Stie cineva daca pe Elton il ia nea Ham-Ham(adica Dinamo)?
Zvonuri ale presei!
Stie cineva daca pe Elton il ia nea Ham-Ham(adica Dinamo)?
Zvonuri ale presei!
Victorie(cu ajutorul lui Tudor, dar nu-i bai, mai meritam si noi pomana); meci antrenant, greu si cu noroc castigat meciul. Ce ma enerveaza este ca am ajuns la mana lui Dinamo(deoarece cred cu tarie ca Rapid nu a avut un interes mare sa castige, adica a procedat la fel ca Steaua daca era in locul lor, asta declara Becali acum vreo 3 saptamani) si cred ca ne lucreaza(sansa noastra este sa intervina Liga pentru Becali, dupa cite vad eu relatia Stelei cu Liga si CCA s-a imbunatatit substantial dupa plecarea lui MM, dureros, dar adevarat, suntem ajutati de Liga datorita coeficientului)......Steaua iese pe locul doi chiar daca Dinamo se lasa invinsa.........despre jucatori, Vali Badea excelent,p oate ca merita si Elton 10-15 min pe meci(tinand cont ca 'marele' Coman are loc ......Forza Steaua....intotdeauna Steaua steagcruce2
Macar am castigat chiar daca am fost ajutati de catre arbitru; dar nu a fost platit de Jiji, pur si simplu acolo nu a vazut bine se mai intampla si nu numai in Romania se intampla....
Elton la Dinamo?? Si eu am auzit, dar Jiji e un mare tampit daca il lasa sa plece; are valoare si merita sa joace, nu sa stea pe banca; eu nu am putut sa vad meciul dar cand am auzit ca il baga pe G. Coman in teren in locul lui Ochirosii imi venea sa arunc cu ceva in calculator chiar asa prost poate sa fie Oli? El nu isi da seama dintre jucatorii buni care merita sa joace cum ar fi: Elton, Dica (care a zis ca vrea sa fie macar rezerva la acest meci), Radoi(din pacate accidentat), Goian(daca nu ar fi el toata apararea noastra s-ar duce; dar noroc ca pe el nu il lasa pe banca Oli), Badea care este intr-o forma destul de buna dar tot nu e atat de buna incat sa poata face fata in CL, Croitoru si mai sunt cativa si cei prosti care dorm pe teren: Coman, Lovin, Stancu, etc.
De ce nu il baga pe teren de la inceputul meciului pe Ochirosii??? Ca e tanar nu are atata experienta... aduceti-va aminte ce goluri au dat Badea si Iacob in meciul cu Otelul si ce gol a dat Ochirosii in acelasi meci; ia comparati-le care e mai frumos; e doar un pusti care ar ajunge mare daca ar fi lasat sa joace; daca Oli il baga in ultimele 5 min cum sa demonstreze ca e un jucator bun? Dinamo cum il baga pe Liviu Ganea care are tot 18 ani si ce face, le da lectii unora dintre fotbalisti.. cand o sa o vedem si noi pe Steaua noastra?? Si nu cea a lui Jiji care joaca numai pentru bani si la comanda lui?.. cand o sa vedem pe banca Stelei un antrenor bun care sa stie ce jucatori baga in teren?... cand o sa-l vedem iar pe MM fiiindca cu el Steaua a ajuns in CL a adunat 5 puncte, a ajuns in semifinalele Cupei UEFA dar se trezeste un oier sa-l dea afara asta e a facut greseli, dar a ajutat-o pe Steaua mult si el e cel care a adus cei mai buni jucatori la ora actuala.. Argaseala ala ce o sa faca? De Neaga nu se mai aude nimic... mai vine, nu mai vine? Nici de Gurita... in rest se vorbim de toti ratatii care si-au ratat cariera si s-au facut din greseala fotbalisti.. dar asta e... noi suporterii ce putem face? Sa ne uitam cum se scufunda Steaua si sa speram ca intr-o zi se va trezi din nou si va juca din placere pentru noi, nu pentru bani si sa nu se chinuie sa bata Urziceniul si alte echipe... sunt curioasa cum o sa joace cu Ceahlaul, o echipa care e la retrogradare si se va apara mai mult ca sa nu ia gol... de atacat nu prea cred ca va ataca prea mult... Oli o sa bage tot 8 fundasii??? Sa nu cumva sa ia gol o sa se apere... nu are nimic... ia gol, nu ia gol, dar va da si Steaua gol daca ataca... poate chiar mai multe.. nu suport sa ma gandesc ca Steaua e distrusa de catre un oier si o olita, dar asta e... ce pot sa fac eu o simpla fata care tine mult la Steaua..
:(forta seaua steagsimplu
- Nici mie nu-mi place Gigel Coman, dar nu stiu de ce va mirati... Bostina era accidentat, Cristocea fusese schimbat, Ochirosii tocmai se rupsese, era clar ca Gigel era singura varianta pentru postul ala... Olaroiu ne-a demonstrat de n ori ca nu e adeptul conceptiei "cea mai buna aparare e atacul", asadar n-avea pe cine altcineva sa bage in locul lui Razvan.
- Apropo de Razvan Ochirosii, se stie ceva, cat de grava e accidentarea?
- Una peste alta, meci bunicel facut in primele 60 de minute... dupa aia ne-am retras in aparare incredibil, si era sa retraim scenariul de la Middlesbrough.
Nu cred ca s-a accidentat grav Ochirosii...
Iti repet: la faza respectiva nu se putea da penalty. Fa un poll si vei vedea cati dintre useri considera ca un arbitru gen Colina ar fi dat penalty la acea faza. Vorbesti de ura imptriva ta, a Stelei sau a arbitrului Tudor....
Nici macar nu ai fost atent la ce am scris. Nu am spus ca nu a fost penalty. Sigur ca nu a fost. Eu spuneam ca arbitrului i-a fost greu sa judece corect faza. Din cauza pozitiei în care se afla. Uite cum generezi discutii neprincipiale.
@steaua_campioana Iti respect parerea dar ma faci sa rad cand vad ce formula de joc ai scris =)) ... Cum poate sa joace Nicolita fundas central ? Elton mijlocas stanga =)) niciodata pentru ca trebuie sa faca si faza de aparare si Piti nu poate icon_sad.gif !
===============================================================
Pai am ales asa pentru ca sa incercam alceva... Lovin in primul 11 nu are ce sa caute poate doar rezerva doar daca Oli vrea sa riste foarte mult...
Dica va juca in Mai ???Cred ca ultimele 4 etape le mai apuca din campionat... steaua_ro dica10
Salut si tie si bine ai venit! Te asigur ca scrii mai corect decat unii de nationalitate romana! :lol: Paraschiv ramane un truditor, astazi intr-adevar a fost foarte exact si util. Iar meciul a fost mai bun decat altele, dar se putea si mai bine, ca sa nu mai avem emotii pe final!
Am avut putine emotii, e adevarat, dar sa nu uitam ca a lipsit aproape toata linia defensiva.
Speram la mai bine. Ieri am ajuns sa tin cu Rapid in meciul cu CFR dar numai sa egaleze si atat. Era foarte bine pentru Steaua dar n-a fost sa fie... ne luptam in continuare. steagsimplu
Forza Steaua
.
Pacat ca nu a jucat Elton... precis iar si-a bagat Becali :twisted: coada ![]()
=============Cernea=============
===Nicolita======Goian===Petre Marin===
============Paraschiv============
==Elton=======Croitoru=====Cristocea=
====Iacob===Badea====Ochirosii======
Asta e pentru meciul cu Cheahlaul!!!
steagcruce2 ......:::::::Forza Steaua!!!!:::::::...... steagcruce2
![]()
![]()
![]()
@steaua_campioana
Am cateva sugestii pentru tine:
1.Nu ai postat unde trebuie
2.In primul 11 intra 11 jucatori nu 10.
3.Elton mijlocas dreapta nu stiu daca ar face fata
4.Ochirosii nu cred ca merge ca atacant
5.Ai mai postat undeva Nicolita si Paraschiv fundasi centrali, ceea ce mi se pare total hilar.
6.Tii cu Steaua?
Pai normal ca tin cu Steaua da sa mai incercam si altceva...Ochirosii cred ca va face fata pentru ca el joaca foarte bine in aproprierea portii adversarilor:) Dar sunt 11 jucatori nu 10!
Dupa ce ai editat normal ca sunt 11.
Intrati pe Gsp sa vedeti ca penatyul este dat corect fiti foarte atenti la mana stanga a lui C. GRIGORE
A. Tudor a prezentat faza.
DA!!! Nu credeam ca o sa-mi schimb vreodata parerea asta, dar se vede cum mana stanga a portarului ialomitean agata piciorul stang al lui Cristocea. Incredibil...
Raspuns pentru weezeer: Ochirosii nu s-a accidentat; i-a spus Olaroiu sa stea intins sa Para ca il scoate accidentat, dar de fapt l-a scos ca era sa o comita de citeva ori, eu eram chiar in spatele lui Olaroiu.
@janker Steaua
Ochirosii a cerut sa fie schimbat, s-a vazut clar la TV.
Deci incredibil cat de fericit pot sa fiu ca se vede ca il atinge pe Cristocea... ![]()
Bine a facut Tudor ca s-a dus cu imaginile, dupa meci pe toti i-am auzit ca am batut cu arbitrul, asa le-am demonstrat ca "daca taceau filozofi ramaneau"
Intradevar, a fost penalty. Oricum nu ma mai interesa daca a fost sau nu, ma doare in cot ca tipau ca nebunii CFR-isti din Cluj si aia din Bucuresti.
Bine a facut Tudor ca s-a dus cu imaginile, dupa meci pe toti i-am auzit ca am batut cu arbitrul, asa le-am demonstrat ca "daca taceau filozofi ramaneau"
Printre care si eu...
M-am inselat teribil, dar ma bucur al naibii de tare.
Pai normal ca tin cu Steaua da sa mai incercam si altceva...Ochirosii cred ca va face fata pentru ca el joaca foarte bine in aproprierea portii adversarilor:) Dar sunt 11 jucatori nu 10!
Te rog eu las-o mai moale cu tactica !
Ronaldo stai cuminte la TV si comenteaza. Iti mai spun ceva de la o sursa sigura, Ochirosii a plins in vestiar si ceilalti jucatori l-au incurajat asa ca nu te mai contrazice. Iti spun si de la cine am auzit eram mai multi acolo, este din staful medical.
ROchirosii a plins in vestiar
Si de ce a plans? Altceva din vestiar nu ne mai zici? ![]()
Steaua s-a prostit de tot !!! Dar tot ea va ajunge in CL cu bine !!!steagcruce2
===============Cernea=================
====================================
P.Marin=====Nicolita=====Paraschiv=======Nesu=
=====================================
============== Cristocea=================
=======Ochirosii===============Elton======
================Croitoru================
===========Badea======Thereau(Dica)=======
Daca ar juca asa Oli...
steagcruce2 Forza Steaua!!! steagcruce2
P.Marin=====Ghionea=====Goian======= ? =
============== Radoi =================
=======Ochirosii===============Nicolita======
================ Elton ================
===========Badea======Thereau(Dica)=======
Eu cred ca asa ar fi chiar mai bine, problema este ca nu prea sunt rezerve de aceeasi valoare in caz de accidentari sau iesiri din forma. Ar mai fi si o alta varianta:
P.Marin=====Radoi=====Goian======= Ghionea =
=======Ochirosii===============Nicolita======
====== Elton ================Dica=======
===========Badea======Thereau==========
Astea sunt variantele pe care le-as vedea eu, sper ca nu am suparat pe nimeni.