Va rog sa va spuneti parerea despre cei mai buni jucatori ai Stelei. Pentru fiecare post in parte. Care ar trebui sa fie tituar, care nu...
Editat de moderatori.
Va rog sa va spuneti parerea despre cei mai buni jucatori ai Stelei. Pentru fiecare post in parte. Care ar trebui sa fie tituar, care nu...
Editat de moderatori.
Portar - Cernea (Andrey are potentialul sa-l depaseasca cu mult, trebuie doar cultivat corespunzator)
Fundas - Dorin Goian
Mijlocas - Mirel Radoi
Extrema - Vali Badoi (cu Ochiroshii potential enorm)
Varf - Valentin Badea
Si culmea, ce-ar fi echipa noastra fara jucatori ca Dica, Neaga sau Nicolita, despre care nu se poate spune ca sunt fundasi, mijlocasi sau varfuri autentice?
[.................................................................]
Portar: Cernea
Fundas (unul singur, sau cate unul pe fiecare post de fundas?): Ghionea
Mijlocas: Bicfalvi
Varf: Neaga/Dica
Editat de moderatori.
Portar - Cernea(in lipsa de altceva mai bun)
Fundasi laterali - Emeghara, Badoi
Fundasi centrali - Ghionea, Goian
Mijloc - Radoi, Croitoru, Ochirosii, Dica
Varfuri - Badea, Neaga
Portari: Cernea
Fundasi: Ghionea, Emeghara, Badoi
Mijloc: Radoi, Bicfalvi, Ochirosii
Atac: Neaga, Badea, Dica
Rezerva: Gigel Coman ![]()
[...]
Raspuns perfect. Ce putem spune de exemplu despre Neaga, pe care nu l-am vazut nici macar la antrenamente. Dar despre Dica, care vine dupa o lunga accidentare?
Cred ca mai usor ne-ar fi sa spunem ce jucatori nu au nas de Steaua.
Numai de bine!
Portari: Cernea
Fundasi: Ghionea, Goian, Badoi
Mijloc: Radoi, Bicfalvi, Ochirosii
Atac: Neaga, Badea, Dica
Portar: Vatca
Fundasi: Goian/Ghionea/Petre Marin
Mijlocasi: Ochirosii/Radoi/Bostina/Dica
Atacant: Neaga
@tzepelea fiecare jucator pentru fiecare post in parte... mai nou nu stiam ca se joaca cu 9 jucatori... ![]()
Portar - aici oricare dintre Cernea, Vatca si Andrey ar putea fi titulari. Sunt de valori apropiate si cred ca va fi o lupta apriga pentru titularizare
Fundasi - Goian
Mijlocasi-Radoi
Atacant-Neaga
Portar: Andrey
Fundas: Ghionea
Mijlocas: Ochirosii
Atacant: Dica
Portar: Anonim
Fundasi: Pulido
Mijlocasi: Mirel Radoi
Atacant: Vali Badea ![]()
Dica - sper sa revina la forma pe care a avut-o inainte de accidentare .
Neaga - are pofta de joc si a renuntat la bani pentru Steaua ( exemplu pentru multi )
[Am si eu o intrebare....si o scriu aici ca sa o vada Moderatorii....De ce mi-au sters mesajul de mai sus....?chiar e culmea....nu am scris nimic neadevarat
@Stelista_Pe_Viata daca nu ai observat motivul editarii era ca nu stii sa scrii si daca n`ai observat si nici nu ai inteles nici de la mn --> http://www.fcsteaua.ro/forum/index.php?showforum=2 intra aici si zi ce nu iti convine ( Scuze de off`topic )
Daca a ajuns Zeus sa dea lectii de gramatica inseamna ca s-a dus dracului forumul asta.
Pana primeste o mustrare,ca dupa aia nu-l mai vad eu sa de-a lectii!!
Greseli gramaticaleeeee?...nu cred...si pana la urma daca asta era motivul,inseamna ca jumatate din postarile anumitor persoane ar trebui sterse....dar daca comitzi o eroare gramaticala,nu inseamna ca mesajul trebuie sters....erorile se pot comite si pe motiv de graba nu neaparat de prostie....oricum asta e....multa democratie....mult prea multa.....scuze ca am lasat mesajul aici!!!!!!!!!!!
Portar- nu AVEM
Fundas- Goian
Mijlocas- Dica
Atacant- Badea
Portar: AnonimFundasi: Pulido
Mijlocasi: Mirel Radoi
Atacant: Vali Badea
@Alex_91 de unde si pana unde Pulido ? Mai nou e la Steaua ?
portar - Vatca
fundas - Mirel
mijlocas - Dica
atacant - Vali Badea
nota - am luat in considerare pozitiile din teren in care cred ca baietii ar da cel mai bun randament
Fundasi: Goian
Mijlocasi: Radoi,Nicolita,Badoi,Cristocea
Atacanti: Dica,Badea
Portar:Vatca
Fundasi:Ghionea,Goian
Mijlocasi:Bicfalvi,Bostina
Atacanti:Neaga,Dica
Portar: Cernea
Fundas: Goian, Radoi
Mijlocas: Dica
Atacant:Neaga