Am fost la meci, primul meu meci pe Ghencea, desi am 28 de ani...a fost o scapare in educatia mea, pe care intentionez sa o repar. Dupa tot ce am citit pe acest site, ma asteptam sa vad o galerie frumoasa, oameni pasionati, cantece si cate si mai cate...ce am vazut? Un drogat nenorocit care a intrat pe teren.....asta nu ar fi nimic, s-a mai vazut si la case mai mari....nu am inteles ce avut cu portarul advers! Opinia mea este ca acel om (ca suporter al echipei Steaua cu siguranta nu este) a servit perfect scopurilor lui Jiji....Daca la inceputul meciului, cand cei de la T1, unde am stat si eu, au aplaudat scandarile celor de la T2, dupa incident, le-au huiduit. Oricum, mi-am dat seama si am vazut pe viu cat de usor pot fi manipulati oamenii...daca la inceputul meciului cei din fata mea aplaudau galeria, dupa incident aceiasi oameni o injurau...cine a castigat din chestia asta? Jiji, care acum poate zice: "V-am zis eu, acesti suporteri sunt niste golani, uite ce fac, intra pe stadion, lovesc portarii echipelor adverse!Nu am eu tot dreptul sa le tai macaroana?"
In rest, la T1 muuuuuuuuulte seminte!