Propun ca si jucatorii sa poarte arme la ei. Sa terminam cu toate jigodiile care fac numai tampenii!!!
BRAVO o idee minunata,felicitari!!!TREZESTE-TE frate!
Propun ca si jucatorii sa poarte arme la ei. Sa terminam cu toate jigodiile care fac numai tampenii!!!
BRAVO o idee minunata,felicitari!!!TREZESTE-TE frate!
Mai nou sunteti si bodyguarzi angajati la stadion pentru meciurile cu Dinamo si Rapid? Aveti si carte de munca? Minte aveti?
cred ca am mai multa minte decat jumate din aia care scuipa seminte....
ahamz u esti genu de om care vine la stadion sa manance semintze...si daca a sarit "jegul ala"ce .. a avut noroc portaru ca nu i-a prins-o ca-lumea..Bostina Un Mare Caracter
"Forrest Gump in papuci" ala, a avut noroc ca nu a fost prins de portar. Iar Bostina e...Bostina.![]()
Nu face parte din AISS. Dar nu asta e important, ci faptul ca TOATE brigazile sunt acum culpabilizate in corpore pentru tampenia lui. Toti ultrasii sunt aratati cu degetul. Ceea ce nu este corect!!!!
Ai mare dreptate !!!!! chiar mai sus un tilizator zicea ca Ultrasi sunt aia care fac scandal , si zicea ca nu mai vrea Ultrasi la stadion , eu pana nu am aflat cu siguranta ce inseamna Ultras nici nu am deschis gura , ar trebui sa imi fie urmat exemplu
AHAHAHAHAHA!Cu pistolu` in chiloti sau la gheata, de maine
Oricum, istoria cunoaste si un astfel de incident, la un meci in Africa, parca. Un jucator a scos pistolul si l-a impuscat in cap pe adversrul direct...
criminal rau tipu.....pacat ca nu era Dinamo-Steaua...poate ii dadea hedsat lu Lobont si lu figurile lui!!!=))=))=))
Nu face parte din AISS. Dar nu asta e important, ci faptul ca TOATE brigazile sunt acum culpabilizate in corpore pentru tampenia lui. Toti ultrasii sunt aratati cu degetul. Ceea ce nu este corect!!!!
Pai nu e corect!
Dar nu ar fi demn ca gruparea care l-a acceptat in randurile ei sa se autodesfiinteze? Pentru deserviciile aduse imaginii clubului si a suporterilor? Se vorbeste mereu de faptul ca Gigi ne pateaza imaginea, ala ce a facut in seara asta?
Pentru ca ala a intrat pe teren actiunile lui Gigi au devenit legitime, iar protestul meu inutil.
AHAHAHAHAHA!Cu pistolu` in chiloti sau la gheata, de maine
Oricum, istoria cunoaste si un astfel de incident, la un meci in Africa, parca. Un jucator a scos pistolul si l-a impuscat in cap pe adversrul direct...
si asa s-au rezolvat toate problemele. toata lumea a trait fericita pana la adanci batraneti.....
:)
galeria, sau cei care erau in apropierea ratacitului din cauza caldurii, trebuiau sa ia masuri sa-l imobilizeze inainte sa sara gardul.....
Acu 2 saptamani,UEFA a decis excluderea pe 1 sezon sau 2?Nu-s ff sigur..a celor de la legia varsovia.Motiv:suporterii polonezi au invadat terenul de joc,intr-un meci din Cupa UEFA Intertoto.Poate,acelasi lucru vor si unii "stelisti",sa ne suspende vreo 2 ani..asa,o sa avem timp de caterinca din fotbalul romanesc...
ps la fel a patit-o si feyenoord dupa un meci din Cupa UEFA...in 2008,sarbatoreau anul centenarului...."suporterii" astia...
planificat sau nu, actul suporterului il scoate pe d-l Becali dintr-o situatie pe care n-o putea controla la un moment dat. Eu totusi nu pot sa inghit aceasta gogoasa....de ce nu a intrat nineni sa-l loveasca pe Lobont desi acesta a provocat tot meciul galeria din Peluza Sud?
Hai frate,ma lasi?de fiecare data cand un "ultras" calca pe bec,imediat baietii se dezic de el...vezi cazul Tweety s.a.m.d.
Acum gata,tot Becali e de vina...las-o jos ca macane...
cred ca am mai multa minte decat jumate din aia care scuipa seminte....
Mancatul de seminte e un sport national, nici eu nu am mai multa minte decat atatia romani ![]()
Oricum, problema ULTRAS e ca nu iau atitudine in fata indivizilor de genul asta. Astia ar trebui luati la bataie prin tramvaie sau pe langa stadion, nu dinamovistii si rapidistii.
Fara fum nu este foc, nu? Daca elementele astea ciudate ar fi eliminate de catre ULTRASI de pe stadion nu am mai avea astfel de probleme.
"Forrest Gump in papuci" ala, a avut noroc ca nu a fost prins de portar. Iar Bostina e...Bostina.![]()
Pe mine m-a distrat , cand a inceput portarul sa alerge dupa el
) , ce bine ar fii fost sa il ajunga si sa ii faca o alunecare daia la geoale .......ii invata minte pe toti huligani din tribuna !!!
Fara fum nu este foc, nu? Daca elementele astea ciudate ar fi eliminate de catre ULTRASI de pe stadion nu am mai avea astfel de probleme.
si daca beeecali baga abonamente la peluza ce crezi se mai intampla asta?
Pe mine m-a distrat , cand a inceput portarul sa alerge dupa el) , ce bine ar fii fost sa il ajunga si sa ii faca o alunecare daia la geoale .......ii invata minte pe toti huligani din tribuna !!!
Daca-l prindea portarul cred ca-l batea pe teren, pana la venirea stewarzilor ![]()
Patea si ala precum nepotu` lui Becali cu avocatul, de si-a luat omor la trecerea de pieton din cauza ca era orezar si s-a umflat materia prima in el...
Vad ca semnatura ta e "Nu renuntam la NIMIC". Cred si eu, frate, ca nu renuntati. Pentru Steaua asta sunteti.cred ca am mai multa minte decat jumate din aia care scuipa seminte....
BA DA,e corect!
ai vazut ca unii au sarit in ajutorul cretinului?
ai vazut ca TOT stadionul mai putin T1 au instigat,strigand impotriva garzii(care facea un lucru firesc punandu-l la punct pe cretin...)
ai vazut ca restul stadionului injura T1 pentru simplul motiv ca cei de la T1 nu erau de acord cu manifestarea cretinoidului...
RUSINE RUSINE RUSINE, imi crapa mie obrazul de rusine pentru ce fac [bietii] nostri "ultrasi". Pe zi ce trece remarcam ca avem cea mai penala, la propriu si la figurat, galerie din Romania.
Nu faceti decat sa ii dati dreptate lui Gigi prin comportamentul vostru animalic. Cand ieseam din stadion trece un fioros d-asta pe langa noi(cetatenii) si cica: "mama abia astept meciul de la Constanta sa ii omoram pe aia"...ce comentarii sa mai faci? ASTA INSEAMNA ULTRAS frateee...2 clase jumatate!
Mandru ca sunt cetatean!!!
Acum,dupa ce a trecut ceva de la terminarea meciului,am ajuns la concluzia ca Gigi Becali nu este prost deloc! In 60 de ani de existenta a acestui club,NICIODATA nu s-a mai intamplat ca un spectator sa intre pe teren sa fugareasca portarul advers,mai ales intr-un meci amical!Sunt convins suta la suta ca aici e mana lui Gigi Becali!El vrea sa inchida peluzele,iar incidentul din seara asta il acopera indiferent ce masuri va lua in continuare!O lovitura de maestru,care a reusit sa bage zazania intre suporteri,inclusiv aici pe site, si a reusit sa isi atraga de partea lui publicul si mass-media!
Hagi cãtre suporteri: "Avem nevoie de sprijinul vostru"Poftim, Hagi!!!!!
Poftim sprijin.
Ia sa-ti ajunga pentru un an intreg.
Tine de la suporterii Stelei.
Baga prin toate buzunarele sa ai pe iarna.
Du` si acasa cateva galeti...
cred ca e cel mai "real" mesaj... ai cea mai perfecta dreptate, imi pare foarte rau de incidentul de azi desi eu nu pot sa fac nimik, nu inteleg cum de Bostina ia convins sa-l lase liber pe aurolacul ala , eu il suspendam pe viata si il amendam de nu se vedea. Daca se continua in ritmul asta ma voi bucura enorm cand D. Dragomir va inchide pentru a nu stiu cata oara portile stadionului.
P.S. Bai baieti hai sa luam exemplul de la meciul Midllesboro-Steaua (UEFA) ei au fost castigatorii meciului in priportie de 95% . Bafta Stelei in transferuri si in suporteri cat mai multi cu incredere in echipa, Va salut
nu vad legatura intre portarul lui Charleroi si Gigi Becali...
nu mai posta,[.......]...
Stai linistit ca le scoate si pe astea de la tribuna a doua! Crezi ca e prost?!
ce va doare pe voi ma ca voi venitzi la meci sa mancatzi seminte si sa betzi suc..asa ca mai bn stazi drq acasa..ca fara "huliganii astia" voi eratzi alergatzi si batutzi la fiecare meci de dinamovisti,rrapidisti prin tranvaie..statzi de autobuz etc
ITI DAI SEAMA CINE ESTI U MAH......!???
Acum,dupa ce a trecut ceva de la terminarea meciului,am ajuns la concluzia ca Gigi Becali nu este prost deloc! In 60 de ani de existenta a acestui club,NICIODATA nu s-a mai intamplat ca un spectator sa intre pe teren sa fugareasca portarul advers,mai ales intr-un meci amical!Sunt convins suta la suta ca aici e mana lui Gigi Becali!El vrea sa inchida peluzele,iar incidentul din seara asta il acopera indiferent ce masuri va lua in continuare!O lovitura de maestru,care a reusit sa bage zazania intre suporteri,inclusiv aici pe site, si a reusit sa isi atraga de partea lui publicul si mass-media!
Hai sa nu o dam in SF.
Daca Becali ar fi atat de destept mi-as revizui parerea despre el.
Dar nu e.
Hai frate,ma lasi?de fiecare data cand un "ultras" calca pe bec,imediat baietii se dezic de el...vezi cazul Tweety s.a.m.d.Acum gata,tot Becali e de vina...las-o jos ca macane...
E mana lu Becali...el l-a platit p ala ka sa intre si s vina jandarmii sa evacueze treibuna ku cei care cantau contra lui..pana si jukatorii jtiau d acest lucru...jtiu din surse sigure
era ULTRAS ala...si ceilalti arestati...
Oarecum de acord, Daniel. Becali a facut ce n-a reusit un alt sef de club din lumea asta. A castigat detasat razboiul cu suporterii, cu largul aport al acestora!!!
Mai rau nici nu se putea...