FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Unirea - Steaua 1 - 2

«1238»
fcsteaua.ro05.05.2007 15:28

Steaua: Cernea - Nicolita, Goian, Baciu, Marin - Paraschiv, Lovin, Croitoru - Badea, Iacob, Cristocea

Antrenor: Cosmin Olaroiu

Prima repriza

Min' 5. Bilasko loveste mingea cu capul, iar aceasta loveste bara transversala a portii lui Cernea.

Min' 11. Badea suteaza in bara dupa ce Iacob i-a pasat in dreapta, in interiorul careului Unirii.

Min' 19. Gooooooolll Steauaaaaa !!! Vasilica Cristocea, ramas singur cu portarul advers a marcat cu sange rece si cu un sut puternic.

Min 32. Gol Steaua. Vali Badea a marcat in urma unui penalty inventat de arbitrul Alexandru Tudor. Jenant, penibil, rusinos, dar stelistii NU au nici o vina.

Min' 45. Prima repriza a fost dominata clar de Steaua, avantajul acesteia fiind logic si de necontestat. Din pacate, un penalty inventat de arbitrul acestei partide are darul de a pune in umbra evolutia buna a favoritilor nostri.

Min' 76. Ocazie mare de gol a Stelei. Lovin, ramas singur cu portarul advers, a sutat puternic pe langa poarta de la 7 metri.

A inceput repriza a doua

Min' 48. Ocazie mare de gol a Stelei. Ctoitoru a sutat superb de la 16 metri in bara transversala a portii adverse.

Min' 65. Iese Cristocea de pe teren si este inlocuit cu Ochirosii.

Min' 77. Iese Victoras Iacob, cel mai sters jucator stelist de pe teren astazi, fiind inlocuit cu Ovidiu Petre.

Min' 82. Gol Unirea Urziceni. Un gol absolut superb, o executie de mare atacant. Marius Bilasko a sutat de langa Petre Marin si a complicat lucrurile in acest meci. Cernea nu a putut face nimic.

Min' 84. Ochirosii are ocazie mare de a marca, dar rateaza lamentabil pe fondul lipsei de experienta. Ghinion.

Concluzii:

1. Steaua a meritat sa castige acest meci. Ros albastrii au dominat jocul atat teritorial, cat si prin posesie sau numarul ocaziilor clare de gol avute. Totusi, bara din finalul meciului a lui Bilasko ne demonstreaza ca ca am avut si mult, mult noroc in aceasta seara. Incredibil, dar Steaua lui Olaroiu a inceut sa traga de timp in finalul meciului cu...cu Unirea Urziceni !!! No comment !

2. Paraschiv, Cristocea si Croitoru au fost cei mai buni fotbalisti stelisti de pe teren.

3. Acest meci nu a fost rezultatul unui aranjament. Din pacate staruie in mintile noastre greseala imensa a lui Tudor.

4. Dan Petrescu si-a aparat sansele onorabil si fara a face "echipa stramb". Respect Dane si poate vei veni candva in Ghencea antrenor.

5. Elton. Piticul nu a fost introdus nici in aceasta seara desi viteza sa si tehnica perfecta ar fi putut crea disconfort pentru apararea Unirii Urziceni. Simpaticul brazilian nu intelege ce se intampla, este o victima a slugarniciei lui Olaroiu. Practic, antrenorul nostru arata lumii intregi ca Elton este mai slab decat orice rezerva a Stelei prin neintroducerea acestuia, mai slab decat Coman (ce sfidare a fotbalului adevarat). Dar, asa cum stim cu totii, motivele sunt altele si pot fi identificate doar in biroul finantatorului Becali.

6. Prestatia galeriei Stelei. Nota 100. Superb. Baietii au cantat tot meciul. Suporterii stelisti nu au nici o vina pentru ca Becali este cum este, pentru ca Olaroiu practica un stil de joc absolut depasit de ceea ce se joaca in fotbalul mare, pentru slugarnicia si ipocrizia de la Steaua. Ei au cantat TOT meciul, au fost extraordinari.

Click aici pentru clasamentul Ligii 1
dr.adrian905.05.2007 15:36

ba care stie unde pot sa vad meciu pe net ca stau in germania si nam nici o posibilitate sal vad

White_R05.05.2007 15:38

Cristocea RULZ !!

Jony_stelist05.05.2007 15:41

Oare de ce simt ca imi este rusine de felul in care se decurge jocul,oare pentru ca e putin blat :neutral: acu intind sa cred in vorbele lui Copos............nu in totalitate,dar se cam adeveresc Daca nu putem sa castagam corect sa nu castigam ASTA NU E Steaua MEA steaua_ro Asta e pararea mea...........Jiji NU ESTE Steaua, Jiji PLEACA DIN Ghencea!!!!!!!!!

Joga Bonito05.05.2007 15:43

Ce jeguri de comentatori!!! Nu comenteaza deloc jocul, ci doar cauta sa-si exprime fustrarile.....

@Il Soldatino: Legea compensatiei.... Vezi meciurile cu Arad, Vaslui (Thereau) etc.....In plus , cred ca marca Cristocea, avea si om langa el...

Oare de ce simt ca imi este rusine de felul in care se decurge jocul,oare pentru ca e putin blat :neutral: acu intind sa cred in vorbele lui Copos............nu in totalitate,dar se cam adeveresc Daca nu putem sa castagam corect sa nu castigam ASTA NU E Steaua MEA steaua_ro

Bara in minutul 5? Foarte bine "regizat" blatul... Sau s-a umblat la arbitrii?

dr.adrian905.05.2007 15:45

sal fii platit Jiji si pe asta

jos Jiji

ultras_stelist05.05.2007 15:46

fara suparare,dar acel penalti nu a fost nimic.....acu' toti o sa ne acuze de blat......si...doamne fereste sa nu ne ia vreo cateva puncte

Rossoblu05.05.2007 15:48

ba io-mi [.....]mai bine pierdem locu 2 decat sa avem reputatie de blatisti,[...................] lu Becali !

haiduk405.05.2007 15:49
Oare de ce simt ca imi este rusine de felul in care se decurge jocul,oare pentru ca e putin blat :neutral: acu intind sa cred in vorbele lui Copos............nu in totalitate,dar se cam adeveresc Daca nu putem sa castagam corect sa nu castigam ASTA NU E Steaua MEA steaua_ro

Ti se pare ca esti tu chior! Fugi dracului d'aci si te spala, j...... le!

zloty05.05.2007 15:50

cum ma la ce jucatori are Steaua in teren Elton nu are loc, Lovin Paraschiv sunt fantome iar Nicolita e cel mai prost fotba;ist pa care l-am vzt vreodata ,daca jucam tot cu astia sin sampion lig o sa ne facem de ras

strezahuzum05.05.2007 15:50

:oops: :oops: Nu asa ... nu asa .... hai s-o zicem pe aia dreapta ... repriza asta arbitrul ne-a ajutat.

Macar de-ar inventa un penalty si pentru Urziceni ... altfel o sa iasa un mega-scandal ...

stelista2305.05.2007 15:51

Steaua nu joaca bine,dar am ajuns la concluzia ca echipa care are posesia mai mult pierde...asa ca....nu mi se pare sa fie blat.dak era asa astia nu puneau atata presiune pe noi...ma rog...Forzza Steaua oricum fularsteaua2

Il Soldatino05.05.2007 15:51
Ce jeguri de comentatori!!! Nu comenteaza deloc jocul, ci doar cauta sa-si exprime fustrarile.....

@Il Soldatino: Legea compensatiei.... Vezi meciurile cu Arad, Vaslui (Thereau) etc.....In plus , cred ca marca Cristocea, avea si om langa el...

Dap, ai dreptate. Totusi, preferam ca Tudor sa-l elimine pe Rada la acel atac criminal de acum un an decat sa dea penalty astazi.

Nu cred ca este blat. Nu ar trebui sa plecam pe aceasta acceptiune la fiecare meci bun al Stelei. Nu uita ca ai nostri au castigat pe terenul Rapidului si a CFR-ului in ultimile etape, iar acele partide nu au fost deloc aranjate. Sunt sigur ca Dan Petrescu este un om de onoare si nu s-ar lasa prins in acest tip de "combinatii". De aceea trebuie sa-l respectam, chiar daca vom pierde astazi.

MALDINI_STEAUA05.05.2007 15:54

Acum toti o sa zica ca am facut BLAT ... dar oricum 1-0 .. 2-0 ... tot aia e

Rossoblu05.05.2007 15:54

nu nu nu nu nu nu !!!!!!!!!!!!!!!!!111

AndreyCor05.05.2007 15:54

[...............................................................................

................................................................................

.

........]

AndyQ05.05.2007 15:58

Catalin,

Mi-ai trimis un mesaj privat. Am raspuns pe c***@*** pentru ca mesageria ta e plina ochi

Sanatate.

oop05.05.2007 15:58

Cristocea,bravo pentru gol,rusine pentru simulare!!!sunt scarbit de atitudinea ta...

Cazorla05.05.2007 15:59

bine ca a gresit in favoarea noastra ;) in rest numa' bine

forza Steaua !! :D

danielcristian05.05.2007 15:59
:oops: :oops: Nu asa ... nu asa .... hai s-o zicem pe aia dreapta ... repriza asta arbitrul ne-a ajutat.

Macar de-ar inventa un penalty si pentru Urziceni ... altfel o sa iasa un mega-scandal ...

Cititi prea multe ziare,va uitati prea mult la stirile sportive sau in gura lui Copos!Nu e nici un blat,Urziceniul joaca bine,iar arbitrul a fost pacalit de cazatura lui Cristocea,care nu e la prima saritura de acest fel,se pare ca e un bun artist!Faceti ca mine:nu mai cititi prea mult ziarele si dati-va sonorul pe "mute",sa nu-i mai auziti pe penibilii de comentatori,ca meciul se joaca pe bune!

SS Lazio05.05.2007 15:59

nu doar Arad, Vaslui...sa nu uitam de hentul lui bley[sau cum se scrie] la 3-1 cu javrele...

sa nu uitam ce am patit la Timisoara in prima etapa din campionat,viciere clara de rezultat

Vina lui crisotcea ca s-a trantit,ar trebui apostrofat,cum a patit un jucator din anglia care a fost injurat fiindca l-a pacalit pe arbitru,iar publicul nu s-a lasat pana nu si-a cerut scuze!.Dar deja vorbim de istorie si corectitudine britanica,iar noi traim in Romania la urma urmei

Blat nu e,deja au un iz dinamovist acuzarile multora dintre voi.

Invingem cu 3 sau 4 la 0 .

FORZA Steaua

mutulik05.05.2007 16:00
ba io-mi bag ....mai bine pierdem locu 2 decat sa avem reputatie de blatisti, imi bag p in morti lu Becali !

baiete daca atata te duce capu atata zici..s-a pacalit si Tudor..asta nu inseamna ca Becali l-a cumparat..si pana la urma oricum i-am fi batut si cu penaltyul ala si fara el..

Rossoblu05.05.2007 16:00

rusine toti cei care puteti sa va mandriti cu asa ceva....nu mai pot de rusine ! Becali [......................................]

White_R05.05.2007 16:00

[................................]

AndyQ05.05.2007 16:02

Streza... la cat ne-au incurcat arbitrii in campionatul asta, ce-a facut acum Tudor e 1% pe langa ce ar trebui sa mai faca colegii lui de brasla sa-si repare greselile din care Steaua a pierdut puncte irecuperabile.

Nici mie nu-mi place ca am primit gratis un penalty, oricum era 1-0 dupa golul superb al lui Cristocea, asa ca tot aia suntem.

Macar odata-n campionat ne-au dat arbitrii un bob de orez inapoi, din multele boabe furate...

Pentru aia care mai degraba pierdeti locul doi decat sa fi primit acest penalty, va anunt ca din pozitia lui Tudor se vedea foarte penalty. Poate va aduce aminte cand si Lacatus a cazut odata intentionat, la 2 metrii de aparatorul din spatele sau si a primit penalty de la un arbitru strain. Si acolo a fost blat?

La fel cum chioru` ala a vazut offside la Vaslui (nu-mi explic cum) asa a vazut si Tudor penalty. Ce atata poveste pe tema asta, de parca era 1-0 pentru Urziceni si noi am egalat...

«1238»