FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Unirea - Steaua 1-2 (0-2)

«123458»
Bogdan4Steaua02.05.2007 01:01

Din pacate nu cred ca il vom vedea pe Elton titular. Ordinele vin de sus, iar Olaroiu le executa. Nu ca ar fi el adeptul unui joc ofensiv, spectaculos. Vom continua sa jucam cu Lovin, un jucator care atunci cand nu iese cu mingea in afara terenului paseaza ori in spate ori in lateral.

Echipa probabila:

Cernea

P. Marin - Ov. Petre - Baciu - Nesu

Nicolita - Lovin - Paraschiv/Croitoru - Bostina

Iacob - Badea

The_Foxes02.05.2007 08:02

Eu stiu ca meciul e duminica de la 18 ,nu sambata ( ???)...

LE..... Am inteles gresit ne vedem atunci sambata in Peluza Nord! Victorie!

kostin_steaua02.05.2007 09:11

Steaua bate 2 - 0 pe Unirea si Rapid sper sa faca 0 - 0 cu CFR... Si restul meciurilor Steaua sa castice si locul 2 este al nostru! spre cl steag2

forzateauaForzza Steaua pana la moarte si dincolo de ea !!! forzateaua

fular-campionii
amoroso_mail02.05.2007 09:20

Despre suporteri nu vorbiti? Ziceti si voi cum se pleaca cand se pleaca ...Toti ziceti acelasi lucru [echipa care o sa fie...].

babalak_ful02.05.2007 09:29

[...]

forever_STEAUA02.05.2007 11:45
Partida dintre Unirea Urziceni si Steaua, care va avea loc sâmbata, de la ora 18:00, va fi condusa de centralul bucurestean Alexandru Tudor
steaua_cristian02.05.2007 11:46
Nu mai folosi Caps Lock. Ban temporar 7 zile. Moderatorii
ultrash02.05.2007 12:28

Eu sunt din Urziceni....am si eu o mare problema...sunt stelist adevarat...si nu numai eu ci si multi altii...toti prietenii mei vor ca si mine sa mergem in peluza la galeria Stelei...dar habar nu avem de unde luam bilete...nu stim nimic...pentru ca oricum vom veni la meci cu fular cu Steaua...ne-am lua invitatii la tribuna 2 dar noi vrem sa stam cu galeria..imi puteti zice si mie va rog...de unde iau bilet sau cum intrati voi cei care veniti de la Bucuresti? Astept raspuns...in rest Forza Steaua...numai bine steagcruce2 steagcruce2 spre cl dica10

ultrash02.05.2007 12:44

Eu sunt din Urziceni...dar sunt stelist 100%...si vreau cu toti prietenii sa merem in peluza unde va sta galeria Stelei...nu stim insa cum sa facem....la invitatii a fost omor...s-au spart geamuri etc...s-a batut lumea pe ele...in fine...eu am facut rost de una..insa asta e doar asa provizoriu...ca sa nu pierd cumva meciul....noi vrem sa mergem in galerie si habar nu avem cum...bilete se vand in Ghencea? Se aude pe aici ca ar costa 40 ron...in fine...oricat ar fi numai ca nu stiu de unde sa iau... steagcruce2

1.4 Fara "Spamming": Va rugam sa nu postati mesaje consecutive in acelasi thread sau acelasi mesaj cu copy/paste pe mai multe threaduri/forumuri, numai de dragul de a va creste numarul de posturi. Pentru a adauga ceva unui mesaj pe care tocmai l-ati scris, folositi butonul Edit Post. Nu creati threaduri pe banda rulanta, unele sub altele, doar pentru a va vedea numele scris pe Forum. Va rugam nu postati acelasi mesaj sau thread de mai multe ori, daca vedeti ca acesta a fost sters de moderator. Un astfel de gest poate duce la suspendarea temporara sau permanenta a contului dv. Moderatorii

stelist_4_ever9002.05.2007 13:11

Si eu am sa vin cu un prieten din Slobozia, de fapt o sa vina mai multi dar ei nu vor neaparat la galerie.

alexh02.05.2007 14:19

Daca vrei sa stai in galerie, iti iei bilet din Bucuresti, simplu, nu?

Daca nu, poti sa stai la fel de bine si in tribuna ca nu cred ca o sa-ti taie gatu' fiorosii suporteri ai Unirii.

Nu de alta, da' parca vad ca si aici o sa iasa bataie pe bilete....

chupa02.05.2007 16:01

Cand se pun biletele in vanzare la meciul cu Urziceni si cand este plecarea galeriei? Daca poate sa posteze cineva...?

ninjax_treme02.05.2007 16:16

steagcruce2 Hai Steaua! Eu zic ca va castiga stiind ca Dan Petrescu a fost la Steaua si tine cu ea sigur va da victoria Stelei Dar nu se stie!!!!!!!

Dragoshel02.05.2007 16:19

Dan Petrescu a declarat ca "Daca Steaua nu ne bate pe noi, nu au ce cauta in Liga Campionilor". Cam are dreptate, daca cu Urziceniu nu facem meci bun, atunci ce sa mai cautam acolo.Dar sa tinem cont ca Steaua si-a revenit atunci cand nu ne-am asteptat cei mai multi dintre noi.

Wally02.05.2007 18:27
stiind ca Dan Petrescu a fost la Steaua si tine cu ea sigur va da victoria Stelei Dar nu se stie!!!!!!!

Tu te auzi ce vorbesti? Cum poti sa afirmi ca Dan Petrescu va da victoria Stelei pentru ca tine cu ea? De unde stii tu ca tine cu Steaua, atat timp cat a sarutat steagul milogilor? Din contra, cred ca "Bursucul" va pregati meciul cu noi mult mai bine decat orice alt meci...

weeezer02.05.2007 18:27
steagcruce2 Hai Steua! Eu zic ca va castiga stiind ca Dan Petrescu a fost la Steaua si tine cu ea sigur va da victoria Stelei Dar nu se stie!!!!!!!

Esti un alter ego al lui Becali??

deeaisa02.05.2007 19:26

Fratilor, eu stiu una si o stiu bine: oricum ar fi, de castigat Steaua va castiga. Nu va mai faceti atatea griji: "ne da victoria, nu ne-o da, etc. etc. ......... bla bla bla". Calmati-va!

CHILL BABY CHILL steaua_ro

robisteaua02.05.2007 23:18

De castigat o sa castigam dar o sa fie un meci foarte greu mai ales ca Urziceniu va primi 150.000 de euro, de la Copos ca sa ne incurce, plus ca apararea ii varza numai Baciu ii fundas de meserie un jucator nesigur pe el spre cl

martanu03.05.2007 01:47

Nu cred ca da zgarcitul ala de Copos 150.000 de euro. Sa nu fie inplicat "Comandantul Nesimtoiu", care este un fel de eminenta cenusie la Urziceni. Jiji a zis ca ala cu banu este unul neimplicat direct in lupta pentru locul 2.

FC_STEAUA_194703.05.2007 07:46
Tare mi-e frica de acest meci. Petrescu nu e prost deloc si a facut o echipa chiar buna acolo. O sa avem mari probleme.

Sper totusi ca victoria sa fie a noastra. Trebuie sa fie.

Exact, Dan Petrescu dovedeste din ce in ce mai mult ca este un antrenor bunicel. Am incredere in baieti, cred ca o sa scoatem of victorie chiar daca o sa fie destul de chinuita.

bubylac03.05.2007 08:53

Salutare....cand se pun in vazare biletele pentru meciul cu Urziceni? Si cand se pleaca...ca as vrea sa merg la meci. FORZA Steaua fular-campioniifular-campioniifular-campionii steagcruce2 fularsteaua2

Dj03.05.2007 09:19

Tare imi e scarba de circul asta dinaintea meciului..ba sa o lase Dan Petrescu mai moale..ba ca le-ar da 1 milion de euro numai sa bata....

Acest cioban prost nu face decat sa ne pateze imaginea si sa trezeasca suspiciuni si ura si mai mare a dusmanilor..

In loc sa fim smecheri si sa ii tratam cu superioritate pe toti..si pe Dinamo..care e la 15 pct in fata..noi ne cacam pe noi cu oieru asta si cersim o victorie.. pe care o putem obtine fara mistouri ieftine si bani aruncati peste tot.

Mie imi e rusine din nou..

diablo66603.05.2007 09:43

Extras din REGULAMENT:

1.4 Fara "Spamming": Va rugam sa nu postati mesaje consecutive in acelasi thread sau acelasi mesaj cu copy/paste pe mai multe threaduri/forumuri, numai de dragul de a va creste numarul de posturi. Pentru a adauga ceva unui mesaj pe care tocmai l-ati scris, folositi butonul Edit Post. Nu creati threaduri pe banda rulanta, unele sub altele, doar pentru a va vedea numele scris pe Forum. Va rugam nu postati acelasi mesaj sau thread de mai multe ori, daca vedeti ca acesta a fost sters de moderator. Un astfel de gest poate duce la suspendarea temporara sau permanenta a contului dv.

Moderatorii

robisteaua03.05.2007 12:05

Veste buna: se pare ca fundasul central al Stelei, Dorin Goian va putea juca maine impotriva Unirei Urziceni, el avand doar 6 cartonase galbene si nu 7 cum a scris toata presa! steag2

Dragoshel03.05.2007 12:42

Dica poate juca la Urziceni

Dupa accidentarea suferita pe 17 ianuarie, in meciul amical sustinut in Italia, contra echipei secunde a Sienei, si dupa reluarea antrenamentelor de marti, sub comanda lui Cosmin Olaroiu, Dica ar putea intrea pe teren chiar in meciul cu Unirea Urziceni, daca va fi nevoie de el.

sursa

«123458»