FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Mihai Stoica a demisionat !!!

«1234567»
mamarutza29.04.2007 12:31

Ca stirea e adevarata s-a confirmat. Problema insa cred eu nu se pune relativ la cine v-a veni in locul sau, ci daca, cel care va veni va reusi sa faca tot ce a reusit MM. Chiar acum ascultandu-l la conferinta de presa, mi-am dat seama inca o data ca MM este trup si suflet Steaua. Este o pierdere mare pentru echipa si sper sa nu-i demoraliezeze. Forza Steaua in continuare, si sa speram la ce e mai bun.

alexmk1729.04.2007 12:32

Baieti, Fete, STELISTI!

In 2 ani e posibil sa ne batem la retrogradare!

Sper sa nu avem solutii gen: Halagian, Padureanu, Florin Marin! Sau poate JEANNNN PADUREAAANU!

Deci, daca MM a fost dat afara se pregateste ceva la vara si Oli va pleca la pachet! Asta e clar!

Dar daca vine Hagi, cred ca intr-un an ne vom bate la retrogradare si nu in 2! Sau chiar Laca, pentru ca se vede unde a dus UTA! Joaca mai prost ca Steaua! Chiar daca are jucatori mai slabi!

Makaveli Tha Don29.04.2007 12:36

Mare greseala !!!Imi pare foarte rau ca MM a plecat....sper sa se razgandeasca si sa revina deoarece fara el o sa fie jale!!!

jigodia29.04.2007 12:45

Pacat ca a plecat...a pus suflet in tot ce a facut ....pacat ca Becali are mintea cat o nuca si nu si a dat seama ca MM a reusit sa faca cva maret la Steaua....RESPECT MM

MichaelCorleone29.04.2007 12:49

A PLECAT MM!!!!

RUSINE Becali!! NESIMTITULE!!!

Scuze baieti, dar mi-e scarba de taranul asta imputit(Becali), un taran prost.

Sunt FOARTE TRIST FOARTE TRRISTTTTT!!!!!

Heart_For_Steaua29.04.2007 12:49

Se pare ca MM a comis o greseala prin care GB era sa intre la puscarie , el si cu nepotii sai ... OARE CE GRESEALA????

AmuntBoy29.04.2007 12:55

sper sa intre in puscarie oierul

costy_k1_G.29.04.2007 12:56

steag2 MULTUMIM MM. PENTRU TOT CE AI FACUT PENTRU SUPORTERI SI JUCATORI steag2 NE PARE RAU CA PLECI DIN CAUZA CIOBANULUI DAR ESTI STELIST SI PANA LA URMA TOT O SA FIM O MARE FAMILIE fularsteau2 Steaua fular-campionii

onlySteaua29.04.2007 12:56

indiferent daca este sau nu facatura, daca esti tu sau altul cauza "demiterii", daca Steaua va castiga sau nu meciul de azi, daca va castiga cl sau va retrograda,.....iti doresc din tot sufletul:

MORI CIOBANE !!!! IN CHINURI.

ginistu29.04.2007 13:00
Se pare ca MM a comis o greseala prin care GB era sa intre la puscarie , el si cu nepotii sai ... OARE CE GRESEALA????

Cred ca ori despre asta e vorba, ca i ar fi pus familia in pericol , ori l a jignit pe Becali, adica i a spus doar adevarul: ca e doar un taran parvenit care acum 2-3 ani abia lega doua cuvinte intr o propozitie cu sens; vorba lui nistorescu: "Becali rupe 6 pixuri pana scrie doua cuvinte".

Mare pacat! Respect MM!

Stelista-29.04.2007 13:02

1. Credeti ca este adevarata stirea?

-Este foarte posibil sa fie adevarata!inca nu stiu daca e sigur,dar oricum,niciun on nu e de neinlocuit!

2. Din ce motive a luat aceasta decizie?

-probabil are motive personale !sau probleme cu,conducerea clubului!orice ar fii ,fapta e consumata!

3. Este bine ca a plecat Mihai Stoica?

-depinde...este posibil un nou inceput pentru Steaua,dar nu se poate nega ca MM era valoros!

4. Cine credeti ca il va inlocui? Pe cine ati dori il locul sau?

-in orice caz,sper ca Becali nu o va da in bara cu alegerea pe care o va face!personal,nu am niciun favorit!

5. Credeti ca presa va specula acest episod pentru a lovi in Steaua sau in George Becali?

-poate sa zica presa ce vrea!Oricum,nu are cum sa afecteze presa pe Steaua,pentru ca,cu sau fara MM tot fotbal joaca! spre24

Meth0dMan29.04.2007 13:04

daca stie cineva mail-u lu MM Stoica va rog postatil si voi pe site !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Rossoblu29.04.2007 13:04

MM a avut lacrimi in ochi cand a fost intrebat de jucatori si suporteri,

MM VE FI MEREU IN INIMA NOASTRA NU UITA ASTA !!!

Editat de moderatori! Exprima-ti afectiunea mai decent, mai ales daca pare ca o faci in numele tuturor suporterilor stelisti.

Meth0dMan29.04.2007 13:06

MM TE ASTEPTAM IN PELUZA SA ITI DAM O TORTA SI O JAPONEZA PE CARE SA SCRIE NU TE VOTEZ CIOBANULEE :) LA **** Becali

Zoli29.04.2007 13:09

MARE GRESEALA!!! fratilor. Chiar daca nu mi/a placut intotdeauna atitudinea lui MM, cred ca el a fost un bun conducator, care a pus pasiune pentru. club A adus jucatori de valoare si atrenori buni. Becali e un prost daca s/a lepadat asa usor de el. Am crezut ca Becali a inceput sa gandeasca cu creierul, dar vad ca el gandeste cu altceva. Mare dobitoc.

MichaelCorleone29.04.2007 13:12

REPET: RUSINEEEE CIOBANULE(Becali)!!!

Ce greseala, asta este greseala, era FOARTE BINE daca intra la parnaie oierul si toti tiganii lui de nepoti!!

ERA FOARTE BINE!!!

Haide sa facem ceva pentru MM, haideti la stadion!!!

Haide sa facem o DEDICATIE SPECIALA pentru oierul asta prost la urmatorul meci acasa si ceva pentru MM!!

Vorba lui SAMM: Oli ESTI PRAFFF!!!!!

mikenisme29.04.2007 13:14

mori ciobane si km atat...nuj ce se va ajunge de noi dar...MM merita sa fie presedinte,finantator si poate chiar si antrenor toate la un loc....azi am pierdut un stelist adevarat....

alexys29.04.2007 13:17

se pare ca Rica Neaga isi va termina cariera in Coreea....RUSINE CIOBANE!!

daca tot a plecat MM,ce-ar fi sa il trimiti la plimbare si pe nimicul de Olaroiu...sau iti place cum actioneaza cu limba..mi-e scarba de tine ciobane!ia-ti satra de pastori nomazi si pleaca din Ghencea!!

axl2329.04.2007 13:26
Redactia fcsteaua.ro va adreseaza urmatoarele intrebari:

nu raspund la provocari.

Apolo29.04.2007 13:35

...

cristinelly29.04.2007 13:36

Pacat. Nu trebuia sa plece MM. A adus multi jucatori la Steaua care sa dovedit a fi de folos Stelei. Nicolita, Iacob, Dica, Ghionea, Cernea, Ochirosii, V. Badea...si altii. Toti acesti jucatori au jucat extraordinar la Steaua. Este adevarat ca au fost si transferuri ratate: Carlos, care totusi la inceput a jucat perfect, insa a avut probleme de adaptare; Saban care inca nu poti sa spui ca e un transfer ratat, deparece nu prea a jucat.

Oricum per-ansamblu MM a facut transferuri bune pentru Steaua. PACAT CA A PLECAT:(( MARE PACAT:((

RESPECT MM!!!!!

manu7129.04.2007 13:37

il urasc pe cioban,dar,sa nu uite nimeni,el da banul.......MM,a gresit,a luat comisioane,l-a furat pe cioban,si treaba a mers si prost.......Jiji a fost sfatuit ca are de pierdut prin prezenta lui MM in relatia cu l.p.f si c.c.a(anul acesta esecul se datoreaza si contrelor cu l.p.f si c.c.a)....eu cred ca MM si-a facut-o cu mina lui,prin atitudine si rezultate......timpul rezolva problemele,imi pare normal ca scouter sa fie un fost fotbalist,presedinte un om cu cunostinte de marketing si management,acesta este rostul intr-o societate care vrea profit si dezvoltare....sentimentele pe care le aveti sunt omenesti,daca ginditi economic si in timp real situatia de la Steaua este esec si pierdere financiara(si furat si in pierdere,dureros pentru cioban,macar acum sa invete sa plateasca salariul onorabil pentru un manager,coroborat cu realizare in plan profesional)....ciobanul a gindit in mod capitalist,asta inseamna ca si-a dat seama ca vrea profit si performanta,eu zic ca este o.ca. decizia daca renunta la yesmen(genul ce frumos si destept esti sefu' si ce prost si urit sunt eu)......forzza Steaua......intotdeauna Steaua steagcruce2

alecone29.04.2007 13:48

Scapa cine poate...Fiscul si-a bagat nasul in afacerile (transferurile de la club) si se pare ca pute...Din acest motiv a iesit si ciobanul din consiliul de administratie ...Plecarea, demisia ce ce dracu o fi pana la urma nu are nici o legatura cu lipsa de performanta din acest sezon...iar asta cu fiscul e pe linie politica...

predatorpulse729.04.2007 13:50

MM aproape ca a dat in plans cand s-au mentionat jucatorii si suporterii...un stelist adevarat.

Cu toate defectele lui,el ramane singurul stelist din administratia clubului si se pare ca a fost inlaturat.

Insa ciobanul s-a cam dat de gol,de prost ce e. A zis la tvsport special de demisia lui MM ca ar fi legata de "o mare greseala" a lui MM si imediat apoi a spus ca telefoanele lui si lui MM sunt ascultate. Iar ideea principala era ca aceasta greseala a lui MM l-ar fi putut afecta pe cioban si pe nepotii lui. Asta mi s-a parut f interesant pentru ca stiu ca nepotii lui conduc Steaua,chiar daca doar formal si s-ar putea ca greseala lui MM sa fie ca aproape a dat de gol niste smecherii financiare d-ale lui Jiji si de aia a fost indepartat. Fiindu-i ascultat telefonul MM era sa dea de gol pe Jiji si nepotii lui .

Pacatul lui MM e ca probabil a intrat in acea chestie ilicita cu Jiji si probabil ca Jiji l-a avut la mana,de aceea MM nu a mentionat nimic de acea greseala cand si-a dat demisia.

Se vedea pe fata lui MM ca in afara tristetii aferente,parca vroia sa spuna ceva dar nu putea pentru ca ar fi intrat si el in cacao.Sunt doar supozitii dar probabil prin ceva ce a facut sau spus MM ar fi dat de lucru unor de la DNA in legatura cu Jiji(probabil afaceri cu terenuri) sau cu nepotii lui,iar MM a platit pentru asta. Jiji gandeste asa: "prieten,prieten dar daca ma dadea de gol..". Va zic eu,nu-l dadea Jiji afara daca nu era sa faca ceva grav,pentru ca acum toti il vaneaza pe Jiji politic,pentru ca sunt destui prosti care-l voteaza si vor sa aiba ceva cu care sa-l atace.

Raman la parerea ca MM este un profesionist in ceea ce face,a facut unele greseli,mai mult umane decat profesionale,dar nu trebuia sa se incurce cu Jiji mai mult decat trebuia.

Cred ca este o mare pierdere la club,mai ales ca o sa vina un alt apropiat al lui Oli, Gabi Popescu,dar ce sa faci asta e Steaua astazi un club bazat pe nepotisme,nu pe oameni competenti. Cata scarba..... sa plece MM si sa ramana Oli.... vremuri negre se anunta....

Un lucru este clar: MM nu a plecat din cauza muncii sale la echipa,ci din cauze care probabil se vor anunta penale mai tarziu pentru Jiji,nepotii sai si daca este vinovat si pentru MM,deci motive politice mai mult. Sa vad eu cine mai vine sa lucreze cu ciobanul asta psihopat.

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

iov29.04.2007 13:54

Pacat, pacat, mare pacat...la Steaua acum chiar nu ma tine nimeni cont de suporteri, nu va suparati dar in ultimul timp toate s-au facut in contra noastra si a lucrurilor, drept urmare eu nu ma mai regasesc in cloaca asta si doresc numai rau Stelei actuale, sincer, nu stiu ce este de facut cu ciobanu asta. Poa' sa vina si Hagi si infectu de Popescu ma pis pe toti, imi pare rau doar de noi, suporterii care am fost sufletul Stelei in performantele pe care le-a avut. Doar ganditi-va.

«1234567»