Toti sunt buni
Nu cred ca se mai poate vorbi de jucatori slabi la Steaua avand in vedere ca vor din nou in Champions League
Toti sunt buni
Nu cred ca se mai poate vorbi de jucatori slabi la Steaua avand in vedere ca vor din nou in Champions League
Niciuna toti sunt slabi.
Halal de echipa!
Dica si ......atat . Goian ..... da in ultimul joc m-a contrazis , Plesan , si cel mai bun dintre toti , Bicfalvi !!!
Goian, Dica, Zapata numai decat, Bicfalvi are talent, Banel la fel mi-a placut in meciul cu Turcia, Radoi e mai bun la inchidere decat cum vrea Jiji, daca revine Ghionea, apoi cum va juca Radoi?? clar lucru ca ghionia si Goian vor fi cuplu central de fundasi , unul dintre cel mai valoros in europa
Mirel Radoi!!! Era un jucator de clasa mondiala, acum numai e.
Parerea mea e ca nici un jucator din lotul de acum nu poate primi titlul de "cel mai bun" jucator pentru ca, pentru a primi un asemenea titlu, trebuie sa ai o clasa peste toti ceilalti si sa fii un jucator de super clasa. Sa fim realisti, nimeni nu poate pretinde indiscutabil onoarea asta - Hagi putea, Tudorel Stoica putea, Ilie Dumitrescu si Lacatus la fel (in epoca de aur), la fel Iordanescu, Lita Dumitru sau Gheorghe Constantin. Ultimul "cel mai bun" pe care l-am avut a fost Adrian Ilie.
Mai potrivit ar fi sa vorbim de fotbalistul "favorit" decat de "cel mai bun". Asa ca zic si eu : fotbalistul meu favorit din lotul actual e Bicfalvi.
Dica e cel mai bun jucator din Liga 1 in prezent , si in viitor , si in trecut ..... doar daca e jucat pe postul lui de mijlocasi , s-a vazut ca la nationala joaca mai bine ( unde e mijlocasi ) , decat la Steaua , unde e atacant ...... sper ca atunci cand ivne Badea , sa il puna o data Hagi mijlocasi !!!
Portar --------------------------------------Zapata------------------------------------ ![]()
Fundasi----------Goian---------------------Radoi----------------------Rada-----------Petre Marin .
Mijlocasi----------Banel Nicolita-----------Plesan--------------------Bicfalvi------------Croitoru .
Atacanti------------------------------Dica-------------------Neaga-------------------------------- .
Cel mai bun jucator, care ar juca chiar daca nu ar fi platit este Banel Nicolita. Omul asta pe langa ca zici ca nu are plamani chiar iubeste fotbalul si imbina intr-un mod extraordinar utilul cu placutul. FELICITARI Banel !!! spre cl
adevarat. alearga Banel cat toata echipa la un loc. cel mai tare Banel. pacat ca s-a accidentat plesan... dupa vreo doua luni de antrenamente. Plesan-Banel ar fi ajuns cuplu mare de lansat atacuri
Nicolae dica10 ... e cam clar acest lucru :biggrin: ... sper sa faca iar meciuri senzationale in CL , dar de aceasta data sa fie acompaniat si de ceilalti jucatori :wink:
Cel mai in forma e Dica urmat de Mirel
...
Dica,Goian,Banel...si dupa aceea si ceilalti...sa speram ca vor juca si ei la forma maxima,ca talent ar avea majoritatea
eu cred ca bicfalvi reprezinta la momentul actual cheia ce poate duce Steaua spre victorie
toti sunt buni ![]()
Las-o mai usor cu steguletele
Parerea mea e ca, in momentul de fata, doar Dica, Goian, Zapata sunt jucatori care merita, restul ori sunt in scadere de forma, ori sunt de echipa a doua.
dupa parerea mea cei mai buni jucatori sunt
PROTARII:ZAPATA,Cernea
FUNADASI:Goian, GHEONEA,Radoi SI P.Marin
MIJLOCASI:Dica,NESU,B.Nicolita,Neaga
ATACANTI:Iacob,Badea steag3
ZAPATA :X si de acum cred ca ii vom vedea adevarata valoare a lui Neaga...
Dica e cel mai bun jucator din Liga 1 a demostrat in jocu cu Bate Borisov unde a dat o multime de pase de Gol . ![]()
Eugen Baciu
Eugen Baciu
idolul meu
:X
=))
Aiurea. Ma mira ca n-a mentionat nimeni tripleta noastra de aur, ca toti merita : Baciu-Lovin-Nicolita. Pacat ca a plecat Gigel Coman, ca el mai lipsea pentru completarea "careului de asi".
ce mai stiti de Paraschiv ? ce rau imi pare ca a plecat ...el trebuia sa fie capitanul Stelei acuma ![]()