FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Charleroi

«11011121314»
Pleau21.07.2007 08:01

sa ii fie rusine AISS-ului ca nu i-a atitudine la ce s-a intamplat aseara,

daca facea Becali nu stiu ce hrandel umpleati site-ul cu articole,

asaaa hai sa ne facem ca nu vedem sau bagam demagogii:"aici vrem sa vorbim doar de fotbal".

sunteti complicii unui redus mintal care se crede ultras.

dany_621.07.2007 08:01

am ajuns o galerie jalnica ... nici macar nu am incurajat echipa , in loc sa al aplaudam pe Hagi noi il injuram pe Gb fular-campionii dica10 fularsteaua2forzateaua

oop21.07.2007 08:05
iti spun eu ce vina avea portarul ... Inainte sa intre fanul ala stelist pe gazon sa se ia de portar, portarul francez l`a impins pe Neaga .. Ala e motivu` inceperii scandalului :|

esti culmea...faze d-astea se intampla cu zecile intr-un meci...

oop21.07.2007 08:11
Toti pentru unul si unul pentru toti! Forza Steaua!

De ce "toti pentru unul si unul pentru toti"?eu nu o sa le iau niciodata partea retarzilor care vin pe stadion,chiar daca ei sunt cei mai infocati suporteri stelisti!!!Asemenea elemente ar trebui marginalizate,eliminate,nebagate in seama,nu aparate!

Forza Steaua!

Dansan21.07.2007 08:25

Virgile, esti cam prea bland cu "suporterii" de aseara ai Stelei!...omu' ala de a intrat pe gazon si a incercat sa loveasca ... UN SPORTIV...trebuie bagat la racoare vreo 2-3 ani...si interzis accesul pe stadioane pentru tot restul vietii...In concluzie sunt F F F dezamagit de reactia "fanilor" Stelei de aseara...Bai tata, daca vreti razboi duceti-va pe miriste si spargeti-va capul intre voi si lasati adevaratii suporteri ai Stelei sa sustina civilizat echipa...Daca te uiti ce comentarii sunt pe site-ul asta care indeamna la violenta nu numai verbala ..... Esti admin? Comporta-te ca atare...Fa curatenie...S-au adunat zeci de persoane grobiene pe acest site care nu stiu decat sa injure si sunt certati serios cu limba romana - si sincer nu-mi mai face placere sa intru pe el cum era altadata...

Rechinutzu21.07.2007 08:29

Citand o veche zikala romaneasca "nu se poate cu si cu .... in fund si cu sufletu-n rai" AISS trebuie sa se hotarasc ce e mai important pastrarea popularitatii in randul huliganilor.....realizata prin refuzul tacit de a comenta atitudinea ......sau punerea pe tava a problemei si detasarea neta de tot ceea ce insemna un asemenea comportamnet.Citeam mai sus o opinie superadevarata:daca Becali ridika un deget in orike context gestul sau era analizat din toate unghiurile si daca se poate in variate articole de catre moderatorii site-ului ....in schimb aiki se refuza cu incapatanare atingerea problemei......Nediscutand-o nu se stinge...ci dupa Tweety si nebunul de aseara putem astepta relaxati urmatorul care va sari gardul.......(la propriu si la figurat).Unul dintre admini si anume Virgil a atins problema in cadrul unui coment...dar si acolo problema e putin lasata in coada de peste....bautura ...caldura...caz izolat etc....e un inceput....dar astept o luare de pozitie mult mai serioasa si condamnarea respectivului incident.......eventual un nou articol in care se propun solutii pentru ca astfel de incidente sa nu mai aibe loc.

MoWeed21.07.2007 08:36

Nu cred ca e ciobanu vinovat de incidentu de aseara....asta e deja teoria conspiratiei.....sunt multi tampiti in lumea asta si din pacate sunt peste tot...nu sunt de acord cu reactia tribuniei 1 dar nici cu scandarile anti-garda din T2....adica de data asta chiar trebuia luat ala pe sus si dus la sectie........noroc cu Bostina a evitat escaladarea conflictului

Cat despre joc au jucat destul de slab dar sa asteptam meciurile oficiale pana sa-l criticam pe Hagi... steaua_ro

Virgil21.07.2007 08:41
De ce "toti pentru unul si unul pentru toti"?eu nu o sa le iau partea niciodata

Nu ai inteles ce am vrut sa spun si te-ai repezit ca berbecul. Ma refeream la lucrurile bune.

Linisteste-te! Nu asteapta nimeni, niciodata, ceva de la tine!

oop21.07.2007 08:44
...nu sunt de acord cu reactia tribuniei 1 dar nici cu scandarile anti-garda din T2....adica de data asta chiar trebuia luat ala pe sus si dus la sectie........noroc cu Bostina a evitat escaladarea conflictului

Cat despre joc au jucat destul de slab dar sa asteptam meciurile oficiale pana sa-l criticam pe Hagi... steaua_ro

Omu',de ce nu esti de acord cu reactia T1?Ei au fost singurii care au strigat "rusine sa va fie" la adresa huliganilor alora...Apoi infierbantatii de la PN si apoi restul stadionului au inceput sa strige m**e garda(cred ca din reflex,pentru ca garda trebuia sa il joace p-ala in picioare) si au inceput sa le dea m**e si celor de la T1...

MoWeed21.07.2007 08:49

@ oop

frate daca si intre noi ajungem sa ne certam.... aceeasi oameni pe care i-ati huiduit fac atmosfera .....oricum nu toata lumea de la T2 a fost de acord cu manifestarile de prostie a baiatului in slapi......

Santy21.07.2007 08:53
poi, aia e problema: nu este membru AISS si totusi unii INTENTIONAT fac o legatura. Intr-adevar d-l Becali a repurtat o mare victorie in aceasta seara, toti aceia care i se vor impotrivi vor fi asociati cu acei nenorociti care au stricat astazi meciul....eu, refuz pentru moment sa cred ca este vorba de o inscenare si ca d-l Becali are vreo legatura cu acest act comis de acel suporter .....

Nu cred ca a fost nici o inscenare. Daca il atingea pe portar putea iesi foarte rau pentru noi. Nu stiu cum de nu a observat nimeni de ce tocmai spre portar s-a indreptat, acesta cu o faza in urma, dupa ce a prins mingea in aer l-a impins intentionat pe Neaga, de-asta a intrat ala si a incercat sa-l loveasca, nu zic ca a procedat bine, doar ca a avut motiv si nu cred ca e vorba de o teorie a conspiratiei.

cody21.07.2007 08:54
imi este RUSINE sa ma mai asociez cu acesti "suporteri". ne-am facut efectiv de RUSINE in fata invitatilor nostri. o fi Becali cum o fi dar noi suntem de 100 de ori mai prosti. imi pare rau de Hagi de Ilie de istoria Stelei. dar ce se petrece acum e inacceptabil. suporterul ala ar trebui sa faca parnaie. nu stiu ce i-a facut portarul ala acelui "suporter". imi pare rau ca i-au dat doar 2 pumni. merita batut cu pulanu' numa'n gura. imi este RUSINE repet RUSINEEEEEEEE.

Ai Foarte MAre DReptate !!!!!!!

Sincer mai pe romaneste : "Ne-am facut de tot kktu"

Dece primu cantek de cand a inceput meciul a fostu cu "m...Gigi auh auh auh " dc nu s-a cantat pentru Steaua ca doar de accea eram la meci sa vdem Steaua nu sa vdem niste "suporteri" ratazi si fara minte asta dak pot fi numitzi suporteri cum se bat si intra ca niste dobitoci pe teren

Iar Hagii .....o sa fak praf Steaua !!!!!

papichullooo21.07.2007 08:55

Mi-e sila de asa zisi suporteri ai Stelei, din cauza voastra anul trecut aproape nu am jucat in Ghencea, foarte bine va face Becali, nu aveti ce cauta pe stadioanele civilizate, iar pe acest site s-au incurajat astfel de manifestari, acum cateva zile se vorbea " sa ne pregatim impotriva lui Becali". Sunteti retardati, faceti numai rau jucatorilor si lui Gica. Nici nu vreau sa ma gandesc ce va fi anul asta, cred ca iar o sa jucam 2 meciuri in Ghencea, dar voi o sa fiti fericiti ca l-ati injurat pe Becali, indiferent ca faceti un infinit rau echipei. IMI ESTE SILA DE VOI.

MoWeed21.07.2007 08:56

Dece primu cantek de cand a inceput meciul a fostu cu "m...Gigi auh auh auh " dc nu s-a cantat pentru Steaua ca doar de accea eram la meci sa vdem Steaua nu sa vdem niste "suporteri" ratazi si fara minte asta dak pot fi numitzi suporteri cum se bat si intra ca niste dobitoci pe teren

de unde stii tu ca Hagi o sa faca praf Steaua??? ieri au jucat ca dracu ce e drept dar totusi nici nu a inceput sezonu si deja il contesta lumea. Trebuie sa fie sustinut nu contestat....ia zi echipa juca mai bine cu Zerolaroiu???

oop21.07.2007 08:57

Esti prea incrancenat amice. Forumul nu e un teatru de razboi. E posibilitatea de a-ti spune civilizat parerea.

Acest post a fost editat de moderatori.

horinho721.07.2007 08:57
Inca nu. Dar il va castiga in cateva zile. Presa ...

Apoi ... potopul ...

ba o sa vedeti ca tot ala cu banii castiga! mereu

Steaua p vecie

stelist100%21.07.2007 08:58

primul cantec a fost "m... Gigi auh auh auh" deoarece conflictul dintre Jiji si suporteri nu s-a incheiat.... daca vroiai sa cantzi cantece pentru Steaua puteai sa cantzi cat te tinea gura si fac pariu ca se luau si altii dupa tine

roby_spartacus21.07.2007 09:06

Nu mi-a placut ce a facut suporterul ... hai intra pe teren dar sa nu incerce sal loveasca pe portaru lu charleroi .. :( urat din partea lui !! Normal ca au sarut totii pentru el .. ca asa se sare nu toti stau unu si-o ia ..bv lor ca au sarit pentru el .. si BV Bostina !!! Dar urta ca a incercat sal loveasca !! Cei din galerie se mai intorc la PELUZE ??:D

DanStan21.07.2007 09:14

Se vor intoarce atunci cand vor uita de boier. Unii au si uitat deja ... :rolleyes: iar altii mentin atmosfera incordata pentru a discredita total orice opinie antibecalista. Hai ca mi-e si greata ...

cezar21.07.2007 09:14

dc sa nu inceapa cu m....Gigi...???? nu din cauza lui este acu pe stadion tensiunea asta??...este un taran care nu stie sa poarte un dialog cu gruparile steliste ....fapt ce a provocat scandalul asta.......CAT DESPRE Hagi....CORECT...O SA DISTRUGA ECHIPA

alexblaja21.07.2007 09:15

Am fost la meci, primul meu meci pe Ghencea, desi am 28 de ani...a fost o scapare in educatia mea, pe care intentionez sa o repar. Dupa tot ce am citit pe acest site, ma asteptam sa vad o galerie frumoasa, oameni pasionati, cantece si cate si mai cate...ce am vazut? Un drogat nenorocit care a intrat pe teren.....asta nu ar fi nimic, s-a mai vazut si la case mai mari....nu am inteles ce avut cu portarul advers! Opinia mea este ca acel om (ca suporter al echipei Steaua cu siguranta nu este) a servit perfect scopurilor lui Jiji....Daca la inceputul meciului, cand cei de la T1, unde am stat si eu, au aplaudat scandarile celor de la T2, dupa incident, le-au huiduit. Oricum, mi-am dat seama si am vazut pe viu cat de usor pot fi manipulati oamenii...daca la inceputul meciului cei din fata mea aplaudau galeria, dupa incident aceiasi oameni o injurau...cine a castigat din chestia asta? Jiji, care acum poate zice: "V-am zis eu, acesti suporteri sunt niste golani, uite ce fac, intra pe stadion, lovesc portarii echipelor adverse!Nu am eu tot dreptul sa le tai macaroana?"

In rest, la T1 muuuuuuuuulte seminte!

David_Steaua200721.07.2007 09:25
Am fost la meci, primul meu meci pe Ghencea, desi am 28 de ani...a fost o scapare in educatia mea, pe care intentionez sa o repar. Dupa tot ce am citit pe acest site, ma asteptam sa vad o galerie frumoasa, oameni pasionati, cantece si cate si mai cate...ce am vazut? Un drogat nenorocit care a intrat pe teren.....asta nu ar fi nimic, s-a mai vazut si la case mai mari....nu am inteles ce avut cu portarul advers! Opinia mea este ca acel om (ca suporter al echipei Steaua cu siguranta nu este) a servit perfect scopurilor lui Jiji....Daca la inceputul meciului, cand cei de la T1, unde am stat si eu, au aplaudat scandarile celor de la T2, dupa incident, le-au huiduit. Oricum, mi-am dat seama si am vazut pe viu cat de usor pot fi manipulati oamenii...daca la inceputul meciului cei din fata mea aplaudau galeria, dupa incident aceiasi oameni o injurau...cine a castigat din chestia asta? Jiji, care acum poate zice: "V-am zis eu, acesti suporteri sunt niste golani, uite ce fac, intra pe stadion, lovesc portarii echipelor adverse!Nu am eu tot dreptul sa le tai macaroana?"

In rest, la T1 muuuuuuuuulte seminte!

Stai omule asa, ca au fost si clipe frumoase!!Trebuie sa mergi insa la mai multe meciuri ca n-ai cum sa nu nimeresti si o zi in care atmosfera sa fie incendiara!!E drept ca de un an de zile tot mai rar asa ceva, da tre' sa ne revenim si noi intr-o buna zi!!Inca nu dezarma,mai da niste sanse !!

84ava21.07.2007 09:30

Offf...Constat cu parere de rau ca Steaua nu mai are galerie.Aseara am stat la PN si numai tarani si milogi si vai ***** lor,nu stiau 2 cantece,s-au cam dus vremurile bune iar dak nu vine cineva sa ii adune pe adevaratii stelisti si sa fim din nou ca altadata e cam trist.Bravo celor de la Sud,cred ca sunt singurii care au mai ramas in picioare sa zic asa iar pentru cei cei ce comenteaza incidentul de aseara ciocu' mai mic,sa scrie sms-uri cand vine gb pe la TV sa il sustina.Fratilor,nu aveti cum sa intelegeti pentru ca v(oi) va uitati la televizor la meciuri nu sunteti pe stadion la fiecare meci,in fiecare deplasare fie ea in tara sau strainatate.Nu spun ca ce s-a intamplat e normal da' stati linistiti ca s-a intamplat si la case mai mari dapai la noi unde fierbe sangele balcanic in vene...

Nasol a fost faptul ca incidentul de aseara l-a pus pe gb in fericita ipostaza sa reclame iarasi ca toti care il injura sunt huligani,ca intra pe teren si provoaza pagube si ca...sa nu uitam "adevaratii" suporteri sunt oile de la T1 care n-au strigat impotriva lui.

Il urasc din ce in ce mai mult pe ciobanu asta iar scandarile impotriva lui ar trebui sa continue la si o mai mare intensitate.Important e sa ne unim!!!

Il Soldatino21.07.2007 09:34
INCREDIBIL!

Pe acest site se practica cenzura in stil becalian.

Virgil baneaza dupa bunul plac, dupa care editeaza mesaje ca sa justifice banul.

Mi-a sters si mesajul in care atentionam acest lucru.

Vedeti PRINTSCREEN atasat.

stai linistit omule. Care cenzura? Gandeste-te ca aseara doi useri si-au bagat si si-au scos "la greu" in fcsteaua.ro si la adresa lor. Nu le-a fost sters niciun comentariu si doar unuia i-am dat bann definitiv...e vorba de acel (cum naiba sa-l numesc?) retardat suporter 86 sau nu mai stiu cum, unul dintre multii care nu inteleg ce se intampla si care arunca cu injurii fara a sta sa gandeasca...

Virgil21.07.2007 09:43

fedora face un lucru pe care l-a criticat mai devreme in comentariile sale. Sare in apararea unui coleg, care pentru comentarii din care nu au lipsit insultele, jignirile si provocarile, inclusiv la adresa moderatorului, a primit ban.

Sa stie fedora ca nu permitem imixtiuni in modul de apreciere al moderatorilor si mai ales posturi in care sa puna la indoiala onorabilitatea lor.

«11011121314»