Macar a fost penalty sau iar a cazut Cristocea ca curva?
vai shamar...noi tot timpu sta la mila cuiva?>?> Becali isi bate joc de Steaua ....Olaroiu nu are mare vina ..dupa parerea mea are si el o parte dar nu intratat ca Becali ...am ajuns sa ne rugam de javre sa bata o echipa ..iar akuma sa castigam un meci cu o echipa la retrogradare printr`un penalty ...rusine !!!
Jucam praf ~X(,X( si cu Pandurii trebuie sa jucam asa :-J, cu 2 inchizatori
((, Baga-l bai Oli pe Elton, da-o draq de treaba, ca ala nu se numeste fotbal ce joaca echipa, TURCA
)
Tot stadionuuul , tot stadionuuul ....................
Ole ole ole ole Eltoooon , Eltooonnn
-4 fundasi tin degeaba un atacant de la Pandurii .
-fundasii de pe benzi nu conteaza in atac
-peste 50% din meci sunt faulturi si outuri
-nici un jucator de la Steaua nu poate dribla un adversar fara sa cada
-mai sunt si 2 mijlocasi defensivi sa fie sigura defensiva intr-un asa meci
-nu exista mijlocasi care sa poate face schimbari de directii rapide si precise .daca incearca mereu dau pasa prea lunga
Cum altfel decat din penalty ar putea da gol Steaua ?
In fotbalul asta modern nu prea regasesc jocul Stelei . Steaua lui Hagi din trecut e la ani lumina evolutie de Steaua lu Jiji .
Forza Steaua !! (cat timp au masa se pot numi o forta ,ca de acceleratie nu se pune problema)
O avut grija Gigi si de meciu asta. Un penalti penibil, si o repriza penibila care deja devine clasica pentru Steaua. Presimt dupa pauza urm schimbari : Cristocea -> Ovidiu Petre
Paraschiv -> Gigel Coman si in min 88 Iacob -> Dica. Rezultatul asta de 1-0 trebuie aparat cu orice pret.
I-a atins ala piciorul lui Cristocea,dar cred ca 8 din 10 nu dadeau fault.Nu vreau sa castigam asa,e o rusine!Sa intre Elton si Dica,ca m-am saturat de circul facut de Cristocea ,care e un pomanagiu innascut.Cauta tot timpul faultul adversarului,in loc sa incerce sa continue actiunea.
Si Badea asta, cand alearga numara firele de iarba... Da-o in papucii mei de treaba. Adevarati jucaturi sunt prezenti tot mereu cu privirea pe teren. Sa va uitati la Elton , daca il baga, cum sta numai cu capul pe sus sa vada unde sunt jucatorii.
Rusine !! Rusine !!
Daca luam locul asta 2, pentru mine o sa fie un motiv de rusine, in nici un caz de bucurie !
Asa am ajuns ? Cersim penalty, meci de meci ? Stam la mila arbitrului ?
Ma ce plm comentati atata de jucatori??? "Cristocea curva" "Badea basinos" daca te gandesti bine fraiere Badea ne-a scos de atatea ori din kkt.
Asta e...nu avem antrenor....dar asta nu inseamna ca sunt praf jucatorii
...nu mai faceti afirmatii din astea la jucatori...mai ales la Badea care ne-a scos din kkt de nenumarate ori.Asa faceati voi astia pamfletari si cu Dica...canz zbierati si il injurati ca disperatii ca vezi doamne nu alerga.
Cat despre Cristocea...cum draq poti sa zici"macar a fost penalty sau a cazut ala iar ca o curva" pai tu nici nu te uiti la meci si faci afirmatii???
In alta ordine de idei,Mihai Stoichita a zis ca el daca ar fii fost antrenor primul lucru la pauza era introducerea lui Elton sau a lui Dica.Sunt curios ct de antrenor e zeroli sa isi dea seama de ce avem nevoie.
Ha ha ha ha si iarasi ha !
Ce rusine !
Ia zi broscali, meciu' asta cat a mai costat ?
Nu numai penalty-ul, toata prestatia arbitrului il da de gol...
Galbene, faulturi...aiurea !
Ce echipa magnifica formata numai din romani !
Pazea UCL, ca venim !
Propun la pauza sa intre Coman si O.Petre in locul lui Badea si Iacob.
Sa nu ne dea astia gol, nu de alta !
Ultima schimbare pastrata pentru prelungiri, sa nu avem emotii...
Fac pariu ca aia raman in 10.
Cam asa arata Steaua dupa chipul si asemanarea patronului.
.........FORZA Elton.........Oli il vrem pe Elton
Hai las-o dracu' a zis si Stoichita ca a fost penalty,si chiar a fost,l-a lovit in picior.Nu a vrut niciun moment sa dea in minge ,nici n-a atins mingea ,ci doar piciorul.
E un joc urat ,ce sa-i facem,avem vina de a avea unele valori care in ciuda unor astfel de tactici falimentare reusesc uneori sa ne castige meciul,suntem prea buni pentru a cadea sub 2.Trebuie sa recunoastem:celelalte echipe nici nu se compara cu Steaua si oricat de prost am juca sub 2 nu cadem nici morti.[echipele bune castiga si cand sunt slabe! ]![]()
Dar anul acesta ne-am meritat palma,mai precis:pierderea titlului in fata javrelor.
Regretul e ca la ce jucatori avem ar fi trebuie sa inceapa "hegemonia" mult trambitata.
Bravo Oli,Bravo Becali,Bravo FRF,Bravo Mitica.SUNTETI EUROPENI,CU TOTII!
JUCATI FOTBAL
Schimbare Iacob - Ovidiu Petre,Croitoru -Coman :shock:
am fost cel mai calm, nu l-am atacat pe Olaroiu, l-am aparat, am fost optimist.. dar nu mai pot... simt ca inebunesc... jucam cu 2 inchizatori, cu marea putere Pandurii?????
simt ca explodez.. simt ca tre sa ma duc la stadion si sa le dau in cap la toti.. incepand de la patron pana la antrenor... ii urasc pe toti, pe toti sclavii din conducere si pe cel care pute a oaie...
Pleacati din Ghencea toti... lasati-ne echipa... e a noastra... e a noastra nu jucaria electorala a voastra mui######.. nu va mai suport...
ps. sunt beat!
Daca nu jucam si cu Ov Petre n-avem ambitie....
Jucam penibil...si nu cred ca a fost penalti la Cristocea!Olitza nu-l baga nici daca-l impusti pe Elton!Cata nesimtire...imi este sila de ce se intampla acum la Steaua...
eu nu mai suport sa castigam in felu asta.....mai bine pierdem cu demnitate.....
@Ultrass25
ai dreptate ...vin toti fraierii si se leaga de jucatori ...jucatorii n`au nici o vina ca Becali ii un oier si ca Olaroiu cainele lui de paza ....daca sunteti stelisti adevarati[ceeace depsre unii de aicea nu se poate zice] nu va mai luati de jukatori ca n`au nici o vina
FORZZA Steaua ORICE`AR FII !! [fiti suporteri adevarati nu doar la gol aplaudati] steagcruce2 ![]()
![]()
Ma ce plm comentati atata de jucatori??? "Cristocea curva" "Badea basinos" daca te gandesti bine fraiere Badea ne-a scos de atatea ori din kkt.Asta e...nu avem antrenor....dar asta nu inseamna ca sunt praf jucatorii
...nu mai faceti afirmatii din astea la jucatori...mai ales la Badea care ne-a scos din kkt de nenumarate ori.Asa faceati voi astia pamfletari si cu Dica...canz zbierati si il injurati ca disperatii ca vezi doamne nu alerga.
Cat despre Cristocea...cum draq poti sa zici"macar a fost penalty sau a cazut ala iar ca o curva" pai tu nici nu te uiti la meci si faci afirmatii???
In alta ordine de idei,Mihai Stoichita a zis ca el daca ar fii fost antrenor primul lucru la pauza era introducerea lui Elton sau a lui Dica.Sunt curios ct de antrenor e zeroli sa isi dea seama de ce avem nevoie.
Cum a cazut Cristocea la meciu cu Unirea? Cum a cazut Cristocea la meciu cu Vaslui din tur? Ia sa fii atent cum cade la fiecare contact! Si dupa aia o savezi.... Nu zic ca e fotbalist prost... dar cade ca o curva!
Bai baieti..cred ca nu vedem piticul atomic in teren asta seara.
Sunt goale tribunele, nu le este rusine de nimeni-sunt lei paralei!
Poate totusi macar 5-10 min acolo...Elton si Dicanu??
Ce kk-at de joc este asta? Nu avem nici ocazii. Vai de Steaua noastra.
HUUUUUUUUUUUUUUUUUUUO BAAAAAAAH OIERULEEEEE >...SUGI MIEEEELUUUUU MARS DRAQ DE LA Steaua CU TOATA TURMA TA DE OI HANDICAPATE SI CU GRIVEIUL ASTA DE ANTRENOR>>>FMMMM !!!!!!!!!!
Dar meritau Pandurii victoria? Deja deliram,v-a facut praf Jiji.Noroc de unele valori care intr-adevar SUNT jucatori de fotbal.
A fost penalty 100%, l-a lovit in picior fara nicio intentie in a lovi mingea,singurul gand al fundasului fiind sa-l impiedice sa joace mingea.Hai Steaua!