FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Pandurii 1-0

«145678»
leynad7219.05.2007 20:37

@blondynutza

"da macar respectai pentru ce au facut pe echipa .. "

Esti de "almanahe", ce sa mai !

Daca tot au facut CEVA PE ECHIPA asta, mai vrei sa-i mai si respectam ?

Macar s-or fi sters dupa ce-au facut ?

grizzly19.05.2007 20:40

8 metri baieti, nu "metrii". nu e prima oara. fiti mai atenti...

danielcristian19.05.2007 20:53
Ce te face sa crezi ca Olaroiu ar fi intreg la minte ?

Ca daca e, atunci reuseste al dracului de bine sa ascunda chestia asta.

Daca te uiti mai atent la el, are o uitatura precum Adrian Iovan cand i s-a descarcat Winchesteru'...

Da tu de unde stii mai leynad ce uitatura avea Iovan in momentul ala?Erai cumva complicele ,sau esti Romanitza? :mrgreen:

Acu serios,Oli o sa ne albeasca pe toti daca nu se cara!Nu pot sa cred ca are atata tupeu incat sa stea si la anul pe capul nostru...

DanStan19.05.2007 20:59

Cu jocul pe care-l practica Steaua acum sansele de calificare in grupele CL sunt minime. Jucam prea lent si prea previzibil si e clar ca orice antrenor strain care va vedea doua casete cu Steaua va descoperi usor mijloacele prin care ne-ar putea incurca. Daca ne tremura chilotii si la un meci cu Pandurii atunci ce naiba vom face daca vom intalni in tururile preliminare echipe ca Dinamo Zagreb (4 brazilieni, unul a marcat 31 de goluri in 30 de meciuri), FC Salzburg (selectionata internationala, Trappatoni si Matthaus antrenori) sau FC Copenhaga (colcaie de internationali danezi si suedezi) ?

Blondynutza`_Stelista`19.05.2007 21:05
Din pacate ai dat cu batul in balta. Eu ti-am raspuns decent (te-am aparat chiar), acum chiar dovedesti ca esti blonda.

Da nu tie ti-am spus asa ... da nu gaseam comentariul lui ...

Scuze dar credeam ca iti dai seama ca nu la tine ma refer , ca nu tu te-ai referit ca' is blonda ...

Scuze daca te-am jignit !

bogdan19.05.2007 21:11
Cu jocul pe care-l practica Steaua acum sansele de calificare in grupele CL sunt minime. Jucam prea lent si prea previzibil si e clar ca orice antrenor strain care va vedea doua casete cu Steaua va descoperi usor mijloacele prin care ne-ar putea incurca. Daca ne tremura chilotii si la un meci cu Pandurii atunci ce naiba vom face daca vom intalni in tururile preliminare echipe ca Dinamo Zagreb (4 brazilieni, unul a marcat 31 de goluri in 30 de meciuri), FC Salzburg (selectionata internationala, Trappatoni si Matthaus antrenori) sau FC Copenhaga (colcaie de internationali danezi si suedezi) ?

Poate ca o face la misto, sa induca in eroare adversari :razz: Glumeam. Cred ca vor de fapt sa ascunda ca sunt o OROare.

alexmk1719.05.2007 21:11

Nu stiu daca Gigel Coman era apt de joc ca ar fi meritat sa joace! Si daca nu erau accidentati Ghionea si Radoi sigur ar fi intrat!

Antrenor mai mare ca Oli nu exista in LUME! A castigat un meci pregatit perfect!

Daca jucam cu juniori de 8-9 ani sau cu o echipa de femei jucam la fel de bine si dezinvolt!

Un joc cursiv si in viteza! Ce sa mai, am facut spectacol cu Pandurii! Au avut noroc ca au scapat cu 1-0 si nu au luat 11 sau 15! Ca ocazii am avut! Daca nu le-ati vazut este pentru ca erau inainte de meci si la pauza cand televiziunile baga publicitate!

Aooooooooooooooollllllllllllleeeeeeeeeeeeuuuuuuuuuu!

AJUTORRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR!

CE NE FACEM??? CA LA CUM JOACA Jiul NU PREA STIU DACA PUTEM SA NE APARAM UN MECI INTREG CU 12 INCHIZATORI SI SA SCAPAM FARA GOL!

DE ACUM INCOLO PUTEM SA NE NUMIM NU "VITEZISTII" CI "EXTRAORDINAR DE LENTISTII! SAU "SLOW-MOTIONISTII"!

SINGURA VITEZA PE CARE O VEZI LA Steaua ESTE ATUNCI CAND SE DECIDE SA INTRE CATE UN INCHIZATORO-FUNDAS!

SI PENTRU CEI CARE-SI FAC GRIJI CA NU INTRAM IN Liga CU ACEST JOC SA SE GANDEASCA LA UN LUCRU: TACTICA PERFECTA! LA CUM JUCAM, ADOARME ADVERSARUL IN PANTALONI SI SE CULCA PE TEREN, SI ATUNCI CINE DA GOL????? STEEEEEEEEAAAAAAAAAAUAAAAAAAAAAA, CU INCHIZATORI! DECI Oli E GENIAL SI NU IL INTELEGE NIMENI!

PS: NE-AM APROPIAT LA 8 PUNCTE DE Dinamo, DECI NU PREA SUNT 20 DE PUNCTE! SI DACA SCADEM GRESELILE CORPODENIENE SI ALTE MECIURI VICIATE IMPOTRIVA NOASTRA SI SCADEM CELE (MAXIM 3 GRESELI DE ARBITRAJ IN FAVOAREA NOSTRA) CRED CA AJUNGEM CAM LA 2 PUNCTE PESTE Dinamo!

danielc19.05.2007 21:13

Salut ! E prima oara cand scriu pe acest forum dupa ce de un an si ceva il citesc aproape zilnic. Sunt suporter al Stelei de cand ma stiu (am 28 de ani) .Primul meci pe care mi-l amintesc este din pacate un 4-6 cu Dinamo in cupa cand a a dat Lacatus 2 goluri .Nu-mi vine sa cred ce citesc pe acest forum in ultima vreme . Cum este posibil ca niste asa zis suporteri din cauza carora nu putem sa jucam pe stadion cu spectatori sa vorbeasca ??? De ce daca iti pui ca bou o gluga pe fata , stai cu spatele la la meci si injuri sau te bati cu jandarmii te crezi superior ? Vad ca este o adevarate cruciada impotriva celor care mananca seminte si se uita la meci . Vezi doamne daca nu sunt ultrasi o sa ajunga Steaua ca FC. national .Care este solutia : sa te bati ca tampitu' sau sa injuri o alta echipa sau jucatorii Stelei si sa te numesti ultras ? Eu am stat , am incurajat jucatorii si am mancat seminte si nu ma consider inferior asa numitilor ultras .Am plans de doua ori in viata mea din care o data dupa meciul cu Boro.Si eu am stat pe furtuna aia cu Villareal. De cand sunt in Bucuresti (meciul cu Aston Villa 96 sau 97) am fost la majoritea meciurilor Stelei si acum nu pot sa merg din cauza unor idioti . Imi pare rau sa folosesc un asemenea cuvant dar asta este adevarul . Ii vad cum comenteaza la adresa lui Olaroiu, Becali , jucatorilor si nu-mi vine sa cred : CUM ISI PERMIT ? Din cauza lor stam si ne uitam ca prostii la televizor . Sa o luam pe rand.

1. Olaroiu . Personal nu pot sa sufar stilul Stelei .Asta asa e . Dar

-sa il vad pe Zenga . Protasov sa joace un retur intreg fara Dica, Ghionea,etc, etc

-scopul scuza mijloacele .Daca fara Elton obtine rezultate asta e. Il baga la anul.

2. Becali . E un tampit . Asta asa e . Dar tine cu Steaua si baga bani in Steaua .Nu stiu cati tin minte perioada Paunescu . Eu imi amintesc . Cum scotea unul capul cum zbura in afara . Credeti ca daca pleca Becali o sa vina un stelist adevarat, plin de bani, diplomat , inteligent ????????? Sa fim seriosi . Sunt sanse mari sa vina unul mult mai rau decat Becali .Sunteti dispusi sa riscati ?

Sa va vad dupa ce terminam cu alt finantator pe locurile 5-6 cativa ani de acum inainte . Sa vedeti atunci comentarii!!!

Cei care il injura pe Becali si Olaroiu probabil sunt niste oameni cu o viata perfecta personala si profesionala . Ei nu gresesc niciodata . Nu suport sa merg la meci si niste pusti de 15-20 de ani pentru care idealul in viata e sa fie numit ultras sa nu ma lase sa ma uit la meci pentu ca eu sunt un semintar si el ditamai ultrasu. Uitati-va la Anglia si acolo a sa vedem adevarati suporteri (care e adevarat nu maninca seminte).

Daca Steaua nu s-ar fi dus in Liga anul sta va garantez eu ca Oli pleca fara tot circul asta . Nici eu nu pot sa sufar locul doi dar asta e e : nu poti fii tot timpul pe locul 1 . Si probabil daca Oli o sa ramina nu o sa avem stilul asta de joc si la anul .Asa e usor de zis : sa plece Becali,Oli sa v ina un alt investitor, antrenor cu care sa jucam perfect , terminam pe locul 1 ,Liga Campionilor, etc.

Eu personal daca este sa aleg intre niste huligani care tin cu Steaua dar din cauza carora nu pot sa vad si eu un meci pe stadion si Becali un bufon, om de inteligenta medie dar care baga bani in Steaua il aleg pe Becali . Sa nu se inteleaga ca as fii un votant al lui Becali pentru ca din punctul meu de vedere e un clown, un taran . Dar pentru Steaua a facut mult mai mult decat tampitii care injura, se bat , il fluiera pe Oli ca jocul nu e perfect . Ei sunt perfecti ??? Sunt aceiasi care acum un an si ceva il injurau pe Dica care din punctul meu de vedere e cel mai bun jucator al Stelei din ultimii ani.

O sa vedeti ce comentarii pro Oli,Becali o sa fie peste 2 luni cand Steaua va fii in Liga si Dinamo o sa fie cap de serie in UEFA si o sa chinuie sa treaca de grupe.

Imi pare rau ca am folosit cuvinte urate dar asa simt si asa scriu .

HAI Steaua !

RedStar19.05.2007 21:24

Ce naiba e asta cu Elton jucatorul meciului? Vreti circ, aveti circ!

leynad7219.05.2007 21:28
Da tu de unde stii mai leynad ce uitatura avea Iovan in momentul ala?Erai cumva complicele ,sau esti Romanitza? :mrgreen:

Acu serios,Oli o sa ne albeasca pe toti daca nu se cara!Nu pot sa cred ca are atata tupeu incat sa stea si la anul pe capul nostru...

Nu nene, eu sunt "procuroarea" !

Ideea e ca nu-s decat 2 variante :

1 - avea o uitatura de om speriat ca i s-a descarcat "scula"

2 - avea uitatura lui Rambo dupa ce a omorat toata Armata rusilor

Care din variante crezi tu ca i se potriveste lui Olaroiu ?

ariell19.05.2007 21:32

N-ar mai fi prea multe de spus dupa o noua mostra de joga bonita, chiar daca o sa luam locul doi ne imbatam cu apa rece, nu sunt sigur dar daca nu trecem de turul doi nu prindem nici UEFA, care fie vorba intre noi a ajuns precum cupa Romaniei o competitie prea slaba pentru vitejii nostri.

Daca pentru Pandurii care si-au propus sa plece cu goluri mai putine decat degetele la o mana de pe Ghencea, daca pentru ei jocul nostru a fost extrem de previzibil si doar lipsa lor de dorinta de a strica socoteala campionatului nu a facut ca deznodamantul meciului sa fie altul, stau si ma gandesc ca echipele care nu sunt cap de serie in preliminariile CL se roaga sa pice cu noi.

Asa cum Niculescu zicea mai in gluma mai in serios sa il lase pe el sa plece la tragerile la sorti pentru prelimanarii, asa cred ca se roaga si celelalte grupari se roaga sa pice cu noi, pentru ca din pacate suntem cel mai accseibil cap de serie cu care si-ar dori sa pice cineva.

Nu credeam ca o sa spun asta vreodata dar nu cred ca meritam sa merem in CL, cel putin nu anul acesta, cum nu meritam nici sa iesim campioni, poate nici javrele nu meritau dar nici noi.

Mai stau si ma intreb asa, ca tot dam vina si pe jucatori, cum a fost posibil ca aceeasi jucatori care au facut furori cu Lens, cu Samdoria sa devina de nerecunoscut, ok l-am pierdut pe Ogararu, dar in rest echipa a fost aceeasi, aceeasi baieti care ne incantau acum ne exaspereaza, pentru asta trebuie sa iti multumim Oli.....

Iar despre Elton ce sa mai zic, cred ca in sinea lui ii pare rau ca a venit la noi, dar in acelasi timp cred ca simte ceva pentru echipa asta, si asta cred ca se datoreaza in primul rand noua suporterilor, pentru ca sincer sa fiu au as fi vrut sa refuze sa intre pe teren, sincer mi-as fi dorit sa ii dea peste nas lui Oli, si daca nu reusim sa scapam de Oli ii doresc sa plece undeva unde este apreciat ca jucator, pentru ca ar fi pacat sa se piarda un jucator tanar si cu potential din cauza unor ambitii prostesti ale unora care fie se cred descendenti din nus ce mare atlet al crestinatatii sau posesori ai adevarului absolut in ceea ce priveste fotbalul.

Fotbalul este un sport este un joc, in care nu trebuie sa castigi tot timpul, in care mai si pierzi , dar conteaza cum pierzi in aceeasi masura ca si atunci cand castigi, fotbalul este si spectacol, bucurie de a juca, nu inseamna tone de dvd si biblioteci de manuale de specialitate, pentru ca incet incet ne indepartam de obiectul principal adica de minge.

La aceste pretentii o sa se ajunga sa fie obligatoriu ca jucatorii sa aibe cel putin doua trei masterate, un IQ de minim 130, incerc sa mi-l imaginez pe Banel care are o "privire foarte inteligenta " cu cat interes asculta prelegerile marelui strateg in pauzele cand nu mai are material sa faca o biluta doua.

Chelsea echipa supertacticizata, cat este de iubita ea de englezi in general ? Cate finale are de CL ?

Si de ce oare asta, sa fie si din cauza ca fotbalul este un joc care se castiga asa cum le-a scris Zenga baietilor pe tabla inaintea meciului cu Valencia si din cauza faptului ca trebuie sa mai joci si cu inima ?

O simpla parere personala, nimic mai mult......

bodanelu19.05.2007 21:36

-sa il vad pe Zenga . Protasov sa joace un retur intreg fara Dica, Ghionea,etc, etc

-scopul scuza mijloacele .Daca fara Elton obtine rezultate asta e. Il baga la anul.

n-ai cum sa-i vezi.. nu o sa mai vina la Steaua

2. Becali . E un tampit . Asta asa e . Dar tine cu Steaua si baga bani in Steaua .Nu stiu cati tin minte perioada Paunescu . Eu imi amintesc . Cum scotea unul capul cum zbura in afara . Credeti ca daca pleca Becali o sa vina un stelist adevarat, plin de bani, diplomat , inteligent ????????? Sa fim seriosi . Sunt sanse mari sa vina unul mult mai rau decat Becali .Sunteti dispusi sa riscati ?

nu tine cu Steaua. Orice stelist stie ce inseamna rivalitatea Steaua-Dinamo si nu-si punea fularul spurkat lat gat, mai ales pentru bani. Cea ce a facut el acolo se numeste prostitutie.

legat de Paunescu, el a distrus financiar clubul. Becali i-a distrus imaginea. Ce e mai greu de recuperat?

de ce neaparat trebuie sa avem investitor? modelul barca sau alte cluburi mari nu e bun? unde actionari sunt suporterii si clubul traieste din banii lor, drepturile TV si promovarea si vanzarea brand-ului? si brand-ul Steaua e unul dintre cele mai valoroase in Romania

Sa va vad dupa ce terminam cu alt finantator pe locurile 5-6 cativa ani de acum inainte . Sa vedeti atunci comentarii!!!

Cei care il injura pe Becali si Olaroiu probabil sunt niste oameni cu o viata perfecta personala si profesionala . Ei nu gresesc niciodata . Nu suport sa merg la meci si niste pusti de 15-20 de ani pentru care idealul in viata e sa fie numit ultras sa nu ma lase sa ma uit la meci pentu ca eu sunt un semintar si el ditamai ultrasu. Uitati-va la Anglia si acolo a sa vedem adevarati suporteri (care e adevarat nu maninca seminte).

Prefer o Stea pe locul 5-6 dar CURATA, decat una pe locul 1 sau 2 manjita de blaturi si de lacomia banilor din CL.

legat de suporteri, nu sunt ultras, am 22 de ani, sunt student la Politehnica si da, l-am injurat pe Becali si pe Oli.

nu mai fa comparatii cu Anglia, sunt la 20 de ani in fata noastra la tot. daca la ei isi punea conducatorul lu` Liverpool fular cu Chelsea la gat, a doua zi era plecat.

Eu personal daca este sa aleg intre niste huligani care tin cu Steaua dar din cauza carora nu pot sa vad si eu un meci pe stadion si Becali un bufon, om de inteligenta medie dar care baga bani in Steaua il aleg pe Becali . Sa nu se inteleaga ca as fii un votant al lui Becali pentru ca din punctul meu de vedere e un clown, un taran . Dar pentru Steaua a facut mult mai mult decat tampitii care injura, se bat , il fluiera pe Oli ca jocul nu e perfect .

Poti sa-l iei la tine :D noi nu-l mai vrem. ce a facut mai mult? doua merite mari le are: nu a vandut jucatorii si a facut stadionul, asta mai mult ca nu avea unde sa joace in CL. in rest ne-a tavalit pe unde a putut, nu a urmarit decat cresterea in sondaje.

O sa vedeti ce comentarii pro Oli,Becali o sa fie peste 2 luni cand Steaua va fii in Liga si Dinamo o sa fie cap de serie in UEFA si o sa chinuie sa treaca de grupe.

da se intampla asa, inseamna ca nu avem MANDRIE!

HAI Steaua !

aici iti dau dreptate!! :D

danielcristian19.05.2007 21:40
Nu nene, eu sunt "procuroarea" !

Ideea e ca nu-s decat 2 variante :

1 - avea o uitatura de om speriat ca i s-a descarcat "scula"

2 - avea uitatura lui Rambo dupa ce a omorat toata Armata rusilor

Care din variante crezi tu ca i se potriveste lui Olaroiu ?

Cred ca uitatura lui Oli e ceva de genul aceleia a lui Banel dupa "reusita" de pe Bernabeu,cand se uita saracu' spre poarta si nu vedea portaru'... :lol:

pda19.05.2007 21:42

Meciul cred ca a fost mai spectaculos in tribune decat pe teren. Se joaca meciuri mai ca lumea in Liga II (vezi Delta Tulcea - Gloria Buzau 7-1) decat porcaria asta care a fost azi, bine macar ca am castigat... jenibil evident. Nu stiu cati ati vazut Cupa Angliei, nici nu cred ca se pune problema sa comparam cele doua meciuri, bine hai sa nu exageram repriza a 2-a cu meciul Stelei, nu sufera comparatie. Tactica introducerea lui Ovidiu Petre privita prin prisma faptului ca Pandurii dominau clar jocul si trebuia sa tinem de rezultat. Hai sa fim domne seriosi, ce dracu e asta? Trebuia sa-i batem p-astia 3 4-0 nici sa nu iasa din jumatatea lor, au venit totusi cu o echipa decimata rau de tot. Ma intrebam de ce dracu era olitza asa ingandurat in timpul meciului, se intreba oare ce era in tribune daca nu era terenul suspendat?

Sforza19.05.2007 21:46
Salut ! E prima oara cand scriu pe acest forum dupa ce de un an si ceva il citesc aproape zilnic. Sunt suporter al Stelei de cand ma stiu (am 28 de ani) .Primul meci pe care mi-l amintesc este din pacate un 4-6 cu Dinamo in cupa cand a a dat Lacatus 2 goluri .Nu-mi vine sa cred ce citesc pe acest forum in ultima vreme . Cum este posibil ca niste asa zis suporteri din cauza carora nu putem sa jucam pe stadion cu spectatori sa vorbeasca ??? De ce daca iti pui ca bou o gluga pe fata , stai cu spatele la la meci si injuri sau te bati cu jandarmii te crezi superior ? Vad ca este o adevarate cruciada impotriva celor care mananca seminte si se uita la meci . Vezi doamne daca nu sunt ultrasi o sa ajunga Steaua ca FC. national .Care este solutia : sa te bati ca tampitu' sau sa injuri o alta echipa sau jucatorii Stelei si sa te numesti ultras ? Eu am stat , am incurajat jucatorii si am mancat seminte si nu ma consider inferior asa numitilor ultras .Am plans de doua ori in viata mea din care o data dupa meciul cu Boro.Si eu am stat pe furtuna aia cu Villareal. De cand sunt in Bucuresti (meciul cu Aston Villa 96 sau 97) am fost la majoritea meciurilor Stelei si acum nu pot sa merg din cauza unor idioti . Imi pare rau sa folosesc un asemenea cuvant dar asta este adevarul . Ii vad cum comenteaza la adresa lui Olaroiu, Becali , jucatorilor si nu-mi vine sa cred : CUM ISI PERMIT ? Din cauza lor stam si ne uitam ca prostii la televizor . Sa o luam pe rand.

Daca Steaua nu s-ar fi dus in Liga anul sta va garantez eu ca Oli pleca fara tot circul asta . Nici eu nu pot sa sufar locul doi dar asta e e : nu poti fii tot timpul pe locul 1 . Si probabil daca Oli o sa ramina nu o sa avem stilul asta de joc si la anul .Asa e usor de zis : sa plece Becali,Oli sa v ina un alt investitor, antrenor cu care sa jucam perfect , terminam pe locul 1 ,Liga Campionilor, etc.

Eu personal daca este sa aleg intre niste huligani care tin cu Steaua dar din cauza carora nu pot sa vad si eu un meci pe stadion si Becali un bufon, om de inteligenta medie dar care baga bani in Steaua il aleg pe Becali . Sa nu se inteleaga ca as fii un votant al lui Becali pentru ca din punctul meu de vedere e un clown, un taran . Dar pentru Steaua a facut mult mai mult decat tampitii care injura, se bat , il fluiera pe Oli ca jocul nu e perfect . Ei sunt perfecti ??? Sunt aceiasi care acum un an si ceva il injurau pe Dica care din punctul meu de vedere e cel mai bun jucator al Stelei din ultimii ani.

Imi pare rau ca am folosit cuvinte urate dar asa simt si asa scriu .

HAI Steaua !

Cu jocul asta veci nu o s-o vezi pe Steaua in Liga.

Si mai lasa-ne ca o sa fim pro Olaroiu si pro Becali, asta poate o sa fi tu. Eu unul nu am fost si nici nu o sa fiu vreodata vreun sutinator al celor doi si sunt convins ca multi dintre cei de aici simt la fel.

Iar daca in trecut au fost simpatizanti ai celor doi sunt convins le-a trecut simpatia de tot.

predatorpulse719.05.2007 21:51

@danielc,nimeni nu este perfect si eu unul nu ma pretind perfect,dar eu invat din greseli.

Spre deosebire de ce crezi tu,Oli nu a fost urat de la inceput. O mica minoritate a suporterilor stelisti l-au desconsiderat de la inceputul mandatului doi. Restul incet incet s-au convertit la acest mod de gandire pentru ca au vazut realitatea din teren,realitatea oferita de Olaroiu.

Olaroiu e urat in Ghencea pentru ca persista in ideile sale fixe,idei care nu sunt compatibile cu stilul Stelei si din cate vad nici cu jucatorii Stelei. Aceeasi partitura cu 2 inchizatori,cu minge lunga pe Victoras sau Thereau de unde se asteapta o deviere catre Vali Badea sau Dica si de acolo trebuie sa se descurce ei. Oli nu invata din greseli si asta se vede.

Mijlocasii nostri fie ei defensivi sau ofensivi au capatat un reflex defensiv extraordinar. Uitati-va la meciurile noastre si o sa vedeti cat de putin se ataca omul cu mingea la mijloc,mijlocasii nostri stau si se uita la jucatorul advers cum vine si nu intra la el ci se retrag incet incet sperand sa-l ajute colegul. Iar partea rea este ca daca mingea este castigata mijlocasii nostri fac 2 lucruri:

-dau mingea inapoi la fundasi sau portar

-dau minge lunga.

Majoritatea fotbalistilor Stelei nu mai stiu decat sa se apere,arata incredibil de stingheri cand trebuie sa atace,iar aici e vina lui Oli. Aceasta problema a jocului Stelei nu e de azi de ieri ci de un sezon intreg iar Oli nu a remediat nimic.

In privinta suporterilor tampiti care ne suspenda terenul ai dreptate aia nu sunt stelisti si nu vor fi niciodata,dar si comisiile astea sunt aberante,nu stiu sa ia alte masuri dar sa nu lase cu tribunele goale ca sufera toti suporterii Stelei din cauza catorva imbecili.

Becali este un tampit si a fost si inainte dar inainte nu se baga asa de mult la Steaua desi investea si inainte,cu timpul a devenit din ce mai prezent si in viata echipei si in tactica antrenorului si de atunci am inceput sa o luam noi in jos. Noi am luat-o in jos de la mijlocul sezonului trecut dar n-a bagat nimeni de seama pentru ca am luat campionatul chinuit. Iar daca Becali si Oli raman la echipa ne vom adanci si mai mult.

Oli a "beneficiat" de multe accidentari in acest sezon,dar de asta e antrenor ca sa faca o echipa decenta si la nevoie sa ceara jucatori la conducere,daca are coloana vertebrala.

El a esuat lamentabil in incercarea sa de a impune sistemul gandit de el la Steaua,se vede clar ca jucatorilor nu le place ce joaca,suporterilor la fel,doar pe el si pe Becali incanta jocul Stelei.

Zenga a avut o echipa mai slaba,cu un Dica in forma mai slaba decat a avut Oli,iar transferurile lui Zenga au fost jucatorii castigati la pocher Lovin,Baciu si Cristea. Protasov a facut o echipa buna si nici el n-a avut transferuri grozave la indemana. Oli desi a avut accidentati si transferuri multe aiurea,a beneficiat de jucatori buni la echipa cum ar fi Vali Badea,Thereau,Elton si daca l-ar fi jucat mai mult si pe Saban.

Singurul dezavantaj pe care l-a avut Oli e ca a jucat putine meciuri pe Ghencea.

Nu-l mai sustine pe Oli pentru ca si tu stii ca trebuie sa plece. Apreciem ce a facut la Steaua si ce a incercat sa faca dar nu a fost sa fie asa ca drum bun,Olaroiu.

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

bogdan19.05.2007 21:52
.......Orice stelist stie ce inseamna rivalitatea Steaua-Dinamo si nu-si punea fularul spurkat lat gat, mai ales pentru bani. Cea ce a facut el acolo se numeste prostitutie..................Becali i-a distrus imaginea. Ce e mai greu de recuperat?...............

Prefer o Stea pe locul 5-6 dar CURATA, decat una pe locul 1 sau 2 manjita de blaturi si de lacomia banilor din CL............... a facut stadionul, asta mai mult ca nu avea unde sa joace in CL. in rest ne-a tavalit pe unde a putut, nu a urmarit decat cresterea in sondaje.

Foarte corect si adevarat. Becali a patat numele si demnitatea noastra numai pentru interesul sau . Banii pe care i-a bagat in stadion sunt tot ai Stelei, nu trebuie sa-i purtati de grija, tot ce zic unii ca ar fi facut pentru Steaua , a facut-o pentru el. Iar noi.....ne-am pierdut identitatea. Ne vrem clubul inapoi, vrem sa nu mai murdareasca performantele trecute ale clubului cu practicile si caracterul sau infect. Vrem sa continuam sa fim mandri ca suntem Stelisti.

danielc19.05.2007 21:57
n-ai cum sa-i vezi.. nu o sa mai vina la Steaua

nu tine cu Steaua. Orice stelist stie ce inseamna rivalitatea Steaua-Dinamo si nu-si punea fularul spurkat lat gat, mai ales pentru bani. Cea ce a facut el acolo se numeste prostitutie.

legat de Paunescu, el a distrus financiar clubul. Becali i-a distrus imaginea. Ce e mai greu de recuperat?

de ce neaparat trebuie sa avem investitor? modelul barca sau alte cluburi mari nu e bun? unde actionari sunt suporterii si clubul traieste din banii lor, drepturile TV si promovarea si vanzarea brand-ului? si brand-ul Steaua e unul dintre cele mai valoroase in Romania

Prefer o Stea pe locul 5-6 dar CURATA, decat una pe locul 1 sau 2 manjita de blaturi si de lacomia banilor din CL.

legat de suporteri, nu sunt ultras, am 22 de ani, sunt student la Politehnica si da, l-am injurat pe Becali si pe Oli.

nu mai fa comparatii cu Anglia, sunt la 20 de ani in fata noastra la tot. daca la ei isi punea conducatorul lu` Liverpool fular cu Chelsea la gat, a doua zi era plecat.

Poti sa-l iei la tine :D noi nu-l mai vrem. ce a facut mai mult? doua merite mari le are: nu a vandut jucatorii si a facut stadionul, asta mai mult ca nu avea unde sa joace in CL. in rest ne-a tavalit pe unde a putut, nu a urmarit decat cresterea in sondaje.

da se intampla asa, inseamna ca nu avem MANDRIE!

aici iti dau dreptate!! :D

danielc19.05.2007 22:00

ai dreptate !!! Intr-o lume perfecta!!! dar eu vorbeam de real life !!!

ariell19.05.2007 22:04

Intr-un fel ma bucur ca astazi nu au fost suporteri pe stadion, pentru ca la cum a mers echipa, si la ce s-ar fi scandat impotriva lui Jiji cu siguranta ar mai fi dau o declaratie in genul celei de dupa meciul cu Ceahlaul iar suma pe care ar fi spus-o acum cu siguranta ar mai fi fost umflata cu cateva sute de mii de euro, :D

Luate-ar DNA o data GG !

x-man270219.05.2007 22:08

hai sa incercam ceva :

-Ghencea 40.000 de suporteri(sau pe aproape)

-echipa de start Cernea,Ghionea,Goian,Petre Marin,Nesu,Radoi,Nicolita, Elton,Dica,Thereau,Badea

-primul meci in CL (nu stiu adversarul)

-primul gol Thereau dupa o cursa de exceptie a lui Elton 3 driblinguri 3 adversari depasiti pasa si gol

-Dica transforma o lovitura libera 2-0

-tribunele exulta, o atmosfera de neuitat

-Radoi marcheaza si el dintrun penalti facut de Elton

-publicul (intre 8ani si 50ani) se ridica in picioare si isi aplauda favoriti

FINISH

Steaua-Sevilla 3-0

Antrenor : Gica Hagi

Finantator : ?

pentru ASTA TRAIESC

Steaua pentru TOTDEAUNA (sa dea D-zeu sa se implineasca)

fsoica19.05.2007 22:44

Prinde tot mai mult teren si printre noi ideea ca

Steaua a facut blaturi pe acest final de sezon.

Vin si intreb si vreau raspunsuri punctuale:

1. Ce meciuri ale Stelei le suspectati de blat?

2. Pe care arbitrii ii suspectati ca ar fi luat bani de la Becali si la ce meciuri?

3. La ce meciuri credeti ca a premiat Becali adversarii adversarilor directi pentru locul 2?

(vezi Rapid-Dinamo si Dinamo-CFR)

4. Credeti ca Becali a platit uneori si arbitrii in meciurile adversarilor directi pentru locul 2 (vezi Rapid-Dinamo)?

5. Credeti ca Becali a cumparat uneori jucatorii adversarilor directi (vezi CFR-Steaua)?

6. Pentru ca tot suntem in zodia sondajelor de opinie, ati pactiza vreodata cu rivalul de o viata pentru a va atinge scopurile?

P.S.

1.

Cred ca cu aceste intrebari am acoperit cea mai larga gama posibila de paranoia din mass-media :)

Mentionez ca personal nu mai imi permit sa am nicio parere, acum, in vremuri in care manipularea prin intermediul presei e in floare si mentionez ca sunt anti-Becali...

2. Multumesc adminilor sau softului pentru promovarea la gradul de "stelist infocat".

In ce conditii se produce? E ceva automatizat software sau manual, de catre admini?

danielc19.05.2007 22:50

Sa fac niste clarificari .

Nu sunt pro Oli ! Din punctul meu de vedere eu as vrea sa plece miercuri dupa ce ne va califica in CL si asta din cauza stilului de joc .Innebunesc si eu cand vad pasele laterale si pe Elton rezerva dar stau pana la sfarsitul campionatului si dupa aia tip si eu. Spunea cineva inainte ca prefera Steaua pe locul 5-6 curata decat pe locul 1-2 murdara . Really ? In primul rand Steaua pe locul 5-6 curata sau murdara nu e Steaua. Adica acum Steaua e murdara? Voi chiar credeti ce scriu ziarele sau ce zice Gigi ca a bagat 2 mil ? La cat de unghie in gat e stati linistiti !

Si comparatia cu actionarii de la Barca care baga bani in echipa e buna , problema e ca noi traim in Romania . Sa vedem cati o sa bage bani in Steaua din cei care vin pe stadion ! Si bani seriosi 5-6 milioane de lei vechi , minim, de om pe an, indiferent de rezultate .Ganditi-va la numarul de actionari necesari cu pareri diferite referitoare la tactica echipei .Sa vezi pe urma spectacol !

Care este importanta ca Gigi a bagat bani in Steaua pentru voturi ? Cei care il voteaza pe Gigi pentru ca a bagat bani in Steaua sunt idioti si cati pot sa fie de multi ?

La faza cu fularul a gresit. Atat il duce capul atat face . Problema este cine vine in locul lui. E usor de zis afara, problema este pe urma . Cine vine ??? Fat-frumos ?

UltrasInter19.05.2007 22:57

despre meci... nu prea sunt multe d spus.. vb cuiva.. a fost mai spectacol in tribune decat pe gazon ;))

Becali impresionat

Poziția lui Cyril Thereau (foto), "vreau sã rãmîn la Steaua, nu mã intereseazã nici o ofertã", l-a fãcut pe Gigi Becali sã-și schimbe atitudinea fațã de atacant. "M-a impresionat, Thereau e om de bazã la Steaua! Victoraș Iacob la fel, chiar și Elton e jucãtorul Stelei". Cu cîteva zile în urmã, Becali spusese: "Pe Thereau îl dau cu 1,5 milioane de euro. Vreau doar români în echipã!".

10 fetze...

ariell19.05.2007 23:21

Faza cu Steaua pe locurile 5-6 curat murdara nu e Steaua e ok, ne-am obisnuit ca Steaua sa fie pe primul loc, e normal asa, dar trebuie sa tinem cont de faptul ca de o ceva timp la noi in ograda lucrurile se cam fac asa dupa ureche cu nepotii cu verii, matusile unchii si mai stiu eu cine dreq

Ori iata ca au aparut niste baieti destepti care tac si fac, in timp ce unora le curg balele pe ecran asteptand cu nerabdare ultimele viziuni ale lui GG, ei se misca.

Un exemplu elocvent este Clujul, iar daca pe viitor ne asteptam sa fie mai bine lucrurile vor fi din ce in ce mai cenusii, fara o tactica bine pusa la punct, fara investitii serioase in grupele de juniori, fara un departament eficient de scouting, fara un management inteligent, sa scoatem bani si din piatra seaca, o sa ajungem sa ne uitam la stele.

Daca nu mai sunt Steaua, Dinamo, Rapid samd disponibile, asta nu inseamna ca nu se pot baga bani si in alte echipe, so vor mai aparea surprize gen Cluj, surprize pentru ca vor fi privite cu intelegere smechereasca, iar cand vor fi luate in serios va fi tarziu.

Cu atat mai mult ca refuzam sa intelegem ca nimeni nu se da la o parte cand joaca cu Steaua doar pentru ca noi suntem Steaua iar vederea tricourilor ros-albastre ii face sa faca pe ei pe adversari,

Asa cum noi punem suflet ca sa zic asa doar in meciuri gen Steaua-Dinamo, eventual Steaua-Rapid, restul le tratam cam de sus, vezi draga doamne noi suntem Steaua am jucat cu Real Madrid in Cl, si numai la auzul acestui pedigri adversari tre sa se piarda printre firele gazonului.

Nu este asa, si s-a vazut cate puncte am pierdut cu echipe "mici" in acceptiunea noastra, ca un paradox la nivel de nationale toti granzii au ajuns la concluzia ca in fotbalul actual nu mai sunt echipe mari si echipe mici, dar noi suntem Steaua si nu se aplica regula asta.

Uite ca se aplica si pana cand nu o sa belim ochii , ma refer aici la antrenor, jucatori si restul staff-ului care ar trebui sa le induca jucatorilor aceasta atitudine de a trata fiecare meci ca pe un derby, o sa mai pierdem multe puncte...

Daca mai mergem mult pe acest trend, curati sau nu o sa ajungem sa ne uitam cu jind chiar si la locurile 3-4

«145678»