FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Unirea - Steaua 1 - 2

«145678»
Il Soldatino05.05.2007 21:07
ba

orice s-ar spune,

pentru mine Dan Petrescu nu mai e stelist.

eu daca as fi ajuns in fotbalul mare de la Steaua nu puteam pune atata ura intr-un joc impotriva echipei la care am cunoscut gloria.

Ce sa mai zic de Bordeianu...

indiferent cum arata Steaua acum.

e clar ca au fost mize financiare uriase in joc.

Si rusine Stelei ca a ajuns sa traga de timp.

Puteam face 3-0 si sa pasam linistiti ultimele 10 minute, dar Oli e Oli, vrea sa ne tina pulsul la 200 tot meciul...

Salutare. Omule, de ce te-ai aprins asa? Dan Petrescu a fost corect, a procedat exact cum trebuia: si-a aparat sansele, a fost profesionist. Nu uita faptul ca Marius Lacatus ne-a batut ori de cate ori a jucat impotriva noastra atat ca antrenor cat si ca jucator cu exceptia a doua meciuri: o data cand era antrenor la Brasov (0-4 in Ghencea) si o data cu UTA. Pe el nu l-a mai criticat nimeni. Personal m-am bucurat ca Dan Petrescu a fost cinstit. Mai bine sa fim infranti pe bune decat sa castigam rusinos.

Noroc

cristian01405.05.2007 21:25

Dan Petrescu e stelist si va ramane stelist, in ciuda petei negre..din CV-ul sau, perioada Rapid. Din cate cunosc, Steaua a invocat intotdeauna corectitudinea si cinstea, si faptul ca Dan Petrescu a dorit sa invinga echipa la care s-a consacrat, in mod cert nu trebuie sa ne supere. Cum nici dorinta altor fosti stelisti nu ar trebui sa ne ofenseze in vreun fel.

Nu consider sub nici o forma asta ca fiind o tradare, pentru ca tot noi aratam cu degetul echipele antrenate de fosti dinamovisti si criticam faptul ca acestea se dau mai mult sau mai putin la o parte din calea javrelor.

In legatura cu Becali, cred ca si-a pierdut de mult timp farama de ratiune si demnitate pe care o avea, incat a ajuns sa pupe dosurile dinamovistilor, doar sa invinga CFR-ul. Incredibil !

Incep sa cred ca UCL ne-a facut mai mult rau decat bine si puterea banului le-a luat mintile multora.

Imi doresc locul 2 doar ca Dinamo sa nu fie cap de serie si sa intalneasca o echipa accesibila, pentru ca in halul in care suntem numai un nebun si-ar dori Champions League pentru Steaua. Am fi ciuca batailor si rasul curcilor cu Gigel, Banel, Florinel.

Si in naivitatea mea continuu sa cred ca nesimtitii vor pleca..

fedora05.05.2007 21:28

Pana la urma din punctul meu de vedere locul 3 e mai bun...

La ce folos o eventula calificare in CL?

Doar sa-si umple Becali buzunarele si sa fim ciuca batailor?

Doar sa ne facem iar de ras in campionat?

Oricum lotul actual este cel mult de UEFA...

redbluehooligan05.05.2007 21:33

steagcruce2 fular-campionii decat sa tot vorbiti de Cluj Dinamo rapid sau nu stiu ce alte echipe mai bine veniti miercuri la meci cantati tot meciul si incurajativa echipa lasatii pe altii

danielcristian05.05.2007 21:39

@fedora

gand la gand,exact asta spuneam si eu .Si acum,mai spun una pentru care probabil ca voi primi "de mancare" de la unii useri:as prefera sa nu mergem 2-3 ani in Europa ,dar sa scapam de Jiji!Si Steaua sa intre in proprietatea suporterilor, pe actiuni,cum sunt cluburile mari!Dar cred ca este un vis al meu, probabil mi se trage de la optimismul care ma animeaza in clipele grele... steagcruce2

cristian8605.05.2007 23:08

Jiji E UN LOSER !

Sunt sperante totusi sa nu ne molipseasca pe toti !

Nu as vrea sa ii pictez o suita de epitete , dar este un ZERO, o nulitate , isi bate joc de un simbol al Romaniei , de suporterii acestei echipe ,de valorile ei ,de traditia ei, de tot.

Vreau sa cred ca se va incheia aceasta perioada neagra din istoria Stelei (umilinte fara numar !) inceputa sub bagheta marelui Piti , intrerupta momentan de Zenga si Protasov si continuata superb de Olita..

Vreau sa cred ca vom mai putea cistiga campionate fara emotii sau cel putin vom putea umili adversarii in meciurile directe..."sa-i calcam pe ochi" ,vorba lui Ienei...nu sa aratam ca niste impiedicati pe teren, sa tragem de timp , sa ne aparam cu 9 jucatori.

Vreau sa cred ca becalizarea (proces "istoric" de asimilare a (in)culturii oierului) nu va fi desavarsita...

Sa pierzi un meci nu e o tragedie,

Sa-ti pierzi identitatea este cea mai mare tragedie.

Momentul Boro ,dincolo de faptul ca a fost extrem de dureros mi-a ridicat semne de intrebare cu privire la caracterul unor jucatori (de fapt la majoritatea) ; nu trebuie sa iti fie frica de victorie ci sa iti fie foame de victorie , sa fii flamand mereu dupa victorie , sau poate mai importanti erau banii lui Jiji ?

Problema fundamentala este cine suntem si spre ce tindem...

7 iunie 1947 - 7 iunie 2007

60 de ani cu Steaua , 60 de ani de ISTORIE...

E important sa nu devenim istorie ci sa FACEM IN CONTINUARE ISTORIE.

FORZA Steaua

Pana la urma din punctul meu de vedere locul 3 e mai bun...

La ce folos o eventula calificare in CL?

Doar sa-si umple Becali buzunarele si sa fim ciuca batailor?

Doar sa ne facem iar de ras in campionat?

Oricum lotul actual este cel mult de UEFA...

La cate mizerie a facut Principele de Pipera , probabil nu am realiza mai nimic in Liga..desi daca am avea tot lotul la dispozitie , alta mentalitate (nu ca in meciurile cu Real sau Lyon de la Bucuresti) plus un antrenor capabil (si nu un lingau) poate ca ne-am prezenta onorabil..desigur inca nu ne putem inca apropia de granzii Europei , dar putem incerca sa invatam de la ei cat mai mult.

FortuneTeller06.05.2007 01:00

Propun un nou sondaj: cine e mai jenant, Tudor sau Olaroiu? Doamne, ii dam si pe Coman cu Petre la Kiev numa' sa-l ia pe Oli!!

doar_radu06.05.2007 01:46

Sondaj

Tudor a gresit...e omenesc

olbou..greseste mereu.imbecil incurabil,

sa nu-l bage pe Elton, arata ca e chiar penibil

Mereu cu Steaua

Steauaforever3306.05.2007 02:40
Jiji E UN LOSER !

Sunt sperante totusi sa nu ne molipseasca pe toti !

Nu as vrea sa ii pictez o suita de epitete , dar este un ZERO, o nulitate , isi bate joc de un simbol al Romaniei , de suporterii acestei echipe ,de valorile ei ,de traditia ei, de tot.

Vreau sa cred ca se va incheia aceasta perioada neagra din istoria Stelei (umilinte fara numar !) inceputa sub bagheta marelui Piti , intrerupta momentan de Zenga si Protasov si continuata superb de Olita..

Vreau sa cred ca vom mai putea cistiga campionate fara emotii sau cel putin vom putea umili adversarii in meciurile directe..."sa-i calcam pe ochi" ,vorba lui Ienei...nu sa aratam ca niste impiedicati pe teren, sa tragem de timp , sa ne aparam cu 9 jucatori.

Vreau sa cred ca becalizarea (proces "istoric" de asimilare a (in)culturii oierului) nu va fi desavarsita...

Sa pierzi un meci nu e o tragedie,

Sa-ti pierzi identitatea este cea mai mare tragedie.

Momentul Boro ,dincolo de faptul ca a fost extrem de dureros mi-a ridicat semne de intrebare cu privire la caracterul unor jucatori (de fapt la majoritatea) ; nu trebuie sa iti fie frica de victorie ci sa iti fie foame de victorie , sa fii flamand mereu dupa victorie , sau poate mai importanti erau banii lui Jiji ?

Problema fundamentala este cine suntem si spre ce tindem...

7 iunie 1947 - 7 iunie 2007

60 de ani cu Steaua , 60 de ani de ISTORIE...

E important sa nu devenim istorie ci sa FACEM IN CONTINUARE ISTORIE.

FORZA Steaua

Perioada neagra din istoria Stelei se va incheia odata cu alegerile pentru Presedintie. Atunci isi va da seama ca nu a reusit nimic si probabil ca va gasi cumparator pentru Steaua....

flo220306.05.2007 05:01
aici iti dau dreptate, tot timpu cretinu asta ne-a tocat, tot timpu ! e slabanogu ala si-l cheama liviu Tudor samuila, trebuie "aranjat" odata si-odata !

il chiama silviu Tudor samuila, liviu era tac'su, tot o petarda de comentator

badboy406.05.2007 06:50

O singura intrebare... de ce sa vin sa mai incurajez Steaua?... sa vin iar la stadion sa vad cum "marele" antrenor Olaroiu incepe meciul cu 6 jucatori defensivi, da un gol cu un mare noroc( asta daca nu cumpara Becali jocul- stelist fiind atat Otelul cat si Iasiul au jucat suspect de slab cu Steua), si apoi scoatem varfurile, multumimti fiind de rezultatul inregistrat pe tabela; la meciul cu Urziceni in minutul 70 nici un jucator al Stelei nu depasea 40 metri de poarta Stelei... sunt cel putin dezamagit de jocul Stelei... il felicit pe Becali sa il tina pe Olaroiu, sa ii mai cumpere cateva meciuri, intre timp a pierdut cel putin un suporter. De intrat in Liga Campionilor??? De ce? Sa ne facem de ras ca anul trecut...? Am avut 5 puncte recunosc, dar stiti ca Steaua a avut o medie de posesie in toate meciurile de 30%,asta e jenant. Continuati asa domnule Becali, in scurt timp singurii suporteri prezenti pe stadion veti fi dumneavoastra si nepotii dumneavoastra! Forza Steaua sunteti buni aveti antrenor bun.. da urziceniu(si celelalte echipe) a fost o super echipa si de aia ne`au dominat o repriza! Imi cer scuze anticipat atat doar ca eu nu vad asa Steaua cum este ea astazi!

fsoica06.05.2007 07:34

Salut la toata lumea !

1.

Incep prin a spune ca reactiile de aseara ale noastre, ale tuturor, cred ca au fost prea la cald.

Acum, cand ma consider mai echilibrat, revin si afirm ca nu ma asteptam din partea unui fost mare stelist sa genereze circul pe care l-a generat in jurul arbitrajului.

Pe Lacatus sunt sigur ca nu-l vom auzi niciodata plangandu-se de faptul ca a fost dezavantajat de arbitri intr-un meci contra Stelei. Cel putin nu la modul la care a facut-o Petrescu.

Cu faptul ca penalty-ul a fost inexistent (si nu inventat - nuantele de limbaj inseamna enorm, iar Tudor cu siguranta nu a bagat banii lui Becali in buzunare), sau ca Dan Petrescu si echipa lui si-au aparat corect sansele sunt perfect de acord, e inca o dovada de normalitate.

Dar sa faci un scandal monstru pentru ca echipa ta de suflet, cea care te-a aruncat in fotbalul mare, care te-a trimis practic spre o viata pe care 99% dintre romani doar o viseaza sau o vad in filme, te-a invins intr-un meci in care a fost clar superioara per ansamblu - eu nu voi intelege niciodata asemenea atitudine.

Nu pot sa pricep cum functioneaza sufletul unui astfel de om.

Repet, cred ca Lacatus sau Hagi nu ar putea sa faca asa ceva.

Dar, din pacate, Dan are circumstante atenuante.

Greselile strategului-berbec au adus o daruire exemplara si o dorinta de victorie iesite din comun dinspre Urziceni, potentate probabil de sume extrem de importante puse la bataie de clujeni, Copos, ba poate chiar si de Netoiu.

Rautatea lui Bordeianu, Vali Negru si a celorlalti sunt spectacole rar intalnite pe terenurile romanesti.

Conturile lor bancare ar fi fost extrem de grase daca le iesea, dar iata ca nu a fost sa fie.

2.

Comentatorii de la National TV sunt penibili de multa vreme.

Oare unor astfel de oameni (si aici intra si baietelul acela straniu care prezinta in ultima vreme Special-ul la TVSport) nu le e frica de ce li se poate intampla pe strada?

Imi amintesc ca in perioada de inceput a lui 2006, cand imi manifestam in absoluta minoritate optiunile anti-Becali si anti-MM pe acest site chiar ma gandeam daca mi se poate intampla ceva, putin paranoic fiind.

Sper sa nu aiba parte de nimic rau, dar partinirea nu-si are rostul in zona unei atitudini anti-ceva.

Comentatorii, dupa parerea mea, pot fi pro-Dinamo, pro-Rapid, sau pro-Steaua (a se vedea celebrul "du-te Dica, du-te" - venit clar dintr-un suflet de stelist), dar nu pot sa manifeste in direct antipatii. E antiproductiv, anti-audienta, si complet in afara deontologiei profesionale. Dar, traim in Romania si...

3.

S-a acreditat in ultima perioada printr-o campanie furibunda de presa, campanie potentata de iesirile si pseudo-declaratiile patronului Stelei (caci declaratii nu sunt, rar reusind sa duca vreo fraza in mod coerent la final), ideea ca Steaua "cumpara tot".

Eu unul nu cred asa ceva.

Faptul ca aceasta perioada a istoriei Stelei se leaga de un om lipsit de orice norma de bun simt si de educatie elementara nu inseamna ca trebuie sa ne lasam manipulati de ceea ce se acrediteaza in presa, si asta cu largul concurs al unor ziaristi care in marea lor majoritate nu-si merita nici absolvirea Bacalaureatului.

O afirm cu tarie: sa nu ne mai lasam manipulati de presa.

Interesul nostru e ca Steaua sa fie in Liga.

Dar, repet ce am mai scris recent pe aici, daca se va dovedi vreodata ca Becali a furat in vreun fel, cu arbitrii sau platind echipele cu care Steaua a jucat, as fi primul care as merge pe Ghencea la matineu sa-mi sustin echipa in lupta pentru promovarea in Liga 1.

4.

Imi amintesc cu o stranie senzatie de absolut ce am simtit intr-o noapte de revelion pe varful Straja din Muntii Vilcan.

Cine a fost in Valea Jiului si a petrecut vreo noapte pe Straja, stie ca, de acolo de sus, simti, deasupra Vaii fiind, ca esti deasupra stelelor.

Ca si cum cerul ti s-ar intinde la picioare.

Ca si cum nimic din ceea ce vazusei pana atunci nu mai inseamna nimic in fata acestui spectacol superb: "sa ai cerul la picioare".

E genul de traire a carei intensitate doar rareori mi-a fost dat sa o simt, si doar in momentele cand Steaua mi-a adus cate o bucurie imensa.

Au fost in serile de dupa momentele Standard Liege, Betis Sevilla, Valencia sau Dinamo Kiev, ca sa le mentionez doar pe cele recente, au fost - spuneam - minute inaltatoare.

Simteam ca Steaua imi apartine si ca numai ea, si numai pe mine, suporterul privilegiat, ma poate face sa simt asa ceva.

Si sa ne gandim ca au trecut doar cateva luni, maxim un an, de la acele evenimente uluitoare.

Iata ca perisabilitatea si imediatul aduse pe scena de fenomenul fotbal ne-au facut sa uitam destul de repede.

Am fost unul din marii contestatari ai lui Olaroiu in primele lui luni in acest al doilea mandat in Ghencea.

Daca ar fi sa trag o concluzie, Steaua nu a jucat in ultimii cinci ani cu niciun antrenor la fel de inestetic, dar, in acelasi timp, Steaua nu a avut sub niciun antrenor, de cand imi amintesc eu, o aparare la fel de bine organizata ca cea a lui Olaroiu.

Daca ar avea 2 oameni de creatie la mijlocul terenului, care sa poata face si constructie, nu doar distrugere, cum fac celebrii Lovin si Paraschiv, eu cred ca omul asta, poate cu o mentalitate putin schimbata, ar putea face totusi mai mult pentru Steaua.

E posibil sa nu aiba sansa asta.

Probabil ca va veni Hagi.

Dar trebuie lasat sa termine.

Sa incerce sa ocupe locul 2 si sa atace tururile preliminarii ale Ligii si anul asta.

S-a ajuns la paroxism cu atitudinea anti-Oli si ma gandesc cum se simt jucatorii daca intra pe acest site si citesc posturile de pe aici.

Practic nu a existat jucator care intr-un anumit moment sa nu fie trimis la lada a gunoi a fotbalului de catre noi toti.

Bineinteles, cu justificarea ca Oli l-a stricat.

Sa le mai dam 2 luni de liniste si sa vedem ce iese.

Eu cred ca presa si-a cam atins telul, ajutata si de iesirile unui patron agramat si lipsit de educatie.

Imaginea Stelei este acum una cu care nu ma pot usor impaca.

Dar nu as renunta nici in ruptul capului la a-mi dori sa fim, din nou, singurii romani din Liga.

Pentru ca meritam.

Si nu e filozofia cu capra vecinului.

E pur si simplu senzatia ca altii, daca ar ajunge acolo, ar face-o doar datorita unor performante ale noastre (a nu se uita ca si prezenta lor direct in turul 3 preliminar tot Stelei, ba chiar, culmea, politicii lui Becali de a nu vinde jucatori, se datoreaza).

P.S.

1.

Daca vrem sa accedem in Liga si anul asta,

a juca preliminariile cu alt antrenor eu cred ca ar fi un dezastru.

Cum ar putea oricine altcineva sa impuna un sistem in numai cateva zile (caci dupa terminarea campionatului vine vacanta, apoi Mierlo si Kaprun si, imediat, turul 2 preliminar)?

2.

Afirmatiile recente ale lui Mircea Rednic din EVZ nu trebuie uitate niciodata.

Frustrarea a ajuns la paroxism, chiar cand Dinamo a castigat unul dintre cele mai reusite campionate din istoria lor.

Asta spune enorm despre cat de apasator e mitul Stelei pentru anti-stelisti.

Si nici 10 Gigi Becali nu vor distruge acest mit !

FORZA Steaua !

Dano06.05.2007 07:37

Cu toate aceste critici de pe forum la adresa conducerii actuale a Stelei (patron ...antrenor)..de ce aceasta ostilitate nu este manifestata de toata galeria la meciurile de acasa ?

Quetzalcoatl06.05.2007 08:16

Sper ca la urmatorul meci de acasa de pe Ghencea [ offff,ce dor 'mi-e de "Templu"] sa luam atitudine. Mai presus de orice, importanta este demnitatea si valorile pe care le-a promovat Steaua lu' Lacatus, Iordanescu etc...ce fac nota discordanta cu cele promovate de acesta pata mizerabila, numita Becali, de pe culorile noastre dragi. Vreau ca printre scandarile pentru Steaua noastra[ "Lupta Steaua" .....]sa se faca auzite si scandari contra acestui nemernic, care ne implica in mocirla ligii lu' mitica securistul.

Nu stiu daca a fost ceva necurat la meciul cu Urziceni, tind sa cred ca nu, iar penalty-ul acordat de amatorul de Tudor sa fie doar o greseala nefericita [sincer, nu m-am putut bucura pentru victorie ca-n alte dati .....Doamneee, cum am ajuns.. :( ]. Am sperat ca vom invata ceva din sezonul asta petrecut in UCL, ca ne vom mobiliza, pentru a ne prezenta mult mai bine in sezonul urmator, dar tot ceea ce conteaza din cate observ sunt banii si nimic mai mult :( ........Daca-i asa, mai bine lipsa.

Respect suporterilor care au fost la Urziceni.....sper cat de curand sa cante toata peluza [daca nu tot stadionul] superbul cantec "Ce drog ciudat...Esti ros-albastru fermecat....Ma ridici la cer si-nebunesc....Doar cand te iau simt ca traiesc..."

fsoica06.05.2007 08:38

vreau sa propun initierea unui protest impotriva afirmatiilor lui Mircea Rednic din EVZ.

am fost luati de val zilele astea si am trecut prea repede peste acest act de o mitocanie iesita din comun.

poate ca un individ atat de mic intelectual nu ar trebui bagat in seama,

dar cred totusi ca fcsteaua.ro ar trebui sa-l puna la punct intr-un mod elegant si inteligent.

A terfelit performantele unei generatii de fotbalisti si ale unui antrenor reprezentativ pentru fotbalul romanesc intr-un mod nemaintalnit pana acum nici macar in cazul lui Mircea Lucescu.

Sa-i fie rusine !

Astept pozitia oficiala a fcsteaua.ro,

stiind ca din partea clubului nu va veni nimic,

din moment ce Gigi a promis ca nu mai spune nimic rau de Dinamo daca bate pe Cluj.

Cate mizerii...

shack3r06.05.2007 08:51

,,Voteaza jucatorul partidei Unirea Urziceni-Steaua 1-2

Cernea 5.17%

Nicolita 3.25%

Baciu 0.67%

Goian 3.92%

P. Marin 1.25%

Cristocea 34.25%

Lovin 1.42%

Paraschiv 11%

Croitoru 9.75%

Badea 22.33%

Iacob 0.92%

Ov. Petre 0.42%

Ochirosii 2.08%

G. Coman 3.58%

Numar raspunsuri: 1200 ''

...Gigel Coman se voteaza singur?

armanovici06.05.2007 09:37

AISS trebuie sa raspunda oficial vizavi de declaratiile aberante ale pishpurilui si asta cat mai repede posibil.

Ce a declarat el este o jignire grava adusa Stelei...mai nou obositul se ia de toata lumea din cauza faptului ca Dinamo nu va juca in Liga!

ssinpadureacualune06.05.2007 09:47
vreau sa propun initierea unui protest impotriva afirmatiilor lui Mircea Rednic din EVZ.

am fost luati de val zilele astea si am trecut prea repede peste acest act de o mitocanie iesita din comun.

poate ca un individ atat de mic intelectual nu ar trebui bagat in seama,

dar cred totusi ca fcsteaua.ro ar trebui sa-l puna la punct intr-un mod elegant si inteligent.

A terfelit performantele unei generatii de fotbalisti si ale unui antrenor reprezentativ pentru fotbalul romanesc intr-un mod nemaintalnit pana acum nici macar in cazul lui Mircea Lucescu.

Sa-i fie rusine !

Astept pozitia oficiala a fcsteaua.ro,

din moment ce Gigi a promis ca nu mai spune nimic rau de Dinamo daca bate pe Cluj.

Cate mizerii...

Gresesti ca le iei in seama.Sunt niste frustrati care nu merita nici macar atentia noastra.Rednic nu a avut,nu are si nu va avea niciodata performante comparabile cu ce a realizat Steaua Bucuresti.Nu tb luate in seama si tb sa stiti ca vor plange pana la adanci batraneti si asta nu poate decat sa ne bucure.Eu ma bucur cand vad astfel de declaratii si voi ar tb sa faceti la fel pentru ca cei care le dau mereu,mereu se vor umple de penibil.

bogdan06.05.2007 10:01

Pentru cei ce zic ca Dan Petrescu este un stelist adevarat. Este o mare minciuna, nimeni, dar NIMENI pe lumea asta nu te poate obliga sa saruti un drapel al echipei rivale, oricat de profesionist ai fi. NIMENI si ORICE NU te poate obliga. Dan este o curva si afirmatiile sale la adresa Stelei adeveresc acest lucru.

frunji06.05.2007 10:17

TREBUIE SA recunoastem ca am avut NOROC in meciul acesta!!!!!! In continuare speram ca o sa prindem locul 2!!! Speram ca Dinamo sa nu joace la MISTO cu CFR Cluj!!!!! steagcruce2

fularsteaua2

INCA UN AN SPURCAT INCA UN AN FURAT!!!!!

Virgil06.05.2007 10:40
...Astept pozitia oficiala a fcsteaua.ro,

Cate mizerii...

Chiar l-ai crezut pe Gigi ? :-D Se face frate cu dracul pâna trece puntea...

bogdan06.05.2007 10:51
TREBUIE SA recunoastem ca am avut NOROC in meciul acesta!!!!!! In continuare speram ca o sa prindem locul 2!!! Speram ca Dinamo sa nu joace la MISTO cu CFR Cluj!!!!! steagcruce2

fularsteaua2

INCA UN AN SPURCAT INCA UN AN FURAT!!!!!

Nu avem nevoie ca Dinamo sa castige. Sincer as dori sa piarda, ne vom califica pe puterile noastre (daca le avem). Nicodata nu o sa pot sa tin cu aceasta echipa de javre, oricare ar fi miza. Trebuie sa fim demni si sa ne pastram coloana verticala. Ce daca nu o sa participam anul acesta in CL, nu ar fi primul si nici ultimul probabil. Orice echipa fie ea cat de mare are si perioade mai proaste. Ne ajunge ca ne fac toti oi si blatisti, spurcati si alte alea. Trebuie sa fim demni si sa nu ne luam dupa ciobanul de Jiji. Mai bine demni si curati in UEFA decat sa fim ciuca batailor in CL, pentru ca daca continuam cu ciobanul si ZEROlaroiu, asa vom fi. Au patat numele Stelei, au reusit sa faca ca dusmanii sa arunce cu tot felul de jigniri asupra Stelei. Steaua este UNICA si nu are dreptul nimeni sa o blameze iar acest CIOBAN sa plece sau sa stea dracului in banca lui. Steaua este STEA. NIMENI NU TREBUIE SA O ATINGA.

Nu voi tine niciodata cu Dinamuisti si adevaratii Stelisti ar trebui sa faca la fel. NU VOM STA NICIODATA LA MANA LOR, poate doar ca se ne faca cate-o laba:))

Steaua ESTE O STEA SI VA FII INTOTDEAUNA.

fsoica06.05.2007 11:12
Chiar l-ai crezut pe Gigi ? :-D Se face frate cu dracul pâna trece puntea...

ideea era ca nu ma astept la reactii oficiale.

nici azi, nici maine, niciodata.

onoarea Stelei trebuie, se pare, aparata de catre suporterii ei...

bebe_nord06.05.2007 11:21

Dinamo CFR pariati 2 BLAT 100 % sprecl2 steaua_ro steagsimplu

bogdan06.05.2007 11:35
Dinamo CFR pariati 2 BLAT 100 % sprecl2 steaua_ro steagsimplu

Sigur va castiga CFR. Sincer mai bine asa decat sa ne umilim la dinamovisti. Apropos, nu se poate numi BLAT, va fi doar noncombat sau vor juca cu echipa a II-a. BLAT se poate numi cand sunt aranjamente si primeste o bonificatie pentru asta. Oricum, va castiga CFR-ul. Noi trebuie sa mergem in schim impecabil pana la sfarsit. CFR-ul poate lasa puncte in fata Iasului (sa dea domnu')

«145678»