Sa se hotarasca o data ( sa ramana amandoi ) ca eu fac cu inima si cu nervi!!!!!!!!!!
Sa se hotarasca o data ( sa ramana amandoi ) ca eu fac cu inima si cu nervi!!!!!!!!!!
Nu sunt avocatul ciobanului, dar chestia cu vandutul lui Thereau, e cusuta cu ata alba. Din ce am vazut eu la TV, un ziarist i-a spus ciobanului ca o echipa belgiana, ofera pentru francez 1,5 mil. Eur, iar ciobanul a spus, ca il dau in secunda 2, sa vina cu banii!!!!!(declaratia despre Elton nu am vazut-o).
Si acum o veste care va intrista multi suporteri(inclusiv pe mine), aseara la Telesport(cred ca au vazut mai multi) Olaroiu a declarat ca va ramane la Steaua si din vara!!!!!
Sper sa se razgandeasca.
Ba fato...i-al pe olica, tu si ceilalti sustinatori ai lui, si mergeti voi frumos pe la **** Timisoara....si stai acolo toti pana ajungeti in B cu el cu tot. Care e treaba ca a antrenat echipa cand am intrat in CL? chiar vreau sa evit faptele cum, ca a fost o calificare pe munca lui Zenga si Protasov. Chiar daca ar fi meritul lui olica....acum trebuie sa mergem in divizia C cu el? ca vezi Doamne "el ne-a dus in CL"? Pai daca ne lom dupa ce a facut fiecare pentru Steaua, acum ar trebui sa ii avem titulari meci de meci pe Lacatus, Dukadam, Hagi, Balin etc etc etc...NU ESTE ASA???? ca ei au facut istorie la Steaua.
Ai mintea creatza tu si toti ceilalti care baga fraza asta de clasa I-a "ati uitat BA ce a facut "X" pentru Steaua?'
Ideea este ca "a facut"...acum daca nu mai face ...sa se simta si sa se care. La Steaua este nevoie de sange proaspat, de performanta.
Ba baiatule, da' tu crezi ca performanta si rezultatele se obtin cu schimbarea contiunuua a antrenorilor??? Pai ce vrei, sa ajunga Steaua ca pechinezii?? Sa schimbe 4-5 antrenori pe sezon? I-a mai lasa-i pe Zenga si Protasov; astia au facut ce-au facut si au plecat. Oli a ramas cand toata lumea il critica. Eu cred ca asta are tupeu. Si ... daca Z si P au facur echipa Stelei, ei de ce nu au avut performante. Ca tot aud ca toate rezultatele lui Oli sunt puse rpd pe seama lu' Protasov si Zenga.
REVENITI-VA fratilor. Asa-i, Oli e defensiv... De fapt, ce dreaq inseamna pentru voi "defensiv"?? Pai cand suntem pe locul 2 la goluri marcate inseamna defensiv? Oli joaca italieneste. Cum atz fi vrut voi astia doritorii de spectacol sa joace cu ratatii aia de la Pandurii care si la 1-0 stateau cu kuru in poarta? Sa se urce peste ei si sa ia vr'un gol stupid ca la Constanta? Mai ganditi-va. Lasa-ti omul sa-si faca treba.
Din pacate nu sunt din Bucuresti, dar cateodata imi vine rau cand vad galeria. Pai cum pana mea sa il huidui pe Banel la 0-0 la meciul cu National?? Pai sunteti galerie?? Ultrasi?? O galerie trebuie sa ridice moralul jucatorilor. Pai ala moare pe teren mah.El si cu Para fug cel mai mult dintre toti. Cum draq sa-l huiduiti!!? Mai ganditi-va
@Deadly sa-ti zic ceva:
1) Oli e un sclav. E presul lu` Becali.
2) Oli ne-a dus pe locul 2 la foarte multe puncte distanta de Dinamo
3) Oli a pierdut ambele meciuri cu Dinamo. si mai dureros ca am pierdut in Ghencea dupa 18 ani, si la un scor de rahat
4) nu sa schimbam 4-5 antrenori pe sezon, dar i s-a dat prea mult credit. a avut la dispozitie un sezon si jumatate sa ne arate ce poate... si vad ca pentru unii locul 2 e o performanta...
5) la Steaua se vrea spectacol. te pot invita sa te uiti la meciurile din 86, sa vezi fotbal...
6) Banel nu e de aruncat, e de tinut pe banca vreo cateva meciuri sa-si revina... de 10 meciuri vad acelasi lucru la el: preluare in out, centrare din alergare in spatele porti sau centrare din corner in primul fundash.
@Deadly sa-ti zic ceva:
1) Oli e un sclav. E presul lu` Becali.
2) Oli ne-a dus pe locul 2 la foarte multe puncte distanta de Dinamo
3) Oli a pierdut ambele meciuri cu Dinamo. si mai dureros ca am pierdut in Ghencea dupa 18 ani, si la un scor de rahat
4) nu sa schimbam 4-5 antrenori pe sezon, dar i s-a dat prea mult credit. a avut la dispozitie un sezon si jumatate sa ne arate ce poate... si vad ca pentru unii locul 2 e o performanta...
5) la Steaua se vrea spectacol. te pot invita sa te uiti la meciurile din 86, sa vezi fotbal...
6) Banel nu e de aruncat, e de tinut pe banca vreo cateva meciuri sa-si revina... de 10 meciuri vad acelasi lucru la el: preluare in out, centrare din alergare in spatele porti sau centrare din corner in primul fundash.
Nu cred ca Oli e tipul omului sclav. Eu te intreb ceva: Ce se intampla daca pleca Oli cand eram pe locul 4?? Eu cred ca acuma ne bateam cu galatzu' pentru. Intertoto.
Tu zici ca ne-a dus pe locul doi; da.. acolo suntem acum. Dar de ce am ajuns acolo?? pentru. ca Steaua a jucat mai tot sezonul cu echipa a doua; dovada Lovin, care a fost lasat sa plece, nu si-a gasit echipa, iar acum e titular. Oare ce se intampla daca pleca Lovin in conditiile in care Radoi si O. Petre, Dica, e.t.c. .... bulangiul de Oprita erau accidentati in acelasi timp?
Pai hai sa facem o mica dezbatere. S-a facut o gramada de gargara in mass-media dupa ce i-a tras-o Radoi lu' ala in coaste. A fost un gest nesportiv, nimik de zis. Da' ati de ce cand paralizatu' ala de Rada de la rapid l-a rupt in doua pe Radoi de a stat asta juma de an pe bara nu a zis nimeni nik. Am impresia ca nu a luat nici macar galben. Pe Iacob l-au rupt aia de la national. Intrarea la Nesu din meciul cu Iasul a-ti vazut-o??? nici macar galben. Si ar mai fi. Pai toata lumea se plange ca nu joaca destul Elton. Pai ce vretzi, sa-i rupa astia picioarele?? Ati vazut cum a intrat ala de la national la el???Nu tre sa-l bage cu taranii. Si tre sa se obisnuiasca echipa cu el..Pai la primul lui meci, ala cu argesul, toti jucatorii Stelei se uitau hipnotizati la pasele pe care era in star asta sa le dea. Da' hai ca am luat'o pe aratura de la subiect.
Tu zici de meciurile din '86. da, da pe atunci nu erau atatea de castigat din fotbal. Pai locul doi l-am pierdut; acuma toti critica faptul ca Steaua se bate pe locul doi. Pai ce ar trebui sa faca? Sa-l dea cadou la feroviari? se bate pentru doi ca sa te bucuri tu la toamna cand o sa iasa din grupa. Si pentru bani. Nu-i normal??? pai ce, Steaua o fi singura care vrea in C.L. pentru bani? toate care joaca in c.l. joaca pentru bani...
las ca ne mai vdm pe forum ca n-am acum timp sa scriu tot
am spus si am sustinut ca nu trebuia demis in timpul sezonului... dar la sfarsitul lui da...
contraperformatele care le-a realizat il obliga sa-si dea demisia sau sa plece.
si legat de locul 2, vezi si declaratiile lu Gigi, cu 2 mils euro si Dan e stelist, sa faca echipa stramb...
am spus si am sustinut ca nu trebuia demis in timpul sezonului... dar la sfarsitul lui da...contraperformatele care le-a realizat il obliga sa-si dea demisia sau sa plece.
si legat de locul 2, vezi si declaratiile lu Gigi, cu 2 mils euro si Dan e stelist, sa faca echipa stramb...
Nu stiu daca 2 mil., da' Dinamo n-a batut degeaba pe c.f.r. Singurul care a vrut sa castige meciul ala de la Dinamo a fost Rednic. El a pus presiune pe conducatori si pe jucatori. Ca oaia a dat ceva, asta e clar. Era mai bine daca Dinamo vindea meciul si o sugeam noi?
La ce contraperformante te referi tu? a venit anul trecut si a dus echipa pe 1, dupa care a mers pana in semifinalele UEFA. Pai Steaua a castigat 2 campionate la rand. Tu crezi ca e bine sa demiti un antrenor la primul campionat ratat?
Eu personal cred ca la Steaua se incearca acum o strategie pe termen lung, si vom trage o prima linie la iarna, dupa tur. Si... atentie: daca Steaua va fi in iarna pe locul 1 in campionat si va fi facut o figura frumoasa in C.L., cred ca ar trebui sa va obisnuiti cu Olai, ca s-ar putea sa atinga un record de sezoane la rand a unui antrenor in Liga 1,
dar nu ti se pare corect sa se traga linie vara, cand se termina campionatul? de ce in iarna, cand deja e jucat jumatate din sezon, si daca nu o sa mergem bine, sansele sa ne revenim se injumatates...
legat de strategie pe termen lung, eu nu o vad. transferuri pe pile (vezi Coman), jucatori carora nu li se da nici o sansa ( Saban a gresit in meciul cu Real, cand l-a depasit Robinho... Radoi a gresit in meciul cu Dinamo, Elton)
ce facem, trasnferam jucatori de 34 de ani? sau 31?
la juniori nu se investeste... nu vad nici o strategie de viitor a clubului...
legat de contraperformante: meciurile cu Dinamo, punctele pierdute dupa meciuri groaznice....