FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Pandurii 1-0

«15678»
undeshila19.05.2007 23:35
hai sa incercam ceva :

-Ghencea 40.000 de suporteri(sau pe aproape)

-echipa de start Cernea,Ghionea,Goian,Petre Marin,Nesu,Radoi,Nicolita, Elton,Dica,Thereau,Badea

este aproape de echipa ideala , si chiar daca sunt nu-s de acord cu idiotu de Olaroiu cu 3 inchizatori , aici joci cu unul (Radoi) dar daca te uiti atent n-ai mijlokas stanga ... nu cred ca se poate merge pe asa o varianta din start , se poate dk avem 2-0 sau dk suntem kondusi si nu mai avem nimik de pierdut , in rest cred ca-ar mai trebui un mijlokas stanga - Cristocea de ex , iar daca joci si cu Dica si cu Elton , atunci doar un atacant ... sau scos unul din cei 2 si jukat si ca Badea si ca Thereau

oricum 90% iti dau dreptate , mai putin partea cu Hagi antrenor ... dupa mine mai bun este pana si Dan Petrescu sau Ilie Dumitrescu ... Hagi pe unde a fost a facut prapad

P.S. total pe langa ce-ai scris tu ... s-a anuntat ca Steaua da 500.000 euro pe portarul Otelului ... am si eu 2 nedumeriri : akuma ce draku fac astia , ii transfera si rezerva lui Cernea ? si 2 ... ce mama dracu n-au intrat pe fir cu Dolha care mai este si liber de contract la vara si este destul de suparat pe rapid asa ca am avea oaresce sanse sa-l aducem

ariell19.05.2007 23:40

Prosport:

"Conducatorul din Ghencea va organiza o demonstratie, apelând la simboluri crestine, în care se va sarbatori cu mare fast calificarea Stelei în grupele celei mai importante competitii europene. "Daca vom intra în Liga Campionilor, voi organiza o manifestatie prin care voi plimba echipa într-un autocar descoperit si voi merge eu în fata tinând crucea. Daca dinamovistii sunt spartani si merg cu sabia înainte, eu voi tine crucea în fata razboinicilor mei", a spus Gigi"

De acord cu tine GG, dar as veni cu niste mici modificari la acest scenariu:

1.Crucea las-o in seama unui om calificat pentru asa ceva de preferinta un preot.

2. Daca totusi tii cu tot dinadinsu sa o porti nu ar fi rau daca ai face-o in pozitie orizontala, de preferat cu picioarele inainte tinand-o strans in mainile impreunate pe piept, poti sa il iei si pe Oli cu tine, cred ca ati avea loc amandoi sus pe Maybach.

3. Nu am nimic impotriva autocarului descoperit care sa mearga in urma voastra ducand echipa, singura rugaminte este ca jucatorii sa aiba si capetele descoperite pentru ca asa e crestineste....

Sa auzim de bine, Amin......

Mihai@Steaua20.05.2007 03:15
Prosport:

"Conducatorul din Ghencea va organiza o demonstratie, apelând la simboluri crestine, în care se va sarbatori cu mare fast calificarea Stelei în grupele celei mai importante competitii europene. "Daca vom intra în Liga Campionilor, voi organiza o manifestatie prin care voi plimba echipa într-un autocar descoperit si voi merge eu în fata tinând crucea. Daca dinamovistii sunt spartani si merg cu sabia înainte, eu voi tine crucea în fata razboinicilor mei", a spus Gigi"

De acord cu tine GG, dar as veni cu niste mici modificari la acest scenariu:

1.Crucea las-o in seama unui om calificat pentru asa ceva de preferinta un preot.

2. Daca totusi tii cu tot dinadinsu sa o porti nu ar fi rau daca ai face-o in pozitie orizontala, de preferat cu picioarele inainte tinand-o strans in mainile impreunate pe piept, poti sa il iei si pe Oli cu tine, cred ca ati avea loc amandoi sus pe Maybach.

3. Nu am nimic impotriva autocarului descoperit care sa mearga in urma voastra ducand echipa, singura rugaminte este ca jucatorii sa aiba si capetele descoperite pentru ca asa e crestineste....

Sa auzim de bine, Amin......

MARFA!!!

Lionheart20.05.2007 05:11

Citeam o declaratie a ciobanului dupa meci, vis-a-vis de Elton cum ca nu-l mai da!

Nu e de mirare,la cat abereaza asta.Sa de-a Dumnezeu sa se fi razgandit si sa ramana si Cyril si Elton!

Daca declaratia initiala cum ca ii da a fost "pe bune" inseamna ca prostestul nostru a avut ecou!

A mai zis si ca "e urat fara suporteri"...sa speram ca-i va da Dumnezeu mintea de pe urma(pe care nush daca a avut-o vreodata).

Sa nadajduim prieteni, ca miercuri va fi ultimul meci pe banca a lui olitza..sincer am ajuns sa mi-l doresc pe Gica Hagi desi n-a stralucit la capitolul performante ca antrenor.

Macar cu Hagi avem certitudinea ca nu ii face ciobanu echipa....off si la ce lot avem(si cu aia care vor mai veni) un antrenor bun ne trebuie si atat!

Mai ales ca la anul cine ia campionatul intra direct in grupele UCL!

Clar noi trebuie sa fim aia!!!!!!

Forza Steaua forever!!!!!

bodanelu20.05.2007 05:57
ai dreptate !!! Intr-o lume perfecta!!! dar eu vorbeam de real life !!!

Si vrei sa spui ca Spania e o lume perfecta?

Prinde tot mai mult teren si printre noi ideea ca

Steaua a facut blaturi pe acest final de sezon.

Vin si intreb si vreau raspunsuri punctuale:

1. Ce meciuri ale Stelei le suspectati de blat?

2. Pe care arbitrii ii suspectati ca ar fi luat bani de la Becali si la ce meciuri?

3. La ce meciuri credeti ca a premiat Becali adversarii adversarilor directi pentru locul 2?

(vezi Rapid-Dinamo si Dinamo-CFR)

4. Credeti ca Becali a platit uneori si arbitrii in meciurile adversarilor directi pentru locul 2 (vezi Rapid-Dinamo)?

5. Credeti ca Becali a cumparat uneori jucatorii adversarilor directi (vezi CFR-Steaua)?

6. Pentru ca tot suntem in zodia sondajelor de opinie, ati pactiza vreodata cu rivalul de o viata pentru a va atinge scopurile?

P.S.

1.

Cred ca cu aceste intrebari am acoperit cea mai larga gama posibila de paranoia din mass-media :)

Mentionez ca personal nu mai imi permit sa am nicio parere, acum, in vremuri in care manipularea prin intermediul presei e in floare si mentionez ca sunt anti-Becali...

2. Multumesc adminilor sau softului pentru promovarea la gradul de "stelist infocat".

In ce conditii se produce? E ceva automatizat software sau manual, de catre admini?

1) Vezi meciurile din tur. Steaua-Farul, Steaua-Vaslui.

2) Dragomir a declarat ca nu o sa mai avem probleme cu arbitri pana la sfarsitul campionatului... Oare de ce ni se acorda asa de usor penaltiuri?

3) aici nu pot sa raspund. Doar el stie, si sigur a premiat. Nu-i convenea sa terminam sub locul 2.

4) NU

5) Nu stiu

6) NU categoric.

PS. 2. E automat la un anumit numar de postruri ;)

Sa fac niste clarificari .

Nu sunt pro Oli ! Din punctul meu de vedere eu as vrea sa plece miercuri dupa ce ne va califica in CL si asta din cauza stilului de joc .Innebunesc si eu cand vad pasele laterale si pe Elton rezerva dar stau pana la sfarsitul campionatului si dupa aia tip si eu. Spunea cineva inainte ca prefera Steaua pe locul 5-6 curata decat pe locul 1-2 murdara . Really ? In primul rand Steaua pe locul 5-6 curata sau murdara nu e Steaua. Adica acum Steaua e murdara? Voi chiar credeti ce scriu ziarele sau ce zice Gigi ca a bagat 2 mil ? La cat de unghie in gat e stati linistiti !

Si comparatia cu actionarii de la Barca care baga bani in echipa e buna , problema e ca noi traim in Romania . Sa vedem cati o sa bage bani in Steaua din cei care vin pe stadion ! Si bani seriosi 5-6 milioane de lei vechi , minim, de om pe an, indiferent de rezultate .Ganditi-va la numarul de actionari necesari cu pareri diferite referitoare la tactica echipei .Sa vezi pe urma spectacol !

Care este importanta ca Gigi a bagat bani in Steaua pentru voturi ? Cei care il voteaza pe Gigi pentru ca a bagat bani in Steaua sunt idioti si cati pot sa fie de multi ?

La faza cu fularul a gresit. Atat il duce capul atat face . Problema este cine vine in locul lui. E usor de zis afara, problema este pe urma . Cine vine ??? Fat-frumos ?

Nu ma intereseaza ce scriu ziarele. dar cum sa nu zici ca Steaua e murdara cand ciobanelul se preteaza la declaratii de genul: Dan e stelist, face echipa stramb; Oli e prietenul meu, nu o sa ma bata la mine acasa. Toti ne acuza si-n stanga si-n dreapta. sa taca dracului din gura, sa plece.. sa faca ce vrea el, dar nu legat de Steaua.

Nu 10 actionari, ci 10.000 de suporteri actionari, care cotizeaza la o Steaua. Cu un management european care sa stie de unde sa scoata bani, nu un finantator care zice: Dau un milion de dolaaaaaaarrriiiiii si i-au locul doi care ma duce in CL.

Nu vrem Steaua ca o arma politica. Sunt destui idioti, mai vezi si cei de la tara care il vad un exemplu si iar o sa fim nevoiti ca in turul doi al alegerilor sa votam anti el, ca acum cativa ani...

Pot sa vina oricine, dar sa taca din gura. sa nu ne mai suspecteze toata lumea de blaturi, sa nu se mai faca campanie electorala la Stadion etc etc...

sanbk200220.05.2007 07:23
Sa fac niste clarificari .

Nu sunt pro Oli ! Din punctul meu de vedere eu as vrea sa plece miercuri dupa ce ne va califica in CL si asta din cauza stilului de joc .Innebunesc si eu cand vad pasele laterale si pe Elton rezerva dar stau pana la sfarsitul campionatului si dupa aia tip si eu. Spunea cineva inainte ca prefera Steaua pe locul 5-6 curata decat pe locul 1-2 murdara . Really ? In primul rand Steaua pe locul 5-6 curata sau murdara nu e Steaua. Adica acum Steaua e murdara? Voi chiar credeti ce scriu ziarele sau ce zice Gigi ca a bagat 2 mil ? La cat de unghie in gat e stati linistiti !

Si comparatia cu actionarii de la Barca care baga bani in echipa e buna , problema e ca noi traim in Romania . Sa vedem cati o sa bage bani in Steaua din cei care vin pe stadion ! Si bani seriosi 5-6 milioane de lei vechi , minim, de om pe an, indiferent de rezultate .Ganditi-va la numarul de actionari necesari cu pareri diferite referitoare la tactica echipei .Sa vezi pe urma spectacol !

Care este importanta ca Gigi a bagat bani in Steaua pentru voturi ? Cei care il voteaza pe Gigi pentru ca a bagat bani in Steaua sunt idioti si cati pot sa fie de multi ?

La faza cu fularul a gresit. Atat il duce capul atat face . Problema este cine vine in locul lui. E usor de zis afara, problema este pe urma . Cine vine ??? Fat-frumos ?

Da-mi voie sa te intreb ceva: inainte sa ajunga la Steaua , stiai ceva de acest cioban nenorocit? Il cunostea cineva? Daca te-as fi intrebat daca vrei sa plece Paunescu, ai fi spus ca nu are cine sa vina in locul lui, nu-i asa?

Ca sa incerc sa dau si raspunsuri, nu numai sa pun intrebari, cred ca se gasesc cel putin 100 oameni care sa vina sa ia Steaua-cea-degraba-facatoare-de-imagine , in ipoteza in care ar lasa-o ciobanul asta nenorocit.

O alta varianta ar fi ca Steaua sa revina la CSA Steaua, sa fie condusa de un manager ( cred ca Steaua se poate auto-finanta ) si sustinuta de "niste" generali. Pe de alta parte, mie mi-ar placea sa vina un fatarnic cum e Copos ( nu el, dar altul ca el ), care sa faca mii de lucruri pentru Steaua ( cum a facut ala pentru rapid ), din banii lui sau ai altuia, dar care in afara de performante sa aiba si o atitudine sanatoasa vizavi de suporteri si de tot ce inseamna acest club.

Bineinteles, IDEAL ar fi sa vina la conducerea clubului Hagi, Laca, Belo, Tudorel Stoica, Boloni, Gabi Balint, chiar si vandutul de Iordanescu. Cred ca ar avea si bani si cred ca ar fi grozav pentru noi, suporterii...bineinteles, ideal inseamna si ca e cel mai departe de a se materializa.

bogdan20.05.2007 08:17
.. asa patron asa suporteri...

Vazandu-ti postarea, iti dau dreptate. De suporteri ca voi nu avem nevoie. In 47 de ani de cand sunt stelist nu am intalnit suporteri mai de joasa speta ca unii suporteri (dealde diego) . Voi si cu ciobanu ati stirbit imagine clubului. Apropos, cas mai ai la gura?

cristi_mold20.05.2007 08:18

OK vad ca aproape toti oamenii de pe forum, si toti stelisti in general il critica pe Oli. E clar a trebuie sa plec. Clar ca nu mai face fata rigorilor Stelei.Dupa ce am vazut Barca - Steaua(cand a transmis Sport.ro pe 7 mai) inima mi-a tresarit de bucurie, pielea mi s-a facut de gaina si m-am simtit mai mandru ca niciodata ca sunt stelist. Insa cand am vazut meciul cu National, cu Pandurii am revenit la realitatea trista de azi. Ca Steaua noastra nu mai joaca nimic. Si asta este principalul motiv pentru care Olaroiu trebuie sa plece: nu ne mai face mandri ca suntem stelisti!

Sa ne gandim putin cine vine in locul lui:

Hagi - un stelist adevarat

-are experienta ca antrenor, fiind pricipal la Nationala, Bursaspor, Galata si Poli

- singura lui performanta este castigarea Cupei Turciei(este drept un 5-1 cu Fener)

- patronul nu ar avea tupeu sa se bage peste el si ar fi iubit de suporteri

Dan Petrescu - si el un stelist adevarat

- a inceput de jos ca antrenor, la Sportul ( cu rezultate destul de bune), la rapid, la Wisla si acum a reusit sa creeze o echipa frumosa cu un joc spectaculos la Urziceni

- peste tot pe unde a fost a incercat sa implementeze un joc spectaculos echipei pe care a antrenat-o

- prea se lamenteaza tot timpul ca il fura arbitrii si este foarte impulsiv

Ilie Dumitrescu - stelist adevarat

- a antrenat cu succes cam toate echipele mari din Grecia

- are un stil de joc echilibrat, nici ofensiv nici devensiv

- nu a prea antrenat prin Romania si nu cred ca stie la ce mizerii se preteaza conducatorii cluburilor de la noi

- este un gentelman desavarsit

GRIGORAS - si el este stelist

- a jucat insa numai un an aici

- avut rezultate peste tot pe unde a fost(Farul si Otelul)

- a reusit sa duca echipele pe locul 2 desi nu avea un lot valoros

- a reusit sa promoveze jucatori tineri

- nu a antrenat niciodata vreo echipa mare, nu a avut presiune la club

Lacatus - un simbol al Stelei

- foarte iubit de suporteri, cred ca ar fi cel mai sustinut dintre toti

- nici patronul nu cred ca ar avea tupeul sa se bage peste el

- are rezultate foarte bune cu o echipa care anul trecut era in Divizia C cu doar 9 jucatoi

- pana la UTA nu a mai avut nicio echipa cu care sa aiba rezultate

- a mai fost in Ghencea si s-a certat cu conducatorii

Ei bine faza cu "merita o sansa" nu se potriveste niciunuia dintre ei . Anul viitor trebuie sa castigam titlul fara doar si poate. Trebuie sa intram in CL si trebuie neaparat sa castigam CUPA. Nu stiu care dintre cei enumerati mai sus ar fi in stare sa indeplineasca aceste obiective.

Dupa mine cel mai bine ar fi un tandem de antrenori(ca la Red Bull Salsburg), ceva de genul Dan Petrescu - Ilie Dumitrescu si cu Emerich Jenei director tehnic/

leynad7220.05.2007 08:23

@deigo_cj

Mai intai de toate, ma surprinde analiza ta profunda...

Desi e posibil ca tu insuti sa ai nevoie de niste analize, si mai profunde...

Nu, Cristocea nu a cazut nici ca o curva si nici ca mama nimanui.

A cazut ca prosopu' de pe sarma.

A cazut ca smecheru', noroc ca avem arbitri valorosi in Liga I !

Si nu cred ca Badea e basinos.

Doar ca in unele situatii e mult prea egoist, mult prea individualist.

PS : Sper sa dispara mizeria ta de pe site !

Editat de moderatori:Diego_cj a luat ban de 5 zile pentru "analiza-i completa"

armanovici20.05.2007 09:08

EXECRABIL!

NU MAI SUPORT!

Cand vom juca iar fotbal?!??

Olaroiule te implor, prezinta-ti demisia miercuri seara!

bogdan20.05.2007 09:13
..........Si nu cred ca Badea e basinos.

Doar ca in unele situatii e mult prea egoist, mult prea individualist.

PS : Sper sa dispara mizeria ta de pe site !

Uneori poate ca exageram in afiramatii, dar imi sustin parerea. Badea este un jucator bun dar nu la nivelul la care este ridicat de unii si nici la nivelul de care are nevoie Steaua. Nicodata nu voi sustine un jucator care nu are viteza, care se uita numai in pamant, care nu-si verifica niciodata pozitionarea sa pe teren. Ca a marcat? Oare nu asta trebuie sa faca un atacant !!! De cate ori ceilalti 10 jucatori au muncit pentru a scoate o faza buna si le-a tratat superficial sau a stricat faza tocmai ca nu a fost atent pe teren. Incercati si contabilizati numai de cate ori este surprins in ofsait pentru ca nu este atent la joc. Un mare antrenor spunea acum multi ani ca esential la un jucator este sa priveasca intotdeauna pe teren, sa stie totdeauna unde se afla si pe cine are in preajma, cui ii poate pasa si ce ar putea face cu mingea in momentul in care o primeste. Hagi a fost un mare jucator tocmai pentru ca juca cu privirea in teren, Marcel Raducanu la fel. Cand esti jucator nu este nevoie sa-ti privesti picioare si exemplul cel mai bun il aveti in Elton. Capul sus si picoarele isi fac treaba. Acest lucru nu o sa-l vedeti la Badea. Este bun pentru nivelul campionatului nostru, dar atunci cand intalneste o aparare organizata nu mai face fata. Defapt asta este marea problema a Stelei, nu avem jucatori cu "gandire fotbalistica" daca ii putem spune asa.

bad_joke20.05.2007 09:29

A fost introdus prea tarziu Elton acuma numai pot spune de ce nu-l scoate de exemplu pe Croitoru,pentru ca pana acuma ziceam de ce nu intra baiatu ala,ar fi absurd,dar eu zic ca la bagat mult prea tarziu pe Elton,dar sincer s afiu am fost surprins de faptu ca la bagat pana la urma pe brazilian,io credeam ca fara public nu va intra deloc,ati vazut cum a preferat sa il bage pe Dica care nu era refacut in loc sa-l bage pe'' micutz''dar astae antrenoru,eram sigur ca nu are curaj si asa si-a calcat pe suflet sa-l bage pe un jucator care nu fcae faza defensiva,trebe ''apreciat'' pentru lips ade frica:)))

dI@bL020.05.2007 09:31

Becali impresionat

Poziția lui Cyril Thereau (foto), "vreau sã rãmîn la Steaua, nu mã intereseazã nici o ofertã", l-a fãcut pe Gigi Becali sã-și schimbe atitudinea fațã de atacant. "M-a impresionat, Thereau e om de bazã la Steaua! Victoraș Iacob la fel, chiar și Elton e jucãtorul Stelei". Cu cîteva zile în urmã, Becali spusese: "Pe Thereau îl dau cu 1,5 milioane de euro. Vreau doar români în echipã!".=>stelisti.ro

S a desteptat oieru',aq sunt oameni d baza astia(km asa e)da d cate ori s a razgandit el nu m ar mira s ai vanda.sper sa nu.....Forza Steaua!!!

bogdan20.05.2007 09:35
................

S a desteptat oieru',aq sunt oameni d baza astia(km asa e)da d cate ori s a razgandit el nu m ar mira s ai vanda.sper sa nu.....Forza Steaua!!!

Nu as crede, dar mai stii :shock:

costy_k1_G.20.05.2007 09:35

Numai suport il vreau pe Protasov....il inteleg pe Oli ca ii lipsesc jucatorii titulari dar totusi se putea mult mai bine decat ce sa vazut aseara. Meciul de aseara a fost ca un antrenament prost nici nu se mai pune problema de un meci oficial...

bogdan20.05.2007 09:39
Numai suport il vreau pe Protasov....il inteleg pe Oli ca ii lipsesc jucatorii titulari dar totusi se putea mult mai bine decat ce sa vazut aseara. Meciul de aseara a fost ca un antrenament prost nici nu se mai pune problema de un meci oficial...

Din fericire nu au atacat cei de la Panduru ca altfel, cine stie daca nu o luam :oops:

el_g20.05.2007 10:15
OK vad ca aproape toti oamenii de pe forum, si toti stelisti in general il critica pe Oli. E clar a trebuie sa plec. Clar ca nu mai face fata rigorilor Stelei.Dupa ce am vazut Barca - Steaua(cand a transmis Sport.ro pe 7 mai) inima mi-a tresarit de bucurie, pielea mi s-a facut de gaina si m-am simtit mai mandru ca niciodata ca sunt stelist. Insa cand am vazut meciul cu National, cu Pandurii am revenit la realitatea trista de azi. Ca Steaua noastra nu mai joaca nimic. Si asta este principalul motiv pentru care Olaroiu trebuie sa plece: nu ne mai face mandri ca suntem stelisti!

Sa ne gandim putin cine vine in locul lui:

Hagi - un stelist adevarat

-are experienta ca antrenor, fiind pricipal la Nationala, Bursaspor, Galata si Poli

- singura lui performanta este castigarea Cupei Turciei(este drept un 5-1 cu Fener)

- patronul nu ar avea tupeu sa se bage peste el si ar fi iubit de suporteri

Dan Petrescu - si el un stelist adevarat

- a inceput de jos ca antrenor, la Sportul ( cu rezultate destul de bune), la rapid, la Wisla si acum a reusit sa creeze o echipa frumosa cu un joc spectaculos la Urziceni

- peste tot pe unde a fost a incercat sa implementeze un joc spectaculos echipei pe care a antrenat-o

- prea se lamenteaza tot timpul ca il fura arbitrii si este foarte impulsiv

Ilie Dumitrescu - stelist adevarat

- a antrenat cu succes cam toate echipele mari din Grecia

- are un stil de joc echilibrat, nici ofensiv nici devensiv

- nu a prea antrenat prin Romania si nu cred ca stie la ce mizerii se preteaza conducatorii cluburilor de la noi

- este un gentelman desavarsit

GRIGORAS - si el este stelist

- a jucat insa numai un an aici

- avut rezultate peste tot pe unde a fost(Farul si Otelul)

- a reusit sa duca echipele pe locul 2 desi nu avea un lot valoros

- a reusit sa promoveze jucatori tineri

- nu a antrenat niciodata vreo echipa mare, nu a avut presiune la club

Lacatus - un simbol al Stelei

- foarte iubit de suporteri, cred ca ar fi cel mai sustinut dintre toti

- nici patronul nu cred ca ar avea tupeul sa se bage peste el

- are rezultate foarte bune cu o echipa care anul trecut era in Divizia C cu doar 9 jucatoi

- pana la UTA nu a mai avut nicio echipa cu care sa aiba rezultate

- a mai fost in Ghencea si s-a certat cu conducatorii

Ei bine faza cu "merita o sansa" nu se potriveste niciunuia dintre ei . Anul viitor trebuie sa castigam titlul fara doar si poate. Trebuie sa intram in CL si trebuie neaparat sa castigam CUPA. Nu stiu care dintre cei enumerati mai sus ar fi in stare sa indeplineasca aceste obiective.

Dupa mine cel mai bine ar fi un tandem de antrenori(ca la Red Bull Salsburg), ceva de genul Dan Petrescu - Ilie Dumitrescu si cu Emerich Jenei director tehnic/

Dintre toti care i-ai amintit mai sus cel mai bine ar fii sa ramana Olaroiu(nu sunt sustinator si nu-mi place antrenorul). si as avea o rugaminte... pe Hagi nu-l mai numiti antrenor ..poate ar trebui sa fie secundul cuiva sau sa se duca intr-o Liga inferioara ..dar Hagi e Hagi el se crede rege si nu vrea sa coboare cu picioarele pe paman,t daca ramane asa increzut o sa moara un anonim

il_scorpio20.05.2007 10:48

Vreau sa spun ceva foarte important: nu stiu daca voi ati urmarit toate declaratiile lui Gigi din ultima vrreme io le-am urmatit: ciobanul si-a dat seama ca a calcat serios pe bec....si ca nu o sa mai primeasca nici un vot....ma rog o sa piarda f f mult....si acum incearca sa redreseze situatia....ii pastreaza pe Thereau si Elton pentru ca sunt f iubiti de suporteri, cumpara multi jukatori....organizeaza nu styu ce petrecere daca ne calificam in Liga. Ce zicety de asta.....parsiv ca intotdeauna....!!!

bogdan20.05.2007 10:52
Vreau sa spun ceva foarte important: nu stiu daca voi ati urmarit toate declaratiile lui Gigi din ultima vrreme io le-am urmatit: ciobanul si-a dat seama ca a calcat serios pe bec....si ca nu o sa mai primeasca nici un vot....ma rog o sa piarda f f mult....si acum incearca sa redreseze situatia....ii pastreaza pe Thereau si Elton pentru ca sunt f iubiti de suporteri, cumpara multi jukatori....organizeaza nu styu ce petrecere daca ne calificam in Liga. Ce zicety de asta.....parsiv ca intotdeauna....!!!

Poti sa intelegi sau sa crezi ceva din spusele ciobanului?

Dragoshel20.05.2007 10:52

Este normal, ca oricine care este in politica "isi ingrijeste" imaginea ;), si are N fete.Acum noi nu trebuie sa ne lasam pacaliti de el, pentru c ala anul , iar o sa fie la fel, sau chiar mai devreme:D

bogdan20.05.2007 10:55

Vai de viata noastra. Nu tin minte in 40 de ani sa mai fi trecut printr-o astfel de perioada. A fost Steaua si pe locul 8 dar tot eram un nume si aveam demnitate.

FlasHUL20.05.2007 11:42
acuma ii ZEROLI dar cand am intrat in Champion League o fost bun ...

Lasa-ti de dorit sincer ... Ii om si poate gresi la fel ca noi toti ...

Ba fato...i-al pe olica, tu si ceilalti sustinatori ai lui, si mergeti voi frumos pe la **** Timisoara....si stai acolo toti pana ajungeti in B cu el cu tot. Care e treaba ca a antrenat echipa cand am intrat in CL? chiar vreau sa evit faptele cum, ca a fost o calificare pe munca lui Zenga si Protasov. Chiar daca ar fi meritul lui olica....acum trebuie sa mergem in divizia C cu el? ca vezi Doamne "el ne-a dus in CL"? Pai daca ne lom dupa ce a facut fiecare pentru Steaua, acum ar trebui sa ii avem titulari meci de meci pe Lacatus, Dukadam, Hagi, Balin etc etc etc...NU ESTE ASA???? ca ei au facut istorie la Steaua.

Ai mintea creatza tu si toti ceilalti care baga fraza asta de clasa I-a "ati uitat BA ce a facut "X" pentru Steaua?'

Ideea este ca "a facut"...acum daca nu mai face ...sa se simta si sa se care. La Steaua este nevoie de sange proaspat, de performanta.

cristi_mold20.05.2007 12:22
ati vazut cum a preferat sa il bage pe Dica care nu era refacut in loc sa-l bage pe'' micutz''dar asta e antrenoru,eram sigur ca nu are curaj si asa si-a calcat pe suflet sa-l bage pe un jucator care nu face faza defensiva,trebe ''apreciat'' pentru lipsa de frica:)))

Un jucator care nu face faza devensiva. Pai inainte sa il aduca pe Elton spunea ca are nevoie de un jucator care sa dea fantezie atacului Stelei, care sa stie sa dribleze, care sa verticalizeze, sa dea o pasa buna. Pai ce naiba ii trebuie lui Olaroiu, un Maradona in atac si Makelele in aparare. Dom'le mare antrenor Olaroiu, pe ce caseta a-ti vazut dvs. un asemenea jucator!!!!!!???????????????????????????????????????

Taker20.05.2007 12:26
Becali impresionat

Poziția lui Cyril Thereau (foto), "vreau sã rãmîn la Steaua, nu mã intereseazã nici o ofertã", l-a fãcut pe Gigi Becali sã-și schimbe atitudinea fațã de atacant. "M-a impresionat, Thereau e om de bazã la Steaua! Victoraș Iacob la fel, chiar și Elton e jucãtorul Stelei". Cu cîteva zile în urmã, Becali spusese: "Pe Thereau îl dau cu 1,5 milioane de euro. Vreau doar români în echipã!".=>stelisti.ro

Sa se hotarasca o data ( sa ramana amandoi ) ca eu fac cu inima si cu nervi!!!!!!!!!!

aleena7820.05.2007 17:50

forzateaua

Sa se hotarasca o data ( sa ramana amandoi ) ca eu fac cu inima si cu nervi!!!!!!!!!!

steagsimplu

«15678»