' in slapi si pantaloni scurti, da' trebuia sa-l ia ei la omor, Becali e un retardat, am trecut sambata trecuta in drum spre munte prin Pipera si el statea la poarta la 8:30 dimineata, descultz si in capot, facea cu mana la masini, le saluta,sa mor io omu e sandilau, nu-l duce capu'. Pai cand mergeam cu ani in urma la meciuri toata lumea se uita urat la tine, te analiza pana incepeau sa te mai cunoasca din vedere, acu toti salahorii vin la meciuri...forza Gigi :))) pai asta a iesit pe nush ce loc la Mari Romani, "prosti da' multi".

cosmin198721.07.2007 11:08
Io cred ca Gigi la pus pe ala sa atace portarul ... sa zica lumea iauite HULIGANII ce fac pe stadioane incep sa bata adversariii .. iauite cine il injura pe necali HULAGANII astia care stiu doar bataie !!! Nu vad ce motiv avea sa dea in portar daca era din gruparea ULTRAS , ei sau dus acolo sa ii demonstreze lu Gigi ca daca nu da ab la peluza sa nu il mai injure poate sa il injure si din TRIBUNA !! Asa ca raman la parerea mea ca a fost pus de becalii a fost totul aranjat !! 100% prea repede sa ferit portarul ala !!! Muistii aia de la evenimentul fmmm de **** ... sa vezi ce scriu despre noi derbedei huligani f,mmm de cretini sa le iau ziaru in **** !! **** BECALII tot o sa te injuram fraiere ... si pentru ce ai facut te injuram mai mult !!si iatii sclavii de la trv 1 dute in MM cu ei PLEKATI nu aveti fata de Steaua

Eu cred ca tu faci parte din cei care au sarit sa-l apere pe huliganul ala dupa limbajul pe care il folosesti si ce poate sa iti treaca prin cap ca a aranjat Gigi totul. In loc sa l injuri pe Gigi mai bine sa-i injuri pe huligani din galerie care stiu doar sa se bata si nu vin la meciuri sa incurajeze echipa. Ieri, pur si simplu s-au facut de ras cei din galerie pentru ca au ajuns sa fie fluierati de proprii suporteri pe buna dreptate, si eu am fost unul dintre ei, pentru ca nu incurajau echipa, stiau sa strige doar M**E Gigi augh augh augh, pai la un meci de prezentare sa nu incurajam echipa??? Rusine sa le fie si sper sa se faca o lege si sa-i bage in puscarie pe toti huliganii astia, ca degeaba le dau amenzi.

C. RONALDO21.07.2007 11:18

TOTUSI Steaua IN PRIMA REPRIZA NU PREA A AVUT ACAZI DAR IN ADOUA REPRIZA Hagi A GANDIT BINE SCHIMBARILE SI DACA Neaga NU RATA AM FI PUTUT CASTIGA. forzateaua

tarca55521.07.2007 11:23

nu le mai luati apararea celor ce l-au scos pe urangutanul ala din mana jandarmilor.daca ii erau prieteni nu il lasau sa faca ce au facut,asa sa le deie maximum de pedeapsa.v-ati gandit ca faza de aseara sar putea sa ne coste transferul lui camus?sau a altor jucatori care nu vor sa aiba de a face cu imbecili de genul celor de aseara.mai stiu pe cativa care anul trecut le vopseau masinile preferatilor lor de le era frica sa iasa din casa.cam la nivelul ala sunteti si voi.e greu in lume cu gandire de evul mediu,dar totusi bine ati venit in secolul 21

alexblaja21.07.2007 11:30
Stai omule asa, ca au fost si clipe frumoase!!Trebuie sa mergi insa la mai multe meciuri ca n-ai cum sa nu nimeresti si o zi in care atmosfera sa fie incendiara!!E drept ca de un an de zile tot mai rar asa ceva, da tre' sa ne revenim si noi intr-o buna zi!!Inca nu dezarma,mai da niste sanse !!

O sa mai vin si la alte meciuri,nu m-a demoralizat incidentul de ieri intr-o asa masura incat sa nu mai vin....mi-a lasat doar un gust amar, ma asteptam la altceva! Referitor la incident si pentru cei care spun ca a fost normal sa-i "sara in aparare" prietenii aluia in galben: au fost prinsi patru cand putea fi prins doar unul! Ce naiba de tactica e asta?

Azzido21.07.2007 11:38

golul marcat de Dica, vazut de la Tribuna a II-a

http://youtube.com/watch?v=E0V7z1X8rJM

fane_casieru21.07.2007 11:53
sa ii fie rusine AISS-ului ca nu i-a atitudine la ce s-a intamplat aseara,

daca facea Becali nu stiu ce hrandel umpleati site-ul cu articole,

asaaa hai sa ne facem ca nu vedem sau bagam demagogii:"aici vrem sa vorbim doar de fotbal".

sunteti complicii unui redus mintal care se crede ultras.

Si ma rog de ce sa-i fie rusine ???.....

Ai cumva impresia ca membrii AISS sunt cumva forte de ordine sau de paza ???

Ai cumva impresia ca acel personaj a fost "invatat" de catre vreun membru AISS sa intre pe teren si sa se faca ce-a facut.....sau ca raspundem noi pentru fiecare ins in parte ?

Crezi ca pe noi nu ne doare de gravitatea faptei comise ca si pe ceilalti ????

Inainte sa afirmi ceva doar de dragul de a posta si tu pe forum e bine sa te informezi...sau mai bine abtinete daca nu esti sigur.

leonardo21.07.2007 12:14
Ai mare dreptate !!!!! chiar mai sus un tilizator zicea ca Ultrasi sunt aia care fac scandal , si zicea ca nu mai vrea Ultrasi la stadion , eu pana nu am aflat cu siguranta ce inseamna Ultras nici nu am deschis gura , ar trebui sa imi fie urmat exemplu

Oameni buni fenomenul Ultras este un mod de viata, ultrasii sunt trup si suflet pentru Steaua si nu ii veti auzi vreodata injurand echipa favorita. Dar individul care a intrat pe teren si cei care i-au sarit in aparare, nu au nici in clin nici in maneca cu acest fenomen. Pe ei nu-i intereseaza echipa, ei vin la meci fara sa-i intereseze meciul in sine, ci doar pentru a face scandal, indiferent daca asta face rau echipei, clubului sau celorlati suporteri. Astia nu sunt ultrasi si nici macar suporteri ai Stelei, sunt nimicuri.

Rechinutzu21.07.2007 12:24
"pastrarea popularitatii in randul huliganilor" Este o greseala. Gandeste-te ca AISS prin insasi regulamentele pe care le promoveaza este o asociatie EXTREM DE SELECTIVA...Din cate stiu eu, niciun huligan care a facut probleme in Ghencea pana in prezent nu se afla inscris in randurile noastre...mai mult, la inceput cand ne-am infiintat, nu am fost priviti cu ochi buni de multi suporteri ai Stelei...abia dupa ce lumea a inceput sa inteleaga care este scopul activitatii noastre lucrurile s-au mai domolit, ba chiar unii lideri din galerie au facut si o donatie - un gest absolut frumos, nobil, desi oamenii NU s-au inscris in randurile asociatiei (mi se pare ca e vb de "Nucleo" - sper sa nu ma insel)....deci nu toti sunt huligani, deci exista si oameni iubitori de Steaua si care vor sa construiasca si nu doar sa distruga...

Fii sigur ca AISS nu-si permite sa fie confundata cu huliganismul si nici o protectoare a gesturilor reprobabile, dar niste actiuni concrete le vom face dupa ce vom stabili cea mai buna strategie. Faptul ca nu suntem de acord cu huliganii nu trebuie sa insemne ca ne delimitam de intreaga galerie a Stelei (nu poti spune ca toti sunt huligani, nu?).

In alta ordine de idei, inainte de a astepta solutii de la AISS, de la PN si PS eu zic ca sunt si alte persoane care ar trebui introduse in ecuatie, principalele vinovate pentru ce s-a intamplat aseara si care, din pacate, au fost total omise: conducerea Stelei, organizatorii partidelor cu masurile lor de paza, Gigi Becali cu toata starea de conflict pe care o creaza si pe care o intretine constant....

Nu am vorbit de regulamente de ordine interioara....am vorbit doar de o detasare totala de gestul suporterului de aseara...lucru pe care voi inca refuzati sa-l faceti...in continuare preferati sa arunkati vina asupra tuturor.Nimeni nu a spus ca e vina voastra....dar detasati-va total de asemenea incidente pentru ca pe viitor nimeni sa nu le poata produce sub acoperirea de suporter stelist.Da Becali promoveaza violenta prin atitudine si gesturi....dar nu poti avea pretentii de la el....de la voi insa da...Aprobarea poate fi de mai multe feluri.....iar voi o faceti la modul tacit refuzand sa luati atitudine.In ritmul asta .....in acest campionat ne putem astepta ca fiecare licean frustrat sa inkerce ultimul film cu bruce lee vazut aseara pe echipa adversa si sa fuga in tribuna...fiind acoperit.(e o idee fortata...dar la scara mika ..evenimentul se poate intampla).

2. ca o alta idee sustin ca moderatorul Virgil sub imperiul tensiunii nervoase probabil...l-a agresat verbal pe userul oop.....acest a raspuns pe urma mesajul lui oop fiind sters si cel al moderatorului editat.

Daca e lege sa fie pentru toti nu doar pentru cei de sus!

Stelystull21.07.2007 12:56

Niciodata nu m-am simtit atat de prost la un meci al Stelei, in tribune erau cam 20 de mii de oameni si nu s-a cantat deloc, era o liniste apasatoare, nu inteleg ce trebuia sa intre acei suporteri in teren si sa-l injure in continuare pe Cioban, n-ati vazut cum dadea din maini cand strigam ( M**E Gigi Augh Augh Augh) si ne intarata sa continuam, ce rost are, trebuie sa-l ignoram si sa incurajam echipa si antrenorul nostru , UN MARE STELIST care a facut atatea pentru Steaua , unde am stat la Peluza N am mai dat tonul la vreo 2 mel. pe la inceputul meciului dar in rest a fost cam liniste, jucatorii mai ales cei noi veniti trebuie sa simta suporterii alaturi de echipa , nu trebuie sa continuam sa-l injuram pe acel MINCINOS care ce viseaza noaptea spune ziua la televizor. steaua_ro fular-campionii

FlasHUL21.07.2007 13:07

"PS: Dumnezeule, ce se intampla cu Radoi ????????????? Este pur si simplu PRAF ! Pase gresite, faulturi, nervi peste nervi, plasament execrabil etc. Nu ii inteleg deloc atitudinea... In loc sa traga echipa dupa el si sa confere incredere coechipierilor, ii face pe toti irascibili, nervosi, fara chef de fotbal."

PS 2: Lui Dica nu ii prieste DELOC banderola de capitan... N-a jucat nimic cu ea la brat.

Radoi sufera ca nu mai este el sef :) Sau, iti dai seama? Dica capitan de echipa iar Radoi este si el pe teren? :)) grav. Olteanul sufera dupa grade nu stiai? no offence pentru forumistii olteni :P

spaniolu21.07.2007 13:17

Bai astia care ati fost la stadion siati intrat pe teren ....are dreptate Becali ca nu va lasa sa intrati la peluza. nici la 1 meci amical nu va abtineti,la Steaua dinamio mai zic da la un amical....ne facem de ras in europa.Daca Charleroi face reclamatie la UEFA Steaua joaca fara spectatori la meciu cu zaglebie.Sunteti niste hahalere asti care dinj cauza voastra ne suspenda terenu

in privinta jocului Steaua nu a jucat cine stii ce .a avut doar cateva ocaii , si sa faci egal cu 1 gol marcat din penalti nu e demn de Steaua.Hagi spunea ca Steaua nare cum sa fie pe locul 2 ,sa vedem de ce e el in stare.Forza Steaua forzateaua dica10

FlasHUL21.07.2007 13:47
Si mai simt nevoia sa adaug ceva ... a fost n-a fost pus de Becali, a fost n-a fost idiot, ne suspenda nu ne supsenda, cu ultrasi sau cu cetateni, seminte fara seminte ... mai e cum mai e ...

Nene, tragedia nu e amicu asta in slapi care a sarit in seara asta gardu ca o oaie proasta la taiat, nuuu, tragedia e Romania frate, si in particular MASS-MEDIA.

Dau si eu cuminte la stiri pe Antena 1 acum 2 zile, de la ora 19:00. Nu cod rosu, nu nimic, vorba aia, fi-mea langa mine (din fericire d-abia are 10 luni si nu prinde schema), hop sarmaua si ce vad? Stire cum ca lui Lutzu i s-a sculat p**a cand a trecut stewardesa pe langa el in avion ... hop si treci la imagini, nu era de ajuns ca au putut sa spuna asa ceva ... si da imagini cu p**a lu Lutzu sculata prin sort, baga si glumele alea retarde cu "ia-uite ba soparla pe cracu lu Lutzu ..." poi si-apoi ne miram frate ca apar tulburati din astia social de sar gardu fara scop precis ...

Nu frate, asta e finalul ... asta e fructul a ceea ce s-a tot samantat in Romania post-decembrista ... de acum, numai exemple din astea frumoase o sa gustam ...

:)))))))))))))))))

Frate mor de ras! asta nu am stiut-o . Chiar e adevarat? Nu am vazut stirile....Media din tara noastra e PE NA LA ! clar

SebaSS21.07.2007 13:48

Deci e adevarat mai mult ca sigur o sa fim SUSPENDATI de cartre UEFA

Hatter21.07.2007 17:59
În urma incidentelor petrecute vineri searã la meciul dintre Steaua și Charleroi, cînd un suporter a pãtruns pe teren și a încercat sã-l loveascã pe portarul belgienilor, Steaua riscã suspendarea terenului în meciurile internaționale. "UEFA ține cont de asemenea evenimente și la meciurile amicale. În funcție de ce s-a scris în raport, suspendarea poate fi de la 1 la 3 etape și o amendã consistentã.", ne-a spus Corneliu Costinescu, președintele Comisiei Fair Play din FRF și observator internațional.

"Arbitrul Alexandru Tudor nu avea cum sã nu treacã în raport un asemenea incident. UEFA se poate sesiza și dacã belgienii depun memoriu", a continuat Costinescu.

Dacã va fi suspendat terenul din Ghencea, Steaua nu se aflã la prima abatere. Anul trecut, UEFA a suspendat terenul Stelei o etapã pentru acuzații de rasism.

Daca e amical nu inseamna ca oricine poate intra pe teren sa se bata cu jucatorii. Asta mai lipsea, ca la meciul cu polonezii sa fie tribunele goale. Voi chiar nu vreti ca Steaua sa se califice? :(

«111121314»