Portar: Zapata
Fundasi:Goian,Radoi
Mijlocasi:Dica,Croitoru
Atacanti:Neaga,Badea
Portar: Zapata
Fundasi:Goian,Radoi
Mijlocasi:Dica,Croitoru
Atacanti:Neaga,Badea
Radoi,Dica,Neaga,Goian,Badea........ steagsimplu ![]()
eu zic totusi. Croitoru. Super jucator!!
In prezent:
Portar: Nici unu, avind in vedere ca nici Cernea, nici Vatca nu sunt de Steaua, si nu stim cum este Zapata
Fundasi:Goian sau Radoi (care joaca mai mijloc la inchidere)
Mijlocasi:Croitoru (mai bine joaca Dica si Neaga la mijloc, dar n'-avem atacanti ...)
Atacanti:Nici unu, adica Dica daca nu, rest nu avem atacanti, si ma dezamaceste rau de tot Neaga ...
Jucatorul care face cel mai bun joc in prezent , este Goian !!! In meciul cu Zaglebie , a stiut todeaunau cum sa organizeze defensiva . In rest mijlocul si atacu , au mers super bine , dar parea ca nu merg deloc , pentru ca defensiva era prea sclipitoare , si lua privirea .
portar-Zapata
fundas-Goian
mijlocas-Dica
atacant-Neaga,Iacob
portar: nici unul (cele doua achiziti din vara nu stiu cum joaca)
fundas: Ghionea ( e cu trei clase peste Goian, chiar daca nu inscrie)
Mij: Dica.
Atacant: V. Badea
@bodanelu
Mie im place mai mult de Goian, dar problema este daca va reusi Ghionea sa isi revina, sa nu faca ca Iacob ...
@toti
Cei care au zis ca Zapata este cel mai bun, as vrea sa stiu de unde, pentru ca nu la vazut nimeni. Eu sper sa fie asa, pentru ca nici Cernea nici Vatca nu sunt prea buni :/
Ghionea are cam acealasi joc de cap, dar nu inscrie. dar: e mai rapid, e mai mobil, are plasament mai bun, nu faulteaza aiurea, e mai sigur pe el ![]()
Marius Croitiru si V Badea nu trebuie sa lipseasca din echipa....2 jucatori ff importanti pentru echipa
@bodanelu
Mie im place mai mult de Goian, dar problema este daca va reusi Ghionea sa isi revina, sa nu faca ca Iacob ...
@toti
Cei care au zis ca Zapata este cel mai bun, as vrea sa stiu de unde, pentru ca nu la vazut nimeni. Eu sper sa fie asa, pentru ca nici Cernea nici Vatca nu sunt prea buni :/
uita-te pe net...pe youtube sunt foarte multe filmuletze cu echipa de unde a venit Zapata...au 2 jucatori, un atacant si un mislocas foarte interesanti cei de la Deportivo Cucuta,dar....nu ii vede nimeni ![]()
pai.... Radoi,Dica,Neaga,Goian,Badea,multy de fapt toty! sa nu l uit pe Banel!!!!!!!!! braileanu meu!
Portar : Zapata (clar Cernea are oricum ma multe ezitari decat Zapata chiar daca l-am vazut doar un meci)
Fundari : Goian, P.Marin
Mijlocasi : Croitoru (cel mai bun la mijloc)
Atacanti : Dica (ramane numarul 1...Neaga nu prea sa acomodat face greseli enorme...)
Si capitanul echipei care e cel mai bun M.Radoi......
Portar:Zapata
Fundas:Goian
Mislocas:Radoi
Extrema:Nicolita
Varf:Badea
steagsimplu
portari : Zapata \ Cernea
Fundas : Goian \ Radoi \ Rada
Mijlocas : Dica \ Nicolita \ Badoi
Varf : Iacob \ Badea \ Neaga
Ghionea are cam acealasi joc de cap, dar nu inscrie. dar: e mai rapid, e mai mobil, are plasament mai bun, nu faulteaza aiurea, e mai sigur pe el![]()
Corect. Goian e bun cu echipe mediocre - sa nu uitam ce i-a facut un Van Nistelrooy - cu echipe puternice, care joaca in viteza, Goian e depasit, e greoi si lent.
In clipa de fata imi plac: Dica(desi uneori e prea lent), Bicfalvi(mai are de crescut, sper sa nu ramana doar un talent irosit) si Plesan(pentru forma aratata la acest inceput de campionat).
Corect. Goian e bun cu echipe mediocre - sa nu uitam ce i-a facut un Van Nistelrooy - cu echipe puternice, care joaca in viteza, Goian e depasit, e greoi si lent.In clipa de fata imi plac: Dica(desi uneori e prea lent), Bicfalvi(mai are de crescut, sper sa nu ramana doar un talent irosit) si Plesan(pentru forma aratata la acest inceput de campionat).
Ce i-a facut Van nistelrooy ma ? CU Carlos in poarta ,cred ca fundasii nostri nici nu se mai puteau concentra. Pe Bernabeu n-a trecut nimeni de Goian-Ghionea.Acum ca il avem si pe jegul ala de Rada , o sa facem ravagii ![]()
Zapata
Golanski Rada Ghionea P.Marin
Radoi Dica(Plesan)
Badoi Nicolita
V.Badea Neaga
Dica jucatoru cel mai bun al Stelei in prezent si al Romaniei !!
Ce i-a facut Van nistelrooy ma ? CU Carlos in poarta ,cred ca fundasii nostri nici nu se mai puteau concentra. Pe Bernabeu n-a trecut nimeni de Goian-Ghionea.Acum ca il avem si pe jegul ala de Rada , o sa facem ravagii![]()
Bre, era vorba despre meciul cu Real Madrid de la Bucuresti. Cel putin la golul 3, daca nu ma-nsel, Goian a cam fost intors pe toate fetele de catre Van Nistelrooy&comp.
Bre, era vorba despre meciul cu Real Madrid de la Bucuresti. Cel putin la golul 3, daca nu ma-nsel, Goian a cam fost intors pe toate fetele de catre Van Nistelrooy&comp.
Si , nu se mai poate sa prinda un meci slab? Cu Carlos IN poarta eu nici nu mai alergam daca eram Goian
Si , nu se mai poate sa prinda un meci slab? Cu Carlos IN poarta eu nici nu mai alergam daca eram Goian
Aici poate ai dreptate, ca fundas, cand ai in spate un portar mascarici bun la circ si nu in fotbal, probabil ca si moralul tau e la pamant si joci slab.
Aici poate ai dreptate, ca fundas, cand ai in spate un portar mascarici bun la circ si nu in fotbal, probabil ca si moralul tau e la pamant si joci slab.
exact .. Goian sa fuga dea`n proasta si Carlos sa ia goluri stupide .. sa nu`si dea silinta sa apere.. e bataie de joc asa .. !
Primul e Dica Banel Nicolita Badoi Zapatta V.Badea Golanski Goian Rada si cam astia ar fi ... si Plesan si Herea spe sa faka o fg frumoasa la S steagsimplu
steagsimplu teaua
Bãnel, Croitoru, Rãdoi, Bicfalvi.