FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Charleroi

«123414»
Il Soldatino20.07.2007 20:05
CAM SUBTIRE COMENTARIU DESPRE "INCIDENT"...CE VA E RUSINE SAU E MEMBRU AISS??

nu omule, nu cred ca e membru AISS....Am considerat ca e mai bine sa nu lasam huliganismul sa castige ci sa discutam despre fotbal.

AISS nu are nicio legatura cu acest act desi sunt unii care doresc sa lase aceasta impresie....Nu vad de ce ne-ar fi rusine odata ce nu noi am comis acest gest. Atunci cand AISS deruleaza cate o activitate se face cate o sedinta, se discuta, se voteaza, se pune comunicat pe site...Faptul ca nu suntem de acord cu d-l Becali nu ne face partasi la gesturile necugetate facute de unii...

Ceci20.07.2007 20:06

Sunt niste tarani cei care au intrat pe teren, panarame, huligani, alcoolici nu au ce cauta pe stadioane. Ne-au ffacut echipa de rusine.

leynad7220.07.2007 20:07

Slab meci, dar oarecum ma asteptam...

Ne mai trebuiesc cel putin 3 jucatori si se pare ca nu prea o sa-i vedem anul asta.

Asta e...

Cand vom reusi si noi sa cumparam ceva mai de domne-ajuta, atunci vom putea emite pretentii.

Deocamdata nu prea avem cu ce.

Asta e realitatea...ne asteapta meciuri grele cu polonezii, dar si mai grele in campionat.

Momentan si Dinamo si CFR sunt peste noi.

Si ca lot, si ca fotbal prestat.

Mai asteptam, mai speram, poate cine stie...mai aducem jucatori, altfel e cam albastra situatia.

strezahuzum20.07.2007 20:08

Mai bine ne lipsim de galerie, daca asta inseamna galerie. Sa se inchida peluza, sa se dea bilete doar cu buletinul, sa fie "liniste ca la teatru", ar trebui sa se accepte orice, absolut orice, numai sa nu se mai intample asa ceva !

Ce mama dracului, voi chiar nu pricepeti cat rau ne-a facut tampitul ala ??? Nici 20 de victorii consecutive in CL nu cred ca vor repara macar jumatate din pagubele facute de cretinul ala dornic sa se dea in spectacol !

AndyQ20.07.2007 20:08
nu omule, nu cred ca e membru AISS....Am considerat ca e mai bine sa nu lasam huliganismul sa castige ci sa discutam despre fotbal.

AISS nu are nicio legatura cu acest act desi sunt unii care doresc sa lase aceasta impresie....Nu vad de ce ne-ar fi rusine odata ce nu noi am comis acest gest. Atunci cand AISS deruleaza cate o activitate se face cate o sedinta, se discuta, se voteaza, se pune comunicat pe site...Faptul ca nu suntem de acord cu d-l Becali nu ne face partasi la gesturile necugetate facute de unii...

Catalin, eu cred ca e singura problema pe care ar trebui sa o discutam. Ce meci sa mai dezbatem, jucat la 40 de grade si cu spaima-n inima inca din primu` minut, datorita scandarilor si evenimentelor care au urmat.

Eu nu m-am mai putut uita linistit la meciul asta dupa cele intamplate. Inca nu-mi vine sa cred ca la un meci de prezentare, la venirea lui Hagi acasa, sa-i uram "de bine" lui Becali, ba mai mult sa lasam cretini analfabeti si oligofreni sa patrunda in teren sa dea dupa portarul advers.

Eu cred ca meciul asta si-a pierdut orice semnificatie pentru toata lumea, ca vrem sau nu sa discutam despre incidentele petrecute...

laurst20.07.2007 20:09

inacceptabil incidentul/ori sunt trimisi special sa ne faca rau... nu stiu... dar daca-l lovea mai jucam iar la anul acasa/ bai baieti... treziti-va !!!! altfel pentru. ce mai cerem abonamente!!! eu vreau sa vin cu zaglebie si era cat pe-aici sa ne suspende/ si eu sunt impotriva lu' Gigi , a jandarmilor(pentru. ceea ce au facut in trecut), dar haideti sa nu le mai dam motive sa ne suspende stadionul, pentru. ca oricat de multi am fi -atmosfera ca in Templu nu putem realiza si ar fi bn. si pentruechipa

xDaJACKALx20.07.2007 20:10

Jucatoru ala belgian s-a bandajat la urechi ca nu mai putea rezista din cauza vacarmului facut de 15.000 de oameni.S-a vazut ca in repriza a 2a am jucat mai bine impinsi de la spate de zgomotul asurzitor al semintelor sparte.

Kristy_Cj20.07.2007 20:10

nu pot sa cred ca s-a ajuns asa departe la Steaua unde credeam ca e galerie nu golanie...ce am vazut acuma m-a convins pe deplin ca Becali bine a facut ca nu a dat abonamente la peluze,si nu cred ca ar fi rea idea cu muzica religioasa...ar mai scoate dracii din unii,sau mai bine zis alcoolu' sau prafurile,dar ar mai fi ceva prostia si aia nu se trateaza cu nimic...e pe viata

RUSINE!!!

mecarm20.07.2007 20:10

Hmmm.Fatalaii stau in fata televizorului si comenteaza.Nu avem nevoie de ultrasi !!!!Va dau dreptate la toti ! Idiotul care a sarit gardul sa-l loveasca pe portar ar trebui bagat la puscarie,dar de aici si pana la faptul ca nu avem nevoie de ultrasi este drum lung.Fara noi nu s-ar auzi in tribune decat spartul semintelor de voi.Atat !Asadar dragi telespectatori va rog frumos sa va duceti la culcare!

Extremist Stelist20.07.2007 20:11

rusine galeriei...

pda20.07.2007 20:12

Dar ce se intampla oare daca il si pocnea? Stewarzii aia ce sa faca saracii ca i-am vazut si eu sunt oamenii de vreo 40 de ani majoritatea care stau si ei pe acolo sa faca un ban.

fansteaua4620.07.2007 20:12

tweety2, un gunoi uman , un aurolac ...

AndyQ20.07.2007 20:12
Hmmm.Fatalaii stau in fata televizorului si comenteaza.Nu avem nevoie de ultrasi !!!!Va dau dreptate la toti ! Idiotul care a sarit gardul sa-l loveasca pe portar ar trebui bagat la puscarie,dar de aici si pana la faptul ca nu avem nevoie de ultrasi este drum lung.Fara noi nu s-ar auzi in tribune decat spartul semintelor de voi.Atat !Asadar dragi telespectatori va rog frumos sa va duceti la culcare!

Domnule UTRAS, de ce nu iei atitudine in fata oamenilor de genul asta? De ce tolerati asa ceva in CASA VOASTRA? De ce?

Poti sa-mi raspunzi la intrebarile astea?

Nu a spun nimeni ca n-avem nevoie de UTRAS, avem foarte mare nevoie. Ideea e ca nu mai exista ULTRAS. Drept urmare... ai vazut si tu.

mirceaor20.07.2007 20:16
rusine galeriei...

Bai nene ,de unde pana unde rusine galeriei?

A fost un gest inexplicabil ,golanesc si care nu trebuia sa se intample, dar sa condamni intreaga galerie pentru un nebun care poate nici nu face parte din niciun grup nu e normal nene

AndyQ20.07.2007 20:18

Scandarile de la inceputul meciului? Au fost 10 oameni? ERA UN INTREG STADION!!!!

Aia de erau cu pari la ei si alte instrumente, frezati PUNK si cu un vocabular intreg de injuraturi unde erau? Nu in tribuna, in galerie?

Adryanno8920.07.2007 20:19

Rusine pentru faza de la inceputul meciului si celor care i'au luat apararea !

ebonyc20.07.2007 20:19

A fost un gest inexplicabil ,golanesc si care nu trebuia sa se intample, dar sa condamni intreaga galerie pentru un nebun care poate nici nu face parte din niciun grup nu e normal nene

problema ca restul suporterilor i-au sarit in aparare, unii intrand pe teren restul scandand la adresa celor care incercau sa-l dea jos de pe gard. iar gestul aluia de a arata dosul mi se pare absolut dezgustator. e adevarat ca omu incearca sa scoata in evidenta ce are mai bun dar nici chiar asa.

Alex_9120.07.2007 20:20

Ba nene , care un nebun , nu ai vazut in tribuna , cati NEBUNI erau cu bate in mana ?? Unu si-a aratat si curu . Si aia incercau sa il scape la huliganu din teren de jandarmi . Imi e RUSINE DE CE S-A INTAMPLA , SI DE Romania , ar trebui sa cada capete , pentru ce s-a intamplat azi !!!

AndyQ20.07.2007 20:21

In loc sa strige "Steaua SUNTEM NOI!!!" ar trebui sa va aud "Steaua, NE CEREM IERTARE!!!" la urmatorul meci.

Eventual... sa puna niste bannere cu scuze lui Hagi pentru primirea care i-au facut-o...

Alin_Stelistul_9220.07.2007 20:22

daca si la meciu de prezentare se intampla asa ceva...... din cauza unei hahalere ne facem de ras..in rest ....despre joc ...prima repriza...au jucat prost ...in a 2-a de cand a intrat Croitoru badoi au inceput si ocaziile

ARKA20.07.2007 20:23

[.....]

Invata sa scrii fara sa abuzezi de caps lock.

Moderatorii

Mi+za20.07.2007 20:24

[.......]. mai bine fara ultrasi in peluze si cu suporteri adevarati in tribune. in repriza a doua toti drogatii din galerie au plecat si au ramas suporterii adevarati care aplaudau la fiecare tackling facut , la fiecare dribling si actiune a Stelei, ceva ce voi ultrasii nu ati fi facut niciodata. veniti la stadion doar sa va bateti si sa injurati. cum de galeriile din anglia nu au nici un ultras si canta tot stadionul? mai bine fara ultrasi in peluze si avem macar suporteri europeni.

Editat de moderatori.

Il Soldatino20.07.2007 20:24
Catalin, eu cred ca e singura problema pe care ar trebui sa o discutam. Ce meci sa mai dezbatem, jucat la 40 de grade si cu spaima-n inima inca din primu` minut, datorita scandarilor si evenimentelor care au urmat.

Eu nu m-am mai putut uita linistit la meciul asta dupa cele intamplate. Inca nu-mi vine sa cred ca la un meci de prezentare, la venirea lui Hagi acasa, sa-i uram "de bine" lui Becali, ba mai mult sa lasam cretini analfabeti si oligofreni sa patrunda in teren sa dea dupa portarul advers.

Eu cred ca meciul asta si-a pierdut orice semnificatie pentru toata lumea, ca vrem sau nu sa discutam despre incidentele petrecute...

Stii care este problema care ma roade cel mai tare Andy? E reprezentata de faptul ca Toata lumea are de pierdut in urma actului din aceasta seara cu exceptia unui singur OM care deja A CASTIGAT...toata opozitia la adresa d-lui Becali a fost redusa la tacere, a fost anihilata in aceasta seara si dupa cum bine observi singurul "organism" capabil de un protest civilizat (AISS) este amestecat INTENTIONAT cu actele unor huligani pentru a fi redus la tacere....

mirceaor20.07.2007 20:24

fular-campionii

Scandarile de la inceputul meciului? Au fost 10 oameni? ERA UN INTREG STADION!!!!

Aia de erau cu pari la ei si alte instrumente, frezati PUNK si cu un vocabular intreg de injuraturi unde erau? Nu in tribuna, in galerie?

M-am referit la nebunu care a intrat pe teren sa loveasca portarul belgienilor.

Ma indoiesc ca erau cu pari in stadion ,poate erau bete de la steaguri.

Si eu cred ca se exagereaza putin cu scandarile anti-Becali , dar oierul le cam merita.

Orice padure are si uscaturi ,iar primii care trebuie sa faca ordine sunt sefii galeriei .

Quetzalcoatl20.07.2007 20:25

Jegul ala ce-a intrat pe teren a stricat toata seara, plus ca, ne va face viata grea noua celor din galerie ce nu avem nicio treaba cu asemenea manifestari. Asemenea cazuri izolate vor fi ca o pata pe eticheta Ultras..si asa era blamat destul de mult fenomenul, da' acum... Sunt dezamagit total, trebuie facuta curatenie-n galerie.

«123414»