FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Unirea - Steaua 1 - 2

«12348»
VilleValo05.05.2007 16:02

Mda! Rusinos! Eu as fi tras pe langa, dar cred ca Badea nu a vrut sa riste o eventuala "concediere"..nu?!

Acum sa nu facem din tantar armasar, asa cum ne-au furat arbitrii cu Dinamo sau UTA asa acum A.Tudor a comis o greseala(?) in favoarea noastra! Sper doar sa castigam fara dubii iar acel penalty sa fie uitat repede.

Numai bine! steagcruce2

roman66605.05.2007 16:02

@ AndreyCor

n-are nimica ca la rupt pe Lovin.. :twisted:

Ank_fan_badea_steaua05.05.2007 16:04

eh........pare blat......:((:((:((:((......de ce oare arbitru o fi inventat penalty nujt.....apoi Badea a inscris(e un lucru bun pentru ca a devenit golgeter).......macar sa dea Urziceni gol...sa nu zik nimeni ca a fost blat.....oricum FORtA Steaua.....in CL a castigat fara blaturi si in UEFA la fel....FORtA Steaua!!! steagcruce2 steagsahmic fularultrasfularsteaua2 steaua_ro

alexynho05.05.2007 16:04
Cristocea,bravo pentru gol,rusine pentru simulare!!!sunt scarbit de atitudinea ta...

Nu cred ca a fost simulare ... a calcat gresit , dar ... tot nu imi pot da seama cum Tudor a vazut penalty :( ...

Problema e ca am mai primit un penalty gratis , in meciul cu nationalul ... atunci cand l-a batut Radoi ... un fundas de-al nationalului a avut o interventie curata asupra lui Oprita , insa centralul a dictat 11 metri :( ... pacat ... ma bucur totusi pentru Badea :)

zloty05.05.2007 16:05
Jiji TRAGE TEPE PSIHOLOGICE PROSTIILOR CA ARE CUI

scuzama dar ma apucat rasul cand am vzt ceai scris ,deci sa vad daca inteleg Becali trage tepe "psihologice", si mai prost ca Becali nu cred ca exista in fotbalul romanesc :))))

oop05.05.2007 16:06
Jiji TRAGE TEPE PSIHOLOGICE PROSTIILOR CA ARE CUI

Las'o bah dreacu cu psihologia ciobanului..am ajuns sa fim de rasul curcilor din cauza oierului.Mi-e sila de el si de imaginea pe care o face Stelei...Mi-as dori sa nu ne calificam in Liga ca e clar ca banii aia care vin moka de la UEFA ii ia mintile ciobanului...

Mars [...................] din Ghencea psihologul lu' peste!

Edit:ce are cuvantul [..................],mai fratilor?

Tupac Amaru05.05.2007 16:06

Mare echipa, mare antrenor, mare conducator! Pardon, Conducator!

Traiasca mediocritatea!

zloty05.05.2007 16:10

un jucator ff tehnic avem si noi si nici pala nul bagam in teren , posibil la vara o sa plece bravo ciobanu lumini ce esti teai bagat ca prostu la echipa tia adus Meme fotbalist da tie nuti place , ce plm sa-i mai ceri la cioban???? :mad:

Rossoblu05.05.2007 16:10

din mandria de a fi stelist Becali a reusit sa ma faca sa simt rusinea de a fi stelist .....:(

Flaviu8605.05.2007 16:11

daca il prind prin Cluj p comentatoru' de la national carbo teve, ii rup picioarele!

baby_stelista05.05.2007 16:11

AndyQ...foarte bine le zici!..fratilor nu mi se pare blat..aia erau pe noi de la inceput..asta e..la cat am fost furati sezonu asta...acest penalty e nimic pe langa..

PS : inca o bara

forzza Steaua

Rossoblu05.05.2007 16:13
daca il prind prin Cluj p comentatoru' de la national carbo teve, ii rup picioarele!

aici iti dau dreptate, tot timpu cretinu asta ne-a tocat, tot timpu ! e slabanogu ala si-l cheama liviu Tudor samuila, trebuie "aranjat" odata si-odata !

zloty05.05.2007 16:13

nici mie nu mi se pare a fi blat , mai blat a parut meciu cu galati decat acesta

:)) Lovin vad ca incearca calcaie =))

AndyQ05.05.2007 16:15
nici mie nu mi se pare a fi blat , mai blat a parut meciu cu galati decat acesta

:)) Lovin vad ca incearca calcaie =))

Ce sa faca si el, poate prinde transferu` mult asteptat la o echipa de calcaiasi.

White_R05.05.2007 16:17
scuzama dar ma apucat rasul cand am vzt ceai scris ,deci sa vad daca inteleg Becali trage tepe "psihologice", si mai prost ca Becali nu cred ca exista in fotbalul romanesc :))))

E O DIFERENTA INTRE PROST SI INCULT ...

zloty05.05.2007 16:18
Ce sa faca si el, poate prinde transferu` mult asteptat la o echipa de calcaiasi.

sper sa ai gura aurita si sal vad pe cizma asta plecata din Ghencea

ps:ce nul scoate pe Iacob si sal bage pe Elton ? seasea Iacob e fantoma pe teren

Alexandru H.05.05.2007 16:19

Dinamo nu a primit in acest an nici un penalty! Noi stim sa le primim pe alea inventate! Sunt stelist ca oricare dintre voi, insa nu mi se pare normal sa castigi in halul asta. Scuzati-ma ca pentru mine victoria trebuie obtinuta doar in teren si nu in afara lui.

Cat priveste hotiile la care se dedau altii, haideti sa ne uitam intai in ograda proprie. Ultimele declaratii ale lui Gigi Becali arata clar la ce tratament si acuzatii se poate astepta Steaua daca va reusi sa ramana pe locul 2. Daca unele nu sunt meritate, altele sunt... si imi pare rau ca echipa mea de suflet se baga in astfel de jocuri.

Poti fi stelist din tata in fiu, poti avea 10 ani sau 100, dar nu stiu daca te poti numi suporter sustinand astfel de practici, ca si pe omul care le impune! Tin cu Steaua, dar as prefera ca in acest an CFR Cluj sa ia locul 2. Noi sa stim intai sa il cucerim prin munca si disciplina.

Flaviu8605.05.2007 16:19
aici iti dau dreptate, tot timpu cretinu asta ne-a tocat, tot timpu ! e slabanogu ala si-l cheama liviu Tudor samuila, trebuie "aranjat" odata si-odata !

penalty ca penalty, ca nu o fost! da faza de genu trebuia dat galben la Banel,Goian,si asa mai departe, ca o fost ofside la Badea, si p reluare arata CLAR ca nu o fost! astia au ce au cu Steaua!

Forza Steaua

dica_10steaua05.05.2007 16:19

dupa cum comenteaza e rapidist.Dar ma amuza :twisted:

Rossoblu05.05.2007 16:21

e dinamovist si mereu ne toaca....mereu ma calca pe nervi .!

dica_10steaua05.05.2007 16:21

Hai sa lasam arbitraju' si comentatorii..de Suporteri ce ziceti.... fularultras steag2

AndyQ05.05.2007 16:23

Superterii... exemplare, canta de cand a inceput meciul ca o adevarata galerie Stelista.

Frumos.

MALDINI_STEAUA05.05.2007 16:25

[...............................................................................

................................................................................

.

..............................................................]

baby_stelista05.05.2007 16:26
Hai sa lasam arbitraju' si comentatorii..de Suporteri ce ziceti.... fularultras steag2

suporterii sunt super..

Ce drog ciudat, / Esti ros-albastru fermecat, / Ma duci la cer / Si-innebunesc, / Doar cand te iau simt ca traiesc. / Orice ar fi / Te vom urma / Oriunde-ar fi locul unde tu vei juca / Steaua acum / Steaua mereu / O singura echipa in sufletul meu.

steagcruce2

dr.adrian905.05.2007 16:28
Dinamo nu a primit in acest an nici un penalty! Noi stim sa le primim pe alea inventate! Sunt stelist ca oricare dintre voi, insa nu mi se pare normal sa castigi in halul asta. Scuzati-ma ca pentru mine victoria trebuie obtinuta doar in teren si nu in afara lui.

Cat priveste hotiile la care se dedau altii, haideti sa ne uitam intai in ograda proprie. Ultimele declaratii ale lui Gigi Becali arata clar la ce tratament si acuzatii se poate astepta Steaua daca va reusi sa ramana pe locul 2. Daca unele nu sunt meritate, altele sunt... si imi pare rau ca echipa mea de suflet se baga in astfel de jocuri.

Poti fi stelist din tata in fiu, poti avea 10 ani sau 100, dar nu stiu daca te poti numi suporter sustinand astfel de practici, ca si pe omul care le impune! Tin cu Steaua, dar as prefera ca in acest an CFR Cluj sa ia locul 2. Noi sa stim intai sa il cucerim prin munca si disciplina.

ba omule ai dreptate

JOS Gigi si toti de acolo sa vina altu cu bani care sa stie ce e fair-play

«12348»