FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Pandurii 1-0

«1234568»
danut dej19.05.2007 19:16

Oli esti cam nesimtit da noh se stye Elton meryta mai mult de 10 minute!!!!!!!!sluga lui Jiji ce spune Jiji tu trebuie sa duci la indeplinirea cerintei lui!!!! fularsteaua2

Raul198819.05.2007 19:16

noi suntem cei mai buni

reusim sa facem un 1 0 contra Pandurii :twisted:

zloty19.05.2007 19:18

sunt curios unde sunt acuma sustinatorii aia vehementzi ai lui Oli , aceia care se dadeau superiori incercand sa ne explice ca Oli practica un fotbal modern une suntetziii asta va intreb eu

strezahuzum19.05.2007 19:20

In repriza a 2-a, dupa cat am retinut eu, Steaua nu a sutat pe poarta adversa.

Dupa asa prestatie, cica sa fim multumiti ca "am luat 3 puncte". Daca ai o minte de gaina si nu gandesti pe termen mai lung de de 2 zile, probabil ca poti fi multumit. Daca insa te gandesti la sezonul care urmeaza, n-ai cum sa nu fii cel putin ingrijorat.

bogdan19.05.2007 19:22
MORI CIOBANE SI IA-L SI PE ZEROLI
baby_stelista19.05.2007 19:25

urat meci!

Blondynutza`_Stelista`19.05.2007 19:26

Hai mey un gol pe bune sa nu zica astia iar ca ne-au ajutat arbitri ;D

x-man270219.05.2007 19:27

NU MAI POT !!!!!!

NENOROCITULE LINGAULE PLEACA DRAQ DE LA Steaua

AM AJUNS SA NE BUCURAM LA 1-0 CU Pandurii

PROPUN O REVOLUTIE LA Steaua :

AFARA Oli

AFARA BERBECARULE

P.S. Am astepatat meciul cu sufletul la gura dar .......................

tudor3719.05.2007 19:28

A jucat la risc Oli si in seara asta. La bagat pe Elton in min 84 numa bine sa aiba timp sa joace 3 mingi.Asta o fost cel mai penibil joc al sezonului. Dar sa nu ma grabesc ca urmeaza meciu cu Jiul unde o sa jucam clar la 0-0.Acolo sa te ti meci :))

fedora19.05.2007 19:28

O victorie meritata dupa un meci cu un ritm nebun si un angajament demn de filmele istorice.

Raul198819.05.2007 19:28

cu 6 jucatori defensivi nu ai ce sa astepti :neutral:

Blondynutza`_Stelista`19.05.2007 19:29
MORI CIOBANE SI I-AL SI PE ZEROLI

acuma ii ZEROLI dar cand am intrat in Champion League o fost bun ...

Lasa-ti de dorit sincer ... Ii om si poate gresi la fel ca noi toti ...

dr.adrian919.05.2007 19:29

DE CE NU VINE Hagi?

pentru ca lui nui poate dicta Becali echipa cum io dicteaza lu Oli, care e de fapt ...stiti voi

Gigi nu are tupeu sai spuna lu Hagi cine sa intre ca asta il fu-- in gura cu tot cu averea lui

deci intelegeti de ce nu va veni alt antrenor la Steaua

il vreau pe Zenga

balky9919.05.2007 19:31

Eu cred ca Elton ar trebui sa plece de la Steaua.Decat sa-si iroseasca talentul pe banca de rezerve si sa-l bage idiotul de Oli cate 10 minute pe meci.......

Plus de asta , am observat ca mai toti jucatorii i-l ignora si nu-l joaca.Cred ca nu le convine ca e singurul jucator de la Steaua caruia i se striga numele meci de meci de un intreg stadionul.

Numai bine

zloty19.05.2007 19:32

greseala asta de care vb tu sa perpetuat in tot campionatu , deja nu mai e o "greseaala" e un stil de viatza

bogdan19.05.2007 19:32

NICIODATA NU L-AM SUSTINUT SI NICI NU-L VOI SUSTINE. NU AM CE

il_scorpio19.05.2007 19:35

Niciodata nu l-am admirat in mod deosebit pe Olaroiu. Din noiembrie am inceput sa ma gandesc ca ar fi mai bine sa ne lase.....din iarna mi-am dat seama ca inevitabilul trebuie sa se produca.....de vreo 2 luni nu-l mai suport......dar DIN SEARA ASTA IL URASC..........:((( Olaroiu ESTI CEA MAI MARE MIZERIE, INCEPAND DE LA FAPTUL CA L-AI TRADAT PE Meme...PANA LA JOCUL DIN SEARA ASTA. Ma intreb cum o echipa cu pretentii seriose la CL poate sa se prezinte asa la un meci cu niste amarati cum au fost panduriii....CUM ????CA NU MAI POT SA DORM NICI IN SEARA ASTA DIN CAUZA LUI OLITZA.....duamne saracu' e nebun...noroc cu bulanu' nesimtit a lu' Cristocea ca i-a dat ala ca prostu peste picioare ca altfel....:)) el in loc sa traga la poarta facea piruete.....n-avea treaba baiatu......doamne ce joc....sa mor io in divizia b se joaca mai bine ca in seara asta fara exagerare......ce sa mai sunt siderat....sunt ingrozit...nu-mi gasesc cuvintele...:((((

leynad7219.05.2007 19:36

De exemplu, ca tine, cum gresesti tu debitand prostii pe-aici.

Vorba lui AndyQ, doar perioada intrauterina i-ar mai putea alina suferinta marelui strateg !

adi_steaua19.05.2007 19:37

Un joc enorm de slab...mai ca nu m-a luat somnul...

olaROIULE...tu nu ai pic de respect..nu ai pic de bun simt? Pai Steaua castiga cu 1-0 cu Pandurii...meci in care nu a fost nici o faza de poarta...si ai jucat cu 3 mijlocasi de profil defensiv? Dar chiar nu ai pic de jena? presule ce esti! Asa vrei tu ca facem 10-12 puncte in grupele CL? Te dispretuiesc OLAroiule!!!

Iar pe Elton vor sa-l injoseasca in asa fel incat sa vrea sa plece singur de la Steaua...

Jiji esti o mizerie!!!

twetwet19.05.2007 19:38

1 la mana se scrie lasati

2 la mana am intrat in Champions League datorita avantului jucatorilor si a urmarilor antrenoratului lui Oleg si Zenga

3 la mana daca nu te pricepi lasa discutiile pe seama cui se pricepe

apropo....cel mai penibil meci al sezonului....pe Olaroiu Gigi Banel pur si simplu NU II MAI SUPORT

daniel.steaua19.05.2007 19:41

taci dreacu...gresesti odata, gresesti de 2 ori, gresesti de 9 ori....DA' NU GRESESTI LA INFINIT.

bogdan19.05.2007 19:43

SUNTEM VAI DE MAMA NOASTRA. TREBUIE SCHIMBAT Olaroiu DE LA Steaua NEAPARAT.

il_scorpio19.05.2007 19:44

Lasati-o mah baiety ati sarit cu totii.....e blonda.....d ce sa ne suparam pe ea...????...vai de capul vostru..:)))

EPE19.05.2007 19:44

Voua vi s-a parut ca Pandurii au vrut vreun moment sa puna poarta Stelei in pericol?

Joga Bonito19.05.2007 19:45

E blonda fratilor, nu va mai pierdeti timpul de pomana cu ea....

Cert e ca jocurile de culise ce le practicam acum vor avea repercusiuni in Champions League. Nu trecem de turul III.

«1234568»