Bine Steaua. Nu au jucat asa prost.....dar pacat ca ne-a ajutat arbitrul.
Bine Steaua. Nu au jucat asa prost.....dar pacat ca ne-a ajutat arbitrul.
Am jucat bine pana la intrarea lui Petre dupa care am disparut complet din joc si am fost dominati pana la final. Nu a fost nici un blat si cei care zic ca a fost n-au ce face. Tudor a avut un unghi prost si din pacate a luat o decizie importanta, se intampla. Nu ati vazut ce a facut arbitrul ala in semi-final cupei UEFA cu Klose? Greseli de arbitru se intampla si sunt parte din sport; din pacate mentalitatea romanilor este ca fiecare greseala inseamna blat....
O victorie este o victorie si inseamna ca ramanem in lupta pentru locul 2. Sa speram ca Dinamo o sa ia puncte CFR-ului.
Steaua 2-1 U. Urziceni sau mai bine zis Arbitru 1-0 U.Urziceni! Oricum nu mai conteaza, ca a castigat Steaua ura, ura, campioana!!! :mrgreen: Dar din pacate CFR Cluj a batut pe Rapid cu 3-2 si CFR este in continuare pe locul 2. Daca CFR Cluj o sa piarda cu Dinamo si Steaua va castiga toate meciurile de acum inainte o sa mergem in CL!
sprecl2
Daca nu scapam de Becali, nu stiu ce o sa se aleaga de Steaua!
forta Steaua steagcruce2
Pacat de greseala lui Brad Pitt Tudor pentru ca puteam sa castigam si fara. Jocul a fost din nou mediocru iar Olaroiu ma enerveaza cu mentinerea lui Lovin in si Elton out. Probabil ca-i da ciobanul directive cum sa puna echipa in teren(din nou). Steaua se mentine intr-un nivel scazut de tot al jocului, spuneti-mi cate 1-2-uri ati vazut? A fost unul la primul gol intre Iacob si Cristocea, daca, consideram devierea un un-doi. Acelasi joc plictisitor, de minge lunga pe Iacob si deviere pe Vali Badea. Dam gol, norocos sau nu, iar apoi fuguta cu totii in aparare. Ce ne prezinta d-l Olaroiu este stilul unei echipe mici, care marcheaza gol si apoi se retrage sperand sa loveasca pe contratac. Noi, suporterii stelisti, trebuie sa asteptam cu frica fiecare meci pentru ca Oli vrea in aparare.
Afara cu el ca nu mai suport, macar de am pierde meciuri dar am juca ceva, noi jucam la ciupeala chiar daca vrem sa recunoastem sau nu.
VREAU VITEZISTII INAPOI!!!
Faza ca Dinamo joaca cu juniorii nu ma mira, ar face orice sa termine Clujul pe doi ca sa le dea o mica sansa sa fie cap de serie. Meciul Dinamo-Cluj ar fi suspect de blat dar nimeni nu o sa se sezizeze asa ca va fi greu sa prindem locul 2 chiar daca suntem doar la un punct de ei. Cei care spun de penalty-ul neacordat Rapidului sa nu se planga ca noi azi am avut unul gratuit.
Vazand arbitrajele de azi, mai ne miram de ce nu exista arbitri romani in top class sau cum s-o numi. Sunt slabi si nu se consulta cu tusierii, care la randul lor nu sunt straluciti. Din pozitia in care era, si eu as fi dat penalti in locul lui Tudor, dar tusierul putea sa-l ajute ca se vedea clar de pe margine.
FORZA Steaua!!!
Intotdeauna superiori.
Ma bucur ca am castigat, dar probabil va urma un intreg circ pe seama golului lui Badea. In prima repriza am evoluat chiar bine, dar cu trecerea timpului am scazut ritmul si am avut probleme pe final. Din pacate ne-am facut singuri meciul greu, in urma schimbarilor de tipul "Zonei Crepusculare" facute de Olaroiu.
De acum am ajuns pe linie dreapta, 4 meciuri in care se joaca totul si sper ca miercuri sa fim deja pe locul 2.
Caderea în careu a lui Cristocea l-ar fi pus în încurcatura si pe renumitul Colina. Atât de perfecta a fost. Dupa mine, victoria i se datoreaza în mare parte.
Hai sa nu exageram. Nu are rost sa ascundem mereu mizeria sub pres. 10 arbitri din 10 nu ar fi dat penalty la acea faza. Probabil ca 9 din 10 i-ar fi dat un galben lui Cristocea pentru simulare. Portarul Grigore nu a fost nici macar aproape de Cristocea atunci cand acesta a cazut. Puteam vorbi de o simulare credibila daca ar fi existat macar o urma de contact. Faza nu are nici o urma de logica. Este de o penibilitate absoluta. Cu siguranta fair-play-ul nu ne mai caracterizeaza. Vorbeam in urma cu cateva ore cu un amic de Mazilu si de incercarile lui penibile de a scoate lovituri libere si penalty-uri si la putin timp Cristocea mi-a oferit acea scena dezgustatoare. Ne revoltam ca Moti s-a tavalit "de durere" dupa duelul din tur cu Thereau. Am ajuns sa cersim penalty-uri pentru ca suntem incapabili sa afisam un joc bun si eficient. Am mai vazut recent un penalty tot atat de hazliu si absurd la FC Vaslui - Gloria Bistrita.
Una peste alta, am luat trei puncte, dar continuam sa fim penibili. Am terminat meciul cu trei inchizatori(Lovin, Para si Ov. Petre), iar Elton este tot mai aproape de o despartire de formatia noastra. Colac peste pupaza, Oli l-a reactivat pe Coman, incercand din nou sa il impuna in echipa.
Sa continuam sa nu luam atitudine, si probabil ca vom vedea meci de meci o echipa din care nu vor lipsi: Lovin, Gigel Coman, Ov. Petre, Stancu, Nicolita.
Sunt student la agronomie si ma angajez sa consiliez gratis echipa Rapidului daca Copos ii trimite la munca de jos.!steagsahmic
Ai gresit topic-ul. Moderatorii
Am inteles ca pe Elton il ia la Dinamo!!!
(
@ Bogdan4Steaua
Esti foarte categoric împotriva unei pareri emise de mine. Si vorbesti fara a fi in cunostinta de cauza. Nu stau sa-ti explic ce am vazut si ce m-a determinat sa cred ca faza a fost foarte greu de apreciat pentru arbitru. Dar tonul tau tradeaza ura. Nu stiu daca impotriva mea, a Stelei sau a arbitrului Tudor. Las-o mai moale cu interventiile de acest tip. Nu detii adevarul absolut asa cum poate ai impresia. Iar felul in care îti spui opiniile seamana mai mult a dorinta de a impune si altora ideile tale. Sau a pumn in gura celor care nu sunt pe aceeasi lungime de unda cu tine.
Fiecare are drept la opinie si o poate spune asa cum crede, fara teama ca ar putea fi pus la colt de tipi aroganti si "atotstiutori".
O evolutie buna a Stelei, dar din pacate presarata de greseala arbitrului. Hai sa recunoastem ca chiar si fara aceea greseala Steaua nu avea cum sa piarda acest meci. Intrebati-va cum ar fi fost daca in locul lui Cristocea era Marra in careul lui Cernea?
Ce jucatori as vrea sa remarc azi:
Cornel Cernea - incepe sa devina un portar tot mai sigur, si dupa parerea mea este al doilea din tara dupa Lobont. Facand compartie intre Cernea si Coman(Rapid) mi se pare destul de dificila, avand in vedere ca Dani este un portar de nationala, dar cu gafe o gramada la Rapid, iar Cernea este un om simplu, care apara extraordinar.
Banel Nicolita - poate singurul meci in care am inteles de ce Olaroiu il foloseste fundas dreapta. Pur si simplu e mai bun pe acest post decat Stancu, Saban si chiar Petre Marin.
Vasilica Cristocea - incepe sa revina la forma s-a de acum 6 luni cand juca constant si o facea extraordinar. Tehnica si valoarea isi spun cuvantul.
Vali Badea - ramane acelasi atacant de gura portii care inscrie meci de meci. A dat 3 goluri intr-o saptamana. Foarte bun acest lucru.
Cei care mi s-au parut paraleli cu jocul: Baciu, Lovin si Iacob.
Pai cred ca ar trebui sa ne apucam si noi de agricultura ca fotbal nu prea jucam, ma gandesc cu groaza ce umilinta vom suferi daca terminam pe 2 si mergem in CL. Avem doar cativa jucatori care merita sa joace la Steaua... in rest jucatori de Liga 3 si problema este ca mai sunt si titulari pe deasupra. Mai bine il cheama la echipa mare pe Florentin Matei de la echipa de copii si juniori, ar face mai multa treaba decat Lovin si multi altii. Of si l-a mai bagat si pe martalogu` ala de G. Coman. N-am putut bate Urziceniul, pai cum sa batem echipe de CL? Tot cu arbitri? Aaa poate astia sunt mai ieftini decat jucatorii, dar ma gandesc, cum dracu ii ia si p'astia in CL? Jenant, de-ar veni Hagi cu Popescu mai repede, pana nu se duce dracu' toata echipa, ca de jumate s-a ales prafu'.
Am inteles ca pe Elton il ia la Dinamo!!!(
Musca-ti limba!
Suntem cam terminati. Trebuie facut ceva.
Joc de rahat, nimic nou. Aceeasi puturosi pe teren lipsiti de imaginatie.
Acelasi antrenor praf!!!
@ Bogdan4Steaua
Esti foarte categoric împotriva unei pareri emise de mine. Si vorbesti fara a fi in cunostinta de cauza. Nu stau sa-ti explic ce am vazut si ce m-a determinat sa cred ca faza a fost foarte greu de apreciat pentru arbitru. Dar tonul tau tradeaza ura. Nu stiu daca impotriva mea, a Stelei sau a arbitrului Tudor. Las-o mai moale cu interventiile tale "savante'. Nu detii adevarul absolut asa cum poate ai impresia. Iar felul in care moderezi seamana mai mult a manipulare sau a pumn in gura utilizatorilor...
Fiecare are drept la opinie si o poate spune asa cum crede, fara teama ca ar putea fi pus la colt de unii care se cred buricul pamântului. Si aici ma refer atat la utilizatori,cat si la moderatori.
Virgile, nu are nici o legatura cu faptul ca tu ai emis acea parere. Cum poti sa spui ca nu sunt in cunostinta de cauza? In ce sens? Ce te face sa crezi ca tu ai dreptate si eu nu? Vorbeste o persoana care a laudat intr-un articol prestatia Stelei in meciul retur cu Sevilla, desi acesta nici macar nu a fost televizat.
Iti repet: la faza respectiva nu se putea da penalty. Fa un poll si vei vedea cati dintre useri considera ca un arbitru gen Colina ar fi dat penalty la acea faza. Vorbesti de ura imptriva ta, a Stelei sau a arbitrului Tudor....aberezi crunt.
Ma acuzi de manipulare si te invit sa dai exemple pentru ca ai facut o acuzatie extrem de grava. As putea sa iti amintesc de o situatie de genul acesta la "Discutii despre suporteri" dar prefer sa nu intru in detalii.
Salut toti Stelistii din tara si dincolo de ea. Sunt nou venit in acest forum sa ma scuzati daca nu scriu foarte corect sunt de nationalitate maghiara dar sunt Stelist de mic si asa voi ramane. Azi am facut un meci destul de bun daca ne uitam la cate absente am avut omul meciului Paraschiv dupa mine.
HAI Steaua
P.S.: Cine se crede Rednic asta de se ia de antrenori ca Ferguson sau Mourinho? Ca el nu e decat un purice de pe o catea.
Bai deci mor de ras cu Borcea la TV Sport. L-au contactat telefonic pe Borcea si spunea de locul 2, iar Borcea tipa "domne spuneti cum am castigat campionatul asta la 15 puncte, nu mai scrieti domne' de Steaua, ziceti domne' de noi cum suntem minunati". Intrebat daca ar vrea ca Steaua sa termine pe 2, el a zis ca ar vrea sa retrogradam, dar cu o voce plangacioasa, fiind suparat ca se scrie prea mult de Steaua si nu destul de noii "campioni".
Mai avea putin si dadea in plans Borcea si mama ce frustrat, nu stiu daca exista om mai frustrat de Steaua decat asta. Sper sa intram noi in CL si ei nu, ca sa mai planga putin. Cum poti frate sa fii atat de frustrat? Asta intra in categoria Rednic, gen "Steaua a avut noroc si echipe usoare, noi nu" sau "noi suntem pe locul 1, dar se scrie de Steaua ca ei sunt in CL, de ce nu se scrie mai mult de noi?".
E simplu: pentru ca desi ei au castigat batalii, razboaiele majore au fost castigate de stelisti, de aia suntem mai iubiti si mai respectati in tara, desi ciobanul incearca din greu sa ne ruineze.
FORZA Steaua!!!
Intotdeauna superiori.
Fratilor am privit si eu meciul cu fanclubul Stelei din Chishinau, sa stiti ca galeria din Chisinau e FANTASTICA !!! Dar si meciul a fost super !!!
Bulan mare la bara lui Bilasco, dar norocul tine cu cei tari, daca CFR castiga in Stefan Cel Mare nu prindem locul 2, CFR mai joaca cu Gloria si Farul acasa si in deplasare la Iasi, cred ca vor bate tot pana la final si nu merita locul 2 pentru ca vor iesi direct din turul 2 preliminar al LC, se fac de ras!!!!!!!!!
Salut toti Stelistii din tara si dincolo de ea. Sunt nou venit in acest forum sa ma scuzati daca nu scriu foarte corect sunt de nationalitate maghiara dar sunt Stelist de mic si asa voi ramane. Azi am facut un meci destul de bun daca ne uitam la cate absente am avut omul meciului Paraschiv dupa mine.HAI Steaua
P.S.: Cine se crede Rednic asta de se ia de antrenori ca Ferguson sau Mourinho? Ca el nu e decat un purice de pe o catea.
Salut si tie si bine ai venit! Te asigur ca scrii mai corect decat unii de nationalitate romana! :lol: Paraschiv ramane un truditor, astazi intr-adevar a fost foarte exact si util. Iar meciul a fost mai bun decat altele, dar se putea si mai bine, ca sa nu mai avem emotii pe final!
Faptul ca a aparut Jijel Coman din nou pe teren mi se pare o adevarata insulta din partea strategului Oli.
Cred ca primele mari promise de Becali in caz ca prindem locul doi(sincer, nu cred ca la Steaua locul doi ar trebui premiat in vreun fel) este unul din motivele pentru care echipa joaca la mica ciupeala. Banii sunt motivul pentru care unii jucatori fac orice ca sa castige(astazi a fost Cristocea cu simulare aia penibila). Sigur si Oli are ceva bani promisi daca ajunge pe 2, de asta incheiem fiecare meci in transee cu cate 3 inchzatori si 5 fundasi.
Steaua s-a prostit de tot !!! Dar tot ea va ajunge in CL cu bine !!! ![]()
steagcruce2
===============Cernea=================
====================================
P.Marin=====Nicolita=====Paraschiv=======Nesu=
=====================================
============== Cristocea=================
=======Ochirosii===============Elton======
================Croitoru================
===========Badea======Thereau(Dica)=======
Daca ar juca asa Oli...
steagcruce2 Forza Steaua!!! steagcruce2
Stie cineva daca pe Elton il ia nea Ham-Ham(adica Dinamo)?
Stie cineva daca pe Elton il ia nea Ham-Ham(adica Dinamo)?
Eu zic ca sunt inventii ale presei!
Nu au cum sa-l vanda.
Lui Elton ii trebuie pregatirea de vara sa se integreze in sistem si va fi foarte bun.
Chiar daca Becali nu se pricepe la fotbal , in club eu zic ca sunt si profesionisti si il vor trage de maneca, daca cumva vrea sa-l dea.
===============Cernea=====================================================
P.Marin=====Nicolita=====Paraschiv=======Nesu=
============== Cristocea=================
=======Ochirosii===============Elton======
================Croitoru================
===========Badea======Thereau(Dica)=======
Daca ar juca asa Oli...
steagcruce2 Forza Steaua!!! steagcruce2
@steaua_campioana Iti respect parerea dar ma faci sa rad cand vad ce formula de joc ai scris =)) ... Cum poate sa joace Nicolita fundas central ? Elton mijlocas stanga =)) niciodata pentru ca trebuie sa faca si faza de aparare si Piti nu poate
!