FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Unirea - Steaua 1-2 (0-2)

«1345678»
bubylac04.05.2007 20:16

La cat e plecarea maine spre Urziceni? steagcruce2

Za Best04.05.2007 20:48

Avem meci greu de tot la Urziceni!Daca batem maine, cred ca locul 2 e al nostru in proportie de 99%...dar ma indoiesc ca vom bate! Dar...Forza Steaua! fular-campionii

pvf_0704.05.2007 20:55

fular-campionii

Intotdeauna o echipa cu suporteri adevarati. steagsahmic

John-Stelist-Nr 104.05.2007 22:58

Fortaaa fularsteaua2 .... Kiss fularsteau2 .... Sigur o sa batem cu 1-7 :grin:

Fortaaa dica10 steagcruce2 steagsahmic steagsahmic steagsahmic steagcruce2

ultramario05.05.2007 07:55

steagcruce2

Cum Goian nu este suspendat trebuie doar sa-i batem la un gol diferenta si sa nu ne pese ce fac in meciul direct clujul si rrapizii.

Forta Steaua!

Anna Marya05.05.2007 09:42

sper ca Steaua sa castige acest meci mai ales ca in ultimele meciuri a jucat bn...Becali a zis ca se va retrage din fotbal dak Steaua nu castiga mi-ar place mult sa scape Steaua de el dar nu vreau sa ia bataie...iar Oli la Dinamo Kiev nu prea cred ca o sa junga el acolo e o echipa buna iar cu Oli mie ca se va face de ras..da eu sper sa plece amn2 si Oli si Jiji si Steaua sa ajunga din nou in CL acolo unde ii este locul..FOrta Steaua steagcruce2

danielcristian05.05.2007 10:43
steagcruce2

Cum Goian nu este suspendat trebuie doar sa-i batem la un gol diferenta si sa nu ne pese ce fac in meciul direct clujul si rrapizii.

Forta Steaua!

Din pacate evolutiile noastre ne-au adus in postura de a ne interesa ce fac rrapizii cu clujul,mai ales ca inca depindem de cel putin un punct pierdut de Cluj.Ideal ar fi ca noi sa castigam,iar Cluj-Rapid sa fie egal! steagcruce2

Raul198805.05.2007 11:06

stie cineva daca meciul se poate aude live pe net

steagsahmic

costinsteaua05.05.2007 12:43

Castiga Steaua!Meciul va fi pe 5 mai(azi) la ora 18:00 pe National TV fularultras fularsteau2 forzateaua

robisteaua05.05.2007 12:47

Se pare ca Oli va folosi urmatorul 11 in meciul cu Urziceniul:

Portar:Cernea

Fundasi:P.Marin-Goian-Baciu-Nesu

Mijlocasi:Nicolita-Lovin-Croitoru-Cristocea

Atacanti:Badea-Iacob

Rezerve:Lungu,G.Coman,Paraschiv,Ov.Petre,Bostina,Ochirosii si Elton

bodanelu05.05.2007 12:50

mda.. am vazut declaratiile lui prin presa ca o sa joace cu jucatorii experimentati si ca Elton nu are aceasta experienta... dar maritul Lovin are experienta?. Nu juca mai bine cu Paraschiv?.... TARATURA DRAQ!!!!!!!!!

IONUTZ-CIPRIAN05.05.2007 13:58

O sa-l vad iara pe Lovin?Ma dispera jocul de impleticit a lui ala,ma exaspereaza,nu stiu de ce nu joaca cu Elton !!Oricum ca toti stelistii sper sa castigam astazi!Stiu ca va fii un meci destul de greu insa sunt optimist!!Bafta Steaua!!!

weeezer05.05.2007 15:42

Daca Vasilica a simulat, atunci este PENIBIL. Nu de asta avem nevoie. Iar daca pur si simplu a alunecat, putea sa dea dovada de caracter si sa-i zica lui Badea ca nu l-a atins... Eu as fi tras pe langa..

Vladinho05.05.2007 15:53

Eu ma asteptam sa rateze....

strezahuzum05.05.2007 15:55

Rusine. Pur si simplu rusine. Asta simt acum.

Ce sa mai comentam de Corpodean, de Serea, de altii ?? Am primit un penalty CADOU, 100% inventat.

Prefer sa nu mergem in CL decat sa mergem acolo cu blaturi si arbitrii cumparati !!

Pleaca de la Steaua Becali ! Pleaca jigodie ordinara !

FC_STEAUA_194705.05.2007 15:57
Daca Vasilica a simulat, atunci este PENIBIL. Nu de asta avem nevoie. Iar daca pur si simplu a alunecat, putea sa dea dovada de caracter si sa-i zica lui Badea ca nu l-a atins... Eu as fi tras pe langa..

A fost o simulare GROAZNICA. Rusine, nu imi vine sa cred ca am ajuns sa facem simulari ca sa facem rezultate cu Unirea Urziceni :roll:.

In rest de acea faza am jucan binisor. Lovin nu a fost epava care este de obicei si chiar daca a avut acea simulare oribila, Cristocea a jucat foarte bine in prima repriza. Eu chiar sper sa dea Unirea un gol in a doua repriza sa se faca dreptate pentru imi este rusine de acel gol 2.

weeezer05.05.2007 15:58

Pana acum nu mi s-a parut nimic dubios... Sunt convins ca Tudor nu a inventat acel penalty in mod intentionat, probabil n-a vazut bine faza. Initial, pana la prima reluare, si mie mi s-a parut ca i-ar fi agatat piciorul jucatorului nostru. Din pacate, arbitrul nu beneficiaza de reluari. Nu cred ca este arbitrul cumparat. Nu exista nici un interes sa primim un penalty cadou in minutul 30, deci totusi la inceputul meciului, in situatia in care oricum conduceam. Totusi, Cristocea a scazut mult in ochii mei dupa acea faza, este numai si numai vina lui.

strezahuzum05.05.2007 15:59
Eu chiar sper sa dea Unirea un gol in a doua repriza sa se faca dreptate pentru imi este rusine de acel gol 2.

Eu sper sa inventeze un penalty si pentru ei. Altfel .... e jale.

VilleValo05.05.2007 15:59

mda...rusinos...eu as fi tras pe langa, dar cred ca Badea nu a vrut sa rishte o eventuala "concediere"..nu?!

Acum sa nu facem din tantar armasar, asa cum ne-au furat arbitrii cu Dinamo sau UTA asa acum A.Tudor a comis o greseala(?) in favoarea noastra! Sper doar sa castigam fara dubii iar acel penalty sa fie uitat repede.

Numai bine!

FC_STEAUA_194705.05.2007 16:00
Rusine. Pur si simplu rusine. Asta simt acum.

Ce sa mai comentam de Corpodean, de Serea, de altii ?? Am primit un penalty CADOU, 100% inventat.

Prefer sa nu mergem in CL decat sa mergem acolo cu blaturi si arbitrii cumparati !!

Pleaca de la Steaua Becali ! Pleaca jigodie ordinara !

Nu sarii repede pe concluzia ca este blat, lasa ca o sa vorbeasca presa destula despre astea...

Faptul e ca in prima faza si eu am crezut ca a fost penalty clar si de unde a vazut Tudor faza s-a vazut clar cum portarul Unirii l-ar fi impiedicat pe Cristocea. Eu ma mir ca nu a zis nimi asistentul dar lasa ca ne-au mai rahat pa noi asistentii asa ca a venit si randul nostru.

Vladinho05.05.2007 16:01

Sincer sa fiu nu arata a meci cumparat. A fost o faza care in prima faza l-am vazut penalty si eu. A simulat foarte bine.

weeezer05.05.2007 16:02
Eu chiar sper sa dea Unirea un gol in a doua repriza sa se faca dreptate pentru imi este rusine de acel gol 2.

:( Eu dimpotriva... gandeste-te ce s-ar intampla sa dea Unirea gol si sa se termine 2-1... Din momentul asta doar Tudor mai poate sa repare ceva, daca a vazut reluarea la pauza. Sau sa le mai dam 5, sa-i dominam copios, ca sa avem alibi-ul ca "oricum am fi castigat". Dar chiar si asa, banuiala va plana asupra noastra.

FC_STEAUA_194705.05.2007 16:04

Sa nu uitam ca Unirea a dat bara inainte sa dam noi gol si totusi inca joaca la victorie pentru ca ataca la fiecare posesie, pressing-ul nostru a fost bunicel si i-am mai oprit dar can ajung in jurul careului sunt periculosi.

Ar trebui trimis la echipa B vreo etapa, doua Cristocea.

The Flyer05.05.2007 16:29

Pentru ca nu pot baga un articol, voi scrie aici!

N-am fost la meci si sincer, nici nu am vrut sa merg! In momentul de fata Steaua nu este Steaua pe care o cunosc! Nu este Steaua care ma reprezinta, echipa in care ma regasesc! Este o echipa de duzina, una care primeste cadouri de la arbitri, cu voia lor sau nu, dar le primeste! Nu ma incanta victoria cu Urziceni, postez inainte de a se fi terminat meciul si stiu ca va fi o victorie. Un prim gol superb, dupa o faza frumoasa, dar al doilea a fost o gluma, dintr-un penalty inventat! Un fault grosolan al lui Goian in prima repriza, un meci mediocru (a cita oara?!) al Stelei si o mare bucurie a lui nea' ciobanul!

Ei bine, eu nu vreau o clasare pe locul doi in felul acesta! Eu vreau un antrenor de clasa la Steaua, o conducere care sa aiba ceva in cap, meciuri bune ale echipei, chiar daca e sa le piarda, macar le pierde pe bune! Nu mai vreau victorii ale ciobanului numai din ambitia lui de a se clasa pe locul doi pentru a-i face in ciuda imbecilului de Copos! Sincer, sunt satul de Steaua pe care a creat-o Jiji, aceasta echipa este o gluma tampita, o echipa stresata, una care este la cheremul unui patron timpit care ne face de rusine pe toti suporterii Stelei! Mai am multe de spus, dar sunt prea nervos; dar vreau sa va pun o intrebare: va place Steaua actuala?

weeezer05.05.2007 16:56

Asta e. Am castigat CU ARBITRUL!!!

«1345678»