Eu sunt din Urziceni...dar sunt stelist 100%...si vreau cu toti prietenii sa merem in peluza unde va sta galeria Stelei...nu stim insa cum sa facem....la invitatii a fost omor...s-au spart geamuri etc...s-a batut lumea pe ele...in fine...eu am facut rost de una..insa asta e doar asa provizoriu...ca sa nu pierd cumva meciul....noi vrem sa mergem in galerie si habar nu avem cum...bilete se vand in Ghencea? Se aude pe aici ca ar costa 40 ron...in fine...oricat ar fi numai ca nu stiu de unde sa iau... steagcruce2
1.4 Fara "Spamming": Va rugam sa nu postati mesaje consecutive in acelasi thread sau acelasi mesaj cu copy/paste pe mai multe threaduri/forumuri, numai de dragul de a va creste numarul de posturi. Pentru a adauga ceva unui mesaj pe care tocmai l-ati scris, folositi butonul Edit Post. Nu creati threaduri pe banda rulanta, unele sub altele, doar pentru a va vedea numele scris pe Forum. Va rugam nu postati acelasi mesaj sau thread de mai multe ori, daca vedeti ca acesta a fost sters de moderator. Un astfel de gest poate duce la suspendarea temporara sau permanenta a contului dv. Moderatorii