PENIBIL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PENIBIL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
am scapat
ce rusine de meci , mie jena ca am castigat cu ajutorul arbitrului , parca era mai frumos totusi cand jucam frumos si castigam in pofida arbitrajului nefavorabil
ps: observ ca indiferent de cat de slab este adversarul noi terminam in genunchi fiecare meci , multumim Oli pentru siguranta pe care neo da jocul Stelei
Doamne ce noroc avem!!!Cat nu ne-am aparat nu am avut emotii...
Cand am inceput sa ne aparam ne-au tremurat chilotii!
daca asta e tactica celebra a lu domnu olariu...trebuie sa ne aparam la final ca sa tremuram .. ca deh..Olaroiu..
Bara Urziceni...Gigel the MAN !!! Cum [...] l-a bagat fratele meu pe Gigel ? OMG .... in fine...bine ca s-a terminat cu bine...sa vezi acuma speculatii..ca daca nu dadea penalty erea 1-1 .. sa vezi acuma cu cat noroi se arunca in Steaua
doamne...am murit de frica pe final...Oli,esti un idiot!cum sa-l bage mah pe Coman?
:| pentru toti cei care ziceau ca e blat...akm ce mai zic?
:D totusi a castigat Steaua si ramane in lupta pentru locul 2...si toate felicitarile pentru suporterii aflati acolo
forzza Steaua ![]()
ba
orice s-ar spune,
pentru mine Dan Petrescu nu mai e stelist.
eu daca as fi ajuns in fotbalul mare de la Steaua nu puteam pune atata ura intr-un joc impotriva echipei la care am cunoscut gloria.
Ce sa mai zic de Bordeianu...
indiferent cum arata Steaua acum.
e clar ca au fost mize financiare uriase in joc.
Si rusine Stelei ca a ajuns sa traga de timp.
Puteam face 3-0 si sa pasam linistiti ultimele 10 minute, dar Oli e Oli, vrea sa ne tina pulsul la 200 tot meciul...
ce rusine de meci , mie jena ca am castigat cu ajutorul arbitrului , parca era mai frumos totusi cand jucam frumos si castigam in pofida arbitrajului nefavorabil
ps: observ ca indiferent de cat de slab este adversarul noi terminam in genunchi fiecare meci , multumim Oli pentru siguranta pe care neo da jocul Stelei
N-ai ce face, trebuie si de astea.
Intreba comentatorul la sfarsit: "Ce-ar fi fost daca nu primea Steaua penalty?"
Eu zic ca ar fi dat gol, ar fi fortat. Sa nu uitam ca am avut 2-3 ocazii monumentale, de la bara lui Croitoru, pe care eu il vad omu meciului, pana la graba lui Ochirosii...
O victorie trasa de coada dar necesara, as spune. In sfarsitul asta de campionat nu cred ca mai conteaza daca castigi spectaculos sau nu, importante sunt punctele. Vedem la anul` daca Steaua isi revine. Anul asta e clar ca nu a fost anul Stelei. Oli a abordat meciul asta precum pe celelalte, italieneste: ataci prima repriza iar in a doua toata echipa are titulatura de aparatori. Asta-i Oli, cu asta terminam campionatul, nu putem decat sa-i uram numai de "bine". Vedem la vara daca se schimba ceva.
care imi poate zice cati fundasi am avut in finalul meciului pe teren ca eu nu am vazut meciul pentru ca nu-s in tara. ms anticipat
bine ca am scapat cu bine ![]()
de ce nu joaca si Elton?? ![]()
baorice s-ar spune,
pentru mine Dan Petrescu nu mai e stelist.
eu daca as fi ajuns in fotbalul mare de la Steaua nu puteam pune atata ura intr-un joc impotriva echipei la care am cunoscut gloria.
Ce sa mai zic de Bordeianu...
[.....]...sa te iei de mana cu Becali si sa rogi fostii jucatori ai Stelei sa joace "fara rautate"...
Dimpotriva,ei ar trebui sa joace cu si mai mare ambitie in spiritul echipei la care s-au consacrat...
te credeam om serios..."fstoica"
Ce mah ? Indrazniti cumva sa comentati tactica antrenorul secolului ? [.................] :smile: :smile:
!! Ati uitat ca el are DVD-uri ? Ca el a castigat cu chiu cu vai campionatul trecut in ultima etapa ?
Ce daca ne-a inghesuit Urziceniul si am castigat cu un penalty inventat ? Ce daca ne-a inghesuit CFR-ul de nu mai stiam ce e cu noi ? Ce daca ne-am bagat cu fundul in poarta si cu Otelul, si cu Iasiul, pe teren propriu ? Ce daca terminam meciul cu 3 inchizatori pe teren in vreme ce pe banca sta probabil cel mai tehnic jucator din Liga 1 ?
Ce vreti voi ? Spectacol, ofensiva, driblinguri, combinatii frumoase ? Uitati de asta baieti. O sa ne mai delectam cu tactica lui Cosmin Turcaloiu inca o buna bucata de vreme !
Deci cred ca am suferit de sindromul Middlesbrough.
Nu exista sindromul Middlesbrough. Exista (din pacate) Olaroiu.
@ fsoica
tocmai pentru cum a jucat Dan Petrescu astazi il consider un mare stelist , pentru ca pe vremea cand s-a format ca jucator Dan Petrescu la Steaua alte erau criteriile la club ,nu zlugarnicia de astazi de la club ,pentru ca asta inseamna Steaua cinste si onoare sa nnu lasi niciodata capul jos chiar si daca joci cu echipa ta de suflet ,ce [....] nu suntem Dinamo la care fosti antrenori sau jucatori imprumutati la alte echipe trantesc meciul ,pentru cum a pregatit meciul astazi il consider un mare stelist
bai
mi se pare foarte important ca am invins azi..
hai sa-l lasam pe Oli sa termine pe 2 si sa injuram atunci...
credeti ca Milan nu termina cu pantalonii in vine niciun meci in serie A
a fost genul de final ghinionist...
era clar ca daca se face 2-1 se face din intamplare si apoi ne vom apara...
sa eliminam ultimele 10 minute si iese un meci tactic perfect si cu ceva realizari...
Pai cum sa le eliminam daca asa jucam meci de meci?
Cum sa le eliminam daca asa am pierdut o gramada puncte pe final?
Singurul ghinion e Olaroiu.
Nu s-a facut 2-2 din intamplare, ci DUPA schimbarile defensive.
Exista o legatura aici!
care imi poate zice cati fundasi am avut in finalul meciului pe teren ca eu nu am vazut meciul pentru ca nu-s in tara. ms anticipat
Nicolita, Goian, Baciu, P Marin, Paraschiv, Lovin, Ov Petre, Coman-8 jucatori defensivi cam asa am terminat cu Urziceni
Salut ba nene trebuie sa facem o revolutie
Daca asta este Steaua cu care Becali vrea sa joace in preliminarii CL si asta este antrenoru cu care a semnat pe 3 ani clubul atat de iubit Steaua este dezastruos
Olaraiu este un antrenor care pana in momentul de fata m-am abtinut fata de el dar acum pur si simlu ma scoate din minti cat de mult poate sa-si bate joc de acest simbol al Tarii
Spun asta pentru ca eu nu am mai vazut un antronor la viata mea sa bage jucatorii care il linge in fund iar cei care stiu fotbal gen Elton i tin pe bara
Doamne astept cu nerabdare ziua cand poate va pleca sa ne lase in pace Eu atunci voi putea dormii linistit cand Olavacaroiu nu va mai fi la Steaua
Eu din ce vad nu cred ca scapam de lepra asta curand iar daca mai prindem un sezon cu asa zisu antrenor actual (ca eu nu i pot spune ca este antrenor ) ne vom lupta la retrogradare
Chiar sa fim in B M-am nascut stelist si am sa mor Stelist ![]()
@ fsoica
deci tu ce zici mai ca sa luam ultimele 20 minute din ultimele 5 meciuri ale Stelei??? hai dao in [....] de treaba , am jucat cu cele mai nasoal;e echipe din divzia a si am terminat in genunchi toate meciurile daca asta astepti tu de la Steaua sa fi multumit de situatia actuala
ba da-o dracu! cu 8 jucatori defensivi pe finalul meciului cu Urziceni.Dak o tinem tot asa , anul viitor ne luptam cu acestia pentru locurile 8-9.Incredibil de nesimtit Olaroiu asta.nu ne poate lasa odata? sa plece cu jocul lui imputit cu tot ca in europa cu jocul asta ne facem de cacao!
E bine. Nu conteaza cum am castigat. Daca ne uitam in urma, Dinamo a castigat multe meciuri jucand cu echipe ale caror antrenori sunt fosti dinamovisti. Totodata, daca ne gandim bine, arbitrii ne-au furat ENORM in trecut (cartonase rosii gratuite, offside-uri numai de ei vazute, etc.). Lasati corectitudinea. Arbitrul a vazut penalty asa cum alti arbitri au vazut cartonase rosii la jucatorii nostri si nu la adversari (vezi meciurile cu Iasi, Otelul, etc. sunt numeroase). Mergem mai departe. Sunt convins ca vom ocupa locul 2 la sfarsitul campionatului. Astazi Dinamo pierde la Iasi si vor fi nevoiti sa intre in vacanta mai tarziu. Veti vedea. Dinamo o sa traga pana in ultima etapa. Mai mult ca sigur ca Olaroiu va pleca la sf. campionatului. Dar cine sa vina in locul lui? Hagi? Nu stiu de ce, dar pe Hagi nu-l vad prea bine ca antrenor. E prea nervos si nu are tactica. Titi Dumitriu? Cine stie? Anghel Iordanescu? Poate? Nu stiu. Cert este ca avem nevoie de ceva jucatori noi. NEAPARAT. Sunt multi care vor ca si Becali sa plece. I-as intreba, pe cine vor in locul lui? ![]()
[...........]cu 8 jucatori defensivi pe finalul meciului cu Urziceni.Dak o tinem tot asa , anul viitor ne luptam cu acestia pentru locurile 8-9.Incredibil de nesimtit Olaroiu asta.nu ne poate lasa odata? sa plece cu jocul lui [..........] cu tot ca in europa cu jocul asta ne facem de cacao!
nam vazu decat 15 20 min din meci.. si nu stiu exact cum au jucat...bine ca am castigat.. pan la urma..
steagsimplu steagsimplu steagcruce2 steagcruce2 steagsahmic