"mai bine cadea,ca mai primea un penalty"...dap,asa a fost,eu nici nu-l bag in seama,ma uit la spectacolul fotbalistic. felicitari galeriei care i-a strigat numele piticului ![]()
steaua_ro
"mai bine cadea,ca mai primea un penalty"...dap,asa a fost,eu nici nu-l bag in seama,ma uit la spectacolul fotbalistic. felicitari galeriei care i-a strigat numele piticului ![]()
steaua_ro
vad ca pe Elton nici la incalzire nu la scos , e clar ce ordine a primit sclavul de olita
ps: vad ca iar a inceput retragerea pe metereze
Noi tot timpul avem cate ceva de reprosat...inainte nu intra Croitoru,acum nu intra piticul,e clar :o echipa care sa fie alcatuita dupa dorintele noastre,NU poate fi !n-a zis nimeni de torpila lui Marius in min. 48,drept in bara ![]()
Stau si ma intreb de ce s-a renuntat la Cernea in dauna altor portari, riscand un lucru care s-a si intamplat. Mi se pare ca Cernea da mai multa siguranta apararii de cat oricare alt portar din poarta Stelei din ultimii 2 ani. Parerea mea...
Cred ca o sa dau sonoru' la minim ca...
Stau si ma intreb de ce s-a renuntat la Cernea in dauna altor portari, riscand un lucru care s-a si intamplat. Mi se pare ca Cernea da mai multa siguranta apararii de cat oricare alt portar din poarta Stelei din ultimii 2 ani. Parerea mea...
Meciul cu Sevilla? Mai sunt 2-3 meciuri in care a gafat decisiv. Intr-un fel e si vina presei. Pun constant presiune pe portari. Critica non-stop sau le scriu ode pentru 3-4 interventii reusite. Mai e si antrenorul cu portarii, care ma tem ca e de aceeasi competenta cu Oli.
Totusi, decat cu un Edel.... mai bine cu Cernea... ![]()
![]()
Cred ca o sa dau sonoru' la minim ca...
deci deja nu`i mai suport pe acesti domni numiti comentatori...
si aia dupa kanal d tot contra noastra sunt..asa ca mai bine vedem meciurile fara sonor
Cu 5 min. inainte de fluierul final, sa va asteptati la un articol din partea lui Tolontan. Genul de articol scris la comanda, sub presiunea dolarilor... ![]()
Asa sa intre si Ov Petre ca na..tre sa tinem de rezultat ca dak ne bat astia! Ce ratare Lovin!!!
da...Lovin a avut o ratare maree...totusi astia nu prea au avut ocazii....o sa inchid televizorul dupa meci pentru a nu ii auzi cum dau vina pe arbitraj 8-|
Poate sunt numai eu..dar observ ca jucam la gramada..unde este mingea sunt si cam jumate din jucatori nostri!!
p.s. Ce cauta Lovin pe teren ??
Gol...dar vroiam sa va spun ca dupa ce ca mai comenteaza si astia se mai aude si ...dobre de la radio ..numai pot ma doare capu... :???:
Baciu e un cretin... cum a reluat ala de langa el...
care stie mai sunt fundasi de bagat in teren?? hai Oli cu cat mai multi cu atat mai bine
Olita , de ce dracu' ne facem singuri viata grea? In loc sa facem 3-0 ne aparam...
Am o intrebare..... De ce dreq l-o mai luat ashtia pe Elton dak il tin pe banca??? nici macar un minut nu o jucat in ultimele 2 meciuri si nu cred ca va juca vreunul in acest meci !! :?:
Hai, baga-l pe Saban, baga-l pe Stancu... e destul loc pentru toti!
care stie mai sunt fundasi de bagat in teren?? hai Oli cu cat mai multi cu atat mai bine
sunt ...dar cred ca o sa facem niste transeruri in vara ca sa fim siguri ca daca se mai aidenteaza Goian sau altu' ce ne facem????
respect suporterilor stelisti care sunt acolo
Am avut 3 ocazii in a doua repriza[bara Croitoru,Lovin din 3 metri,Badea de la vreo 6]...eficienta slaba,dar si prea putin 3 ocazii
Ei doua ocazii dintre care unul e gol...toata lumea va zice ca am batut din greseala arbitrului,in loc sa fructificam ocaziile,ajungem de rasul lumii
Fir-ar a dracu' de meci si ialomita
Gigel Coman ,pai [......................] olaroiule ,sclav penal ce esti
astept cu nerabdare ziua cand vei pleca din Ghencea :x
Vai de [......]intra Gigel C0man! Fratilor ne asteapta un final greu...
4 min. de prelungire....
Olaroiu nu e sanatos!!!doamneee...cum dreacu il baga pe Coman doamne cum???omu asta e tampit???
de Ochirosii imi pare rau..sper sa nu fie grav ...
AAAAAA intra G Coman....traiasca Olaroiu si tactica lui!
Doamne ce noroc avem!!!
Cat nu ne-am aparat nu am avut emotii...
Cand am inceput sa ne aparam ne-au tremurat chilotii!