FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Care sunt cei mai buni jucatori ai Stelei in prezent?

«12347»
Cristocea_30.07.2007 11:38

Portar: Zapata

Fundasi:Goian,Radoi

Mijlocasi:Dica,Croitoru

Atacanti:Neaga,Badea

de3a2u31.07.2007 21:49

Radoi,Dica,Neaga,Goian,Badea........ steagsimplu fularsteaua2

Cristocea_31.07.2007 21:54

eu zic totusi. Croitoru. Super jucator!!

inches01.08.2007 00:09

In prezent:

Portar: Nici unu, avind in vedere ca nici Cernea, nici Vatca nu sunt de Steaua, si nu stim cum este Zapata

Fundasi:Goian sau Radoi (care joaca mai mijloc la inchidere)

Mijlocasi:Croitoru (mai bine joaca Dica si Neaga la mijloc, dar n'-avem atacanti ...)

Atacanti:Nici unu, adica Dica daca nu, rest nu avem atacanti, si ma dezamaceste rau de tot Neaga ...

-=Danny=-02.08.2007 15:56

Jucatorul care face cel mai bun joc in prezent , este Goian !!! In meciul cu Zaglebie , a stiut todeaunau cum sa organizeze defensiva . In rest mijlocul si atacu , au mers super bine , dar parea ca nu merg deloc , pentru ca defensiva era prea sclipitoare , si lua privirea .

i-m BaD...02.08.2007 16:50

portar-Zapata

fundas-Goian

mijlocas-Dica

atacant-Neaga,Iacob

bodanelu02.08.2007 17:08

portar: nici unul (cele doua achiziti din vara nu stiu cum joaca)

fundas: Ghionea ( e cu trei clase peste Goian, chiar daca nu inscrie)

Mij: Dica.

Atacant: V. Badea

inches02.08.2007 22:37

@bodanelu

Mie im place mai mult de Goian, dar problema este daca va reusi Ghionea sa isi revina, sa nu faca ca Iacob ...

@toti

Cei care au zis ca Zapata este cel mai bun, as vrea sa stiu de unde, pentru ca nu la vazut nimeni. Eu sper sa fie asa, pentru ca nici Cernea nici Vatca nu sunt prea buni :/

bodanelu02.08.2007 22:48

Ghionea are cam acealasi joc de cap, dar nu inscrie. dar: e mai rapid, e mai mobil, are plasament mai bun, nu faulteaza aiurea, e mai sigur pe el :)

maryus03.08.2007 01:17

Marius Croitiru si V Badea nu trebuie sa lipseasca din echipa....2 jucatori ff importanti pentru echipa

maryus03.08.2007 01:20
@bodanelu

Mie im place mai mult de Goian, dar problema este daca va reusi Ghionea sa isi revina, sa nu faca ca Iacob ...

@toti

Cei care au zis ca Zapata este cel mai bun, as vrea sa stiu de unde, pentru ca nu la vazut nimeni. Eu sper sa fie asa, pentru ca nici Cernea nici Vatca nu sunt prea buni :/

uita-te pe net...pe youtube sunt foarte multe filmuletze cu echipa de unde a venit Zapata...au 2 jucatori, un atacant si un mislocas foarte interesanti cei de la Deportivo Cucuta,dar....nu ii vede nimeni :(

camelia br steaua03.08.2007 08:49

pai.... Radoi,Dica,Neaga,Goian,Badea,multy de fapt toty! sa nu l uit pe Banel!!!!!!!!! braileanu meu!

Red-Blue Shark07.08.2007 22:17

Portar : Zapata (clar Cernea are oricum ma multe ezitari decat Zapata chiar daca l-am vazut doar un meci)

Fundari : Goian, P.Marin

Mijlocasi : Croitoru (cel mai bun la mijloc)

Atacanti : Dica (ramane numarul 1...Neaga nu prea sa acomodat face greseli enorme...)

Si capitanul echipei care e cel mai bun M.Radoi......

Adrian9508.08.2007 07:46

Portar:Zapata

Fundas:Goian

Mislocas:Radoi

Extrema:Nicolita

Varf:Badea

steagsimplu

Inima-Ros-Albastra08.08.2007 08:04

portari : Zapata \ Cernea

Fundas : Goian \ Radoi \ Rada

Mijlocas : Dica \ Nicolita \ Badoi

Varf : Iacob \ Badea \ Neaga

zamainmenu08.08.2007 08:06
Ghionea are cam acealasi joc de cap, dar nu inscrie. dar: e mai rapid, e mai mobil, are plasament mai bun, nu faulteaza aiurea, e mai sigur pe el :)

Corect. Goian e bun cu echipe mediocre - sa nu uitam ce i-a facut un Van Nistelrooy - cu echipe puternice, care joaca in viteza, Goian e depasit, e greoi si lent.

In clipa de fata imi plac: Dica(desi uneori e prea lent), Bicfalvi(mai are de crescut, sper sa nu ramana doar un talent irosit) si Plesan(pentru forma aratata la acest inceput de campionat).

MadFroG08.08.2007 08:43
Corect. Goian e bun cu echipe mediocre - sa nu uitam ce i-a facut un Van Nistelrooy - cu echipe puternice, care joaca in viteza, Goian e depasit, e greoi si lent.

In clipa de fata imi plac: Dica(desi uneori e prea lent), Bicfalvi(mai are de crescut, sper sa nu ramana doar un talent irosit) si Plesan(pentru forma aratata la acest inceput de campionat).

Ce i-a facut Van nistelrooy ma ? CU Carlos in poarta ,cred ca fundasii nostri nici nu se mai puteau concentra. Pe Bernabeu n-a trecut nimeni de Goian-Ghionea.Acum ca il avem si pe jegul ala de Rada , o sa facem ravagii fular-campionii

gab4508.08.2007 09:26

Zapata

Golanski Rada Ghionea P.Marin

Radoi Dica(Plesan)

Badoi Nicolita

V.Badea Neaga

Inima-Ros-Albastra08.08.2007 09:30

Dica jucatoru cel mai bun al Stelei in prezent si al Romaniei !!

zamainmenu08.08.2007 09:46
Ce i-a facut Van nistelrooy ma ? CU Carlos in poarta ,cred ca fundasii nostri nici nu se mai puteau concentra. Pe Bernabeu n-a trecut nimeni de Goian-Ghionea.Acum ca il avem si pe jegul ala de Rada , o sa facem ravagii fular-campionii

Bre, era vorba despre meciul cu Real Madrid de la Bucuresti. Cel putin la golul 3, daca nu ma-nsel, Goian a cam fost intors pe toate fetele de catre Van Nistelrooy&comp.

MadFroG08.08.2007 09:54
Bre, era vorba despre meciul cu Real Madrid de la Bucuresti. Cel putin la golul 3, daca nu ma-nsel, Goian a cam fost intors pe toate fetele de catre Van Nistelrooy&comp.

Si , nu se mai poate sa prinda un meci slab? Cu Carlos IN poarta eu nici nu mai alergam daca eram Goian

zamainmenu08.08.2007 09:59
Si , nu se mai poate sa prinda un meci slab? Cu Carlos IN poarta eu nici nu mai alergam daca eram Goian

Aici poate ai dreptate, ca fundas, cand ai in spate un portar mascarici bun la circ si nu in fotbal, probabil ca si moralul tau e la pamant si joci slab.

Inima-Ros-Albastra08.08.2007 10:12
Aici poate ai dreptate, ca fundas, cand ai in spate un portar mascarici bun la circ si nu in fotbal, probabil ca si moralul tau e la pamant si joci slab.

exact .. Goian sa fuga dea`n proasta si Carlos sa ia goluri stupide .. sa nu`si dea silinta sa apere.. e bataie de joc asa .. !

vlad_2006_steaua10.08.2007 14:55

Primul e Dica Banel Nicolita Badoi Zapatta V.Badea Golanski Goian Rada si cam astia ar fi ... si Plesan si Herea spe sa faka o fg frumoasa la S steagsimplu fularsteaua2 steagsimplu teaua

1on12.08.2007 15:47

Bãnel, Croitoru, Rãdoi, Bicfalvi.

«12347»