FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Unirea - Steaua 1 - 2

«15678»
AndreyCor06.05.2007 11:59
cum ma la ce jucatori are Steaua in teren Elton nu are loc, Lovin Paraschiv sunt fantome iar Nicolita e cel mai prost fotba;ist pa care l-am vzt vreodata ,daca jucam tot cu astia sin sampion lig o sa ne facem de ras

bai dute tu si joaca cu Elton in "sampion lig" (poate inveti si tu cum se scrie corect) si lasal pe Paraschiv in treaba lui ca joaca destul de bine.

mie unul imi place ca Steaua castiga si nu ma intereseaza altceva.....

zloty06.05.2007 12:03
bai dute tu si joaca cu Elton in "sampion lig" (poate inveti si tu cum se scrie corect) si lasal pe Paraschiv in treaba lui ca joaca destul de bine.

mie unul imi place ca Steaua castiga si nu ma intereseaza altceva.....

care e faza da cu cine vrei sa joci ma in cl? a cu Lovin Gigel Coman? e unu dintre cei mai tehnici din lot si nici pala nul baga .

ce ziceai iti place ca Steaua castiga??doar atat? pai cand deabia batem cele mai slabe echipe ale campionatului ,mai avem noi ce cauta in cl??sau tu o ti paia cu la vara ne intarim ??

a si ms ca mai atentionat ca nu se scrie asea, ce mas fi facut daca nu miai fi spus tu?? nush =))

leynad7206.05.2007 12:32

Sã fim sinceri, nu mai e nimic de comentat în ceea ce privește jocul Stelei.

Mediocritate și nimic mai mult. Câteodatã chiar mai puțin...

Ne întrebam cu toții anul trecut ce s-a întâmplat la Middlesborough ?

Poftim, ce a urmat dupã ne-a oferit rãspunsul.

Rãspuns care putea fi gãsit mai repede, nu era nevoie sã treacã atâta timp.

Un an învãluit în mediocritate, în neputințã și într-o lipsã acutã de profesionalism.

Nici mãcar nu cred cã trebuie sã mai discutãm despre fiecare partidã în parte a Stelei.

Putem foarte bine sã avem o singurã discuție despre toate meciurile la un loc, e același lucru.

Toate sunt la fel. De fapt, cred cã ne pãcãlim. Ce vedem acum, astea nu-s meciurile Stelei.

Astea sunt DVD-urile antrenorului pe care probabil acesta le difuzeazã prin intermediul televiziunilor în fiecare zi în care Steaua are de disputat vreo partidã.(cupã, campionat sau cupe europene)

Pe mine nu mã poate convinge nimeni și nimic cã ceea ce vãd la TV de aproximativ un an de zile, se poate numi Steaua !

E o glumã macabrã, o psihozã în masã, sau pur și simplu suntem victimele unei hipnoze colective.

Mã gândesc totuși cã poate la varã o sã mã trezesc. Sau poate cã nu, cine știe ? Poate cã la varã s-ar putea sã fie invers, sã nu-mi doresc sã mã mai trezesc !

Cineva spunea mai sus un mare adevãr.

Nu de sindromul Middlesborough suferã Steaua, ci de sindromul Becali și Olãroiu.

Cât despre meciul cu Urziceniul, nu putem decât sã enumerãm 11-le care era pe teren la sfârșitul partidei și cu asta consider cã ne putem încheia "pledoaria".

Case closed !

Ice_Angel06.05.2007 13:57

Imi era rusine de faptul ca am castigat cu un penalty inventat....DAR am vazut din imaginile pe care le-a trimis Tudor la redactii si se vede clar ca exista contact intre cei 2...Poate nu a fost si intentie dar contact a existat...

stelist_4_ever9006.05.2007 14:03
http://[site din caracatita Gazetei Sporturilor]/index/id/4085 ----a fost penalty!! !! !! se vede clar intre 1:06 si 1:17...acum ce mai ziceti mai ales astia care l-ati pus la zid pe Cristocea
godfather8606.05.2007 14:13
<a href="http://[site din caracatita Gazetei Sporturilor]/index/id/4085" target="_blank">http://[site din caracatita Gazetei Sporturilor]/index/id/4085</a> ----a fost penalty!! !! !! se vede clar intre 1:06 si 1:17...acum ce mai ziceti mai ales astia care l-ati pus la zid pe Cristocea

A fost penalty clar .

Incredibil. Toate lumea a crezut ca n-a fost. Dar....

Felicitari Tudor.

ovi66606.05.2007 14:19

ce viata de... caini avem! sa tinem cu rapid si Dinamo, ca sa putem sa reusim ceva ce ar fi trebuit sa obtinem depinzand doar de noi... cu toate astea... FORZA Steaua!!!

fularultras steagcruce2

Steauaforever3306.05.2007 14:51
Gresesti ca le iei in seama.Sunt niste frustrati care nu merita nici macar atentia noastra.Rednic nu a avut,nu are si nu va avea niciodata performante comparabile cu ce a realizat Steaua Bucuresti.Nu tb luate in seama si tb sa stiti ca vor plange pana la adanci batraneti si asta nu poate decat sa ne bucure.Eu ma bucur cand vad astfel de declaratii si voi ar tb sa faceti la fel pentru ca cei care le dau mereu,mereu se vor umple de penibil.

Lasati-l pe Rednic. E frustrat pentru ca el nu a realizat ceva la viata lui de fotbalist. Ce sa faca si el acum. Loveste in Steaua. E un fraier. Un frustrat ordinar. Il credeam mai civilizat si mai profesionist dar cu asta m-a convins. Hai sa ne vedem de ale noastre. Apropo, a fost penalty la Urziceni. Se vede clar. Bravo Tudor! steagcruce2

zloty06.05.2007 14:55

BAH SUNTEtI CU CAPU ??? Cristocea ERA LA APROAPE 2 METRI IN FAtA PORTARULUI SI S-A ARUNCAT CA NESIMtITU ,A DAT SI RELUARE LA TV ,LASAtIMA CU POZEE DIN GSP

laca_706.05.2007 16:02

nu sunt poze intra pe gsp si vezi ca portaru il agata de picior involuntar dar il agata CLAR

Dragoshel06.05.2007 16:13
BAH SUNTEtI CU CAPU ??? Cristocea ERA LA APROAPE 2 METRI IN FAtA PORTARULUI SI S-A ARUNCAT CA NESIMtITU ,A DAT SI RELUARE LA TV ,LASAtIMA CU POZEE DIN GSP

Intra AICI si vezi filmulet si poate iti vei da seama ca a fost 11 metri, iar daca te uitai la stiri acum 5 minute a aratat.

MIMIRELA06.05.2007 16:13

fault este atunci cand un jucator impiedica un alt jucator sa joace mingea, NU atunci cand un jucator ATINGE pe un altul, ATENTIE! Nu va luati dupa un dobitoc ca Tudor care ar explica cu mana pe inima si de ce a f_tut-o pe masa!

colaps06.05.2007 16:49

a fost penalty! Cristocea era cu spatele la portar nu avea de unde sa-l vada pentru ca apoi sa simuleze. deci nu a cazut ca un idiot ci pur si simplu a simtit contactul. care nu a fost foarte puternic, dar A FOST, si a profitat de el. Sunt jucatori care se impiedica ca prostii de un portar cazut la pamant (vezi Totti la campionatul mondial cu Australia), si se da penalty fara probleme, dar aici?

Priviti cu mare atentie, se vede cum mana pe care urmeaza sa se sprijine portarul agata usor laba piciorului lui Cristocea, ducand la o impiedicare usoara de piciorul de sprijin. Se vede cat se poate de clar, dar numai la reluarea cu incetinitorul. Un alt argument este unghiul fazei. De unde a fost filmat este extrem de greu de observat, eu am reusit sa ma dumiresc doar cand a fost aratat foarte incet, abia atunci se vede insesizabila (pe ecrane) schimbare de directie a piciorului lui Cristocea. Imaginati-va o schimbare de unghi, ceva ca un efect video facut pe calculator, si asezati-va central cu fata la poarta - pozitia lui Tudor - va fi mai clar.

Asa ca sa va fie rusine celor care ati sarit repede sa cantati prohodul ca vai de mine iar castigam cu ajutorul arbitrilor s.a.m.d.

Apropos, cunoscatorii lui peste, explicati va rog cum sa-l bagi pe Elton, un jucator ce nu face deloc faza defensiva intr-un final de meci in care adversarul e calare pe tine cu mingi la bataie spre propriul tau careu? Cand iti lipseste mai mult de jumate de echipa care altminteri sunt titulari de drept, mai ai prtentii la spectacol?

predatorpulse706.05.2007 17:00

Trebuie sa recunosc ca m-am inselat.Eu nu am zis ca am castigat cu ajutorul arbitrilor dar credeam ca nu a fost penalti iar la TV am si ca nu este. Insa cum a vazut Tudor nu stiu,eu a trebuit sa ma uit de 2 ori cu incetinitorul ca sa vad cum antebratul portarului de la Urziceni ia laba piciorului lui Vasilica,deci a fost penalti. Foarte grea decizia,9 din 10 arbitri nu dadeau penalti la faza asta,deci bravo brad pitt Tudor. Si cand ma gandesc ce vehementi erau unii cu privire la acest penalti...

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

marius_bartos06.05.2007 17:21

Hai Steaua!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

zloty06.05.2007 17:27
Intra AICI si vezi filmulet si poate iti vei da seama ca a fost 11 metri, iar daca te uitai la stiri acum 5 minute a aratat.

am vzt filmuletu si meciu ,uitate cand e filmat din lateral si o sa vezi o distanta considerabila intre cei doi

leynad7206.05.2007 17:29

Ați început sã debitați niște enormitãți precum aia cu fanta de luminã.

1. Forța cu care-l atinge portarul pe Cristocea e comparabilã cu așezarea unui fluture pe umãrul lui.

2. Vasilicã a "reușit" sã cadã abia dupã ce a mai fãcut un pas, calitãți slabe de actor, sã ia lecții de la Lãcã...

ªi cu toate astea, penalti clar, nu ?

Mãi bãieți, nici mãcar nu conteazã, lãsați-l dracu' de penalti !

Ceea ce conteazã este faptul cã Elton e "cel mai prost jucãtor" din lotul Stelei (l-am citat pe oier) și nu ar putea intra niciodatã într-o linie de mijloc ideal alcãtuitã din Paraschiv, Lovin, Ov.Petre și G.Coman !

Asta e cea mai bunã dovadã a modului în care e privit fotbalul de cãtre cuplul "Frumoasa și Bestia"...

ªi nu e vorba de Elton în persoanã, e vorba de un principiu.

Fotbaliști precum acesta sunt "cei mai proști", pe când Lovin, Coman sau Ov.Petre reprezintã speranțele noastre pentru Champions League.

În sensul ãsta, vã puteți imagina ce transferuri se vor face în varã...

Cu tot naționalismul nostru, la ora actualã, doar cu jucãtori români nicio echipã nu poate face fațã în CL.

Degeaba ne dãm mari și tari, nici mãcar naționala nu cred cã ar ieși din grupe la ora actualã.

Nu vã mai faceți iluzii, mai avem de suferit ani buni pânã vom vedea fotbal cu adevãrat la Steaua, eu unul sunt sigur de asta !

AndyQ06.05.2007 17:51
am vzt filmuletu si meciu ,uitate cand e filmat din lateral si o sa vezi o distanta considerabila intre cei doi

Distanta sau nu, penalty sau nu, Tudor s-a inselat sau a arbitrat corect. Sincer, din pozitia lui Tudor se vedea foarte penalty, nu poti sa spui ca a fost blat. Posibil sa fie o greseala de arbitraj, eu zic ca neintentionata.

Cat despre definitia faultului pe care a dat-o cineva mai devreme, "impiedicarea jucatorului sa joace mingea, nu a pune mana pe el" ar trebui sa mai studieze, respectivul personaj, imagini din fotbal. Fault se da si in momentul in care n-ai nici o treaba cu mingea, si esti tocmai in celalalt capat al terenului iar jucatorul advers te pune la pamant...

George Stan06.05.2007 18:27
Ați început sã debitați niște enormitãți precum aia cu fanta de luminã.

1. Forța cu care-l atinge portarul pe Cristocea e comparabilã cu așezarea unui fluture pe umãrul lui.

Cred ca tu debitezi niste chestii fara sa le gandesti prea mult.

In orice imagine data cu incetinitorul nu ai cum sa iti dai seama de forta cu care s-a produs contactul. De multe ori se vede live un fault dur iar in reluarea cu incetinitorul te gandesti "hai ca nu i-a facut cine stie ce, a cazut artistic". In plus in viteza jocului, o atingere a piciorului te poate face sa cazi indiferent de forta ei.

Cristocea nu a cazut la 2 metri, a cazut exact cand a vrut sa puna la loc pe pamant piciorul atins de portarul de la Urziceni.

BlaUGranA06.05.2007 19:22

Unora le vine mai greu sa priceapa ce sa le faci.Ca a fortat si Cristocea asta nu mai conteaza,sunt faze din astea cu sutele in fotbal(vezi C Ronaldo)

zloty06.05.2007 19:33
Unora le vine mai greu sa priceapa ce sa le faci.Ca a fortat si Cristocea asta nu mai conteaza,sunt faze din astea cu sutele in fotbal(vezi C Ronaldo)

amice credema cand un jucator e cu 1 metru in fata celuilalt si cade de unul singur aia nu e fortare aia e actorie clara

alexblaja06.05.2007 20:03

A fost penalty, n-a fost penalty...daca nu era penalty era altceva si tot bateam! Nu mai zic nimic de presa si de vehementa cu care "dezbat" aceasta greseala/decizie corecta, pentru ca iar apar rate galbene care dau cu lantu', pardon, lesa cainelui!

lentz9906.05.2007 20:58

Mii de scuze lui Vasilica Cristocea!!! Am crezut ca a fost o simulare grosolana pe cand el a fost omul meciului!

Imi este rusien de ce am gandit! Scuze inca o data!

FORZA Steaua!

leynad7206.05.2007 22:38
Cred ca tu debitezi niste chestii fara sa le gandesti prea mult.

In orice imagine data cu incetinitorul nu ai cum sa iti dai seama de forta cu care s-a produs contactul. De multe ori se vede live un fault dur iar in reluarea cu incetinitorul te gandesti "hai ca nu i-a facut cine stie ce, a cazut artistic". In plus in viteza jocului, o atingere a piciorului te poate face sa cazi indiferent de forta ei.

Cristocea nu a cazut la 2 metri, a cazut exact cand a vrut sa puna la loc pe pamant piciorul atins de portarul de la Urziceni.

Cristocea s-a frecat ușor cu șiretul de antebrațul portarului, pune piciorul jos și cade abia la urmãtorul pas pe care-l face, simțind cã l-a atins pe portar.

Actorie slab regizatã, îmi pare rãu...

ªi cu viteza jocului las-o baltã, cã abia plecase de pe loc.

N-a fost nimic.

ªi nici mãcar nu conteazã, sã vedem în CL sau UEFA dacã primim vreodatã penalti la o fazã ca asta și apoi mai discutãm.

BlaUGranA06.05.2007 22:53

Oameni buni,au aratat astia si la TV de nu stiu cate ori ca portarul ii atinge laba piciorului lui Cristocea si ii schimba directia(ca o piedica).Ia ganditi-va putin.Probabil ca ati facut si voi asta la prieteni in gluma adica in timp ce mergeau,de la spate,sa le atingeti usor piciorul ca sa se impiedice.Aici nu iti trebuie forta pentru ca dinamica corpului face totul.La Cristocea este acelasi lucru exceptie facand faptul ca in loc sa incerce sa isi recapete echilibrul(cum ar fi facut un om pe strada sa zicem) el a profitat si a cazut.In consecinta penalty acordat just si nici un comentariu nu cred ca isi mai are rostul.

«15678»