OK vad ca aproape toti oamenii de pe forum, si toti stelisti in general il critica pe Oli. E clar a trebuie sa plec. Clar ca nu mai face fata rigorilor Stelei.Dupa ce am vazut Barca - Steaua(cand a transmis Sport.ro pe 7 mai) inima mi-a tresarit de bucurie, pielea mi s-a facut de gaina si m-am simtit mai mandru ca niciodata ca sunt stelist. Insa cand am vazut meciul cu National, cu Pandurii am revenit la realitatea trista de azi. Ca Steaua noastra nu mai joaca nimic. Si asta este principalul motiv pentru care Olaroiu trebuie sa plece: nu ne mai face mandri ca suntem stelisti!
Sa ne gandim putin cine vine in locul lui:
Hagi - un stelist adevarat
-are experienta ca antrenor, fiind pricipal la Nationala, Bursaspor, Galata si Poli
- singura lui performanta este castigarea Cupei Turciei(este drept un 5-1 cu Fener)
- patronul nu ar avea tupeu sa se bage peste el si ar fi iubit de suporteri
Dan Petrescu - si el un stelist adevarat
- a inceput de jos ca antrenor, la Sportul ( cu rezultate destul de bune), la rapid, la Wisla si acum a reusit sa creeze o echipa frumosa cu un joc spectaculos la Urziceni
- peste tot pe unde a fost a incercat sa implementeze un joc spectaculos echipei pe care a antrenat-o
- prea se lamenteaza tot timpul ca il fura arbitrii si este foarte impulsiv
Ilie Dumitrescu - stelist adevarat
- a antrenat cu succes cam toate echipele mari din Grecia
- are un stil de joc echilibrat, nici ofensiv nici devensiv
- nu a prea antrenat prin Romania si nu cred ca stie la ce mizerii se preteaza conducatorii cluburilor de la noi
- este un gentelman desavarsit
GRIGORAS - si el este stelist
- a jucat insa numai un an aici
- avut rezultate peste tot pe unde a fost(Farul si Otelul)
- a reusit sa duca echipele pe locul 2 desi nu avea un lot valoros
- a reusit sa promoveze jucatori tineri
- nu a antrenat niciodata vreo echipa mare, nu a avut presiune la club
Lacatus - un simbol al Stelei
- foarte iubit de suporteri, cred ca ar fi cel mai sustinut dintre toti
- nici patronul nu cred ca ar avea tupeul sa se bage peste el
- are rezultate foarte bune cu o echipa care anul trecut era in Divizia C cu doar 9 jucatoi
- pana la UTA nu a mai avut nicio echipa cu care sa aiba rezultate
- a mai fost in Ghencea si s-a certat cu conducatorii
Ei bine faza cu "merita o sansa" nu se potriveste niciunuia dintre ei . Anul viitor trebuie sa castigam titlul fara doar si poate. Trebuie sa intram in CL si trebuie neaparat sa castigam CUPA. Nu stiu care dintre cei enumerati mai sus ar fi in stare sa indeplineasca aceste obiective.
Dupa mine cel mai bine ar fi un tandem de antrenori(ca la Red Bull Salsburg), ceva de genul Dan Petrescu - Ilie Dumitrescu si cu Emerich Jenei director tehnic/