Eu cred ca Unirea Urziceni nu are nici o sansa daca nu o sa joace...
- M. Nesu
- F. Lovin
- P. Marin
Si daca joaca in pase si cu mintea lucida.....
Parerea mea. :-D steag3 ![]()
steag3
Eu cred ca Unirea Urziceni nu are nici o sansa daca nu o sa joace...
Si daca joaca in pase si cu mintea lucida.....
Parerea mea. :-D steag3 ![]()
steag3
===============Cernea===================
========================================
P.Marin======Ov. Petre========Baciu=======Nesu
Croitoru===Lovin====Paraschiv====Cristocea
===========Badea======Iacob=============
Asa vom juca.
Eu zic ca ii batem 3-0.Nu vi se pare suspecta demisia lui MM si declaratiile lui Jiji?????
Mai acum 1 saptamana zicea ca MM o sa stea la Steaua cat va dori el ca ii e prieten bun ca blablabla si acum hop demisia.... e ceva putred la mijloc.
In fine Steaua sa mearga bine restu e "CanCan"....
)
steagcruce2 steagsahmic
Ovidiu Petre sau Lovin cu Baciu in centru...
Ghionea chiar e indisponibil pana la sf sezonului?
@John-Stelist-Nr 1
Lovin, Nesu si P.Marin joaca foarte bine, si chiar ar fi pacat sa nu fie titulari cu Unirea.
@Dj
Sunt sanse ca Ghionea sa joace anul acesta cum are Werder contra lui Espanyol sa se califice. ![]()
Asta este cel mai greu meci pe care-l avem pana la finalul campionatului. Vreau sa castigam intr-o maniera in care sa nu mai aiba motive toti terminatii sa ne acuze de blat. Becali(cel mai prost, incult, idiot oier) ar trebui sa nu mai roage in direct adversarii directi s-o lase mai moale in meciul cu noi(cred ca ati vazut ce a facut imbecilul cand a fost intervievat pe TVR 1).
Forza Steaua!
@Dj
Sunt sanse ca Ghionea sa joace anul acesta cum are Werder contra lui Espanyol sa se califice.
Nu eram sigur..de fapt speram sa nu fie chiar asa..din pacate..e!
Cand ii meciul sambata sau duminica de la 18:00??????
Unirea nu a mai primit gol de vreo 8 etape, o sa fie un meci dificil mai ales ca este in provincie.
HAI Steaua!
Steaua trebuie sa invinga dak vrea a ajunga pe locul 2..Jiji e un mare fraier ca la dat afara pe MM..da asta e Steaua trebuie sa se descurce fara el eu chiar nu s cine o sa mai aduca jucatori de valoare ..si daca Elton sta pe banca??? ca nu s-a zis ca e accidentat si dak nu este daca nu il baga in teren Oli crede probabil ca e mai bun Lovin sau alti e un jucator de valoare ar trebui sa fie in teren sa o ajute pe Steaua..si mai am si eu o intrebare pe ce canal va fi meciul???? steagsimplu![]()
Offtopic
Principele nu e fraier ca l-a dat afara pe MM.
Trebuie sa constientizezi ca MM incerca sa-si puna amprenta asupra Stelei. Doar el, de cand este el...blabla aceasi placa!
Este un adevarat soc ceea ce s-a produs la echipa. Sunt oameni mult peste MM si merita o sansa! Reiterez opinia ca Marius Stan a fost si este peste MM ca profesionalism, conduita, exact cum trebuie sa fie un conducator de club. Il vezi tu pe Laporta sa se dea in spectacol???
Steaua a ajuns sa joace in halul acesta si din cauza jucatorilor care evolueaza la echipa. Asta nu inseamna ca ii iau apararea lui Oli. Dar o situatie similara este campionatul castigat de Mihai Stoichita. Atunci echipa a fost formata de Titi Dumitriu, a jucat 3 ani consecutiv in CL, iar dupa plecarea lui Titi, Steaua a castigat campionatul din inertie. Tineti minte ce le-a facut Stoichita jucatorilor?? I-a bulversat total...nu mai juca nimeni pe postul sau. Dar noroc cu valoarea jucatorilor!
Acum din pacate jucatorii nu au valoare (jucatori adusi de MM) Saban,Stancu,Andrey,Lovin...pot continua?
Stiti cu cine compar eu situatia actuala a lui MM???...cu cea a suspendatului presedinte Basescu. Se intorc la popor amandoi. MM incearca sa ne convinga pe noi stelistii ca el a facaut doar pentru Steaua totul si nicidecum pentru bani. Sa fim seriosi,cum adica nu s-a realizat material??? Ma face sa rad. Steaua va juca altfel dupa ce se vor aseza lucrurile la club, cu alta conducere.
MM l-a manipulat pe Oier, dovada indepartarii pe rand a celor care aveau un cuvant greu de spus la club. Pe Piturca, l-a lucrat pe Lacatus (un adevarat stelist ), vorbe grele despre viata nesportiva a jucatorilor tot MM a pus.
PS Inca nu pot uita imaginea aceea in care MM plangea pe umarul lui Lacatus,dupa o vitorie a Otelului asupra Stelei.Si crede-ma nu erau lacrimi de tristete!
De bilete se stie ceva? Nici nu vreau sa ma gandesc cate locuri or sa fie rezervate pentru galeria Stelei pe stadionul ala minuscul... ![]()
Tare mi-e frica de acest meci. Petrescu nu e prost deloc si a facut o echipa chiar buna acolo. O sa avem mari probleme.
Sper totusi ca victoria sa fie a noastra. Trebuie sa fie.
La Urziceni vom sta in Peluza Nord a stadionului, care are vreo 1000 si ceva de locuri!
La Urziceni vom sta in Peluza Nord a stadionului, care are vreo 1000 si ceva de locuri!
Sper sa faceti o atmosfera frumoasa macar ca si la Gloria
steagsimplu steagsimplu steagsimplu steagsimplu steagsimplu steagsimplu
Meci greu dar am incredere ca echipa va fi in stare sa faca un meci bun, tinand cont de presiunea ce se va crea asupra CFR-ului daca vom invinge Unirea.
Sa speram ca Badea isi va continua forma buna cu inca un gol.
Oli Trebuie sa il bage pe Elton in teren ... eu cred ca ee un jucator foarte bun...Gigi sa il vanda decat pe Andrey nu si pe Elton... ![]()
Eu sper sa il vad pe Elton din primul minut... E un jucator foarte bun ...Nu stiu daca a vorbit serios Gigi ca il vinde pe Elton...Numai Andrey sa plece!
Sper sa continuam seria victoriilor..si sa o tinem asa pana la sfarsitul campionatului...pentru ca...TREBUIE sa ne calificam in CL...Am vazut ca se poate juca, chiar foarte bine, si fara Elton...si fara Thereau...si fara Radoi...am jucat bine...cred ca este cel mai bun joc al nostru din ultima luna...bine...asta nu inseamna ca nu imi place de unul din acesti jucatori...ci ca pur si simplu se poate si fara ei...
Cat despre plecarea lui Elton si a lui Andrey...nu cred ca este corect...nu li s-au dat aproape deloc sanse..si cine crede ca un fotbalist care se duce la o alta echipa trebuie sa fie bun si adaptat din prima ...cred ca se inseala...cred ca amandoi merita o a doua sansa...
In rest...cred cu tarie intr-o victorie la Urziceni...si avem mare nevoie de o victorie la Urziceni daca mai vrem CL anul acesta!!!
Forza Steaua!!!
Forza Steaua orice ar fi!
steagcruce2 steag1
Dupa cum se observa SOCUL a mers. De cand MM nu mai e, se pare ca echipa merge f. bine. Echipa nu mai e alcatuita din jucatori adusi de MM. Se pare ca jucam destul de bine. Ceva e putred la mijloc si adevarul e tot pe acolo.... HAI Steaua. Urziceni-Steaua 0-3 steagcruce2
Meci foarte greu in conditiile in care avem absente importante si intalnim un adversar in forma.
Echipa cu care cred ca va juca Oli:
================Cernea==================
P.Marin=======Ov. Petre=======Baciu=======Nesu
===========Lovin=======Paraschiv===========
Banel==============================Croitoru
======================================
===========Badea=======Iacob=============
Echipa pe care as vrea sa o vad eu:
================Cernea==================
P.Marin=======Saban=======Baciu==========Nesu
===============Paraschiv==================
Croitoru=============================Bostina
================Elton====================
===========Badea=======Iacob==============
--------------------
Forza Milan si Liverpool! :twisted:
Avem meci greu, baieti! Dan Petrescu nu o sa se dea la o parte, orice ar zice dl presedinte ciobi! El e stelist adevarat, chiar daca a avut o scurta deraiere la milogi. Sa vedem cum o sa descurce apararea, eu il vad pe Lovin retras stoper si cu Elton langa Cristocea sau Bostina la mijloc. Sper sa iasa bine. Multa bafta, ca altfel nu mai pupam CL.
Si eu spun ca mai trebuie sa li se dea sanse lui Elton si Andrey. Ati vazut dinaovistii ce au zis? Ca ofera 1.500.000 pentru Elton. Eu zic ca nu strica sa luam si noi atitudine fata de magarii astia de gb si zeroli in privinta lui Elton. Dinamovistii au blocat serverele cind a fost vorba sa-l dea afara pe "cap de zmeu" Munteanu. Haideti si noi sa facem ceva. Niste steaguri cu tricoul lui, sa-i strigam numele la meciuri, nu stiu dar parca ar trebui sa ne miscam putin. Ar fi pacat sa ne distruga astia echipa. Zeroli asta este un pres, ii face ciobanu echipa. Daca i-a spus jegosu de Piti ca n-are forta, gata nu-l mai baga. Da nesimtitu de Piti stie sa-l propuna pe Oprita la Dinamo, pe Martin Tudor la CFR[tot el l-a dus acolo]. E invidios rau. Dar ciobanu pleaca urechea la toti invidiosii pe noi. Sunt sigur ca d-aia l-a dat afara si pe MM.
FORZA Elton,Andrey nu va lasati timorati!
Cernea
NICOLITA__OV.PETRE__BACIU__MARIN
CROITORU__LOVIN__ELTON__CRISTOCEA
BADEA__IACOB
Sper sa bata Steaua pe Urziceni si nu numai si la sfarsitul campionatului Steaua sa fie pe locul 2. Forza Steaua!!!! steagsimplu
Eu zic ca meciul asta este foarte important. Urziceniul e o echipa care a crescut mult in ultima vreme, Dan Petrescu sigur are ceva de demonstrat Stelei, iar declaratiile lui Becali n-o sa aiba alt efect decat indarjirea gazdelor, in mod cert. Daca insa Steaua bate (si ar cam trebui, ce s-o mai dam dupa cires), raman apoi niste partide mult mai usoare, impotriva unor echipe care sunt deja retrogradate sau prin zona.
La pachet cu un X la Cluj, o victorie ar fi perfecta. In ciuda faptului ca Olaroiu nu ma va asculta, eu as incepe cu:
Cernea
Nicolita - Lovin/Ov Petre, Baciu - Petre Marin
Croitoru - Paraschiv, Elton - Ochirosii/Cristocea
Badea, Iacob
Oricum, este incredibil cati oameni indisponibili avem (Dica, Radoi, Ghionea, Goian, Thereau, Nesu - in mod normal TOTI titulari).