Decat injuraturi la un meci de prezentare, prefer sa aud "cantecul semintelor", sincer.
atunci stai acasa si joaca-te warcraft
Decat injuraturi la un meci de prezentare, prefer sa aud "cantecul semintelor", sincer.
Twetwet, inca nu-mi pui tu in farfurie sa-mi spui ce sa fac, asa ca abtine-te sau cauta-ti altceva de lucru. Sfaturile tale sunt inutile.
Poate ai treaba si te retin eu cu ceva...
Nu joc warcraft, n-am jucat niciodata, daca tot ai adus aminte ai putea sa te apuci matale, ce zici?
Mi s-a facut rusine ca am venit la stadion cand am vazut pe acel cretin cum a incercat sa il loveasca pe portar. Ce vina avea saracul jucator? Acel idiot, ca altfel nu pot sa-i spun, ar trebui inchis. S-a dat si el mare la gagica sau a castigat un pariu pe o bere. El, ca si toti cei din grupul din care face parte sunt acel gen de suporteri care vin la stadion ca sa se bata, sa injure si sa faca probleme. Si restul de smecherasi si golani din Vacarm sau Glas au sarit repede pentru el cand au vazut ca idolul lor are probleme. Iata din cauza cui platim degeaba abonamente si nu venim pe stadion, din cauza cui romanii sunt vazuti ca niste milogi ordinari, din cauza cui clubul nostru are o imagine proasta peste hotare. Dragi derbedei va rog purtati o sapca, beti multa apa, stati la umbra, nu iesiti afara intre 10 si 20 caci temperaturile ridicate provoaca nereguli la creierasul si asa destul de uzat.
Cred ca este primul meci al Stelei la care nu se incurajeaza deloc echipa. In afara de cateva incercari modeste la inceput de meci, in rest s-a scandat impotriva unui personaj ce nu merita deloc o asa mare atentie.
Cativa frustrati, carora probabil le era ciuda ca nu au putut intra si ei pe teren sa dea un pumn-doi la un steward, urlau si injurau pe orice jucator era la minge ca nu dadea pasa unde doreau dansii. Mi se pare o mare risipa sa dai niste bani, sa mergi atata drum pana in Ghencea, sa stai necomfortabil pe niste scaune de plastic, sa rontai de numa numa seminte rancede si sa injuri 2 ore jucatorii echipei de fotbal cu care ti. Dar fiecare dupa cum ii pofteste inima. Pentru dansii si pentru toti cei asemenea lor, le sugerez sa se mai racoreasca si ei, la fel ca amicii cocosi amintiti mai sus. Daca nu stiu cum si unde, le propun o vacanta in indepartata insula exotica Jilava.
Pentru cei care au venit la meci pentru a vedea un spectacol, care s-au simtit bine azi ca au vazut Steaua pe viu, care au strigat si aplaudat jucatorii la prezentare si nu numai, le urez numai bine si sa se fereasca si ei de caldura desi materia cenusie nu le fierbe asa repede cum li se intampla altora.
Nu stiu cum se pot lua masuri impotriva huliganilor care strica spectacolul si care considera un meci de fotbal un prilej de scandal si bataie. Probabil amplasarea unui lunetist pe stalpii de la nocturna ar rezolva rapid problema...
Steaua-Unicul Drog!
Ati fost voi "ULTRASII" bruscati la creier! Inca nu imi vine sa cred ccum puteti sa va bateti joc de Steaua! o tineti una si buna ca Steaua sunteti voi! VOI SUNTETI NISTE NULITATZI BA SPURCATZILOR!!!!! Steaua ESTE CEA DE PE TEREN!
haiduk4 esti un terminat din cate observ eu....sau mai pe scurt un samantar...care habar nu are de fenomen si de tot ce inseamna Steaua....iate de mana cu Becali si trageti un glontz in cap... mercenar ce esti....
Ceri ca altii sa nu generalizeze, dar esti primul care o face.Intelege ca exista si altceva intre ultras si samantar.
Si nu va mai kkti pe voi cu cantatul, ca la drept vorbind de vreun an incoace ati cam uitat si scandarile. Va reveniti letargic doar la un M*** Gigi.
O spune unul care canta in mijlocul PN de 6 ani si care are termen de comparatie.
Si sa nu te aud ca-mi zici ca iau partea ciobanului.
Doar ca o parte din voi (vezi, particularizez) provoaca mai mult rau Stelei decat Becali, iar voi nu luati atitudine. A cataloga eveniment nefericit nu e atitudine.
in primu rand nu inteleg de ce nu-ti apare tot postul...doar la reply pot citi tot...
ai si tu dreptate in leg cu cantatu...dar vremuri tulburi cer masuri disperate....nu poti ignora niste evenimente precum prostia ciobanului doar pentru a striga forza Steaua...trebuie sa le armonizezi...
haiduk4 esti un terminat din cate observ eu....sau mai pe scurt un samantar...care habar nu are de fenomen si de tot ce inseamna Steaua....iate de mana cu Becali si trageti un glontz in cap... mercenar ce esti....
Copile, tu stii ce inseamna mercenar? ![]()
@ Twetwet: asa e, trebuie armonizate, dar nu a fost cazul azi. O solutie de urgenta si armonioasa in acelasi timp ar fi fost: incurajari non stop cat sunt jucatorii pe teren. Scandari anti-cioban cand jucatorii sunt la vestiare. Ce zici?
nu conteaza frate cum ma cheama...conteaza ca eram un pusti care adora fenomenul ULTRAS!!!! care are sute de filmulete cu galeria Stelei...care are mii de poze cu Steaua.....care nu manca uneori sa vina sa si ia bilet sau abonament sa cante alaturi de ultrasi pentru Steaua!!!! sunt doar un baiat care adora Steaua!!!!!!!!! am vazut de cand stau in cartieru asta batai date de rapidisti stelistilor incredibile.......socante.......asa ca imi doresc ca toti tiganii astia nespalati de rapisti sa si'o ia.....as mai fi fost de acord sa se intre pe teren si sa i rupa gura lui Lobont...sau tamas..pentru ceea ce au facut..daaaar la un amicaaaal??? un portar nevinovat???? si exact acum...cand lumea nu era de acord cu Becali...........
visul meu e ca GALERIA Stelei Sa ajunga din nou ce a fost..cea mai puternica...cea mai frumoasa..cea mai respectata......dar si exemplu de fair-play si civilizatie..........respect.....
Marea dilema ramine ... daca nebunul asta a vrut sa se rafuiasca cu cineva de ce si la ales tocmai pe portarul de la Charleroi ? O fi fost boxer ? Si cind a vazut pe cineva cu manusi si-a zis ca se afla intr-un ring de box ?
Twetwet, inca nu-mi pui tu in farfurie sa-mi spui ce sa fac, asa ca abtine-te sau cauta-ti altceva de lucru. Sfaturile tale sunt inutile.
Poate ai treaba si te retin eu cu ceva...
Nu joc warcraft, n-am jucat niciodata, daca tot ai adus aminte ai putea sa te apuci matale, ce zici?
da ai dreptate...ma cam retii...maine lucrez si noroc ca am intrat in vacanta ca mai aveam si facultatea pe cap....dar din nou...astea-s chestii de care tu nu te lovesti: munca si facultate...
Daca totusi se va dovedi ca a fost o faza marca Becali, inseamna ca acest om nu mai are nici un fel de scrupule (in caz ca le-a avut vreodata): sa-i faci lui Gica Hagi, cel mai mare jucator roman al tuturor timpurilor, antrenorul Stelei si nasul tau, asa ceva... e de neimaginat.
tipul a trecut pe langa mine cand a intrat in teren.pur si simplu mergea klm pardon pardon.a ajuns la gard a sarit imediat si bodyguarzii care erau acolo sau repezit tarziu spre el.ideea e ca toate protestele noastre din acest moment sunt inutile deoarece acest tip pur si simplu nea facut de ras.prietenii lui normal ca au sarit pentru ca altfel era mutilat de jandarmi.asta este sa vedem ce ne va face ciobanul de acum incolo![]()
si nu ti se pare ciudat ca a intrat asa ? eu sunt de parere ca a fost platit....sa faca chestia asta
stie careva ce s-a intamplat cu suporterii care au fost prinsi???? "cetatenii" sa se abtina cu genul de mesaje sa fie dusi la racoare sau mai stiu eu ce ... multumesc
tribuna 1 este o rusine....
Tu iti dai seama ce vorbesti?T1 a fost singurul loc de pe stadion unde s-a dezaprobat gestul cretinului care a intrat pe teren si a celor de la T2 care au intervenit pentru el...
Bucura-te cat mai poti de meciuri(sau de batai mai probabil...)ca specimenele ca tine vor disparea de pe stadion...in curand...
da ai dreptate...ma cam retii...maine lucrez si noroc ca am intrat in vacanta ca mai aveam si facultatea pe cap....dar din nou...astea-s chestii de care tu nu te lovesti: munca si facultate...
De munca ma lovesc, dar sunt in concediu ![]()
Facultatea am terminat-o, stai linistit. Nu-ti mai obosi matale mintea cu ocupatiile altora, ca nu o sa-ti ajunga pentru facultate, si acolo chiar ai nevoie...
Scandarile suporterilor s-au vazut si pe teren,jucatorii au fost foarte incordati si am vazut multe intrari care nu isi au rostu.Sper ca intr-un meci oficial din CL sa nu existe astfel de scandari care ar putea defavoriza prestatia jucatorilor nostri.Iar tipu ala ce o facut prostia ce o facut-o ar trebui batut bine si dat o amenda sa nu o poata duce si sa ii interzica pe stadion toata viata,se vedea pe fata lui ca se credea mare smecher,din pacate era un mare smecher foarte prost.
E mana lu Becali...el l-a platit p ala ka sa intre si s vina jandarmii sa evacueze treibuna ku cei care cantau contra lui..pana si jukatorii jtiau d acest lucru...jtiu din surse sigure
Frate, personal cred 100% in scenariul ca ala a fost PUS si/sau PLATIT de Gigi Becali sa faca treaba asta:
1) Cum e posibil sa vina un ultras in slapi la meci?
2) Cum e posibil ca un ultras care vrea sa sara in teren, sa o faca stiind ca e in slapi si nu are nici o sansa?
3) Cum e posibil sa sari, ca ultras, la un simplu meci amical de prezentare a echipei? Nu exista nici o justificare logica sau teoretica, nici macar influenta bauturii alcoolice, sa urasti Charleroi
4) Cum e posibil sa incerci sa dai un pumn portarului, si sa nu-i cauti pentru asta pe Gigel Coman, Lovin sau Baciu ? =))
5) Cum e posibil ca daca sari si vrei sa protestezi la ceva, nu ai un mesaj la asta? Toti cei care au facut asta in lume fie aveau un mesaj scris pe corp, fie au alergat dezbracati, fie au aruncat un fular cu o anumita semnificatie, fie s-au destainuit apropiatilor ca ei sunt smecheri si o vor face ...
6) Paza se stie ca e asigurata de Bronec ... precis s-a avut grija ca in zona respectiva sa fie anumiti mesteri care sa "doarma" cat sa patrunda ala pe teren
7) Cum e posibil ca ala sa fie lasat la doua vorbe spuse de Bostina?
8) Cum e posibil ca Bostina, dupa ce vede ca asta da un pumn unui jucator de fotbal advers (chestie neplacuta ce i se poate intampla si lui in alta tara) sa se bage sa-l scape pe slapist?
Sunt prea multe "cum e posibil" ... si pe langa faptul ca toate scenariile de mai sus sunt SF, totusi, nu e 100% vian hooliganilor frate ... am mai spus-o de mult: societatea, Jandarmeria, politia, exemplele negative ale celor care ne conduc, mizeria, saracia, aplicarea proasta a legilor ... iar strict legat de acest meci, ORGANIZAREA PROASTA, toate fac ca aceste fenomene specifice tarilor bananiere sarace, sa ia o amploare nedorita ...
Trist !
stie careva ce s-a intamplat cu suporterii care au fost prinsi???? "cetatenii" sa se abtina cu genul de mesaje sa fie dusi la racoare sau mai stiu eu ce ... multumesc
Sper sa fie batuti mar si dusi la racoare.
Un cetatean. :biggrin:
PS: Misto citatul din Ombladon. steagro
Oricum,prin gestul lui ala..sigur l-am convins pe Camus sa vina la Steaua...HAHAHA:(
@ daffyduck
Salut daffy,
Asteptam sa vedem ce perle scoate presa saptamana viitoare. Avem ce vedea., butter your popcorn ![]()
Daffy, eu am un raspuns mult mai simplu si mai plauzibil: exista prostie in stare pura.
Prostia care nu cere de mancare si nu are nevoie de motive (vorba cantecului).
Tu iti dai seama ce vorbesti?T1 a fost singurul loc de pe stadion unde s-a dezaprobat gestul cretinului care a intrat pe teren si a celor de la T2 care au intervenit pentru el...
Bucura-te cat mai poti de meciuri(sau de batai mai probabil...)ca specimenele ca tine vor disparea de pe stadion...in curand...
hmmm nici eu nu sunt de acord cu ce a facut ala dar nu mi se pare normal ca t1 sa scandeze impotriva t2...nu sunt de acord cu violenta ca sa sti si tu asta....si orice s-ar intampla voi fi prezent la fiecare meci al Stelei si voi canta de la inceput pana la sfarsit....indiferent de pretul biletelor....
spor la papat seminte eu merg sa cant meci de meci....
Daffy, eu am un raspuns mult mai simplu si mai plauzibil: exista prostie in stare pura.Prostia care nu cere de mancare si nu are nevoie de motive (vorba cantecului).
Oricine ar sta la bazele respectivului incident: ca e suporterul nebun la cap sau Becali in spatele lui, un lucru e sigur; Becali a iesit cel mai bine din toata povestea asta.
@Ultras Seed
Mai copile, cu cine canti tu?
Ca pe Ghencea nu se mai canta de aproximativ un an.
Sau esti Mitza de la Bere Gratis?
A vazut astazi o tara intreaga ce inseamna "FENOMENUL". Te rog sa nu imi spui mie ce inseamna Steaua. Cu siguranta nu inseamna ceea ce prezentati voi. Si noi ..... oameni normali mergem la toate meciurile Stelei ... insa niciodata n-o sa ne alaturam voua "FENOMENE" avortate!
Bostina a intervenit dupa ce acel individ a primit un baston peste picioare si doborat,probabil a vrut sa evite vreo intamplare si mai penibila decat tot ceea ce s-a intamplat.Cum ar fi aratat un suporter batut in fata a 20.000 de mii de oameni .
Multi l-au blamat pentru ca a intervenit,dar cred ca se exagereaza.