FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Unirea - Steaua 1-2 (0-2)

«1678»
janker steaua07.05.2007 08:16

Stii de ce a plins? A taiat ceapa..

bodanelu07.05.2007 09:38

@janker: nu am fost ironic cand am intrebat. Eram doar curios. Legat de cealalta intrebare, tu cum ai acces la niste informatii din vestiar, mi se pare normal sa le "share"-uiesti si cu cei de pe forum..

Bogdan4Steaua07.05.2007 14:30

Referitor la faza penalty-ului: hai sa nu ne ascundem dupa deget: nu a fost penalty si gata(degeaba ni se arata cum portarul l-a atins pe Cristocea cu varful manusii - mai bine pierzatori decat cersetori). Daca primea Rapid un astfel de cadou am fi sarit cu totii in sus. Sa incercam sa fim obiectivi, sa ne dam seama ca in cazul in care nu am fi primit acel penalty, pe fondul jocului din a doua repriza puteam chiar sa luam bataie.

Eu unul nu accept mediocritatea si superficialitatea.

@bodanelu: janker Steaua spune multe... eu unul astept sa vad transferul bomba al lui Iacob in Germania de care tot vorbea.... dupa aceea am sa cred si chestiile cu plansul in vestiar, samd.

janker steaua07.05.2007 16:26

Nu o sa fie un transfer bomba, ci pur si simplu un transfer. In legatura cu [accesul la informatii] nu va mai spun nimic ca oricum nu ma credeti, si pierd timpul degeaba cu voi. Acum am venit de la stadion am urmarit antrenamentul echipei si de accidentat ce este Ochirosii a facut antrenament normal.

bodanelu07.05.2007 20:33

Pai spune-ne si noua cand are echipa antrenamente sa mergem si noi...

Eu unul te cred, dar daca spui si motivele...nu sa-mi arunci asa in vant.. Ochirosii a plans sau Iacob pleaca in Germania...

c.ronaldo1708.05.2007 15:08
Ronaldo stai cuminte la TV si comenteaza. Iti mai spun ceva de la o sursa sigura, Ochirosii a plins in vestiar si ceilalti jucatori l-au incurajat asa ca nu te mai contrazice. Iti spun si de la cine am auzit eram mai multi acolo, este din staful medical.

Acum am citi postul.

Tu ori esti o vrajitoare care umbla prin vestiare, ori este un animal micut, ori esti Iacob in persoana.

Daca tot stii atat de multe din vestiar, nu ne zici si [........................................]?

Editat pentru indecenta.

Moderatorii

janker steaua09.05.2007 13:02

Daca as avea banii lui Iacob crezi ca as mai sta de vorba cu voi? Moldovene de Ronaldo, facem in felul urmator: in timpul meciului postez sa vezi ca nu sunt Iacob. Oricum mi-ar fii placut sa fiu fotbalist.

«1678»