pai...
portar - ZAPATA care dupa mine e un portar bun care are si ce i trebuie in primul rand unui portar pe langa valoare si talent...noroc;))
fundasi - Goian
mijlocasi - Banel Nicolita
atacant - Dica cel mai tehnic jucator din Liga 1 :X
pai...
portar - ZAPATA care dupa mine e un portar bun care are si ce i trebuie in primul rand unui portar pe langa valoare si talent...noroc;))
fundasi - Goian
mijlocasi - Banel Nicolita
atacant - Dica cel mai tehnic jucator din Liga 1 :X
bineinteles ca Dica (cred ca daca Dica ar reusi sa puna ceva la capitolul viteza de joc l-ar putea depasi pe Mutu).........
..........dar trebuie sa-l amintesc si pe preferatul meu eric.......jucator de mare viitor....ca si Ochirosii,Tudose,Simion si Litu.....
![]()
Cel mai constant mi se pare GOLANSKI la egalitate cu ZAPATTA !!
Foatre bun dar inconstant e Dica !!!!
Constant ...bunicel, dar nu joaca pe postul care-l stie , e Neaga
Bunicel , dar nefolosit decat sporadic si pe final ---BADOI 1!!!
UTILI RADA ,Lovin ,P Marin ,ZAHARIA
Iesiti din forma NESU ,Nicolita,BICFALVI
Intr-adevar, Golo e numarul 1 in momentul actual!
Portar: Vatca
Fundas: Baciu
Mijlocas: Lovin
Atacant: Zaharia
Dupa meciul cu Urziceni mi se par Zapata si Golanski
portar : zapata
fundas: Goian
mijlocas: Lovin
atacant: zaharia (asta pana revine Badea)
cei mai buni:r.Ochirosii,al.Tudose,a.Litu si v.Simion................adica aia care nu se fac de ras cu urziceniul.....c'mon deja suntem penibili...si mai radeam ca prostu de Dinamo.......
Mie Zapata mi se pare cel mai in forma in momentul de fata. E din ce in ce mai sigur pe el si asta da siguranta echipierilor. Vad ca de ceva vreme a inceput sa si coordoneze echipierii ... in limba romana. ![]()
Zapata, Dica, Rada ...
Golanski, Zapata
Zapata , Golanski , Goian , Ghionea , Rada(partial) ,Radoi(partial),Plesan(partial) Marin , Dica , Neaga(partial) , Badea - astia sunt jucatori de Liga Campionilor .
Abia astept sa-l vad la lucru si pe Emeghara , tind sa cred ca si el e jucator de Liga Campionilor . Si poate Iacob daca revine la forma de dinainte .
Buni pentru campionat si Cupa UEFA : Ov.Petre, Cristocea , Croitoru , Badoi , Bicfalvi , Surdu ,Zaharia
Jucatori care n-au ce cauta la echipa : Vatca , Baciu , Nesu , Nicolita , Lovin
Dintre cei care au plecat in ultimii ani singurii de Liga Campionilor erau Ogarau si Thereau
Zapata----Golanski--Ghionea--Goian--Emegara----(Radoi)--Dica--Bicvalvi-- (Plesan)--Neaga--Cristocea----Badea--Surdu
+ Rezerve : Rada, Nicolita,Croitoru,P. Marin,Iacob, - Jucatorii de creatie care au plecat si eu 1 ii regret f mult si ar fi facut treaba buna : Bostina,Elton,Thereu,Paraschiv,Ochirosii cu care am fi avut cu adevarat o echipa competitiva si cu joc placut
Momentan cei mai in forma jucatori sunt ZAPATA si GOLANSKI!!
adevarat Ochirosii. da' daca nu e "vitezist" ce sai faci?
lasa ca termina urziceniu pe loc de Cupa UEFA, ca nu-i Ochirosii "vitezist", luaias schimbatoru de viteze in pl.
la cioban m... la cioban
Zapata, Goian, Radoi, Dica ![]()
Zapata , Golanski , Dica , Goian si Rada ![]()
Zapata, Goian, Radoi, Dica![]()
Mai ales Radoi... ![]()
Nu va pare rau dupa Elton? Ia priviti ce face piticul atomic in arabia saudita http://www.sport.ro/stiri/15603/Fotbal-Ext...-al-Stelei.html
Furnicutza...:X...Parca si acum aud acel OLE - OLE -OLE -OLE Elton, Elton ! ![]()
@RobYnho
pacat ca a fost considerat de cioban circar...si intr-un fel nici nu prea se potrivea in echipa pentru ca el mai juca si fotbal nu numai turca,cum fac unii jucatori de la Steaua...
Care jucatori ? :sad2:
Tomi Petrescu ![]()
Portar: Zapata
Fundasi: Goian
Mijlocasi: Bicfalvi
Varf: Dica
Cred ca in momentul de fata Zapada si Emeghara.