Sunt multi care vor ca si Becali sa plece. I-as intreba, pe cine vor in locul lui?![]()
Pe Ion Tiriac... sau mai e unul ...pe Irinel ![]()
Sunt multi care vor ca si Becali sa plece. I-as intreba, pe cine vor in locul lui?![]()
Pe Ion Tiriac... sau mai e unul ...pe Irinel ![]()
scuze pentru dublu post.S-a apucat cineva sa stearga tastatura de praf si a apasat ce nu trebuie ![]()
asa e
galeria s-a auzit mai bine ca niciodata, dar nici la Unirea nu are cine sa cante
Dap greseala de arbitru , dar cand a fost facut praf meciul cu UTA , tot aia a fost
imi pare bn ca am castigat meciul asat dar din pacate a castigat si clujul iar Dinamo o va lasa mai moale in meciul cu CFR fiindca nu o vor pe Steaua cu ei in CL ca na iar lua fata Steaua si practic nu ar mai exista Dinamo...Oli este tampit cumva si nu stiam eu de il tine pe banca pe Elton si il baga pe Coman in locul lui Ochirosii sau face pe prostul el chiar nu isi da seama ca Elton are valoare si o poate ajuta pe Steaua chiar asa prost il crede si pe MM ca el l-a adus a fgacut greseli in transferuri dar nu si asat ..dak nu avea Elton valoare nu il mai vroia Dinamo si alte cluburi imi pare super rau pentru el ca e tanar si ar putea ajunge un mare jucator dar cat timp va sta pe banca la Steaua nu va exista si Dica a zis ca e apt de joc si ca isi doreste sa joace sau sa fie macar rezerva da na cum sa il treaca Oli pe el rezerva cei mai buni de la Steaua au ajuns sa stea pe banca si cei care nu merita sunt in teren si dorm pe ei asat nu e Steaua noastra e a lui Jiji care e transformato aproape intr-un gunoi... Steaua a dezamagit pe toata lumea acest sezon si ce dak se califica in Cl se mai face si de rusine pe acolo la felul cum e condusa si jucatorii umpluti de bani chiar dak nu merita de asta li s-a urcat la cap as prefera sa stea aks si sa mearga altcineva sa vada si alti cum e ca poate alti chiar merita Dinamo a luptat acest sezon ca sa fie pe locul 1 la nu sh cate puncte de Steaua nu a cumparat nici un meci in timp ce Steaua se dadea mare ca a fost in CL si a adunat si ea 5 puncte si s-a facut de rusine in unele meciuri..nu credeam ca o sa ajung sa o critic pe Steaua dar iata ca am ajuns sa fac si asta sperand sa citeasca cineva aceste comentarii pe care le facem zilnic si sa le ia si in considerare nu sa ne trateze cu curu.. asta e Romania asa se procedeaza chiar dak noi suntem singurii care tin cu adevarat la Steaua.. e timpul sa vedem cum rasare si Steaua noastra cea care a castigat Cl...sper din tot sufletu sa se repede istoria ..stelista pana la moarte si dincolo de ea
Antrenor tam-pit salvat de brad-pitt!
va era dor poate de Cornel pumnea !!!???...atentie acum poarta un alt nume : liviu Tudor saMUIla
Ma bucur ca nu am vazut finalul meciului. Ne complicam singuri pe final. Lui Oli ii plce sa riste, poate o sa ramana fara noroc si o sa fim egalati in in final nici azi nu am fost departe de acea posibilitate dica10 spre cl
sprecl2 steagro
iar nu a avut loc Elton...beep in familia voastra olita si ciobanu
Acelasi joc INFECT! Same shit, different day!
Mdea ... inca un meci , inca o umilinta pentru suporterii campioanei . Eu chiar nu pot sa cred ce se intampla
... in loc sa vedem echipa atacand in valuri , noi stam si ne aparam ca dobitocii la 20 de metri de poarta ... Pe Croitoru din mijlocas de creatie , a devenit saracul un mijlocas defensiv , Banel in loc de extrema dreapta , a ajuns fundas dreapta , Vali Badea in loc de atacant de careu , a ajuns atacant retras
... ce sa ne facem ??? pana cand mai putem suporta aceasta umilinta ?
Tin minte ca pe vremea lui Protasov, schimbarile rulau asa : Dica , Iacob , Nicolita >< Cristea , Oprita , Dumitru (cele mai dese) .... acum , Iacob , Cristocea , .... >< Ov. Petre , Baciu , Coman ![]()
Despre Lovin , ca vad ca se vorbeste mult despre el , cred ca a facut un meci bun , ca mijlocas defensiv ... recuperari = 10 , insa pasele = 2 ... asta l-ar indica mai mult pe Paraschiv , care , si el a facut un meci foarte bun ...
Remarc insa pe Cristocea , care a aparut de multe ori in centru (chiar golul) , si ca a incercat cateva dribblinguri , pe care suporterii nostri le gusta din plin (PS : Si Croitoru a facut la fel , insa pozitia de pe teren nu l-a ajutat prea mult / Badea la fel) ...
Vali Badea cred ca este nr. 1 in acest moment la Steaua , fara el jocul fiind absolut aiurea ... o sclipire de-a sa poate sa decida meciul ... Pacat ca nu avem cu cine sa il inlocuim , ca baiatul la cat alearga , clar mai trebuie sa mai iasa de pe teren
.
Iacob , in continuare aceeasi epava pe care o cunoastem ... nu spun ca era mai breaz anul trecut , insa atunci , statea pe postul cel mai bun , atacant de careu ... acum , il vedem de multe ori la mijlocul terenului , ca nu are pase de la cine primi .
Apararea a fost in general buna ... insa se vede ca Baciu este o rezerva (dar s-a descurcat foarte bine in acest meci) , Goian a fost stalp de fier , si cred ca a redevenit cel din sezonul trecut , Nicolita acelasi atlet , insa acelasi non fotbalist , si P. Marin ca de obicei , un fundas stanga de aur .
Cernea cred ca ofera siguranta apararii , insa , cred ca in meciul cu National sau Jiul ar trebui sa il folosim si pe Lungu ... nu am mai vazut de cativa ani un jucator produs de Steaua .
Despre Olaroiu .... nu merita discutii ... intr-adevar nu prea a avut solutii pentru atac , dar totusi Elton , poate fi o solutie mult mai buna decat un anume Lovin , Petre sau Coman. Remarc insa ca e a 16-a oara cand il foloseste pe Ochirosii ... sper sa ajunga titular cat mai curand
.
Tactica lui Becali , iar a dat roade ... ca il vrea pe Stancu la Steaua ... sper sa vina , dar as vrea sa nu mai vina aceste declaratii inaintea unui meci cu echipa acelui jucator .
Remarc de la Unirea pe unul Ciprian Petre (parca ... sau nu mai tin minte) , care are totusi o tehnica foarte buna .... am vazut ca de multe ori incerca sa ne depaseasca fundasii prin dribbling .
Ce antrenor putem sa avem!!!
Inca din prima repriza i-a scos pe Ovidiu Petre, Ochirosii si Gigel Coman la incalzire lasandu-l pe Elton pe banca pana la sfarsitul meciului. El nu vroia deloc sa-l bage, indifeernt de rezultat...
Daca acesta a ajuns sa fie anternorul Stelei eu nu mai am cuvinte...
Pe Ion Tiriac... sau mai e unul ...pe Irinel![]()
:mrgreen:
Totul bine si frumos pana aprox. in min 60...cand marele strateg Oli deja gandea schimbarile defensive...e drept,nici atacanti de meserie nu mai avea pe banca,dar sa-l bagi pe Ovidiu Petre si Gigel echivaleaza cu celebra "autobaza" a lui Cartu.Elton cred ca a prins radacini pe banca si ,saracu" de el,nu mai intelege cum din "marea speranta braziliana" a devenit marea rezerva.
Asta e..cred ca o sa-i retragem titlul de "satana"acordat lui Piturca ..nu de alta dar avem alt candidat..si tare ma tem ca ca este o candidatura pe termen lung!
FORZA Steaua!
INTOTDEAUNA SUPERIORI!
Fratilor nu conteaza dak luam sau nu locul doi oricum noi in Liga nu mergem...nu batem nici Tiraspolul asa...nici campiona Albaniei.Nu en putem bucura la victoria de azi...cat am dorii sa spunem ca echipa a jucat bine...eu unul nu cred.Dupa ce ca avem un lot atat de subtire in care mai exista si uscaturi precum:Saban,Stancu...chiar Iacob pare sa nu isi mai revina si ca sa nu mai vorbesc de Coman care nici pe banca de rezerve nu e bun.Ma gandesc cum ar fii jucat baietii azi cu o linie de mijloc formata din:Cristocea ,Croitoru,Paraschiv,Elton si cu Vali Badea sprijini de Iacob sau Razvan.Vai Steaua ta Oliii cred ca si eu pot sa fac echipa mai bine.Ma gandesc dak cu Unirea Urziceni jucam in acest stil cu Para si Lovin in centru pai cu o echipa ca Sevillia sau Werder bremen ca sa nu pun cluburile imense...ce o sa facem jucam cu patru fundasi...si la centru cu:Radoi,O PTERE,Paraschiv,Lovin.,Coman si in atac nimeni ca noi nut rebuie sa atacam oricum...ce conteaza dak ne param bine.E grav iar dak Elton va fii dat afara ...ce a mai buna achizitie facuta vreodata din afara..sa dam cu piciorul unui asemnea jucator...co thenica impresionanta,cu un suflet mare...Deja totul se daram...si s a inceput cu plecarea lui MM.Blestemat sa fie ciobanul!
va era dor poate de Cornel pumnea !!!???...atentie acum poarta un alt nume : liviu Tudor saMUIla
Cata dreptate ai. Doamne ce nervi mi-a facut taranul ala. Un anti-stelist declarat, dupa cum a comentat meciurile Stelei de pe National Carbo TV!
Referitor la Steaua ..... e prima oara cand nu m-am bucurat la un gol al Stelei (penalty inexistent la Cristocea). Nu stiu ce s-a intamplat acolo, o fi apreciat gresit faza Tudor, o fi intervenit ciobanul pe undeva, who knows? Bine barem ca am castigat! Asta e tot ceea ce conteaza! Sper sa invingem acasa pe Ceahlaul miercuri si CFR sa se impiedice in groapa!
FORZA Steaua !!! steagcruce2
pe Olaroiu oricum il doare in **** dak iese pe 2 sau nu ca oricum pleak sprecl2 steaua_ro steag2
Stati linistiti ca Dinamo o sa le dea meciul,va spun eu. Nu au nici un interes sa bata clujul,pentru ca matematic au luat deja titlul. Inca o faza amuzanta din partea CCA-ului: la Iasi-Dinamo l-au delegat pe nenea corpodean. Cum naiba sa-l pui pe hotul de corpodean la un meci al javrelor,dupa ce a facut in tur la meciul cu noi. Singura noastra sansa sa prindem locul 2 este sa batem tot si Cluj sa se impiedice la Iasi pentru ca in restul meciurilor va garantez ca o sa castige.
Insa chestia care ma seaca pe mine este urmatoarea: meritam noi locul 2? Dupa cum jucam,nu meritam locul 2. Daca este sa ma iau dupa victoriile impotriva contracandidatelor la locul 2 meritam. Daca este sa iau cate victorii are Steaua in deplasare,nu meritam. Daca luam modul cum se comporta ciobanul si cum antreneaza turcaloiu nu meritam.
Voi ce ziceti,meritam acest loc 2?
FORZA Steaua!!!
Intotdeauna superiori.
si bara din min 90 a urziceniului care a inghetat inima in noi?
pe Olaroiu oricum il doare in **** dak iese pe 2 sau nu ca oricum pleak sprecl2 steaua_ro steag2
Macar de ar pleca. Dar stii vorba aia, scapam de dracu si dam de masa (Hagi)!
Stati linistiti ca Dinamo o sa le dea meciul,va spun eu. Nu au nici un interes sa bata clujul,pentru ca matematic au luat deja titlul. Inca o faza amuzanta din partea CCA-ului: la Iasi-Dinamo l-au delegat pe nenea corpodean. Cum naiba sa-l pui pe hotul de corpodean la un meci al javrelor,dupa ce a facut in tur la meciul cu noi. Singura noastra sansa sa prindem locul 2 este sa batem tot si Cluj sa se impiedice la Iasi pentru ca in restul meciurilor va garantez ca o sa castige.Insa chestia care ma seaca pe mine este urmatoarea: meritam noi locul 2? Dupa cum jucam,nu meritam locul 2. Daca este sa ma iau dupa victoriile impotriva contracandidatelor la locul 2 meritam. Daca este sa iau cate victorii are Steaua in deplasare,nu meritam. Daca luam modul cum se comporta ciobanul si cum antreneaza turcaloiu nu meritam.
Voi ce ziceti,meritam acest loc 2?
FORZA Steaua!!!
Intotdeauna superiori.
corect!nimic de adaugat!
Ce beneficii avem noi suporterii daca mergem din nou in LC? Ca vedem cum matura cu noi pe jos echipele puternice?Ca virgula castigam experienta internationala?La ce ne foloseste,atata timp cat urmarea unui traseu lung in Europa inseamna pierderea tuturor obiectivelor pe plan intern? Ca aude Europa de noi?La ce folos,daca numele Stelei este asociat cu numele ciobanului?Va spun eu cum era drept sa se intample anul asta:sa terminam pe 3,asta meritam.Decat sa stiu ca mergem in LC doar ca sa-si umple ciobanul buzunarele,fara sa intoarca ceva inapoi,mai bine mergem in Cupa UEFA,ca acolo nu e cascaval.Iar ciobanul va vedea ca nu poti sa faci performanta fara investitii si fara liniste la echipa!Va vedea ca fotbalul este altceva decat un mijloc de a-si face el capital politic, un sport care nu are nevoie de lamentari si jocuri murdare pe fiecare sfarsit de campionat!Eu nu uit nici acum ce a spus oierul luminii la sfarsitul campionatului trecut,ca va face echipa puternica si va aduce jucatori importanti,astfel incat sa nu mai fim nevoiti pe sfarsit de campionat sa avem emotii!Minciuni,se pare ca e din ce in ce mai greu sa tii piept celorlalte echipe,cand tu stai cu banii in buzunar ,in vreme ce contracandidatele tale se implica mult mai mult.Si acum ce urmeaza?Va spun eu :Jiji o sa ne arunce in ridicol,implorand mila de la Dinamo ,sa-i bata pe Cluj,apoi,daca Dinamo nu bate,incepe iar sa care saci de bani pe la echipele adversare ale clujului,si asa mai departe!Bani care daca erau investiti la timp in jucatori,poate nu eram acum in situatia asta...
In primul rand sunt trei puncte. In al doilea rand eu zic ca dinam-o a juca pe bune cu cei de la Cluj. Nu cred ca vor sa intre in vacanta si nici sa se faca de ras. Iar cluju' se mai incurca. Sigur. Nu sunt ei pregatiti de Liga. Nici vorba.
Cat priveste jocului Stelei, nu ma mir de nimic. Cu Zerolaroiu ast bine ca si-a adus aminte Cristocea cum sarea in mare si s-a aruncat super artistic. Prost arbitru. Da' sa acceptam ca scorul putea fi si mai mare.
Sper ca din vara sa vina jucatori ca lumea nu ca si "recolta" din iarna. Si sa nu plece Elton si nici Andrey. Cred ca sunt buni, dar nu sunt adaptati. Mai bine zis a reusit Oli sa il lstrice extrem de repede si pe putiul atomic.
P.S. Radeau crapidistii de gafele portarilor Stelei. Acum de ce se ascund...
forzateaua
forzateaua ![]()
Si eu as dori sa nu plece Andrey si Elton. Ar fi o mare pierdere. Sa plece Coman, Baciu, Lovin etc. Are cine sa plece, dar nu-i vede Jiji pe astia. El ii vede pe aia buni... se vede cat de mult fotbal stie ciobanul!
Olaroiule PLEACA!Nu mai suport sa vad Steaua chinuindu-se,nu mai pot sa vad Steaua jucand atat de prost,nu mai suport sa vad Steaua tragand de timp si nu mai suport sa vad Steaua aparandu-se tot meciul si terminand partida cu 1000 de fundasi sau mijlocasi la inchidere aparand un avantaj fragil.
Nu suntem pe 2 pentru ca nu meritam sa fim acolo.Jocul prestat nu ne da dreptul.Nu ma intereseaza locul de Liga decat daca il meritam,daca nu,sa ne ducem crucea pana la capat si sa suportam consecintele.
ce emotii am avut pe final...cat mai trebuie sa suportam toate astea?eu sincer nu stiu cat mai rezist sa ma uit la meciurile Stelei....
In primu rand am invins asta e bine
Acu sa vedem ce drac iese la vara
Poa ne fac aia de la Kyev un serviciu si nil iau pe Olarica de pe capu nostru eu nu il mai suport vreau sa vad atac nu aparare
Forza Steaua